magnet hastaları var gerçekten bazı arkadaşlarımdan, buzdolaplarının üstlerini görse, beyaz yer kalmamış magnetten
bende seviyorum magnet ama kalabalık olunca karman çorman çorba gibi oluyor
bende sadece bir bursa, bir konya, birde istanbul birde gemi magneti var tamam...bi ara çok kalabalıktı, çoğunu hediye ettim
rica ederim ausum tutturabilmişmiyimşimdi baktım bende sınav yerlerime , o 2. Belgeyide gördüm , görmez olaydım , şebelek fotom var
Ama altında yazıyor zaten , kimlik belgesi yerine geçerlidir diye .yani kimlik almadıysa bunu gösterebilir . Olsun yinede bir çıktı almaktan zarar gelmez
aaaa ben bunu atlamışım sedulum , hemen tablonu yeniliyorum . Kafa tatilindeydim görmemişim şeker
bunu da aralardan buldum çıkardım dolmacım , tam biz olmuşuz .
:80:teşekkür ederim canım .
ahahahahahhh bir tatile çıktım geldim , hakkımda hamilelik söylentileri bile çıkmış
Nasıl gökçem ? Bitirdin mi üniteleri
Buzdolabı, o magnetlerin tam arkasında.:))) Ama konum olarak soruyorsan kapının hemen yanında, bu kısım buzluk kısmı, alt tarafında magnet yok orada buzdolabı çıkartmam var, o nedenle alt kısıma hiç magnet koymadım.:))
EVET GAZELCİM BEN DE KARMAN ÇORMAN SEVMİYORUM BENİMDE ÇOCUKLUK ARKADAŞIM VAR YERLİ YABANCI BUZDOLABININ ÜSTÜNE KOYMUŞ EN SONDA BEN Bİ AYILI Bİ MAGNET ALDIM YAZIK GARİBİM O KALABALIĞIN İÇİNDE KENDİNE YER BULAMADAN ATMIŞ KENDİNİ AŞAĞIYA KIRILMIŞ KAFA
BİZİM EVDE HEM BUZDOLABI HEM BULAŞIK MAKİNASI HEM KOMBİ ÜÇE AYRILMIŞ DURUMDA ONDAN KARIŞIK DURMUYOR
BEN DE NE KONYA NE BURSA VAR GAZELCİM BURSAYIDA ÇOK MERAK EDİYODUM Bİ TÜRLÜ KISMET OLMADIŞİMDİ YENİ Bİ KİTABA BAŞLADIM AHMET HAMDİ TANPINARIN 5 ŞEHİR DİYE..ORADA HEM BURSA HEM KONYAYI ANLATMIŞ Bİ OKIYIM Bİ BAKIYIM NELER OLMUŞ BİTMİŞ ORALARDA
SANA ZAHMET BANA ETLİ EKMEK MAGNETİ YOLLIYIVER
şu an burada güneşli çokta harika bir hava var ama dışı seni yakar içi beni misali ayaz varAma görünşte bile olsa bu güneş bile yetiyo insana.. Içi hoppidik hoppidik oluyo insanın
Onun için bu güneşli ankara gününden bütün topik arkadaşlarıma en güzzel günler diliyorum allah zihin açıklıkları versin gününüz süüüpppeeerrr geçsin
Ilk önce ausumGazelcim Gözdecim Betülcüm Biberoncum Gökçecim Cnacuncum Ve diğer tüm topikdaşlarım öpüyorum hepinizi
Gazelim, dedim ya bende hastalık halinde, yakınlarım huyumu bilir, her tatile giden bana magnetle gelir.:))) Ben de büyük bir zevkle yapıştırırım. Üstelik bunlar Sarp'tan sağlam kalanlar; daha da vardı da bir kısmı çöpe gitti maalesef.((
Buzdolabı, o magnetlerin tam arkasında.:))) Ama konum olarak soruyorsan kapının hemen yanında, bu kısım buzluk kısmı, alt tarafında magnet yok orada buzdolabı çıkartmam var, o nedenle alt kısıma hiç magnet koymadım.:))
Gazelim, Konya magnetlerim de var, annem geçen sene şebi aruza gitmişti, oradan getirdi. Ama diğer tarafta onlar, buzdolabının yan tarafı da dolu, bak orayı çekmedim.
ayıpsın canım, istediğin magnet olsun....
Ooo daha da var yani....yan kısımları kenarı altı üstü derken buzdolabını hapsetmişsin bibieronum
çıkartmayı bende seviyorum...geçen bi arkadaşta gördüm, buzdolabının alt kısmına sokak lambası altında iki tane kedi yapıştırması vardı...öyle hoşuma gitti ki...birde kediler birbirine aşık mı ne
ausencia merhaba..... ben tambellik yapıyorum finallere daha hiç bakmadım sayılır ocak ta finaller.... ama ben bebişimin haberini aldım azcık tembellik yapma hakkım olsun dimi.))) toplua bitirdim yazıcam galiba bütün üniteleri bi gün....
teşekkür ediyorum canım gönlü gözü tok kızssın vessellam
Aaayyy biberona anllattığın magnet hoşmuş gazelcim gerçi kedileri pek sevmem ama bildim bahsettiğin magneti
Bence şu aralar toplu olarak aöfnin magnetini alalım tam cuk diye oturur halimize
heyyyy millet
nasılsınız..
geçmişi okuyamadım.
çok oldu girmyeli sayfalarda arttıkça artmış..
maşallah
siz ders çalışmıyor musunuz ayoll..
nyse efenimmm ben giremiyorum bayagıdır,
dedem kalp krizi geçirdi ameliyat oldu bizde kalıyor.
onun için misafirler gelip gidiyor.
kaç gündür çalışamıyorum maalesef..
sınavda geldi çattı ne yapacagımı bilmiyorum ..
bari tekrar yapayım da çalıştığım derslerden geçeyim diye düşündüm...
bugün çıkmış sorulardan çözdüm.
aboooo kaç yanlış çıktı unutmuşum.:18:
ne olmuş bana dedim.
hemen tekrarlara başlayım bari ya..
bu böyle olmayacak..
inşallah düzelir kafam.:26:
canım öncelikle geçmiş olsun dedene allah şifa versin...
bende test çözerken okadar yanlışım çıkıyor ki, şok oluyorum
üstelik daha dün bitirdiğim dersin sorularını çözerken bile...
sadece sen değilsin inan hepimiz öyleyiz...üzülme hayırlısı olsun...sınavda allah yardımcımız olur inşallah..
amin, çok teşekkür ederim canım sağol..
evet canım o kadar yanlış çıkıyor ki diyorum ben bu konuyu hiç çalışmadım mı..
Allah yardımcımız olsun ne diyelim canım da ama..
insanın canı sıkılıyor o kadar yanlış çıkınca tabi..:18:
hayırlı olsun bölümdaşım çok sevindim senin adına
Hayurlı sağlıkla kucağına al inşallah...topiğe bebek geliyor
Dolmam bahsettiğim çıkartma şu işte bak, buldum...çok tatlılar dimiii
Buzdolabının altına yapıştırmış...çok da yakışmış...
Eki Görüntüle 886061
çıkartmamıydı o ben de magnet sanmıştımOlsun onun magneti de var bide diyim ama pek olmadı kıvıramadım dimi Evet gazelcim çok şirinmiş bunu bi arkadaşım oturma odası duvarına yapıştırmıştı
Deden için çok çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin,başınızdan da eksik etmesinheyyyy millet
nasılsınız..
geçmişi okuyamadım.
çok oldu girmyeli sayfalarda arttıkça artmış..
maşallah
siz ders çalışmıyor musunuz ayoll..
nyse efenimmm ben giremiyorum bayagıdır,
dedem kalp krizi geçirdi ameliyat oldu bizde kalıyor.
onun için misafirler gelip gidiyor.
kaç gündür çalışamıyorum maalesef..
sınavda geldi çattı ne yapacagımı bilmiyorum ..
bari tekrar yapayım da çalıştığım derslerden geçeyim diye düşündüm...
bugün çıkmış sorulardan çözdüm.
aboooo kaç yanlış çıktı unutmuşum.:18:
ne olmuş bana dedim.
hemen tekrarlara başlayım bari ya..
bu böyle olmayacak..
inşallah düzelir kafam.:26:
inan canım bende bugün kafayı sıyıracaktım....
okadar yanlışım çıkıyor ki sanki konuyu hiç ama hiç görmemiş çalışmamış gibi
napıcaz bilmiyorum...ama benimde canım çok sıkkın...
Deden için çok çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin,başınızdan da eksik etmesin
olsun canım ha magnet ha yapıştırma ne farkeder
bende çok beğendim ama benim ufaklıkın tırnakları pek rahat durmuyor, kesin söker çıkarır onu ordan
o yüzden almıyorum yapıştırma veya duvar kağıdı vs...