kpss sınavında tüm girenlere bol şanslar tabiki sanada betülcümOooooo ben unutuldum sanırım Hevicim
Özledim hepinizi bilesiniz yani. Dolmada uzun süre girmeyince mesaj atıvermiştim. KK sizsiz olmaz canlar. Napıyorsunuz her gün buralara uğruyorsunuz tamam mıııı?
Hevim sen mezun musun? Bu eski topik. Mezun değilsen sen aç bu sene ki topiği olmaz mı? Ben çok yoğunum pek ilgilenemem belki diye açmıyorum. Hem her gün buluşmamıza bu topik bahane olur.
Dua edin bana şekerler yarın KPSS varrr
sağol canım ALLAH razı olsunkpss sınavında tüm girenlere bol şanslar tabiki sanada betülcüm
sağol canım ALLAH razı olsun
NASIL GEÇTİ SINAVIN?sağol canım ALLAH razı olsun
Orta düzeyde canım buna şükür.NASIL GEÇTİ SINAVIN?
Canım murat yayınlarının kitabından çalışıyorum ben ama sistemli şekilde. Günlük 2 ünite bitiriyordum. Murat yayınları zaten 2 sayfalık özet geri kalanı soru oluyordu soruları da arkadaki açıklamalarıyla ezberliyordum. Sınava 10 gün kalada tekrar yapıyordum. Bu sene de böyle devam edeceğim nasipse. Bende ''Kamu Yönetimi'' 4. sınıfım... Hep bu yöntemle çalıştım ama sistemli çalıştım başka yolu yok malesef...Bu açıköğretime nasıl bir sistem ile çalışıyorsunuz arkadaşlar bir türlü olmuyor çalışmak içimden de gelmiyor 3 sınıf Kamu yönetimiyim
Benim bi arkadaşımın berbat ötesi geçmiş senin yine iyi geçmiş gözün aydın hadi hayırlısı olsunOrta düzeyde canım buna şükür.
Hayırlısı olsun canım olmasa da dünyanın sonu değil ya. sen nasılsın ?Benim bi arkadaşımın berbat ötesi geçmiş senin yine iyi geçmiş gözün aydın hadi hayırlısı olsun
TEŞEKKÜRLER BETÜLCÜM SEN NASILSIN?Hayırlısı olsun canım olmasa da dünyanın sonu değil ya. sen nasılsın ?
Banka sınavım var ona çalışıyorum canımTEŞEKKÜRLER BETÜLCÜM SEN NASILSIN?
allah zihin açıklığı versinBanka sınavım var ona çalışıyorum canım
sağol canım benimmmmm ALLAH razı olsunallah zihin açıklığı versin
Oooooo ben unutuldum sanırım Hevicim
Özledim hepinizi bilesiniz yani. Dolmada uzun süre girmeyince mesaj atıvermiştim. KK sizsiz olmaz canlar. Napıyorsunuz her gün buralara uğruyorsunuz tamam mıııı?
Hevim sen mezun musun? Bu eski topik. Mezun değilsen sen aç bu sene ki topiği olmaz mı? Ben çok yoğunum pek ilgilenemem belki diye açmıyorum. Hem her gün buluşmamıza bu topik bahane olur.
Dua edin bana şekerler yarın KPSS varrr
ben zinhar yapamam benim üstüme yıkma kız parçalarım vallaBETÜLCÜM CANIMM AŞK OLSUNNN SENİ UNUTUR MUYUM BEN CANIM BENİMM..
ne yapayım kaydını yenilettim kaynak kitaplarımı aldım çalışacağım öyle bide kuzenimin yanında işe girdim..
hem çalışıyorum hem okuyorum
canım topiğe valla hiç vaktim yok hem iş hem dersler ayda yılda bir giriyorum bence bu işi dolma ya da sen yapmalısınızzz şekerler....
ben zinhar yapamam benim üstüme yıkma kız parçalarım valla
çok mersi şekerim ama ben de düzenli olarak giremiyorum,bunun için düzenli olarak takip edecek birilerinin açması daha faydalı olur benceaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık şekerim niden yapmıyormuşsun ya huuu
aaa topik başkanı dolma baksana ne kadan da fiyakalı oldu ayolll
çok mersi şekerim ama ben de düzenli olarak giremiyorum,bunun için düzenli olarak takip edecek birilerinin açması daha faydalı olur bence
Canımmm çok sevindim işe girmene...BETÜLCÜM CANIMM AŞK OLSUNNN SENİ UNUTUR MUYUM BEN CANIM BENİMM..
ne yapayım kaydını yenilettim kaynak kitaplarımı aldım çalışacağım öyle bide kuzenimin yanında işe girdim..
hem çalışıyorum hem okuyorum
canım topiğe valla hiç vaktim yok hem iş hem dersler ayda yılda bir giriyorum bence bu işi dolma ya da sen yapmalısınızzz şekerler....