2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ortak topiğimiz var zaten dolmam..
ausun geyik topiği var :KK1:
genelde aöf zamanı aöf topiğinden çene çalıyoruz....:KK9:
ramazan ayında mutfak topiğinde çene çaldık...
yazın yapacak bişey bulamadığımız zamanlarda da ausun geyik topiğinden :KK60:
çene olsun da her koşulda buluruz yer sorun değil...:KK1:

Ooooo süpermiş auscum hepsini ayrı ayrı ne güzel düşünüpte açmış topikleri :KK9:
Sizleri bırakmama siz nereye ben oraya o geyik topiğnede gelmyi isterim biraz destursuz davetsiz daldım amma :KK9: :KK9: :KK9:

hahahahahahahahaha:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ayyy çok güldüm ya:KK9::KK9::KK9:
bir an gözümün önünde canlandın:KK52::KK52:
nasıl canlandın onuda bilmiyorum ya zaten:KK53::KK53::KK53:
kucağında dolu belgeyle açılın açılın diye okulun kapısında:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Bir an benimde gözümün önünde canlandı :KK60::KK60::KK60::KK60:
Ama gözdecim bu seferde belge fazlalığından sınava almıyorlramış :KK9: '' Ne lüzumsuz insansın sen ya yürü git bas git sınav mınav yok sana diyip yaka paça dışarı atıyorlarmış '' :KK9: :KK9: :KK9:

AUSCUM özzzzzlllllleeeedddddiiiiikkkk seni :KK19: Yetkililere sesleniyorum bize ausu bulun getirin :KK53: :KK53: :KK52: :KK52:

Uzaktan takip olmuyor ama betülcüm en kısa zamanlarda artık topiklerde görmeyi istiyoruz seni :KK16: :KK19:
ne güzel tekrarlara başlamışssın hadi gözün aydın arkadaşım Allah zihin açıklığı versin :KK34:
Amiiiiin betülcüm çok teşekkür ediyorum :KK54:

Olmuyor evet girmeye çalışacağım nasip ederse RABBİM(C.C) :KK34: Özlüyorum burayı :KK39: :KK39: :KK39:

Amin amin hayırlısı ile vizeleri bir atlatsaydık... Senin tekrarlar nasıl gidiyor bitirdin mi? :KK6: :KK6: :KK6:

ALLAH(C.C) hepimize zihin açıklığı versin aminnn inşaALLAH(C.C):KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

ayy canım yaaa...çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

arzucum sende mi konyalısın...hemşeriyiz ne güzel :KK34:
çok teşekkür ederim.. :KK16:

gözdem çok sevindim..inşallah hep böyle güzel devam eder....
pastanın görüntüsüne üzülme kuzum, önemli olan lezzeti...eminim lezzeti çok süperdir..zaten senin elinden çıkan kötü olurmu kuzum :KK16:
inşallah birinci olmayı çok istiyorum gözdem, çok ümitlendim...:KK34:

rica ederim gazelcim :KK17: Yarışmanın sonucu ne zaman açıklanacak? kutlarız burda eminim sen derece alacaksın ALLAH(C.C)'ın izniyle :KK16: :KK16: :KK16:

Olmuyor evet girmeye çalışacağım nasip ederse RABBİM(C.C) :KK34: Özlüyorum burayı :KK39: :KK39: :KK39:

Amin amin hayırlısı ile vizeleri bir atlatsaydık... Senin tekrarlar nasıl gidiyor bitirdin mi? :KK6: :KK6: :KK6:

ALLAH(C.C) hepimize zihin açıklığı versin aminnn inşaALLAH(C.C):KK16: :KK16: :KK16:

Evet Allah nasip ederse tabiki bekliyoruz her daim buralarda seni :KK16:
Doğru söylüyosun valla hayırlısıyla şu vizeleri atlatsaydık şimdiden stres sardı dört bir yanımı :18: :18:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım benim de tekrarlar iyi gidiyo sayılır bi ara bayağı şifayı kaptırmıştım iyi bi hasta olmuştum Allahtan şimdi iyiyim çok az bişey kaldı :KK34: her gün en azından bir ünite tekrar yapıp o üniteninde sorularını çözüyorum işte inşallah yeterli oluyordur :KK76:
Betülcüm arkadaşım sen neler yapıyosun nasıl gidiyor gerek kpss gerek aöf gerek hayat :KK28: :KK16:

Evet Allah nasip ederse tabiki bekliyoruz her daim buralarda seni :KK16:
Doğru söylüyosun valla hayırlısıyla şu vizeleri atlatsaydık şimdiden stres sardı dört bir yanımı :18: :18:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım benim de tekrarlar iyi gidiyo sayılır bi ara bayağı şifayı kaptırmıştım iyi bi hasta olmuştum Allahtan şimdi iyiyim çok az bişey kaldı :KK34: her gün en azından bir ünite tekrar yapıp o üniteninde sorularını çözüyorum işte inşallah yeterli oluyordur :KK76:
Betülcüm arkadaşım sen neler yapıyosun nasıl gidiyor gerek kpss gerek aöf gerek hayat :KK28: :KK16:

Çok geçmiş olsun arkadaşım benim :2: :2: :2: ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C)... :KK16: :KK16: :KK16:

Bende bir ara haftada 2 gün aöf , 5 gün kpss çalışayım dedim ama olmadı kpss çok zamanımı alıyor :KK6: :KK6: :KK6: ingilizcenin tekrarına pazartesi başladım ders aralarında anca günde 1 ünite tekrar yapıyorum :KK9: :KK9: :KK9: diğer tekrarlarıda son haftaya attım kpss çalışması yapmayacağım vize haftası o yüzden umarım yeterli olur... ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...:KK16: :KK16: :KK16:

Yoğunum ama şikayetim yok hamd olsun sağlık olsunda herşey halledilir inşaALLAH(C.C) :KK16: :KK16: :KK16:

Stres yapma arkadaşım tevekkül ettik elimizden geleni yapacağız ALLAH(C.C) yardımcımız olur inşaALLAH(C.C) :KK16: :KK16: :KK16:

rica ederim gazelcim :KK17: Yarışmanın sonucu ne zaman açıklanacak? kutlarız burda eminim sen derece alacaksın ALLAH(C.C)'ın izniyle :KK16: :KK16: :KK16:

inşallah canım yaa, böyle giderse iyi, ama daha dört gün var ve yüzdeler değişirse diye biraz korkmuyorum desem yalan olur :KK5:
çok ümitlendim..inşallah kazanırım....
çok teşekkür ederim canım benim :KK16:

Çok geçmiş olsun arkadaşım benim :2: :2: :2: ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C)... :KK16: :KK16: :KK16:

Bende bir ara haftada 2 gün aöf , 5 gün kpss çalışayım dedim ama olmadı kpss çok zamanımı alıyor :KK6: :KK6: :KK6: ingilizcenin tekrarına pazartesi başladım ders aralarında anca günde 1 ünite tekrar yapıyorum :KK9: :KK9: :KK9: diğer tekrarlarıda son haftaya attım kpss çalışması yapmayacağım vize haftası o yüzden umarım yeterli olur... ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...:KK16: :KK16: :KK16:

Yoğunum ama şikayetim yok hamd olsun sağlık olsunda herşey halledilir inşaALLAH(C.C) :KK16: :KK16: :KK16:

Stres yapma arkadaşım tevekkül ettik elimizden geleni yapacağız ALLAH(C.C) yardımcımız olur inşaALLAH(C.C) :KK16: :KK16: :KK16:

canım ingilizce kaç???
bizim gözde bir diğer topikte ingilizcenin özetlerini paylaşıyor..ordan faydalanabilirsin..bu topiğin hemen altında...bulamazsan link ekleyim..çok güzel hazırlamış...

türk idare tarihi ömrünü yedi resmen ya , ilk ders olarak niye o dersten başlamışım ki çalışmaya :KK14:

offf midem bulandı ya resmen Osmanlılardan karahanlılardan :KK47:

Biberoncum Sarp'ın DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM EN EN EN GÜZEL YAŞLARA DİYORUM UZUN VE SAĞLILLI Bİ ÖMRÜ OLSUN DİYORUM :KK54: :KK55:
Eki Görüntüle 881664
Mutfağın marifetli hatunları auscum ve gözdecimle birlikte yaptık bu pastayı :KK9: madem doğum gününü cumartesi kutlıycakmışssınız bizde bari bugün tam gününde pastasız geçmesin diye el birliğince yapıverdik :KK56: :KK39: umarım beğenmişssindir :KK34: ama sen de görünmüyorsun ortalıklarda :KK20:

Dolmacığım, çok çok teşekkür ederim, o kadar güzel ki pasta, insan yemeye kıyamaz cidden, ellerinize sağlık.:KK16::KK16::KK16: Uzun zamandır giremedim, o nedenle cevap da yazamadım sana, Sarp 6 yaşına girdi, dolu dolu 5 olduk yani, büyüdük, ağabey olduk diyelim.:))

Bu hafta sonu yapacaktık doğumgününü ama sbs sınavı nedeniyle hafta içi tatil olan okullar hafta sonu ders yapacakmış. O yüzden Sarp'ın arkadaşı gelemiyor, sonraki hafta da vizeler var malum, o nedenle ondan sonraki haftaya attım, azmettim yapacağım o doğumgününü.:)))

Gözdeciğim, adaşım benim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin de pastan çok lezzetli olmuştur eminim...:KK56::KK56: Akşam akşam gözümün önünde etli ekmekler, pastalar dansediyor, acıktım mı ne? :)))

Bu arada gazelim, oy verdim bayıldığım etli ekmeğine, tekrar başarılar ve iyi şanslar diliyorum, biliyorum sen kazanacaksın.:))) Ve o etli ekmek artık kargoyla mı yoksa elden teslim mi bilmiyorum artık, İstanbul'a gelecek, o kadar diyorum.:)))

Ausum ve gazelim sağolsun beni de Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi dalında aday göstermişler, bir mutlu oldum, anlatamam.:))) Kazanmak hiç önemli değil; ince düşünceli, zarif arkadaşlarım benim, beni düşünmüşler, çok çok teşekkür ediyorum.:KK17::KK17::KK17:

Sınav yerlerime ben de baktım, her ikisi de evin çok yakınında bu sefer şansıma, hem de öğleden sonra, çok şanslıyım cidden.:)) Ama ben de şu ikinci sınav belgesine bakayım, dediğiniz gibi ne olur ne olmaz, yanımızda olmasında fayda var...

Veee, ausla bugün telefonda konuştum; çatlayın, patlayın.:)))) İnterneti bozukmuş, o nedenle giremiyor ama tatildeymiş ben de onu bilmiyordum.:26:

Geçmiş çok uzun olduğu için alıntı yapamadığım, atladığım her detay için herkesten özür diliyorum. Kutlayan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Dolmacığım, çok çok teşekkür ederim, o kadar güzel ki pasta, insan yemeye kıyamaz cidden, ellerinize sağlık.:KK16::KK16::KK16: Uzun zamandır giremedim, o nedenle cevap da yazamadım sana, Sarp 6 yaşına girdi, dolu dolu 5 olduk yani, büyüdük, ağabey olduk diyelim.:))

Bu hafta sonu yapacaktık doğumgününü ama sbs sınavı nedeniyle hafta içi tatil olan okullar hafta sonu ders yapacakmış. O yüzden Sarp'ın arkadaşı gelemiyor, sonraki hafta da vizeler var malum, o nedenle ondan sonraki haftaya attım, azmettim yapacağım o doğumgününü.:)))

Gözdeciğim, adaşım benim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin de pastan çok lezzetli olmuştur eminim...:KK56::KK56: Akşam akşam gözümün önünde etli ekmekler, pastalar dansediyor, acıktım mı ne? :)))

Bu arada gazelim, oy verdim bayıldığım etli ekmeğine, tekrar başarılar ve iyi şanslar diliyorum, biliyorum sen kazanacaksın.:))) Ve o etli ekmek artık kargoyla mı yoksa elden teslim mi bilmiyorum artık, İstanbul'a gelecek, o kadar diyorum.:)))

Ausum ve gazelim sağolsun beni de Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi dalında aday göstermişler, bir mutlu oldum, anlatamam.:))) Kazanmak hiç önemli değil; ince düşünceli, zarif arkadaşlarım benim, beni düşünmüşler, çok çok teşekkür ediyorum.:KK17::KK17::KK17:

Sınav yerlerime ben de baktım, her ikisi de evin çok yakınında bu sefer şansıma, hem de öğleden sonra, çok şanslıyım cidden.:)) Ama ben de şu ikinci sınav belgesine bakayım, dediğiniz gibi ne olur ne olmaz, yanımızda olmasında fayda var...

Veee, ausla bugün telefonda konuştum; çatlayın, patlayın.:)))) İnterneti bozukmuş, o nedenle giremiyor ama tatildeymiş ben de onu bilmiyordum.:26:

Geçmiş çok uzun olduğu için alıntı yapamadığım, atladığım her detay için herkesten özür diliyorum. Kutlayan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

pASTAYI BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM BİBERONCUM :KK54: ASIL SARPIN BEĞENMESİ ÖNEMLİ GÖSTERSEYDİN KEŞKE PASTAYI ANGRY BİRDSLÜ DİYODUN AL ANGRY BİRDSLÜ :KK76: MAŞAALLAH 6 YAŞINA GİRDİ DEMEK HAYIRLI YAŞLAR OLSUN HAYIRLI Bİ EVLAT OLSUN :KK16: DİĞER HAFTA YAPICAKSIN OLSUN ES GEÇMEYİP PES ETMEDEN YAPIYORSUN YA O DA GÜZEL :KK55:

çok geçmiş olsun arkadaşım benim :2: :2: :2: Allah(c.c) şifanı versin inşaallah(c.c)... :KK16: :KK16: :KK16:

Bende bir ara haftada 2 gün aöf , 5 gün kpss çalışayım dedim ama olmadı kpss çok zamanımı alıyor :KK6: :KK6: :KK6: Ingilizcenin tekrarına pazartesi başladım ders aralarında anca günde 1 ünite tekrar yapıyorum :KK9: :KK9: :KK9: Diğer tekrarlarıda son haftaya attım kpss çalışması yapmayacağım vize haftası o yüzden umarım yeterli olur... Allah(c.c)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaallah(c.c)...:KK16: :KK16: :KK16:

Yoğunum ama şikayetim yok hamd olsun sağlık olsunda herşey halledilir inşaallah(c.c) :KK16: :KK16: :KK16:

Stres yapma arkadaşım tevekkül ettik elimizden geleni yapacağız allah(c.c) yardımcımız olur inşaallah(c.c) :KK16: :KK16: :KK16:

çok saolasaın betülcüm allahtan şimdi iyileşmiş durumdayım allah razı olsun :KK54:
En yiysini yapıyosun arkadaşım zaten kpssye daha var aöf yaklaşmışken sen ağırlığı ona veririsin olur tabi niye olmasın yaparsın allahım zihin açıklığı versin :KK34:
Haklısın sağlığımız bazen kıymetini bilmiyoruz esasında geçekten her şeyin başı sağlık :nazar: Allah emeklerini hiç etmesin betülcüm valla azimle çalışıyosun her ikisini idare etmek herkesin işi değildir :KK55:
Harbiden sters yapttım ama ya korkulu rüyam oldu yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik fakat bitmez oldu ya ondan saolasın canım inşallah dediğin gibi olur hayırlısıyla :KK16:

aus tatile gitti kuzum...
Duymaz bizi şimdi..:KK14:

gazelcim biliyorum sapancaya gittiler auslar ama gelirim diyodu salı için ondan yetkililere seslendim bende artık :KK53: :KK53:
Sen yemek yarışmasında ümitsizliklere kapılmışın yine :KK20: Olmuyor böyle ümitsizlik yoook kazanmak var o enfes etli ekmeklerle kazanırsın güveniyoruz sana :KK54: Ama kazandığın zamanda bende biberon gibi payımı isterim ona göre :KK52: :KK52: :KK56: :KK39:

gazelcim biliyorum sapancaya gittiler auslar ama gelirim diyodu salı için ondan yetkililere seslendim bende artık :KK53: :KK53:
Sen yemek yarışmasında ümitsizliklere kapılmışın yine :KK20: Olmuyor böyle ümitsizlik yoook kazanmak var o enfes etli ekmeklerle kazanırsın güveniyoruz sana :KK54: Ama kazandığın zamanda bende biberon gibi payımı isterim ona göre :KK52: :KK52: :KK56: :KK39:

amiiiinn amiiiinnn inşallah canım yaa..inşallah kazanırım..hayırlısı neyse o olsun...
etliekmek yollamanın lafımı olur.... etliekmek restoranına götürürüm sizi...çatlayana kadar yer içeriz oohh mis....:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
amiiiinn amiiiinnn inşallah canım yaa..inşallah kazanırım..hayırlısı neyse o olsun...
etliekmek yollamanın lafımı olur.... etliekmek restoranına götürürüm sizi...çatlayana kadar yer içeriz oohh mis....:KK53::KK53::KK53:

Tabiki Allahın izniyle hayırlısıyla kazanıcaksın sen içini ferah tut :KK16: baak bu sözünü hatırlatırım canım :KK53: şaka bi yanada sen kazanda isteğin olsun da biz SADECE GURUR DUYALIM SENİNLE bu bize fazlasıyla yeter :KK34: vakti zamanında konyaya gitmiştik çok güzel bi konağı restore edip restaurant yapmışlar :KK9: adını veriyimiki reklama girermiki :KK37: g ile başlıyo :KK52: etli ekmek varmiydı bilmiyorum orada ama bizi götürenler özellikle tandır için götürmüşlerdi ve çok gùzeldi şehir olsun yemekler olsun harikaydı :KK9: şimdi bunları niye anlattıysam konyalısın,etli ekmekle yarışmaya katılıyosun diye bende konyayla ilgili anımı anlatıyım dedim heralde :KK53:

Tabiki Allahın izniyle hayırlısıyla kazanıcaksın sen içini ferah tut :KK16: baak bu sözünü hatırlatırım canım :KK53: şaka bi yanada sen kazanda isteğin olsun da biz SADECE GURUR DUYALIM SENİNLE bu bize fazlasıyla yeter :KK34: vakti zamanında konyaya gitmiştik çok güzel bi konağı restore edip restaurant yapmışlar :KK9: adını veriyimiki reklama girermiki :KK37: g ile başlıyo :KK52: etli ekmek varmiydı bilmiyorum orada ama bizi götürenler özellikle tandır için götürmüşlerdi ve çok gùzeldi şehir olsun yemekler olsun harikaydı :KK9: şimdi bunları niye anlattıysam konyalısın,etli ekmekle yarışmaya katılıyosun diye bende konyayla ilgili anımı anlatıyım dedim heralde :KK53:

tandır kebabı evet en az etliekmek kadar konyanın incisidir o da...
hangi konak az daha ip ucu ver bakayım :KK14::KK14:

X