2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Kaçak aus yakalandı

Selamlar herkese arkadaşlarım Şimdi dönmem gereken koca bir geçmiş var , bakayım ben termal havuzlarda martinimi yudumlarken siz neler yapmışsınız .

Kaçak aus yakalandı

Selamlar herkese arkadaşlarım Şimdi dönmem gereken koca bir geçmiş var , bakayım ben termal havuzlarda martinimi yudumlarken siz neler yapmışsınız .

hoşgeldin ahretim...özledik kız bu kadar uzun ihmal edilirmi
sen termal havuzlarda martini yudumlarken, biz burda eşşek gibi ders çalışıyorduk...
mesela benim son 2 ünitem kaldı şükürler olsun....
epey çınlattık kulaklarını, çınladı mı
sorma ausum inegöle çok yakın bir termal var, sık sık giderdik, ama bizim ufaklığa dokunurmuş buharlı hava..bronşları tıkarmış..o yüzden doktor yasakladı
gitmeyecez artık....
sen termal deyince hüzünlendim birden...
benim yerime de yudumlasaydın o martiniden havuzda...

Olacaksın tabiii tatlım , bağaracaksın rocky gibi '' andryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn''

Canım 3-4 gün kaçamak yaptık , Salı döndük , döndüğümde de ttnetin gazabına uğradım , giremedim 2 gün .

Nasıl gidiyor staj ? Çocuklarla aran nasıl bakayım

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadım pastayı hem de hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççç

Ya o gün giremedim ben , netim bozuktu , dolmacım harikasın sen unutmayıp kutlamışsın Sarp paşanın doğum gününü

Bende telefon açıp kutladım ama hıhhh .

:26::26::26::26:

Tatlım benim , arkadaşlarımın yarıştığını görmek çok daha keyifli , hem ben 4 kez katıldım zaten , el verdim artık sizlere

Bakamadım daha , nasıl gidiyor etli ekmek satışları ? Tatil dönüşü ilk kez etli ekmek yedim bende , yol üzerinde yemek yemek için yer seçiyorduk , bktım güzel bir yer , konya etli ekmek yazıyor , anaaaam dedim eşime giri gir , o kadar oy verdim , bir yiyeyim ne merem bir şeymiş.

Yalnız bibim yediğimiz kapalı idi , açık pide gibi değil . Çok ince açılmıştı hamuru ve çok lezzetliydi , ben daha çok çiğ böreğe benzettim tadını, bak canım çekiverdi yine

selamlar, anca 4 ünite bitirebildim çok zor olucak ya ((

Bende sadece fiiii tarihinde 4 ünite çalışmıştım , hala orada takıldım kaldım arkadaşım .

Yok yaşın tutmuyor senin daha , emekli falan olamazsın , bırak şu yarışma olayını zirvede bu seferde dön mutfağına bakayım çabuk

Bende kaç zamandır girmiyorum oraya , bir el atmak lazım

Zevkle takip ediyorum hepinizi . Olmadığınız bir kategoride belki 5. yi denerim bende

Merhabalar arkadaşım , bence hiç moralini bozma , sadece aöf kitaplarını oku , ünite sonu sorularını çöz , evet üniteler uzun ve sıkıcı ama inan bana yardımcı kitaplar eskiden işe yarıyordu , artık kuşa döndüler , yeterli bilgi yok içlerinde.

Arzu yazmış mı diye bakmaya başladım artık bilhassa , sen beni güldürüyorsun Allahta seni sınavlarda bol bol güldürsün canım ya , tabii sınav bitiminde

Kizlaaar toplamda 15 unitem bitti yazamadim cok yogundumm son gunler yetistirirm insallah yaa

Ooooo epey yol almışsın çağla , hadi bakalım rast gelsin , ekliyorum hemen .

Ooooo süpermiş auscum hepsini ayrı ayrı ne güzel düşünüpte açmış topikleri
Sizleri bırakmama siz nereye ben oraya o geyik topiğnede gelmyi isterim biraz destursuz davetsiz daldım amma

Düşünmez miyim şekerim ,

Hele şu aöf baş ağrısı bitsin ;

Yemek zamanı mutfak topiğinde laflarız , orayı biliyorsun zaten .

Bak bu da bu aralar örümcek ağı bağlamış olan geyik topiğimiz , eskiden epey , zamanında olaylı bir geçmişi vardır hatta

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/576682-ausencianin-gozuyle-kalmistik.html

AUSCUM özzzzzlllllleeeedddddiiiiikkkk seni Yetkililere sesleniyorum bize ausu bulun getirin

ooohhh davetimi aldım ya içim rahat katılabilirim
teşekkür ediyorum gazelcim
evet ausun gönlünü de tok gözü de tok topiğide tok

türk idare tarihi ömrünü yedi resmen ya , ilk ders olarak niye o dersten başlamışım ki çalışmaya

offf midem bulandı ya resmen Osmanlılardan karahanlılardan

Tatlım neler yaptın ? Kaçıncı ünitedesin ?

Ben hala 4 de takılı kaldım

Güzel arkadaşım benim

Ne güzel oldu , lafladık , seslerimizi duyduk , özlem giderdik (dur yazayım da gazel kıskansın azıcık )

Ttnetten savaşımdan gazetelerinin 3. sayfasına düşmeden çıkabildim arkadaşım , dün gece oldu nihayet . Hayır yani kurulum ve teknik servisi tuşluyorsun , karşına kurulumun k sinden tekniğin t sinden anlamayan müşteri temsilcisi çıkıyor . Çok deli ettiler beni , görüşme sonu ankette hepsine 1 verdim

Hafıza 10 numara

Salı döndüm evet canım ama dediğim gibi net problemi yaşadım . Artık aranızdayım .

Çok mu özledin beni :94::94:

Hoyrat kaplıclarımı dediğin , odur kesin .Sen ausa sor termal kaplıcaları , romatizma bende , kireçlenme bende , fıtık bende

Ahahahahhah tövbeler olsun ahretim , ben içsem içsem ayran içerim

Güzel geçti gazelcim de , gelince çalışmaya konsantre olamadım hala

oylat kaplıcaları canım, hoyratta güzelmiş ama
geldiniz mi hiç...çok yakınız oraya biz....ama yasaklandı işte, paşamın rahatsızlığı için gitmeyecez artık...
yada gitsek bile burağı sokmayacaz içeri..

yarışma lehime gidiyor ahretim, ama sona doğru bir süpriz olmasından korkuyorum
inşallah böyle devam eder... çok ümitlendim bu saatten sonra kaybedersem çok üzülürüm... hayırlısı olsun bakalım..

bu arada mutfağı yarışma yüzünden değil de aöf yüzünden ihmal ettim
bi arkadaş rica etti arabaşını eklermisin diye, onu ekledim az önce...inşallah oraya yüklenelim biraz..çok emek var o topikte..senin deyiminle örümcek ağı kaplayacak yakında

bu arada etliekmeğin aslı kapalı olmaz...açık olur...orası kandırmış sizi ahretim
adama deseydin etliekmek böyle olmaz diye, yok hanfendi böyle olur vs diye bıdı bıdı yaparsa, açıp neti göstereydin benim etliekmeği..ahanda etliekmek açık olur diye

Arzu yazmış mı diye bakmaya başladım artık bilhassa , sen beni güldürüyorsun Allahta seni sınavlarda bol bol güldürsün canım ya , tabii sınav bitiminde

aaaamiiin cümlemizi güldürsün rabbim... nerelerdesin bacım sen yav bak biz o kadan çalışıyoz ediyoz sen git nerelerde bizsiz martini yudumla.. oldu mu bu şimdi.. şaka maka inşallah güzel eğlenmişsindir oh şöyle rahatlayıp bi güzel kafanı boşaltmışsındır.. şimdi ne ders çalışılır demi..

Hem de ne çalışılıııır , kemikler ilik gibi olmuş sıcak suda , ten pamuk gibi ...

Hiç içimden gelmiyor arzu ya , hesap yaptım 40 saat lazım bana hepsini bitirmem için , eeee daha çok var diyorum hep .

Sen ne yaptın sabahlamaya devam mı ?

He işte oylat , hoyrat

Hatta kayınvalidemin oradan bana oylat hatırası yazan şekerlik getirmişliği bile vardır

Kapalısı da güzeldi be gazelim , kim bilir açık olsa tadından yenmezdi

bugün bitmez ausum...asla bitmez...
çünkü arapçaya çalışıyorum, normal bi ders değil..bir ünitesine mesela öğlen başlıyorum gece 10 civarı bitiyor
bir metini tercüme etmesi rahat 2 saat sürüyor...dilbilgisinden alıştırmalardan kelime ezberlerinden hiç bahsetmeyim istersen..
son iki kaldı ama rahat üç dört gün sürer..
bir gün arapça, bir gün 200 soruluk testle gidiyorum ya ben..dün arapça çalıştım, bugün test çözecem inşallah..yarın arapça derkenn sürer daha...sende artık başla ausum, 40 saat diye hesaplamışsın ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir...allah bi mani aksilik verir, yetişemezsin..allah muhafaza...yusuf hastalanır, sen hastalanırsın vs...evlerden ırak....
bence az da olsa başla ki...
40 saati 30 a indir en azından...

He işte oylat , hoyrat

Hatta kayınvalidemin oradan bana oylat hatırası yazan şekerlik getirmişliği bile vardır

Kapalısı da güzeldi be gazelim , kim bilir açık olsa tadından yenmezdi

hahahaaaa ay o şekerlikten bende annemlere götürmüştüm....
demek herkes şekerlik götürüyor....
güzel bi termal gerçekten...

ohhh sn baya rahatlamışın bacım ya bırak sen okulu ruhunu serbest bırak yogaya falan başla nabıcan dersi falan bu rahatlamanın üstüne yazık yav..

ben zaman zaman sabahlıyor zaman zaman akşamlıyor zaman zaman.. zaman.. zaman kalmadı ya.. sıyırmak üzereyim artık yakında bakırköyden yazcam bu gidişle inşallah yetiştiririz konuları ya çok bunaldım artık dün izin verdim kendime hiç bakmadım bugün üzüldüm ne varda yattın malak gibi çalışsana diye kendime kızdım.. öyle yani sıyırmaklardayım..

O hissi en iyi ben bilirim arzu , her sabah bir önceki gün için '' ne vardı dün başlasaydın ya aus '' diyorum .

Sıkışmadan i vakit iyice daralmadan aklıma girmiyor okuduğum , benimde tarzım bu heralde .

Kaç üniten kalmıştı senin bakayım hemen :82:

bişi diyim mi bende aynı şekilde daha iyi anlıyorum ilk defa bu kadar erken başladım sona bırakınca zihnini başka hiç bişeye veremiyosun heralde tamamen derse odaklanıyorsun alıyo kafan ama şimdi öyle değil bak ara veriyorum gidip oyun oynuyorum ya daha vakit var diye ben son bi haftaya sıkıştırdığımı bilirim 7 ders 7 gün programıyla 7 günde işi bitirmiştim işin tuhafı az önce okuduğum paragrafı hatırlamıyorum ama taa 3 sene önce o 7 günde çalıştığım hala aklımda

Ausum gelmişşş hoş gelmişşş. :))) Ben de gazeteleri takip eder olmuştum, herhangi bir haber var mı 3.sayfada diye.:))) Sorma ausum, o temsilciler beni yazlıkta deli ettiler deli. Bağlanıyor net, hooop 5 dakika sonra gidiyor. Arıyorum, bizde normal gözüküyor diyor sayın temsilci.:)) Ben de hobi olsun diye sizi günde 20 kere aramıyorum dedim. Normalmiş, ben sanki bayılıyorum onları aramaya.:)))

Ben sana demedim mi ausum, gazelim beğenmez diye.:))) Gazelimmm telefonda kulaklarını çın çın çınlattık.:))) Bak bana cevap da yazmıyorsun göndereceğim diye, niyetin yok belli, ama ben o etli ekmekten istiyorum ona göre.:))) Röportajını da okudum bugün, pek keyifliydi.:)))

Ben özetlerle bozdum kafayı, hafta sonundan itibaren de kamp var, her güne 1 ders, sonra da vizeler hayırlısıyla. Bakalım neler olacak???

hahahahahahahaha ayyy abla ya çok güldüm vallahi
mezun olduğumu gördüğüm gibi gelip bağırıcam burda söz rocky gibi
hoşgeldin bu arada
iyi yapmışsınız hepimiz özendik sana burda
staja eçen pazartesi gittim işte
1 saat durdum zaten o gün
ilk gün tanışma haftası diye öğretmen yolladı
bundan sonra salı günleri gidicem
bakalım iyi olur inşallah
etkinlik hazırlamakla geçiyor her günüm
iyi olsun hoş olsun diye kafa patlatıyorum
alt tarafı her hafta 1 etkinliği yaptırıcam gerildimde gerildim
tekrarlara devam ediyorum birde
bu sınavda değilde final sınavında işim çok zor benim
hem staj hem onca ünite hiç snamıyorum yetiştirebileceğimi
vizeyi atlattım ya finali düşünüyorum şimdiden

arzu sen çok yaşa emi, malak gibi deyişine nasıl güldüm
bende sbahtane beri malak modundayım....
inek moduna geçmek istiyorum çok çalışarak...

ah biberonum benim gözümden kaçmış, ne demek, ne demek...ayıpsın kuzum...yollamazmıyım...
sen iste yeterki....
evet evet kulağım çınlamıştı meğer beni mi konuşuyordunuz
gonyalıyım ben gonyalı, her etliekmeği beğenmem... aus bana ordan bi msj atsaydı bir hızlar gider etliekmek öyle olmaz böyle olur diye o şefin gözüne sokardım

valla birtek ben varım sanıyordum şimdiden finali düşünen
sende mi gözdem...

Ablacım kendini iyi motive etmişsindir artıkkkk çalışırsın şimdi , 12-13 aralıkta 2 günlük izin aldım ablacım o da çok iyi olacak benim için

Ben tarihle kafayı sıyırmış durumdayım , 2 ünteyi bitrmiştim sende eklemiştin zaten , dün baş ağrısı sebebiyle kitap yüzü açamadım yattım uyudum

8 aralık doğum günümmm bende böyle güzel pastalar istiyorummm

Bu gece çevre sorunları dersine başlayacağım , türk idare tarihi gitmiyor çok zorluyor beni ablacım2 üniteyi bıraktım onları sadece okur geçerim son gün 2-3 ' e kadar çalışacağım
[/B]

Son düzenleme:
arzu sen çok yaşa emi, malak gibi deyişine nasıl güldüm
bende sbahtane beri malak modundayım....
inek moduna geçmek istiyorum çok çalışarak...

ben daha çok eşşek gibi çalışmak zorundaymışım gibim hissediyorum ama (peder okul bitmesse evlenmek yok dedi elim mahkum)

tandır kebabı evet en az etliekmek kadar konyanın incisidir o da...
Hangi konak az daha ip ucu ver bakayım

tandır kebabı harika dedim de yiyebildimmi bi de onu sor bakalım ben yine hasta bi vazyette tırtıklıya tırtıklıya yiyememiştim Hatta bizi orrya götürenlerin de canına tak etmiş bu nazım niyazım toplu olarak restaurantça oyun oynamışlardı bana
Amaan gazelcim ipin ucu kaçtı ipucu hak getire reklam olacaksa olsun direkt adını veriyorum dayanamıycam ben Gül konağı canım çok osmanlıca bi konaktı gittimde bi magnet almadım ama hayret ettim kendime çünkü gittiğim her yerden bi magnet ve oraya özgü mutlaka bişey alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…