2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Aaa kültür merkezinde benim düğünüme mi geldin yoksa Sene 2005 de

Aaa kültür merkezinde benim düğünüme mi geldin yoksa Sene 2005 de

he yok yok ozaman değil 2005 te geldiğimde,
ışıkların oraya gelmeden sahilin yoluna girmeden yolda mavi bir apartman vardı oraya gelirdim.
arkadaşımın eviydi. kullanmıyorlardı. bizde liseden kızlarla toplaşıp oraya giderdik

Hımm balıkçı çoşkunun karşısı mı ? Ayy muhabbete bak , ama eğer orası ise evlendiğimde 1 sene orada oturdum bende tabakhane mah. sinde .

Ohhh boş evde kız toplantısında , tadından yenmez

Hımm balıkçı çoşkunun karşısı mı ? Ayy muhabbete bak , ama eğer orası ise evlendiğimde 1 sene orada oturdum bende tabakhane mah. sinde .

Ohhh boş evde kız toplantısında , tadından yenmez

okadarını bilmiom..
çoşkun deme aklıma başka şeyler geliyor
komşu bize acıka vermişti. bende kırmıştım kasesini o senmisin yoksa
bide 18 yaşımızda sigara alıp içmiştik koltuktada bir delik olmuştu

Cıks ben değilim , ben daha çok kek , poğaça servisi ile ilgileniyordum

Ama benim koltuklarımda bir sigara yanığı var , yoksa onu yapan sen misin

Cıks ben değilim , ben daha çok kek , poğaça servisi ile ilgileniyordum

Ama benim koltuklarımda bir sigara yanığı var , yoksa onu yapan sen misin

Kek poaçayı görünce hemen geldim
Esasında seni gördüğüm iyi oldu ausum hani şu geçmiş günlerde yaptığın bi profitrol vardı onu yapıp yollarmısın diycektim
Gözdenin tarifi diyodun tarifler kısmından nasıl bulacam onca tarif arasında
Ve güzel ve yapımı kolay mı diyosun denenmiş olduğu için bide sen yaptığından güvenerek yapabilirim
Bu arada sen babam antalyadan kitabımı gönderdi deyince ah benim canım babam aklıma geldi Allah mekanını cennet etsin o da aynen benim öğrencilik işleriyle uğraşırdı ve yaşına hürmeten ve ikna etme kabiliyeti yüksekti benim beceremediğim halledemediğim öğrencilik işlerini aa bi bakmışım halletmiş valla ne yapsam hakkını ödiyemem hem annemin hem babamın

Mekanı cennet olsun dolmacım , senin gibi onu her cümlesinde sevgi ile anan bir evladı var arkasında ne mutlu .

Canım onun linkini soranlar olmuştu zaten eklemiştim , yine bakayıım koyayım son sayfaya .

Mekanı cennet olsun dolmacım , senin gibi onu her cümlesinde sevgi ile anan bir evladı var arkasında ne mutlu .

Canım onun linkini soranlar olmuştu zaten eklemiştim , yine bakayıım koyayım son sayfaya .

Amin auscum çok saolasın
Buldum tarifi ausum teşekkürler yalnız bişey sorcam soracaklarım çok ondan sıralıyım
Birebir pastane profitrelu gibi mi oldu bu biir
yağ olarak margarin mi kullandın sende ikii
margarin yerine zeytinyağı da kullansak kıvamı tutturabilirmiyiz veya tereyağı bu üççç
çikolata sosunu sende hazır mı kullandın bu beşşş
Bu kadar şimdilik sorularım

Ben teremyağ kullanıyorum (reklama girdi) sıvıyağ kullanmama bence .

Pofur pofur oluyor değme pastane profiterollerine taş çıkarır . Hazır da kullanıyorum kendimde yapıyorum vaktime bağlı , hazır yaparsam içine biraz çikolata da eritiyorum .

tereyağı dedim sen de kullanıyorum dedin hemde reklam yaptın tümden tereyağı mı koyuyosun ağır olmuyor mu :26:
bizde pek margarin kullanılma ya teryağı ya sıvıyağ ondan sordum sen sıvıyağ kullanma diyosan kullanmam o zaman..
deme ausum pastanelere taş çıkarır demek ben de umarım becerebilirim..
en kasacak tarafı o topların kıvamının tutması heralde

Kızlar , telefondan giriyorum... Kaç gündür yoğunluktan size yazamadım ,arkadaslarlayiz havalar yagmurlu.ya firsati degerlendirip Sık sık

yürüyüşe çıkıyoruz. Bugünde nasipse İzmitten gelen dostumu göreceğim , geçen sefer görüşememiştik biliyorsunuz...

Ausum , Dolmacım , Hevicim... Öptüm kocamanından :38;

ALLAH(C.C)'a emanet olun topik arkadaslarim

Ben de seni aşağıda görünce laf attım zaten
en güzelini yapıyosuno yürüyüşlerden benimde ihtiyacım var
sonunda izmitten gelen arkadaşınla görüşüyosun demek hadi gözün aydın iyi eğlenceler size
Sen de Allaha emanet betülcüm kocaman öpüyorum

Nasip olursa sonunda gorusecegiz dolmam sagolsin...
iyidir ne olsun betülüm senden naber

Bildiğin gibi hazirlabacagim birazdan ve nasipse cikacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…