Aminnnnn canım aminnnn
Hayırlısıyla inşaALLAH....(amin...)
Abimler 7 yıldır bekliyor...
aaa uhubbıke hamilemisin hayırlı olsun. ilk mi:) bu arada geçtim hepsinden ing. sorumlu geçtim. yırttım valla çook şükür..
amiinn inşallaahhh...
ne zor imtihan
benim bi daha ki ay 1 yıl olcaktı... bekliyorsan inan 1 ay bile çok zor....
ama 7 yıl demek kat kat umut,sabır,hayal kırıklıgı vs vs demek...herşeyden fazla fazla demek....
inşallah mükafatları çok büyük olurda rabbim yüzlerini güldürür tez zamanda...
evet ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederseee:)
daha önce bi düşügüm olmuştu inşallah bu sefer saglıcakla kucagıma alrım
senin adına çok sevindim tebriik ederiiimmmm
2.sınıfa gectin hadi hayırlı olsun
bölümün 2 yıllık mı ?
dolmacım biraz gec cvb vermiş oldum ama kusura bakmaaa
bi kaç arkdaştan daha duydum aynı şeyi sistemden kaynaklanan hata o ve sorun yok..genelde öyle yazanlarda mezunlarrr
teşekkür ediyorum uhicim benimde cvp biraz geç oldu
Mezuun olmuşum yuppi
Ama gider ayak şu aöf yine yaptı yapacağını illa bi heyecan yaşatacak illa bi kasacak
Kurtuldum ya ona bakıyım ben bi daha yakınından bile geçmem aöfnin
olsun kurtuldan yaa bu da son heyecan oldu sana işte :))
ayyy ben bi de dgs derdine düşcem bakalım :))
amiinn inşallaahhh...
ne zor imtihan
benim bi daha ki ay 1 yıl olcaktı... bekliyorsan inan 1 ay bile çok zor....
ama 7 yıl demek kat kat umut,sabır,hayal kırıklıgı vs vs demek...herşeyden fazla fazla demek....
inşallah mükafatları çok büyük olurda rabbim yüzlerini güldürür tez zamanda...
evet ilk bebeğim olucak rabbim nasip ederseee:)
daha önce bi düşügüm olmuştu inşallah bu sefer saglıcakla kucagıma alrım
senin adına çok sevindim tebriik ederiiimmmm
2.sınıfa gectin hadi hayırlı olsun
bölümün 2 yıllık mı ?
evt cnm 2 yıllık adalet şimdilik bitsin kamu yön. geçiş yapcam inş. şimdi ki tek derdim kpss. inş. cnm hayırlısıyla kucagına al. dünyanın tadı valla benimde 20 aylık bi kızım var çok guzel allah her isteyene nasip etsin.
Maşallah Allah bagışlasın
Bu arada Allah zihin açıklıgı versin bende dgs den sonra kpps derdine düşücem hakkımızda hayırlısı bakalım
amin canım. allah kolaylık versin bize inş. dgs seneye düşünüyorum bende. kpss şimdilik yogunlaştım.
VALLA SİTEMİN ALASINI YAPTIM BİZİ UNUTTUN SEN İLEĞENİNE DE BAKMIYORSUN O DA UNUTULDU..Merhaba:13:
dolmam misafir üstüne misafir geliyor ancak bugün boş kaldık canım.
3gün sonra yine misafir gelecek bende fırsat buldukca geliyorum dolmam
betülcüm bende sizleri özledim vallaha ya
inş hepimiz iyi alırız
siz neler yapıyorsunuz Allah yardımcın olsun betülcüm
dolmam ama sen bana sitem etmişsin canım benim:26:
VALLA SİTEMİN ALASINI YAPTIM BİZİ UNUTTUN SEN İLEĞENİNE DE BAKMIYORSUN O DA UNUTULDU..
Bİ ARA BEN DE GİREMEDİM HALEN DE ÇOK GİREMİYORUM AMA FIRSATIM OLUNCA HEMEN Bİ CVP ATIP ÇIKIYORUM
hadi hadi hemen yelkenleri suya indirdim affettim ama bi daha ihmal ediyim deme saçını başını yolarımmerhaba dolmacım...
canım geçen girmiştim ama telefondan androd uygulamasından cvp atamadım bir türlü sitem etmişsin canm haklısında
ama bakk cvp attım kızmaa canımmmmm
nasılsın dolmam...
bide sitede değşmş kullanmasıda zor oluyor ya huuuu ama çok hoş olmuş
Kesinlikle dolmam bende seni özledim ne guzel konusurduk ya hu...hadi hadi hemen yelkenleri suya indirdim affettim ama bi daha ihmal ediyim deme saçını başını yolarım
çok özlettin kendini söylemeliyim onu
site bi allak bullak olmuş pek adepte olamadım ben biraz sık girersek adepte olabilirim onun için sık buluşup geyiğimizi yapmalıyız
hadi hadi hemen yelkenleri suya indirdim affettim ama bi daha ihmal ediyim deme saçını başını yolarım
çok özlettin kendini söylemeliyim onu
site bi allak bullak olmuş pek adepte olamadım ben biraz sık girersek adepte olabilirim onun için sık buluşup geyiğimizi yapmalıyız
Kesinlikle dolmam bende seni özledim ne guzel konusurduk ya hu...
Evet sitede adapte olmak lazim canim benim kocaman opuyorum seni
evet bi cengaver çıksada şu topiği açsada toplaşıp konuşssak hevim başka türlü toplaşamıycaz iyice bi dağıldıkKesinlikle dolmam bende seni özledim ne guzel konusurduk ya hu...
Evet sitede adapte olmak lazim canim benim kocaman opuyorum seni