2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

kaçak aus yakalandı

Selamlar herkese arkadaşlarım şimdi dönmem gereken koca bir geçmiş var , bakayım ben termal havuzlarda martinimi yudumlarken Siz neler yapmışsınız .

ooooooooooooooo kimler gelmiş kimler efenim hoşgeldiniz aus hanım şerefler verdiniz Martiniler termal havuzlar hiiiiiiççççç kıskanmadım

BEN AUSU DÜŞÜNEYİM TATİLDE FIRSAT BULAMAZ,NETİ ÇEKMEZ HATTA YOLA ÇIKACAM İNŞALLAH O ARADA KUTLAYABİLİRİM DEMİŞTİN BEN BUNLARI DÜŞÜNEREKTEN PASTAYI GÖNDERİRKEN KENDİ ADIMA DEĞİLDE SENİNDE ADINA GÖNDEREYİM DİYE DÜŞÜNÜP SENİNDE ADINI YAZIYIM SENDE KALK NELER DE YAAA ŞİMDİ HHIIHH BEN DE TELEFONDA KUTLADIM OLDUK DEMEK HA YOK HİÇ KISKANMADIMLAR HEM DE HİİİİÇ KISKANMADIMLAR NEDİR BUNLAR AUSUM SANA TERMALMİ DOKUNDU ACEP
AUSUM SİZSSİZ GEYİK TOPİĞİ OLMAZ BİTİŞİK İKİZLER ÜÇÜZLER DÖRDÜZLER MİSALİ BİRLİKTEYKEN TOPİĞE GİDELİM MUHABBET EDELİM ZATEN MUTFAK TOPİĞİNDE BİRAZ GİRİŞ YAPTIM BAKTIM SEN FİLAN YOKSUN ZATEN AÖF ÇOK UĞRAŞTIRIYOR ORAYADA GİREMİYORUM
HARBİDEN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK ÖZLEMİŞİM ARKADAŞIM BENİM Bİ DAHA UZUN VADELİ KOYUP GİTME BİZİ BOYNU BÜKÜK KÜHEYLA GİBİ OLDUK BU İSİMDE BÖYLE DEĞİLDİ HERALDE YA KÜHEYLA DİYE İSİM Mİ OLUR NE YAPTIM BEN

Bu arada ausum sınav giriş belgesinin çıktısını aldın mı Daha doğrusuondan önce sınav yerlerine baktın mı diyeyim Sanada söyliyim belki haberin vardırda bana da ilk önce saolsun gözde hatırllattı sınav giriş belgesinin altında sınavda geçerli öğrenci belgesi diye yeni bi belge üretip türetmişler o belgenin de çıktısını al bence zaten gazel ve gözde ile bunun bayağı bi geyiğini yapttık her ihtimale karşı bu belgenin de çıktısını almak gerek ausum bilgilerinize arz ederim

Sen de bendensin dolmacığım, ben de her gittiğim yerden mutlaka magnet alırım; yetmez, yurt içi-yurt dışı tatile giden bütün tanıdıklarıma rica ederim mutlaka bana magnet alırlar. Buzdolabının üstünü görseniz...

Hoş buldummmmmmmmm

He ya sorma arkadaşım , bende çok duydum sorun gözükmüyor lafını . Tüm anketlerde 1 verdim bende

Ya bende bir kafayı bozsam artık ders çalışmakla ne güzel olacak değil mi ?

Bağır tabii tatlı sonuna kadar hakettik bunu , sen mezun ol bende sana o sahnenin videosunu koyup , balo düzenleyeceğim

Laf aramızda sen finali düşünmeye başlamışsın sadece ama aramızda finale çalışmaya başlayanlar var Hiiç ısrar etme isim vermeyeceğim

Adaşın bile demeyeceğim

Aynen tatlım son hafta kampına hazırladım bende kendimi , sabaha kadar yolu var , kitaplar üzerinde uyumak serbest tabii

Offf final zamanı çok daha kısa ve zor olacak , vay halimize , finalde bari erken başlasak çalışmaya

ben daha çok eşşek gibi çalışmak zorundaymışım gibim hissediyorum ama (peder okul bitmesse evlenmek yok dedi elim mahkum)

Oooooo babadan sıkı tehdit gelmiş , ya ben avatarındaki resimden dolayı seni evli , resimdekini senin çocuğun sanıyordum arzucum

ooooooooooooooo kimler gelmiş kimler efenim hoşgeldiniz aus hanım şerefler verdiniz Martiniler termal havuzlar hiiiiiiççççç kıskanmadım

Aynı benim pastayı hiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadığım gibi mi

Oyy ben senin tribini yerim , küstün mü yoksa sen bana ?

Canım benim kıskanç kadınım ben çok fena Kıskanıverdim azıcık .

Geyiğin linkini verdim sana işte , aöf bitsin oradayız . Çene bol bizde , oh o zaman rahatımda , kül yutmaz aus modundan çıkacağım .

Sende küheylan modundan çıkarsın artık

Bak nasıl da tanıyorsuun beni , daha sınav yerlerime bakmadım ki , eşim bakmış sağolsun

O belgeden haberim yoktu , gündüz okudum yazdıklarınızı , bende ihmal etmeden bir çıktısını alayım , ne olur ne olmaz , zaten takmaya yer arıyor gözetmenler .

magnet hastaları var gerçekten bazı arkadaşlarımdan, buzdolaplarının üstlerini görse, beyaz yer kalmamış magnetten
bende seviyorum magnet ama kalabalık olunca karman çorman çorba gibi oluyor
bende sadece bir bursa, bir konya, birde istanbul birde gemi magneti var tamam...bi ara çok kalabalıktı, çoğunu hediye ettim

Şimdi baktım bende sınav yerlerime , o 2. belgeyide gördüm , görmez olaydım , şebelek fotom var

Ama altında yazıyor zaten , kimlik belgesi yerine geçerlidir diye .Yani kimlik almadıysa bunu gösterebilir . Olsun yinede bir çıktı almaktan zarar gelmez

Benim tüm konular bitti Aus abla
Haftaya artık tekrarlara başlayacağım.

Aaaa ben bunu atlamışım sedulum , hemen tablonu yeniliyorum . Kafa tatilindeydim görmemişim şeker

Bunu da aralardan buldum çıkardım dolmacım , tam biz olmuşuz .

:80:Teşekkür ederim canım .

Ahahahahahhh bir tatile çıktım geldim , hakkımda hamilelik söylentileri bile çıkmış

Nasıl gökçem ? Bitirdin mi üniteleri

iyi gecelerrrrrr
5 günde 3 ünite biitirdimmm ve cok az kaldı kesinliklee yetişmicek sanırım

çok hastaydım geçen haftaa baya yatak döşek çok çok engelledi beni ya hayırlısı artık oldugu yere kadar diyorum

bu arada bi soru sorucam
soru çözen arkadaşlar çeko 3.sınıfım hangi yayının soru bankası var ? yada neyi önerirsiniz ?
son bir haftamı soru çözeek geçiriyim diyorum soru çözerken daha iyi anlaşılıyo sonuçta ya

Finaller ne zamandı ablacım ya .
Sen kitaplar üzerinde uyurken bende pc başında işyerinde uyuklarım artık gelsin kahveler gitsin nescafeler yani

Son düzenleme:
biberonum gözlerim yuvalarından fırladı
anam anam anam......bende iki üç tane var, bende ekleyim bari,
ama seninkilerin yanında benimkiler görünmez bile..

Gazelim, dedim ya bende hastalık halinde, yakınlarım huyumu bilir, her tatile giden bana magnetle gelir.:))) Ben de büyük bir zevkle yapıştırırım. Üstelik bunlar Sarp'tan sağlam kalanlar; daha da vardı da bir kısmı çöpe gitti maalesef.((

buzdolabı tam olarak nerde? :26:

Buzdolabı, o magnetlerin tam arkasında.:))) Ama konum olarak soruyorsan kapının hemen yanında, bu kısım buzluk kısmı, alt tarafında magnet yok orada buzdolabı çıkartmam var, o nedenle alt kısıma hiç magnet koymadım.:))

Gazelim, Konya magnetlerim de var, annem geçen sene şebi aruza gitmişti, oradan getirdi. Ama diğer tarafta onlar, buzdolabının yan tarafı da dolu, bak orayı çekmedim.

Ausummm, isim vermeden finale çalışan demişsin, gerçi ipucu da vermişsin ama bir sor bakalım neden çalışıyorum.:))) Şimdi anadolu aöf nin vizeleri bitince final grubu yapmayacak mıyız, eee atatürkün vizeleri bitti, mecburen onun finale çalışıyorum.:))) Ama dediğim gibi bu hafta ona ara, vizelere tam 7 gün ayıracağım, her şeyim hazır, gelsin sorular bakalım.:)))

ben bi de hem anneme hem kendime hem ablama hem arkadaşlarıma alıyorum gittiğim şehirlerde tipimi bi görsen magnet canavarı gibi dolanıyorum etrafta Esasında diğer şeyler de dikkatimi çeker o şehre özgü olsun da

hiç küsermiyim ben sana ausum canım arkadaşım benim
Kova kadınında varmıydı kıskanmak Ama iyi azıcık kıskanıvermişssin
Ayıp ettin sınavlar bittiminde hoooop ordayım malkoçoğlu gibi bi mutfak bi geyik topiğne atlarım ordan oraya :122::122:
Kül yutmaz ile küheylanın büyük buluşması olur
Valla ausum aynen öyle takmaya yer arıyorlar tikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…