aynen
evet biberonum yaa hiç görüşemiyoruz, geçen yıl bu dönemlerde nasıl muhabbet ediyorduk...
dün akşam senin kulaklarını çınlattım
hani şu star tv de büyük risk diye bi yarışma varya, selçuk yöntem sunuyor...
tam senlik bi yarışma gerçekten neden katılmıyorsun
bize de heyecan olmuştu geçen yıl...tv ye yapışıp kalmıştık...yrışmayı izledinmi bilmiyorum ama tam senin tarzın...
birde çok kek sorular çıkıyor gerçekten...şorayın yarışma soruları, bu yarışmadan daha zordu...
Ahhh gazelim istemez miyim tabii ki istiyorum o yarışmayı ama alan var mı beni, yok.( Başvurdum, cevap bekliyorum hala gelmedi. Geçen gün bir final sorusu vardı, ilk kez sultan ünvanını kullanan kimdir diye, ahh dedim ahh daha yeni okudum aöf kitabında, ama kitaba bakmadan aklıma geldi, gazneli mahmud, kendimle gurur duydum gerçekten.:))) Final dışında gerçekten sorular kolay, orada da çabuk olmak lazım, ama ben artık ısındım bu yarışmalara, heyecan yapmam herhalde. Asıl ben şu bir milyon kimin yarışmasının elemelerini kaçırdığıma yanıyorum, keşke önceden haberim olsaydı, işte ona girmeyi gerçekten isterdim. Onu seyrettin mi bilmiyorum, show tv'de cuma akşamları 23:00'de, o da güzel bir bilgi yarışması...
çok sevgili topik arkadaşlarım auscumBetülcüm Ve tüm arkadaşlarım..sizden bi ricam olcak..bundan yaklaşık 2 ay önce annem sandalyeden düştü hemde nasıl bi düşmekti öyle,herşey gözümün önünde oldu hiç unutamam Bel kemiğinde kırıkla çatlak arası bişey oldu çok zor anlar yaşadı canım annem..hamdolsun şu an iyi..bugün mr çekilcek kemikler kaynamış mı son durum nedir diye..çok ama çok merak ediyorum çok endişeliyim..hayırlısıyla bi mr çekilip sonuçta temiz çıksa Sizden ricam lütfen ama lütfen dua edin dualrınızı bekliyorum
ingilizcem iyi benim keşke 3 de olsa
geçen sene nasıl çalıştın sen tamamen aöf kitaplarındanmı çalışıp geçtin ya
çok sevgili topik arkadaşlarım auscumBetülcüm Ve tüm arkadaşlarım..sizden bi ricam olcak..bundan yaklaşık 2 ay önce annem sandalyeden düştü hemde nasıl bi düşmekti öyle,herşey gözümün önünde oldu hiç unutamam Bel kemiğinde kırıkla çatlak arası bişey oldu çok zor anlar yaşadı canım annem..hamdolsun şu an iyi..bugün mr çekilcek kemikler kaynamış mı son durum nedir diye..çok ama çok merak ediyorum çok endişeliyim..hayırlısıyla bi mr çekilip sonuçta temiz çıksa Sizden ricam lütfen ama lütfen dua edin dualrınızı bekliyorum
Ausum girişteli listede benim ünitelerimde bir terslik var sanırım
Toplam ünite 30
biten 20
kalan 18
o kadar la kaldımoff içimden gelmiyor işte gel-mi-yooo....
onu hiç izlemedim biberonum ama şu kim milyoner olmak ister varya, eşimde ona başvurdu
ama çok düşük bi ihtimal o yarışmaya kabul edilmek..hayırlısı bakalım...
evet büyük risk yarışmasının final soruları zor ama bazen çok kek bir yarışmacı bile epey para kazanıyor ..
taş atıyon da kolunmu yoruluyor biberonum :)
üç beş ne kazanırsan kar dimi
geçmiş olsun, allah şifa versin...bel kemiği pek kolay iyileşmez ama moralinizi bozmak istemem de biraz sabır işi bel kaynaması..çünkü alçıya vs alınamadığı için kendi kendine iyileşmesi beklenecek..
bizim bi tanıdık kaza yaptı bel kemiği kırıldı, öyle kendi kendine iyileşmesini beklediler...
biraz sabredeceksiniz....
tekrar geçmiş olsun, korkmayın bişey olmaz kaynar kemikler üzülmeyin...
çok geçmiş olsun canım kısa zamanda toplar inş anneciğin
Selamlar güzel arkadaşlarım , aöfdaşlarım
Bizim eve yine ve yine grip dadandı
Hasta hastada hiiiiiççç ders çalışası gelmiyor ki insanın
çook teşekkür ediyorum gözdecim sanada bol şanslarheeeyy ahali ben geldim
Ne var ne yok nasılsınız bakalım
aus ablam size yine grip vurmuş geçmiş olsun
dolmacım annen rahatsızmış sanırım sizede çok geçmiş olsun
geleyim bir bakınayım dedim buralara bir 5 dk
bir oturdum bilgisayara yarım saattir internet yok
Beni gözetliyor sanki internet kesilmek için
Neyse ben ünite bildirimimi yapayım
büyük bir gururla
Toplam 40 ünite bitirdim
ne kadar çok geliyor gözüme ama hala çok ünitem var ya
yok bir türlü tempoyu tutturamadım ben
neyse şimdi kalkıcam 3 ünite bitiricem bugün
sonrada geriye kalıyor 4 ders
bunların biri matematik
Diğeri ingilizce
Napcaz bakalım
herkese kolay gelsin diyorum
hepinizi öpüyorum
Ausum, geçmiş olsun canım benim...Kış artık geldi işte, bizde de başlar yakında, virüs bir girdi mi eve, hepimizi dolaşmadan çıkmıyor.((
Dolmacığım, anneciğine çok çok geçmiş olsun, paça çorbası iyi gelir gerçekten kemiklere. Tez zamanda kaynar sen endişelenme, bütün dualarım seninle...