ortak topiğimiz var zaten dolmam..
ausun geyik topiği var
genelde aöf zamanı aöf topiğinden çene çalıyoruz....
ramazan ayında mutfak topiğinde çene çaldık...
yazın yapacak bişey bulamadığımız zamanlarda da ausun geyik topiğinden
çene olsun da her koşulda buluruz yer sorun değil...
hahahahahahahahaha
ayyy çok güldüm ya
bir an gözümün önünde canlandın
nasıl canlandın onuda bilmiyorum ya zaten
kucağında dolu belgeyle açılın açılın diye okulun kapısında
Ooooo süpermiş auscum hepsini ayrı ayrı ne güzel düşünüpte açmış topikleri
Sizleri bırakmama siz nereye ben oraya o geyik topiğnede gelmyi isterim biraz destursuz davetsiz daldım amma
Uzaktan takip olmuyor ama betülcüm en kısa zamanlarda artık topiklerde görmeyi istiyoruz seni
ne güzel tekrarlara başlamışssın hadi gözün aydın arkadaşım Allah zihin açıklığı versin
Amiiiiin betülcüm çok teşekkür ediyorum
ayıpsın kuzum gel tabi...ne demek...
aus herkese açar kucağını
canım benim çok teşekkür ederim
ayy canım yaaa...çok teşekkür ederim
arzucum sende mi konyalısın...hemşeriyiz ne güzel
çok teşekkür ederim..
gözdem çok sevindim..inşallah hep böyle güzel devam eder....
pastanın görüntüsüne üzülme kuzum, önemli olan lezzeti...eminim lezzeti çok süperdir..zaten senin elinden çıkan kötü olurmu kuzum
inşallah birinci olmayı çok istiyorum gözdem, çok ümitlendim...
Olmuyor evet girmeye çalışacağım nasip ederse RABBİM(C.C)Özlüyorum burayı
Amin amin hayırlısı ile vizeleri bir atlatsaydık... Senin tekrarlar nasıl gidiyor bitirdin mi?
ALLAH(C.C) hepimize zihin açıklığı versin aminnn inşaALLAH(C.C)
Evet Allah nasip ederse tabiki bekliyoruz her daim buralarda seni
Doğru söylüyosun valla hayırlısıyla şu vizeleri atlatsaydık şimdiden stres sardı dört bir yanımı :18: :18:
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım benim de tekrarlar iyi gidiyo sayılır bi ara bayağı şifayı kaptırmıştım iyi bi hasta olmuştum Allahtan şimdi iyiyim çok az bişey kaldıher gün en azından bir ünite tekrar yapıp o üniteninde sorularını çözüyorum işte inşallah yeterli oluyordur
Betülcüm arkadaşım sen neler yapıyosun nasıl gidiyor gerek kpss gerek aöf gerek hayat
AUSCUM özzzzzlllllleeeedddddiiiiikkkk seniYetkililere sesleniyorum bize ausu bulun getirin
rica ederim gazelcimYarışmanın sonucu ne zaman açıklanacak? kutlarız burda eminim sen derece alacaksın ALLAH(C.C)'ın izniyle
Çok geçmiş olsun arkadaşım benim :2: :2: :2: ALLAH(C.C) şifanı versin inşaALLAH(C.C)...
Bende bir ara haftada 2 gün aöf , 5 gün kpss çalışayım dedim ama olmadı kpss çok zamanımı alıyoringilizcenin tekrarına pazartesi başladım ders aralarında anca günde 1 ünite tekrar yapıyorum diğer tekrarlarıda son haftaya attım kpss çalışması yapmayacağım vize haftası o yüzden umarım yeterli olur... ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...
Yoğunum ama şikayetim yok hamd olsun sağlık olsunda herşey halledilir inşaALLAH(C.C)
Stres yapma arkadaşım tevekkül ettik elimizden geleni yapacağız ALLAH(C.C) yardımcımız olur inşaALLAH(C.C)
Biberoncum Sarp'ın DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM EN EN EN GÜZEL YAŞLARA DİYORUM UZUN VE SAĞLILLI Bİ ÖMRÜ OLSUN DİYORUM
Eki Görüntüle 881664
Mutfağın marifetli hatunları auscum ve gözdecimle birlikte yaptık bu pastayımadem doğum gününü cumartesi kutlıycakmışssınız bizde bari bugün tam gününde pastasız geçmesin diye el birliğince yapıverdik umarım beğenmişssindir ama sen de görünmüyorsun ortalıklarda
Dolmacığım, çok çok teşekkür ederim, o kadar güzel ki pasta, insan yemeye kıyamaz cidden, ellerinize sağlık.Uzun zamandır giremedim, o nedenle cevap da yazamadım sana, Sarp 6 yaşına girdi, dolu dolu 5 olduk yani, büyüdük, ağabey olduk diyelim.:))
Bu hafta sonu yapacaktık doğumgününü ama sbs sınavı nedeniyle hafta içi tatil olan okullar hafta sonu ders yapacakmış. O yüzden Sarp'ın arkadaşı gelemiyor, sonraki hafta da vizeler var malum, o nedenle ondan sonraki haftaya attım, azmettim yapacağım o doğumgününü.:)))
Gözdeciğim, adaşım benim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin de pastan çok lezzetli olmuştur eminim...Akşam akşam gözümün önünde etli ekmekler, pastalar dansediyor, acıktım mı ne? :)))
Bu arada gazelim, oy verdim bayıldığım etli ekmeğine, tekrar başarılar ve iyi şanslar diliyorum, biliyorum sen kazanacaksın.:))) Ve o etli ekmek artık kargoyla mı yoksa elden teslim mi bilmiyorum artık, İstanbul'a gelecek, o kadar diyorum.:)))
Ausum ve gazelim sağolsun beni de Türkçe'yi en güzel kullanan kk üyesi dalında aday göstermişler, bir mutlu oldum, anlatamam.:))) Kazanmak hiç önemli değil; ince düşünceli, zarif arkadaşlarım benim, beni düşünmüşler, çok çok teşekkür ediyorum.
Sınav yerlerime ben de baktım, her ikisi de evin çok yakınında bu sefer şansıma, hem de öğleden sonra, çok şanslıyım cidden.:)) Ama ben de şu ikinci sınav belgesine bakayım, dediğiniz gibi ne olur ne olmaz, yanımızda olmasında fayda var...
Veee, ausla bugün telefonda konuştum; çatlayın, patlayın.:)))) İnterneti bozukmuş, o nedenle giremiyor ama tatildeymiş ben de onu bilmiyordum.:26:
Geçmiş çok uzun olduğu için alıntı yapamadığım, atladığım her detay için herkesten özür diliyorum. Kutlayan bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar çok çok teşekkür ediyorum...
çok geçmiş olsun arkadaşım benim :2: :2: :2: Allah(c.c) şifanı versin inşaallah(c.c)...
Bende bir ara haftada 2 gün aöf , 5 gün kpss çalışayım dedim ama olmadı kpss çok zamanımı alıyorIngilizcenin tekrarına pazartesi başladım ders aralarında anca günde 1 ünite tekrar yapıyorum Diğer tekrarlarıda son haftaya attım kpss çalışması yapmayacağım vize haftası o yüzden umarım yeterli olur... Allah(c.c)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaallah(c.c)...
Yoğunum ama şikayetim yok hamd olsun sağlık olsunda herşey halledilir inşaallah(c.c)
Stres yapma arkadaşım tevekkül ettik elimizden geleni yapacağız allah(c.c) yardımcımız olur inşaallah(c.c)
aus tatile gitti kuzum...
Duymaz bizi şimdi..
gazelcim biliyorum sapancaya gittiler auslar ama gelirim diyodu salı için ondan yetkililere seslendim bende artık
Sen yemek yarışmasında ümitsizliklere kapılmışın yineOlmuyor böyle ümitsizlik yoook kazanmak var o enfes etli ekmeklerle kazanırsın güveniyoruz sana Ama kazandığın zamanda bende biberon gibi payımı isterim ona göre
amiiiinn amiiiinnn inşallah canım yaa..inşallah kazanırım..hayırlısı neyse o olsun...
etliekmek yollamanın lafımı olur.... etliekmek restoranına götürürüm sizi...çatlayana kadar yer içeriz oohh mis....
Tabiki Allahın izniyle hayırlısıyla kazanıcaksın sen içini ferah tutbaak bu sözünü hatırlatırım canım şaka bi yanada sen kazanda isteğin olsun da biz SADECE GURUR DUYALIM SENİNLE bu bize fazlasıyla yeter vakti zamanında konyaya gitmiştik çok güzel bi konağı restore edip restaurant yapmışlar adını veriyimiki reklama girermiki g ile başlıyo etli ekmek varmiydı bilmiyorum orada ama bizi götürenler özellikle tandır için götürmüşlerdi ve çok gùzeldi şehir olsun yemekler olsun harikaydı şimdi bunları niye anlattıysam konyalısın,etli ekmekle yarışmaya katılıyosun diye bende konyayla ilgili anımı anlatıyım dedim heralde