- 20 Haziran 2012
- 2.010
- 32
bir şekilde üstesinden geleceğiz hayat bu canım ne yapalım . bahar dönemi sınavı bitsin kpss ye hazırlanacağım özel sektör olmuyor byle , devlete verelim sırtımızı
Erken kalkınca bu seferde dediğin gibi erkenden uyku bastırıyor aslında çalışmamak için bahane
kahve , çay hak getire kuzum , yok olmuyor valla
11 de uyudum sabah 05:40 kurmuştum alarmı kalkıp çalışayım diye , baktım kitaplara tekrardan yattım
uykusuz kaldığımda başıma ağrılar giriyor , şu sıralar da bazı sorunlarım olması sebebiyle baş ağrısı her gün çekiyorum zaten
tom jerry doğru canım hahha çok güldüm yazına tamam bende denyiecem bu akşam bunu
Bbu arada o İngilizce notlarn dökümünü ben nasıl alabilirim canım bende İngilizce 3 var ve hiçbir şey bilmiyorum
aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için
o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin
pek fazla soru çözemedim canım sadece 20 tane çözebildim...
kafa basmadı inan...17 li yaşlarımızdaki gibi olmuyor gözdem malum 27 yaşımıza geldik, kafa belli bir saatten sonra almıyor...
az daha yüklensem direk zonklamaya başlıyor..zaten o saatten sonra bana bir faydası da olmuyor...en iyisi bırakmak deyip bırakıyorum...
şuan çalıkuşunu izliyorum
hep ders hep ders nereye kadar dimi ama
az da olsa çözmüşsün bak işte
sen bir bana bak hele ben napmışım
bütün gün ders çalışamadım dün
yemekten sonra çalışıcam diyordum
film izledim 3 idiots
bayıldım resmen
3 saat sürdü
1 saat izleyip kalkcaktım sonra devam derim diyordum ama sonuna kadar izlemeden duramadım
sonrada saat 1 oldu yattım
artık bugün ingilizce 2 ve 3ü çalışıp bitiricem mecbur:18:
Gözde harikasın kuzum
Teşekkürleeeer , en kısa sürede bakacağım .
rica ederim ablacım
inşallah işe yararda kurtuluruz şu igilizceden
Evet canım ya Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .
Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .
Ekliyorum hemen canım .
benimde babam evde bu ara ya
kış geldi işleri duruldu
kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz
en sevmediğim şey bir erkeğin evde durması
elimin ayağımın altında geziyor düzenimi bozuyor dışarıda çıkmıyor deliriyorum valla
bugünde evdeymiş
birde yatıyor 1e kadar
hepten deliriyorum