2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bir şekilde üstesinden geleceğiz hayat bu canım ne yapalım . bahar dönemi sınavı bitsin kpss ye hazırlanacağım özel sektör olmuyor byle , devlete verelim sırtımızı :KK1:

Erken kalkınca bu seferde dediğin gibi erkenden uyku bastırıyor aslında çalışmamak için bahane :KK1:
kahve , çay hak getire kuzum , yok olmuyor valla

11 de uyudum sabah 05:40 kurmuştum alarmı kalkıp çalışayım diye , baktım kitaplara tekrardan yattım

uykusuz kaldığımda başıma ağrılar giriyor , şu sıralar da bazı sorunlarım olması sebebiyle baş ağrısı her gün çekiyorum zaten :KK50:

tom jerry doğru canım hahha çok güldüm yazına tamam bende denyiecem bu akşam bunu :KK1:

Bbu arada o İngilizce notlarn dökümünü ben nasıl alabilirim canım bende İngilizce 3 var ve hiçbir şey bilmiyorum

aa bak biz beraber hazırlanıcaz kpss ye demek ki:KK1:
bende mezun olunca başlıcam inşallah
dersaneye yazılmayıda düşünüyorum
kısmetse bir yuvada işe girerim hem çalışırım hem kpss ye hazırlanırım diyorum bakalım olur mu hayırlısı hepimiz için

o notları kopyala word e yapıştır canım sonrada yazdırırsın yazıcın varsa
yoksa at bir usb belleğe kırtasiyeden fsalan çıkarttır
kolay gelsin:KK16:

pek fazla soru çözemedim canım sadece 20 tane çözebildim...:KK14:
kafa basmadı inan...17 li yaşlarımızdaki gibi olmuyor gözdem malum 27 yaşımıza geldik, kafa belli bir saatten sonra almıyor...
az daha yüklensem direk zonklamaya başlıyor..zaten o saatten sonra bana bir faydası da olmuyor...en iyisi bırakmak deyip bırakıyorum...
şuan çalıkuşunu izliyorum :KK14:
hep ders hep ders nereye kadar dimi ama :21:

az da olsa çözmüşsün bak işte
sen bir bana bak hele ben napmışım:KK52:
bütün gün ders çalışamadım dün:KK1:
yemekten sonra çalışıcam diyordum
film izledim 3 idiots
bayıldım resmen
3 saat sürdü
1 saat izleyip kalkcaktım sonra devam derim diyordum ama sonuna kadar izlemeden duramadım
sonrada saat 1 oldu yattım
artık bugün ingilizce 2 ve 3ü çalışıp bitiricem mecbur:18:

Gözde harikasın kuzum :KK19:

Teşekkürleeeer , en kısa sürede bakacağım .

rica ederim ablacım
inşallah işe yararda kurtuluruz şu igilizceden

Evet canım ya :KK17: Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .

Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .

Ekliyorum hemen canım .:KK16:

benimde babam evde bu ara ya
kış geldi işleri duruldu
kedi köpek gibi birbirimizi yiyoruz:KK53:
en sevmediğim şey bir erkeğin evde durması
elimin ayağımın altında geziyor düzenimi bozuyor dışarıda çıkmıyor deliriyorum valla
bugünde evdeymiş
birde yatıyor 1e kadar
hepten deliriyorum:KK52:

Kaç gündür İngilizce kitabını açıp açıp kapatıyorum ve sadece konu başlıklarına bakıp, ünitelerdeki gramer konularından kısa notlar alarak bitirmeye karar verdim :))))

Bugün 2013 yılı ara sınav sorularını çözüp durum değerlendirmesi yapıcam kızlar bakalım ne kadar yeterli olmuş çalışmalar :)))

Siz çözdünüz mü geçen yılın sorularını?

ben hiç çözmüyorum ingilizceden çıkmışları
aynısı çıkmıyor zaten kesinlikle onda eminim:KK1:
ama bilgi olsun öğrendiklerimi pekiştireyim diye çözüyorsan çöz
aynısı çıkar beklentin varsa çözme bence bol bol kelime ezberle
ilk ünite sonunda çok kelime var
kelimelerin karşıt anlamları var
onlardan kesin bol bol çıkar
sıfa zarf çıkar bolca
2 ve 3 e daha geçmedim geçince yazarım onla ilgilide:KK1:

bu başlığı yeni gördüm buradan çalışayım bari :)))))

emeğin için teşekkürler...

bende tam o linki ekleyecektim ama bulmuşsun:KK1:
işine yarar umarım kolay gelsin:KK16:

Ya ben amma yavaş gidiyorum. :KK1:
Toplam biten konu sayısı 16
Geriye 2 dersim kaldı.
Bi gün ders çalışıyorsam 2 gün çalışmıyorum mantık süper anca hazmediyorum. :KK53::KK53:
Neyse ama sınava kadar yetişir heralde konular :KK14:

alakasız olacak ama konuya yazılan cevapların saatlerinde bir yanlışlık yok mu:26:
ben 10.90 gibi cevaplar yazmıştım saat 9da yazılmış gösteriyor niye öyleki

Slmmm uzun sure giremedim.bayanlar nasilsiniz? Ben yogun calisma prog. Bitirdim butun uniteleri

hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .

Iş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti

yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. Var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.

burakta öyle olacak allahın izniyle.

hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı:KK31:

Hoş geldin bu arada gözlerimiz yollarda kalmıştı , hadi bakalım son haftalar tam performans halledelim şu vizeleri:KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.

çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .

yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . Ilaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .

Baş ağrısı da yapıyor tabii.

Evet gözümden kaçmıyordu , sen ne zamandır tekrardan soru çözümünden falan bahsetmiyordum , ooo bitirdin üniteleri diye dans mode on :21::21:

tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına allahın izniyle .

Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .tabiii ben hala çalışamama halindeyim :KK1:

gözde harikasın kuzum :KK19:

üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru :KK1:

evet canım ya :KK17: Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .

Akşam zaten yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .

derhal yazıyorum arzu :KK55::KK55: Hatta 3 yazayım istersen şimdiden :KK34:
ausum ne ameliyatı diğer yazılarında okudumda merak ettim.. :KK53: :KK28:
He ya hiç sorma tisko tisko modundayım :KK76: :KK76: :KK76: Her yerim kırılıyor oy oy ne diskosu ausum sen değilde asıl ben yaşlandım sanırım 80 lik yaşlı teyzeler gibiyim ya şu bak :KK9: :KK9:

alakasız olacak ama konuya yazılan cevapların saatlerinde bir yanlışlık yok mu:26:
Ben 10.90 gibi cevaplar yazmıştım saat 9da yazılmış gösteriyor niye öyleki

gözdecim ben buraya yazdığımdan beri saatler bu şekilde ndendir bilinmez :KK28: :KK28:

hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .

Iş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti

yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. Var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.

burakta öyle olacak allahın izniyle.

hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı:KK31:

Hoş geldin bu arada gözlerimiz yollarda kalmıştı , hadi bakalım son haftalar tam performans halledelim şu vizeleri:KK34:

iyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.

çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .

yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . Ilaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .

Evet gözümden kaçmıyordu , sen ne zamandır tekrardan soru çözümünden falan bahsetmiyordum , ooo bitirdin üniteleri diye dans mode on :21::21:

tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına allahın izniyle .

Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .tabiii ben hala çalışamama halindeyim :KK1:

gözde harikasın kuzum :KK19:

üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru :KK1:

evet canım ya :KK17: Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .

Akşam zaten yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .

derhal yazıyorum arzu :KK55::KK55: Hatta 3 yazayım istersen şimdiden :KK34:

bu arada bugün tekrarımı yaptım hemde koskoca 1 ünite ausum onuda bildireyim dedim :KK16: Hakketten sen ne yaptın dersleri ausum canım :87:

Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.:KK43:( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))

Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.:KK43:( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))

oh oh oh maşallah hadi gözün aydın kuzum :KK16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
100 mü dedin bieroncum???
duyamadım sanırım :KK47:
sen kaşınıyormusun bana mı öyle geliyor...:KK20:
biz 50 lere 60 lara göbek atıyoruz sen 95'e burun kıvırıyorsun :63: çok ayıp :KK20: ağzına biber sürerim senin...:KK14:

3 yaz 3.. hatta 4 olur bu gece misafirim var diye çalışamadım yoksa bittiydi üç ünite daha... :KK43:

oh oh oh maşallah hadi gözün aydın kuzum :KK16:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
100 mü dedin bieroncum???
duyamadım sanırım :KK47:
sen kaşınıyormusun bana mı öyle geliyor...:KK20:
biz 50 lere 60 lara göbek atıyoruz sen 95'e burun kıvırıyorsun :63: çok ayıp :KK20: ağzına biber sürerim senin...:KK14:

Gazelim, online sınav ya, önümde notlar açık, o nedenle dedim 100 olmalı diye. Yoksa tel tel döküleceğim final sınavında orası ayrı, ama şimdi ne kadar yüksek alırsam o kadar iyi, yüzde yirmisi alınıyor çünkü. Bir yanlış yapınca 1 puan eksiliyor o yüzde yirmiden, ama ne yazık ki bazı sorular çok yoruma açık ve hatalı dediğim gibi, ama cevap anahtarını açıklamadıkları için bu yanlış diye itiraz edemiyoruz....

Gazelim, online sınav ya, önümde notlar açık, o nedenle dedim 100 olmalı diye. Yoksa tel tel döküleceğim final sınavında orası ayrı, ama şimdi ne kadar yüksek alırsam o kadar iyi, yüzde yirmisi alınıyor çünkü. Bir yanlış yapınca 1 puan eksiliyor o yüzde yirmiden, ama ne yazık ki bazı sorular çok yoruma açık ve hatalı dediğim gibi, ama cevap anahtarını açıklamadıkları için bu yanlış diye itiraz edemiyoruz....

yüzde yirmilik bir getirisi olan sınava da üzülme hiç biberonum...finalde de hiç dökülmeyeceksin gör bak....
sen elinden gelenin de fazlasıyla çalıştın....
geceni gündüze kattın, ben asla inanmam döküleceğine :KK19:
ben inkılaptan çok korkuyorum biberonum yaa, :KK50:
bizim bölümden çok fazla kişi kalmış inkılaptan...kalmak istemiyorum ben..hep unuttum çalıştıklarımı...zaten ilk inkılaba çalışmıştım çoktan unuttum gitti...
yeniden başlayıp bitirmem imkansız..napıcam ben yaa :KK5:

yüzde yirmilik bir getirisi olan sınava da üzülme hiç biberonum...finalde de hiç dökülmeyeceksin gör bak....
sen elinden gelenin de fazlasıyla çalıştın....
geceni gündüze kattın, ben asla inanmam döküleceğine :KK19:
ben inkılaptan çok korkuyorum biberonum yaa, :KK50:
bizim bölümden çok fazla kişi kalmış inkılaptan...kalmak istemiyorum ben..hep unuttum çalıştıklarımı...zaten ilk inkılaba çalışmıştım çoktan unuttum gitti...
yeniden başlayıp bitirmem imkansız..napıcam ben yaa :KK5:

Sağol gazelim yaa, inan moralim yerine geldi.:)) Nedense çok takıldım, ama takılmayayım değil mi, bakalım finalde de elimizden geleni yapacağız.:))

İnkılabı ben de ilk çalıştım gazelim, ama ben de çok hatırlamıyorum. Herhalde soru çözünce aklıma gelir diye ümit ediyorum, umarım öyle olur yoksa dediğin gibi zaman yok bir daha kitaptan tekrara...

merhaba hanımlar kaç gün oldu giremiyorum buralara vallaha geçmişi okuyamadım
harıl harıl çalışılıyordur inşallah..:KK31:
direksiyon sınavında da geçtimmm ohhh benmde ehliyetim var ohhh:KK76:
bide aöf yi bitirsem daha ne isterim ki:nazar:
bişey daha kpss
ve
bişey daha diye diye uzar gider bu liste... :KK52:
ee arkadaşlar nasılsınız bakalımm özledim sizleri :KK16::KK16:
auscum 2 ünite bitirdim ekler misin canm..
bu kadar vakit geçti sadece 2 ünitecik mi deme lütfennnn:KK25:

slm arkadşlar yarın artık son sınavım ve notlarım çok iyi darısı anadoluluların başına:)))))

Hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .

İş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti

Yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .Astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.

Burakta öyle olacak Allahın izniyle.

Hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı:KK31:

İyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.

Çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .

Yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . İlaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .

Tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına Allahın izniyle .

Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .Tabiii ben hala çalışamama halindeyim :KK1:

Gözde harikasın kuzum :KK19:

Üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru :KK1:

Evet canım ya :KK17: Eşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .

Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .

Derhal yazıyorum arzu :KK55::KK55: Hatta 3 yazayım istersen şimdiden :KK34:

en azından bir dersi bırakmayı düşünüyorum yani :KK50:3 haftada pek umudum yok ablacım ama bakalım

X