2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aynen katılıyorum aöf için dediğine
gazelcim ben de saolsun gözde sayesinde öğrendim..sınav işlemleri kısmında sınav giriş belgesi bi de sınavda geçerli öğrenci belgesi diye bi şey var işte bizim bahsettiğimiz sınavda geçerli öğrenci belgesi..resimli tüm bilgilerinin olduğu bi belge ve belgenin altında güz dönemi için geçerlidir yazıyor..sen sınav giriş belgesinin çıktısını aldıysan bi de sınavda geçerli öğrenci belgesinin çıktısını da al bence her ihtimale karşı riske atma..

veee kardeşin okuldan gelir gözdenin internet rüyası biter
Biz yapttık ya gözdecim pastayı hatta tadı kenarından da bakmadınmı halen gözüm kaldı diyosun
Evet ya kesin olay olur o belge iyisimki ben alıyım da olay bende patlamasın dimi yani zaten mimliyiz bu konuda :122::122:
Tekrarlalarında Allah zihin açıklığı versin gözdecim iyi çalışmalar

Gözdeye yarışma için pek şansım yok gibilerinden ümitsizce konuşmuşsunda gazelcim bu topikte biriz bütünüz biz ve madem böyle bi yarışmaya katıldın arkandayızda senin metnini çok duydum gurmelerdenmişssin sen kazanmıycaksın da kim kazanıcak söyle bakalım herşeyden öte bizim gözümüzde birincisin sen
Benim oyum da kesinlikle sana gazelcim ahanda şu an kullandım

tamam dolmam açabildim sonunda sayfayı, dağılmış millet yoğunluk azalmış...
çıkardım belgeyi...bende bişey sanmıştım, çok saçma yaa, elimizde kimlik varya onun tıpkısının aynısı...resmen lüzumsuzluk...
resim var, birde kimlik bilgileri...eee kimliğe ne gerek var o zaman...iyice cozuttular...
giderken annemle babamın evlilik cüzdanını da götürmeyi düşünüyorum
belki sorarlar

oyy oyy oyyy.... bu kadar iltifata bi yerlerim kalkmasa bari dolmam çabuk şımarırım ben
çok çok çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum...
evet yaa bi zamanlar mutfak topiğimizde epey gurmelik yaptım da şu körolasıca aöf beni yedi bitirdi, derslerden fırsat bulup da resim çekmeye tarif eklemeye fırsat bulamaz oldum...aus bu gdişle beni emekli edecek ordan
hayır yani emekli ikramiyemi verse bari o parayla gidip başka topik açarım, küçük esnaf misali
şu sınavlar ferahlasın bitsin inşallah yükleniriz beraber topiği çökertelim, muhabbetin dibine vururuz orda...

bu aöf saçmalamaya başladı sünger bob ve arkadaşlarıyla birlikte denizin dibinde yaşasalar daha akıllıca olur
dur bende alıyım annem ile babamın evlilik cüzdenlarını iyi akıl ettin
hatta evde ne belge varsa torlayıp toplayıp yanımda götüriyim evin tapusuda başta olmak üzere tabiki

Ben de şımar diye yaptım zaten
Hiç mühim değil teşekkürlük bişey yapmadım gerçekler bu gazelcim
Ah ah bende bu aöfden muzdaribim şikayetçiyim sıkkınım ne diyim başka aynen dediğin gibi körolasıca aöf ..üstüne de ben ekliyim boyu posu devrilesice bunu üzerine de mezun oluruz bekle gör
sınavlardan sonra özlerim ben hepinizi mutlaka bi ortak topik toplaşacak topik bulmak lazım tabiki

ortak topiğimiz var zaten dolmam..
ausun geyik topiği var
genelde aöf zamanı aöf topiğinden çene çalıyoruz....
ramazan ayında mutfak topiğinde çene çaldık...
yazın yapacak bişey bulamadığımız zamanlarda da ausun geyik topiğinden
çene olsun da her koşulda buluruz yer sorun değil...

bir dahaki kategori ne olacak acaba
bakalım üstesinden gelebileceğim birşeyle katılırım canım sıkılıyor zaten bu ara
sende katıl beraber kapışırız
bencede aus abla o yüzden katılmıyor bende öyle hissediyorum

hahahahahahahahaha
ayyy çok güldüm ya
bir an gözümün önünde canlandın
nasıl canlandın onuda bilmiyorum ya zaten
kucağında dolu belgeyle açılın açılın diye okulun kapısında

bilmiyorum ki canım henüz hiç konuşulmadı bir sonraki kategori...
yarışma bittiği gün belirlenir zaten..ben sana hemen haber ederim...
evet canım yaa, aus mütevaziliğinden katılmadı biliyorum ben eminim yani...
benim yolumu açılsın diye...canım ahretliğim...

hahahahahahahahaha
ayyy çok güldüm ya
bir an gözümün önünde canlandın
nasıl canlandın onuda bilmiyorum ya zaten
kucağında dolu belgeyle açılın açılın diye okulun kapısında

napalım kuzum, dolma evin tapusunu götürecek bende annemle babamın evlilik cüzdanını nolur nolmaz

iyi aksamlar hanimlar,hamilelegin verdigi yorgunluktan sohbete katilamiyorum,

az önce cok moralim bozuldu,sinvalr icin soru kitaplari alicaktim ama siparis verecegim site 1 ocaga kadar kapaliymis baska bi yerdede bulamiyorum yurt disnda olduugm icin,o kitaplara ck güveniyodum,soru cevap seklinde daha iyi anliyorum cünküü

ufff yaaaaaaaa

bu arada 2 ünite daha bitirdim

canım üzülme vardır bunda da bi hayır...
internetten kendi bölümün ders özetlerini indirsen, ben öyle yaptım...ordan genel tekrar yapıyorum

5. kitap ve 17. ünitenin sonu..harika bi gece geçirdim mavi kitaplarımla bu gecenin üstüne mümmkün değil uyu..ya.mam o kaa..dar müthişş..ti.. Zz[SUB]z[SUB]z[SUB]z...[/SUB][/SUB][/SUB]

gazelcim sen bana inkılapla ilgili çalıştıklarımı unuttum demiştin
ben sana cevap yazmayı unutmuşum ya
dün gece aklıma geldi vallahi
kusura bakma nolursun
oturup herşeye bakayım derken atlıyorum bazı şeyleri
ben arkadştan karacanın özetlerini almıştım
alabilirsen onu al dicem
ama aslında gereksizde
çnkü bir kitapta türk dili ve inkılp var 10 tl
ee türk dili işine yaramaz zaten
internettede özetler var
bence onların çıktısını al oku
sonrada sorularını çözersin
pekişir böylece
bak burda var özetler

Atatürk Ilkeleri ve Inkilap Tarihi 1-15.Üniteler Ders Notları

ünite sonu özetlerinide okumayı unutma
oralardanda soru geliyor
ıvır zıvır ne bilgi varsa çıkıyor
tarihler padişahlar savaşlar cemiyetler bunları bol bol ezber yapmaya bak

Kizlaaar toplamda 15 unitem bitti yazamadim cok yogundumm son gunler yetistirirm insallah yaa

teşekkür ederim gözdem...
bi arkadaş facebooktan bi adres verdi ordan buldum özetleri ama böyle konu anlatım değil de soru cevap şeklinde...
senin bu gönderdiğin link güzelmiş..ordan çalışayım tekrar...çok sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…