Kaçak aus yakalandı
Selamlar herkese arkadaşlarımŞimdi dönmem gereken koca bir geçmiş var , bakayım ben termal havuzlarda martinimi yudumlarken siz neler yapmışsınız .
cümleten selam herkese
ausssssss ablaaaaaaaa
sen nerdesin yahu
tatile mi çıktın
nereye çıktın
kimle çıktın
ne zaman çıktın
öyle birşey okudum yorumlarda ama göremedim senin yazını
birazdan detaylı incelemeye giricem
ben ünitelerimi bitirdim çok şükür
gördüm tabloyada yazmışsın bir sevindim ki anlatamam
bugünleride gördüm nihayet
dün stajımada gittim
sizlerin duası sayesinde çok iyi geçti
inşallah hepte öyle geçer
biraz zor olacak hem dersler hem staj ama napalım
sonunda kazanan ben olucaaammmmmmmmmmmmmm
Biberoncum Sarp'ın DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM EN EN EN GÜZEL YAŞLARA DİYORUM UZUN VE SAĞLILLI Bİ ÖMRÜ OLSUN DİYORUM
Eki Görüntüle 881664
Mutfağın marifetli hatunları auscum ve gözdecimle birlikte yaptık bu pastayımadem doğum gününü cumartesi kutlıycakmışssınız bizde bari bugün tam gününde pastasız geçmesin diye el birliğince yapıverdik umarım beğenmişssindir ama sen de görünmüyorsun ortalıklarda
zaten aöf yakında anamızın kızlık soyadından başlayıp dedemizin dedesinden çıkacak hey allahım ya...
evet bende çok katılım bekliyordum gözdem, ama düşündüğüm gibi olmadı...
ama sen bi dahakine katılsan çok güzel olur...birazda seni destekleriz...
profiterollü oastayı ve kaplumbağayı unutmadık
bi dahaki kategoriye katıl yaa...aus da katılmaz oldu...gerçi ausumun niye katılmadığını ben biliyorum...o bişey demedi ama ben biliyorum...
o katılsa benim hiç şansım olmaz, o yüzden benim yolumu açmak için katılmadı son iki seferdir...
oyy ausum oyy...bu tevazuluğunu nasıl ödesem sana bilmem...
canım benim...
selamlar, anca 4 ünite bitirebildim çok zor olucak ya((
oyy oyy oyyy.... bu kadar iltifata bi yerlerim kalkmasa bari dolmamçabuk şımarırım ben
çok çok çok teşekkür ederim canımçok mutlu oldum...
evet yaa bi zamanlar mutfak topiğimizde epey gurmelik yaptım da şu körolasıca aöf beni yedi bitirdi, derslerden fırsat bulup da resim çekmeye tarif eklemeye fırsat bulamaz oldum...aus bu gdişle beni emekli edecek ordan
hayır yani emekli ikramiyemi verse bario parayla gidip başka topik açarım, küçük esnaf misali
şu sınavlar ferahlasın bitsin inşallah yükleniriz beraber topiği çökertelim, muhabbetin dibine vururuz orda...
bir dahaki kategori ne olacak acaba
bakalım üstesinden gelebileceğim birşeyle katılırım canım sıkılıyor zaten bu ara
sende katıl beraber kapışırız
bencede aus abla o yüzden katılmıyor bende öyle hissediyorum
iyi aksamlar hanimlar,hamilelegin verdigi yorgunluktan sohbete katilamiyorum,
az önce cok moralim bozuldu,sinvalr icin soru kitaplari alicaktim ama siparis verecegim site 1 ocaga kadar kapaliymisbaska bi yerdede bulamiyorum yurt disnda olduugm icin,o kitaplara ck güveniyodum,soru cevap seklinde daha iyi anliyorum cünküü
ufff yaaaaaaaa
bu arada 2 ünite daha bitirdim
5. kitap ve 17. ünitenin sonu..harika bi gece geçirdim mavi kitaplarımla bu gecenin üstüne mümmkün değil uyu..ya.mam o kaa..dar müthişş..ti.. Zz[SUB]z[SUB]z[SUB]z...[/SUB][/SUB][/SUB]
Eki Görüntüle 882979
Kizlaaar toplamda 15 unitem bitti yazamadim cok yogundumm son gunler yetistirirm insallah yaa
Ooooo süpermiş auscum hepsini ayrı ayrı ne güzel düşünüpte açmış topikleri
Sizleri bırakmama siz nereye ben oraya o geyik topiğnede gelmyi isterim biraz destursuz davetsiz daldım amma
AUSCUM özzzzzlllllleeeedddddiiiiikkkk seniYetkililere sesleniyorum bize ausu bulun getirin
ooohhh davetimi aldım ya içim rahat katılabilirim
teşekkür ediyorum gazelcim
evet ausun gönlünü de tok gözü de tok topiğide tok
türk idare tarihi ömrünü yedi resmen ya , ilk ders olarak niye o dersten başlamışım ki çalışmaya
offf midem bulandı ya resmen Osmanlılardan karahanlılardan
Dolmacığım, çok çok teşekkür ederim, o kadar güzel ki pasta, insan yemeye kıyamaz cidden, ellerinize sağlık.Uzun zamandır giremedim, o nedenle cevap da yazamadım sana, Sarp 6 yaşına girdi, dolu dolu 5 olduk yani, büyüdük, ağabey olduk diyelim.:))
Bu hafta sonu yapacaktık doğumgününü ama sbs sınavı nedeniyle hafta içi tatil olan okullar hafta sonu ders yapacakmış. O yüzden Sarp'ın arkadaşı gelemiyor, sonraki hafta da vizeler var malum, o nedenle ondan sonraki haftaya attım, azmettim yapacağım o doğumgününü.:)))
Gözdeciğim, adaşım benim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin de pastan çok lezzetli olmuştur eminim...Akşam akşam gözümün önünde etli ekmekler, pastalar dansediyor, acıktım mı ne? :)))
Bu arada gazelim, oy verdim bayıldığım etli ekmeğine, tekrar başarılar ve iyi şanslar diliyorum, biliyorum sen kazanacaksın.:))) Ve o etli ekmek artık kargoyla mı yoksa elden teslim mi bilmiyorum artık, İstanbul'a gelecek, o kadar diyorum.:)))
Ausum ve gazelim sağolsun beni de Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi dalında aday göstermişler, bir mutlu oldum, anlatamam.:))) Kazanmak hiç önemli değil; ince düşünceli, zarif arkadaşlarım benim, beni düşünmüşler, çok çok teşekkür ediyorum.
Sınav yerlerime ben de baktım, her ikisi de evin çok yakınında bu sefer şansıma, hem de öğleden sonra, çok şanslıyım cidden.:)) Ama ben de şu ikinci sınav belgesine bakayım, dediğiniz gibi ne olur ne olmaz, yanımızda olmasında fayda var...
Veee, ausla bugün telefonda konuştum; çatlayın, patlayın.:)))) İnterneti bozukmuş, o nedenle giremiyor ama tatildeymiş ben de onu bilmiyordum.:26:
Geçmiş çok uzun olduğu için alıntı yapamadığım, atladığım her detay için herkesten özür diliyorum. Kutlayan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum...
gazelcim biliyorum sapancaya gittiler auslar ama gelirim diyodu salı için ondan yetkililere seslendim bende artık
Sen yemek yarışmasında ümitsizliklere kapılmışın yineOlmuyor böyle ümitsizlik yoook kazanmak var o enfes etli ekmeklerle kazanırsın güveniyoruz sana Ama kazandığın zamanda bende biberon gibi payımı isterim ona göre
hoşgeldin ahretim...özledik kız bu kadar uzun ihmal edilirmi
sen termal havuzlarda martini yudumlarken, biz burda eşşek gibi ders çalışıyorduk...
mesela benim son 2 ünitem kaldışükürler olsun....
epey çınlattık kulaklarını, çınladı mı
sorma ausum inegöle çok yakın bir termal var, sık sık giderdik, ama bizim ufaklığa dokunurmuş buharlı hava..bronşları tıkarmış..o yüzden doktor yasakladı
gitmeyecez artık....
sen termal deyince hüzünlendim birden...
benim yerime de yudumlasaydın o martiniden havuzda...
Hoyrat kaplıclarımı dediğin , odur kesin .Sen ausa sor termal kaplıcaları , romatizma bende , kireçlenme bende , fıtık bende
Ahahahahhah tövbeler olsun ahretim , ben içsem içsem ayran içerim
Güzel geçti gazelcim de , gelince çalışmaya konsantre olamadım hala
Arzu yazmış mı diye bakmaya başladım artık bilhassa , sen beni güldürüyorsun Allahta seni sınavlarda bol bol güldürsün canım ya , tabii sınav bitiminde
aaaamiiin cümlemizi güldürsün rabbim... nerelerdesin bacım sen yav bak biz o kadan çalışıyoz ediyoz sen git nerelerde bizsiz martini yudumla.. oldu mu bu şimdi.. şaka maka inşallah güzel eğlenmişsindir oh şöyle rahatlayıp bi güzel kafanı boşaltmışsındır.. şimdi ne ders çalışılır demi..
oylat kaplıcaları canım, hoyratta güzelmiş ama
geldiniz mi hiç...çok yakınız oraya biz....ama yasaklandı işte, paşamın rahatsızlığı için gitmeyecez artık...
yada gitsek bile burağı sokmayacaz içeri..
yarışma lehime gidiyor ahretim, ama sona doğru bir süpriz olmasından korkuyorum
inşallah böyle devam eder...çok ümitlendim bu saatten sonra kaybedersem çok üzülürüm... hayırlısı olsun bakalım..
bu arada mutfağı yarışma yüzünden değil de aöf yüzünden ihmal ettim
bi arkadaş rica etti arabaşını eklermisin diye, onu ekledim az önce...inşallah oraya yüklenelim biraz..çok emek var o topikte..senin deyiminle örümcek ağı kaplayacak yakında
bu arada etliekmeğin aslı kapalı olmaz...açık olur...orası kandırmış sizi ahretim
adama deseydin etliekmek böyle olmaz diye, yok hanfendi böyle olur vs diye bıdı bıdı yaparsa, açıp neti göstereydin benim etliekmeği..ahanda etliekmek açık olur diye
He işte oylat , hoyrat
Hatta kayınvalidemin oradan bana oylat hatırası yazan şekerlik getirmişliği bile vardır
Kapalısı da güzeldi be gazelim , kim bilir açık olsa tadından yenmezdi
Hem de ne çalışılıııır , kemikler ilik gibi olmuş sıcak suda , ten pamuk gibi ...
Hiç içimden gelmiyor arzu ya , hesap yaptım 40 saat lazım bana hepsini bitirmem için , eeee daha çok var diyorum hep .
Sen ne yaptın sabahlamaya devam mı ?
ohhh sn baya rahatlamışın bacım ya bırak sen okulu ruhunu serbest bırak yogaya falan başla nabıcan dersi falan bu rahatlamanın üstüne yazık yav..
ben zaman zaman sabahlıyor zaman zaman akşamlıyor zaman zaman.. zaman.. zaman kalmadı ya..sıyırmak üzereyim artık yakında bakırköyden yazcam bu gidişle inşallah yetiştiririz konuları ya çok bunaldım artık dün izin verdim kendime hiç bakmadım bugün üzüldüm ne varda yattın malak gibi çalışsana diye kendime kızdım.. öyle yani sıyırmaklardayım..
O hissi en iyi ben bilirim arzu , her sabah bir önceki gün için '' ne vardı dün başlasaydın ya aus '' diyorum .
Sıkışmadan i vakit iyice daralmadan aklıma girmiyor okuduğum , benimde tarzım bu heralde .
Kaç üniten kalmıştı senin bakayım hemen :82:
Olacaksın tabiii tatlım , bağaracaksın rocky gibi '' andryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn''
Canım 3-4 gün kaçamak yaptık , Salı döndük , döndüğümde de ttnetin gazabına uğradım , giremedim 2 gün .
Nasıl gidiyor staj ? Çocuklarla aran nasıl bakayım
ohhh sn baya rahatlamışın bacım ya bırak sen okulu ruhunu serbest bırak yogaya falan başla nabıcan dersi falan bu rahatlamanın üstüne yazık yav..
ben zaman zaman sabahlıyor zaman zaman akşamlıyor zaman zaman.. zaman.. zaman kalmadı ya..sıyırmak üzereyim artık yakında bakırköyden yazcam bu gidişle inşallah yetiştiririz konuları ya çok bunaldım artık dün izin verdim kendime hiç bakmadım bugün üzüldüm ne varda yattın malak gibi çalışsana diye kendime kızdım.. öyle yani sıyırmaklardayım..
Ausum gelmişşş hoş gelmişşş. :))) Ben de gazeteleri takip eder olmuştum, herhangi bir haber var mı 3.sayfada diye.:))) Sorma ausum, o temsilciler beni yazlıkta deli ettiler deli. Bağlanıyor net, hooop 5 dakika sonra gidiyor. Arıyorum, bizde normal gözüküyor diyor sayın temsilci.:)) Ben de hobi olsun diye sizi günde 20 kere aramıyorum dedim. Normalmiş, ben sanki bayılıyorum onları aramaya.:)))
Ben sana demedim mi ausum, gazelim beğenmez diye.:))) Gazelimmm telefonda kulaklarını çın çın çınlattık.:))) Bak bana cevap da yazmıyorsun göndereceğim diye, niyetin yok belli, ama ben o etli ekmekten istiyorum ona göre.:))) Röportajını da okudum bugün, pek keyifliydi.:)))
Ben özetlerle bozdum kafayı, hafta sonundan itibaren de kamp var, her güne 1 ders, sonra da vizeler hayırlısıyla. Bakalım neler olacak???
hahahahahahahahaayyy abla ya çok güldüm vallahi
mezun olduğumu gördüğüm gibi gelip bağırıcam burda söz rocky gibi
hoşgeldin bu arada
iyi yapmışsınız hepimiz özendik sana burda
staja eçen pazartesi gittim işte
1 saat durdum zaten o gün
ilk gün tanışma haftası diye öğretmen yolladı
bundan sonra salı günleri gidicem
bakalım iyi olur inşallah
etkinlik hazırlamakla geçiyor her günüm
iyi olsun hoş olsun diye kafa patlatıyorum
alt tarafı her hafta 1 etkinliği yaptırıcam gerildimde gerildim
tekrarlara devam ediyorum birde
bu sınavda değilde final sınavında işim çok zor benim
hem staj hem onca ünite hiç snamıyorum yetiştirebileceğimi
vizeyi atlattım ya finali düşünüyorum şimdiden
Olacaksın tabiii tatlım , bağaracaksın rocky gibi '' andryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn''
Canım 3-4 gün kaçamak yaptık , Salı döndük , döndüğümde de ttnetin gazabına uğradım , giremedim 2 gün .
Nasıl gidiyor staj ? Çocuklarla aran nasıl bakayım
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadım pastayı hem de hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç
Ya o gün giremedim ben , netim bozuktu , dolmacım harikasın sen unutmayıp kutlamışsın Sarp paşanın doğum gününü
Bende telefon açıp kutladım ama hıhhh .
:26::26::26::26:
Tatlım benim , arkadaşlarımın yarıştığını görmek çok daha keyifli , hem ben 4 kez katıldım zaten , el verdim artık sizlere
Bakamadım daha , nasıl gidiyor etli ekmek satışları ? Tatil dönüşü ilk kez etli ekmek yedim bende , yol üzerinde yemek yemek için yer seçiyorduk , bktım güzel bir yer , konya etli ekmek yazıyor , anaaaam dedim eşime giri gir , o kadar oy verdim , bir yiyeyim ne merem bir şeymiş.
Yalnız bibim yediğimiz kapalı idi , açık pide gibi değil . Çok ince açılmıştı hamuru ve çok lezzetliydi , ben daha çok çiğ böreğe benzettim tadını, bak canım çekiverdi yine
Bende sadece fiiii tarihinde 4 ünite çalışmıştım , hala orada takıldım kaldım arkadaşım .
Yok yaşın tutmuyor senin daha , emekli falan olamazsın , bırak şu yarışma olayını zirvede bu seferde dön mutfağına bakayım çabuk
Bende kaç zamandır girmiyorum oraya , bir el atmak lazım
Zevkle takip ediyorum hepinizi . Olmadığınız bir kategoride belki 5. yi denerim bende
Merhabalar arkadaşım , bence hiç moralini bozma , sadece aöf kitaplarını oku , ünite sonu sorularını çöz , evet üniteler uzun ve sıkıcı ama inan bana yardımcı kitaplar eskiden işe yarıyordu , artık kuşa döndüler , yeterli bilgi yok içlerinde.
Arzu yazmış mı diye bakmaya başladım artık bilhassa , sen beni güldürüyorsun Allahta seni sınavlarda bol bol güldürsün canım ya , tabii sınav bitiminde
Ooooo epey yol almışsın çağla , hadi bakalım rast gelsin , ekliyorum hemen .
Düşünmez miyim şekerim ,
Hele şu aöf baş ağrısı bitsin ;
Yemek zamanı mutfak topiğinde laflarız , orayı biliyorsun zaten .
Bak bu da bu aralar örümcek ağı bağlamış olan geyik topiğimiz , eskiden epey , zamanında olaylı bir geçmişi vardır hatta
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/576682-ausencianin-gozuyle-kalmistik.html
Tatlım neler yaptın ? Kaçıncı ünitedesin ?
Ben hala 4 de takılı kaldım
Güzel arkadaşım benim
Ne güzel oldu , lafladık , seslerimizi duyduk , özlem giderdik (dur yazayım da gazel kıskansın azıcık)
Ttnetten savaşımdan gazetelerinin 3. sayfasına düşmeden çıkabildim arkadaşım , dün gece oldu nihayet . Hayır yani kurulum ve teknik servisi tuşluyorsun , karşına kurulumun k sinden tekniğin t sinden anlamayan müşteri temsilcisi çıkıyor . Çok deli ettiler beni , görüşme sonu ankette hepsine 1 verdim
Hafıza 10 numara
Salı döndüm evet canım ama dediğim gibi net problemi yaşadım . Artık aranızdayım .
Çok mu özledin beni :94::94:
arzu sen çok yaşa emi, malak gibi deyişine nasıl güldüm
bende sbahtane beri malak modundayım....
inek moduna geçmek istiyorum çok çalışarak...
ben daha çok eşşek gibi çalışmak zorundaymışım gibim hissediyorum ama(peder okul bitmesse evlenmek yok dedi elim mahkum)
tandır kebabı evet en az etliekmek kadar konyanın incisidir o da...
Hangi konak az daha ip ucu ver bakayım