selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor...sınava bir haftacık kaldı...nasipse haftaya bugün şu saatte sınavdan çıkmış olucaz...
ben azcık kendi sistemimden bahsedeyim..nedense artık içimden bahsetmek geldi
şimdi benim toplam 8 dersim var hepsi bitti şükür, sadece arapçadan 2 ünitem var onu da bugün yarın nasipse bitircem onu kafama takmıyorum....
gel gelelim üniteler bitti, fakat test çözerken sorun oluyor..strese giriyorum çünkü çok unuttuğum şey var...sanki o derslere hiç bakmamaış çalışmamış gibi
günde 200 soru çözüyorum....bir gün soru çözerek bir gün arapçaya çalışarak gidiyordum ama artık hızlanmam lazım çünkü zaman azaldı..benim zamanım perşembeye kadar
çünkü memlekette sınava girdiğimiz için oğlumu bırakacak yer yok, eşimde sınava giriyor malum....o yüzden gidiyoruz..perşembe yola çıkacağımız için sürem sizden daha az ve malum oraya varıncada kalabalıkta gelen gidenle çalışılmıyor..perşembeye kadar hepsini bitirmem lazım..
dört dersimin 200'er soruluk testlerini bitirdim...bugün bir ders daha bitiricem inşallah...geriye inkılap türk dili ve arapça kalıyor...arapçadan test çözmediğim için onuda eliyorum...geriye en önemli iki ders kalıyor ve en korktuğum inkılap....netten özetlerini indirdim yazdırdım..bütün bir günümde onlara çalışıcam nasipse...(çünkü daha önce çalışıp bitirdiğim bütün inkılap konularını unutmuşum)
ve onun testleri soruları da çok fazla...
allah yardımıcımız olsun inşallah...
içimi dökesim geldi
okuduysanız thank you....
varmı başka içini döküp rahatlayacak..??