bir şekilde üstesinden geleceğiz hayat bu canım ne yapalım . bahar dönemi sınavı bitsin kpss ye hazırlanacağım özel sektör olmuyor byle , devlete verelim sırtımızı
Erken kalkınca bu seferde dediğin gibi erkenden uyku bastırıyor aslında çalışmamak için bahane
kahve , çay hak getire kuzum , yok olmuyor valla
11 de uyudum sabah 05:40 kurmuştum alarmı kalkıp çalışayım diye , baktım kitaplara tekrardan yattım
uykusuz kaldığımda başıma ağrılar giriyor , şu sıralar da bazı sorunlarım olması sebebiyle baş ağrısı her gün çekiyorum zaten
tom jerry doğru canım hahha çok güldüm yazına tamam bende denyiecem bu akşam bunu
Bbu arada o İngilizce notlarn dökümünü ben nasıl alabilirim canım bende İngilizce 3 var ve hiçbir şey bilmiyorum
pek fazla soru çözemedim canım sadece 20 tane çözebildim...
kafa basmadı inan...17 li yaşlarımızdaki gibi olmuyor gözdem malum 27 yaşımıza geldik, kafa belli bir saatten sonra almıyor...
az daha yüklensem direk zonklamaya başlıyor..zaten o saatten sonra bana bir faydası da olmuyor...en iyisi bırakmak deyip bırakıyorum...
şuan çalıkuşunu izliyorum
hep ders hep ders nereye kadar dimi ama
Gözde harikasın kuzum
Teşekkürleeeer , en kısa sürede bakacağım .
rica ederim ablacım
inşallah işe yararda kurtuluruz şu igilizceden
Evet canım yaEşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .
Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .
Ekliyorum hemen canım .
Kaç gündür İngilizce kitabını açıp açıp kapatıyorum ve sadece konu başlıklarına bakıp, ünitelerdeki gramer konularından kısa notlar alarak bitirmeye karar verdim :))))
Bugün 2013 yılı ara sınav sorularını çözüp durum değerlendirmesi yapıcam kızlar bakalım ne kadar yeterli olmuş çalışmalar :)))
Siz çözdünüz mü geçen yılın sorularını?
bu başlığı yeni gördüm buradan çalışayım bari :)))))
emeğin için teşekkürler...
şu anda 10.08 gösteriyor halbuki 12.08 saat
yoksa saatler 2 saat geri mi alındı
ay gözde çok yaşa emi, bunu bende düşünmüştüm niye böyle ki diye,
merak ettim bende şimdi.
Slmmm uzun sure giremedim.bayanlar nasilsiniz? Ben yogun calisma prog. Bitirdim butun uniteleri
ausum ne ameliyatı diğer yazılarında okudumda merak ettim..hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .
Iş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti
yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. Var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.
burakta öyle olacak allahın izniyle.
hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı
Hoş geldin bu arada gözlerimiz yollarda kalmıştı , hadi bakalım son haftalar tam performans halledelim şu vizeleri
iyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.
çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .
yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . Ilaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .
Baş ağrısı da yapıyor tabii.
Evet gözümden kaçmıyordu , sen ne zamandır tekrardan soru çözümünden falan bahsetmiyordum , ooo bitirdin üniteleri diye dans mode on
tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına allahın izniyle .
Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .tabiii ben hala çalışamama halindeyim
gözde harikasın kuzum
üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru
evet canım yaEşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .
Akşam zaten yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .
Ekliyorum hemen canım .
derhal yazıyorum arzuHatta 3 yazayım istersen şimdiden
alakasız olacak ama konuya yazılan cevapların saatlerinde bir yanlışlık yok mu:26:
Ben 10.90 gibi cevaplar yazmıştım saat 9da yazılmış gösteriyor niye öyleki
hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .
Iş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti
yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. Var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.
burakta öyle olacak allahın izniyle.
hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı
Hoş geldin bu arada gözlerimiz yollarda kalmıştı , hadi bakalım son haftalar tam performans halledelim şu vizeleri
iyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.
çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .
yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . Ilaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .
Evet gözümden kaçmıyordu , sen ne zamandır tekrardan soru çözümünden falan bahsetmiyordum , ooo bitirdin üniteleri diye dans mode on
tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına allahın izniyle .
Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .tabiii ben hala çalışamama halindeyim
gözde harikasın kuzum
üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru
evet canım yaEşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .
Akşam zaten yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .
Ekliyorum hemen canım .
derhal yazıyorum arzuHatta 3 yazayım istersen şimdiden
Beni özleyen, nerelerde bu biberon diyen oldu mu merak ediyorum.:)) Çok yazmışsınız, geçmişin tamamını okuyamadım, umarım herkes iyidir. Beni soracak olursanız, temel bilgi teknolojilerinden 90, bugünkü hukuk dersinden de bir aksilik olmazsa 95 alıyorum, bir türlü 100'ü tutturamadım.:)) Ama benim suçum değil, bazı sorular hatalı ya da çift cevaplı. Ve maalesef anadolu'daki gibi soru ve cevap anahtarı yayınlamıyorlar, dolayısıyla sorulara itiraz şansımız yok.( Onun dışında iyiyim, akşama uğrayabilirsem yine görüşürüz.:)))
oh oh oh maşallah hadi gözün aydın kuzum
100 mü dedin bieroncum???
duyamadım sanırım
sen kaşınıyormusun bana mı öyle geliyor...
biz 50 lere 60 lara göbek atıyoruz sen 95'e burun kıvırıyorsunçok ayıp ağzına biber sürerim senin...
Gazelim, online sınav ya, önümde notlar açık, o nedenle dedim 100 olmalı diye. Yoksa tel tel döküleceğim final sınavında orası ayrı, ama şimdi ne kadar yüksek alırsam o kadar iyi, yüzde yirmisi alınıyor çünkü. Bir yanlış yapınca 1 puan eksiliyor o yüzde yirmiden, ama ne yazık ki bazı sorular çok yoruma açık ve hatalı dediğim gibi, ama cevap anahtarını açıklamadıkları için bu yanlış diye itiraz edemiyoruz....
yüzde yirmilik bir getirisi olan sınava da üzülme hiç biberonum...finalde de hiç dökülmeyeceksin gör bak....
sen elinden gelenin de fazlasıyla çalıştın....
geceni gündüze kattın, ben asla inanmam döküleceğine
ben inkılaptan çok korkuyorum biberonum yaa,
bizim bölümden çok fazla kişi kalmış inkılaptan...kalmak istemiyorum ben..hep unuttum çalıştıklarımı...zaten ilk inkılaba çalışmıştım çoktan unuttum gitti...
yeniden başlayıp bitirmem imkansız..napıcam ben yaa
Hadi bakalım tatlım , daha koskocaaaaa 3 hafta var , aynen devam et bu hızla .
İş yoğunmuş ama sadece bir kaç hafta sıkacaksın dişini , sonra bitti gitti
Yok canım sen bilirsin der mi ? Derhal ameliyat diyor ama benim doktorumla ameliyat yapacak olan doktor başka , o sebeble hala beklemedeyim.
Burakcığıma çok sevindim canım , fısfısları biliyorum , bir süre sonra kullanmayı tamamen bırakan çok kişi biliyorum .Astım anaannemden dolayı bizim sülaleden ırsidir , bende yok ama bir çok kuzenimde dayımda vs.. var. O sebeble biliyorum , çoğu artk hiç bir şey kullanmıyor.
Burakta öyle olacak Allahın izniyle.
Hatırladığın kadar uzuuuuuuuuuuuun ve sıkıcı
İyi olmuş gazelim , arapçaya başlamadan soru çözerek açmışsın zihnini.
Çok az kaldı sadece tek ders , sabret arkadaşım .
Yok belime gitmedim canım , öksürük için gittim . İlaç kullanamıyorum gerçi neden gidiyorsam doktora . Ama ciğerler temiz , sinüsler tıkalı .
Tebrik ederim kays , hadi bakalım darısı finallerin başına Allahın izniyle .
Biz bildiğin gibi hala vizelerle boğuşma halindeyiz .Tabiii ben hala çalışamama halindeyim
Gözde harikasın kuzum
Üniteni ekliyorum , soru çözümü konusuna cevabım yok , çünkü benim tek çözdüğüm soru ünite sonundaki 10 soru
Evet canım yaEşim evde olunca pc başında vakit geçirmedim hiç .
Akşam zaten Yusufla zaman geçiriyorum , şimdi de nasıl uykum var sırf size bakayım diye girdim .
Ekliyorum hemen canım .
Derhal yazıyorum arzuHatta 3 yazayım istersen şimdiden