ausum sen geçen yıl ünitelerini bitirenlere burda parti yapıyordun ne oldu bu sene yokmu?
hani bana da arapçayı bitirince kutlama yapmıştık
hayır yani bu sene yoksa öyle bişey ağırdan alıcam üniteleri
kutlama yok parti yok tebrik yok sevinç yok..ne biçim bi topik bu bea
çalışmıyorum arkadaş....
Günaydınlaaar , kimler ders çalıştı parmak kaldırsın bakayım
Bir gün gelmedim alıntılar birikmiş , sonra çenesi düşüğe çıkıyor adım
Çok çok geçmiş olsun gözdecim kardeşine .
Nasıl şimdi durumu ?
Korkmuştur yavrucum ya , geöen sene beni de fazla tuttular mr da , içim bayıldı içerde.
Evet tatlım ben bile başladım çalışmaya düşün yaniGerçi gazel benim bu çalışmamı kıyamet alameti olarak gördü
Aklını tam olarak vererek okumuyorsun sanırım , Bazen saatlerce elimizde kitap okuruz okuruz ama anlat deseler tık yok
Belki uzun çalışınca konsantren dağılıyordur , kısa süreli çalış , 45 dk çalış ara ver mesela .
Acil sünnet demişsin , geçmiş olsun . Enfeksiyonel bir durum mu vardı ?
Selam lolisscim ,
Çok süpermiş ama dershanelerde kapanıyor şimdi
İşe başlayınca uğramaz oldun ya buralara , bende haber saldım hemen kapatın şu dershaneleri diye
Gazel senin kitaplar ne güzel ferah ferah .
Benimkilerde yazıdan beyaz kısım gözükmüyor . İçimi açtı kitapların , ben çeksem de bir gör hele .
Hemen ekliyorum zelişcim .
4 + 4 sistemi sende güzel işe yaradı , tebrikler valla.
Olsun canım , hiç yoktan iyidir.Biliyorsun onu da bulamayanlar var .
Oooo harika .
Hadi bakalım inşallah , bekliyoruz güzel haberleri.
Aaaaa aaaaa bugün kimseye beğendiremiyorum kendimiiyi öğlenler auscumbenim üniteler bitti tekrarlardayım diye benimle konuşmuyosun msjıma cvp vermiyosun alıntı yapmıyosun bu liste böööyleee uzar gider ama bu da çok abartı oldu biraz :122::122:
listede 2 ünite bitiren arakadaşların biberon ve 5februay'in arasında kalmışım...
bende çalışayım da bitireyim şu üniteleri 14. 15. ve 16. bölüm kırmızı kırmızı olsun.
ohhhh ne güzel olur yaaaaa
ben çalışayım en iyisi böyle olmayacak bari kolay ingilizceyi bitireyim de 2 zor derse devam ederim.
evet evet öyle yapayım...
evet malesef sunnet deriside yapısıktı zaten mecbur olduk kucucukken.. tesekkürlerrr
Ooo iyi çalışma taktiği bulmuşsun , arada hiç çalışmayanları listede yer değiştirip bitirenlerin arasına yazayım da , belki onlarda da çalışma isteği doğar.
Evet evet bence de öyle yapBende ing. çalışmıştım ilk önce.
Geçen sene parti kolaydı ahretim , gel topiğe , nasıl olsa sevgi meleği her mesajı takipte , listeye geçirmekte ...Ohhh austa gelsin , nasıl olsa derste çalışmıyorGelene gidene parti yapsın
Bu sene öyle kolay değil gazelim , gelince hayat hikayenizide anlatsınız , her mesajı tek tek okuyorum , içinde belki ünite bildirimi de vardır diye
Ama bu sene de doğum günü partisi yaptık iki kez , aşk olsun yani beğendiremedik mi
haklısın aus'cumm öyle yap ama bende bitireyimde öyle bende kırmızı puntolarla yazılayım ayol
gazel parti falan diyor canımm hani nerde o partiler şöyle benm gibi tembeller için moral partisi çok ii olur amaaaa
bananee bananeee parti istiyoruz....
Alttan dersin olduğu için kredili sistemden önceki sistemin derslerini kollara ayırdılar tek ders 2 derse bedel gibi oldu..yani bu kredili sisteme bi nevi faizli sistem diyebilirizuluslararası işletmecilikte kredili sisteme göre 5.dönem diye geçiyor..bi problem yok yani normal, bende de o şekilde
Kpss hangi lise mi onlisans olarak mi gireceksin.kolay gelsin
Betülcüm aynı günde hem kpss hem aöf tabiki aklın karışır ve bence çokta verimli olmaz :111: çok iyi düşünmüşsün fakat aöf sınavına az kaldığı için haftada 3 gün aöf 2günde kpss yapsan daha iyi olmaz mızaten haftasonuda kpss kursun varmış haftasonu yeteri kadar kpssye zaman ayırıyorsun zaten
Amin betülcüm Amin hiç kimsenin Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Sınav mı stresi sardı sakin olmaya çalış neticede sen elinden geleni yapıyosun Allah büyüktür yardım eder sana sen öyle sıkma kendini duanı et derslerini çalış herşey gönlünce olsun
Aaaaa aaaaa bugün kimseye beğendiremiyorum kendimi
Biri de der benden alıntı yapmadın , diğeri der partiler nerde
Heeeeelllllllllllllpppppppppppppppppppppp :84::84::84:
Canım ciğerimAlırım ben senin gönlünü , alırım değil mi ? Alırım alırım .
[/B]
Dolmacığıma katılıyyorum Ausuğum
Şaka bir yana geçmişe bakarsan bir soru sordum senin yorumunu almak isterim görmedin galiba
Nasılsın bakalım ne zamandır konuşamıyoruz?
Küsüp gidersem görürsünüz
Okudum canım sorunu , kpss ve aöf tekrarı ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam , kpss ye ağırlık verirdim ben olsam , hatta sadece ona yönelirdim , zaten aöf ünitelerim bittiği için kafam rahat olurdu .
Aöf sınavlarının son haftası da , kpss yi rafa kaldırıp sıkı bir aöf tekrarı yapardım .
İyiyim canım , çoluk çocuk koştur dur işte .
oh oh aus hanım gör bak, yandaşlarım da var..valla iyi düşün...yakarız bu topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
kutlama isteriz..... değilmi hevi?? accık destek ol yahu
help diye yardım isteyip bağırman taaa buralara kadar geldi sesinaaaaa aaaaa bugün kimseye beğendiremiyorum kendimi
Biri de der benden alıntı yapmadın , diğeri der partiler nerde
Heeeeelllllllllllllpppppppppppppppppppppp :84::84::84:
Canım ciğerimAlırım ben senin gönlünü , alırım değil mi ? Alırım alırım .
ooo iyi çalışma taktiği bulmuşsun , arada hiç çalışmayanları listede yer değiştirip bitirenlerin arasına yazayım da , belki onlarda da çalışma isteği doğar.
Evet evet bence de öyle yapBende ing. çalışmıştım ilk önce.
saol cnm ben yıne anlamadım amageçen sene türk vergı sistemi varmıs ama bu sene nıye farklı
plana programa oturtturunca yaparsın tabiki yeniden allah kolaylıklar versinaynen günün sonunda durumum allak bullak oluyordu2 gün yeter bence ama bakalım duruma göre bakacağız Zaten vize haftası full aöf tekrarı yaparım diye düşünüyorum ama allah(c.c) izin verirse tabii
Amin arkadaşım hiç birimizin emekleri boşa çıkmaz inşaallah(c.c)
Küsüp gidersem görürsünüz
Okudum canım sorunu , kpss ve aöf tekrarı ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam , kpss ye ağırlık verirdim ben olsam , hatta sadece ona yönelirdim , zaten aöf ünitelerim bittiği için kafam rahat olurdu .
Aöf sınavlarının son haftası da , kpss yi rafa kaldırıp sıkı bir aöf tekrarı yapardım .
İyiyim canım , çoluk çocuk koştur dur işte .
evet canım benm kutlama hakkımızı istiyoruzzzzzzzz
hem yarın pazar auscum parti için çok güzel bi gün değil mi?
amaaaa
amaaa
sen olmazsan biz ne yapardık,
nasıl ders çalışırdık,
sen motive ettin bizi,
şuan sınav yaklaştı konular birikti..
moralmen hepimiz(gazel ve ben) düşüşlerdeyiz..
sadece senden particik istedik..
sevgili, güzel, tatlı, cici konu sahibemizzz...
değil mi gazelcimmm?
Biberon özet yazar durur, bitmez de bitmezz. :))) Bu hafta sonu da bitmezse vizelerde biberonun hali nice olurr.:))) (Saz eşliğinde, mani formunda :)))
Öncelikle herkese merhaba, iyi çalışmalar...
Gzdciğim, çok çok geçmişler olsun, ben de o mr denen mereti iyi bilirim. Tiroidimden rahatsız olduğum dönemde mr'a sokmuşlardı ameliyatlık bir durum var mı diye, adam kesinlikle yutkunmayacaksınız diyor, inadına yutkunasım geliyor. Tekrar tekrar çekmişlerdi olmadı diye, bana da fenalıklar gelmişti...
cglaacığım, sana da minik kuzuna da geçmişler olsun. Ben yenidoğan sünneti yaptırdım, doğumun ikinci gününde sünnet oldu bizimki. Şimdi ilerde sünnet düğünü planlarım var, onu yaşayamadık, illa ki yapmam lazım.:)
Ausum, çok özledim, bir türlü karşılaşamıyoruz...
Lolisciğim, ,işe başlamışsın, hayırlı uğurlu olsun, darısı bitirince başımıza...
Gazelim, hiç karşılaşamıyoruz, şu vize stresi bitsin, iki lafın belini kıralım beraberce...
Şimdilik kaçtım, unuttuğum, atladığım bir şeyler varsa sınav stresime verin, affedin. Son olarak da çalışan, çalışmayan, sıkılan, bunalan bütün arkadaşlarım; üniteleriniz su gibi bitsin, hepsi de aklınıza güzelce yerleşsin.:))
Geçmiş olsun tekrar , ben pişmanım şimdi , keşke doğar doğmaz yaptırsaydım diyorum .