- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
Dolmammm yaz tatiline girdik mi şimdi inanamıyorummmm
evet şu an itibariyle girdik fakat inşallah allah yüzümüzü kara çıkarmaz
nasıldı bugünki sınavların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolmammm yaz tatiline girdik mi şimdi inanamıyorummmm
evet şu an itibariyle girdik fakat inşallah allah yüzümüzü kara çıkarmaz
nasıldı bugünki sınavların
ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Yorrum yapmayayım bayağı zorladılar bizi :26:
ah betülüm şu finalleri bilerek böyle yapıyorlar zaten inşallah üstesinden gelmiiizdir
Amin Dolmam aminnn
betülüm ben çıkıyım artık bana müsaade
dodaman öpüyorum allaha emanet ol arkadaşım
evet betülcüm ya çok zorlamışlar yani e ben kitaptan çalıştım birde özet çalısanlara daha da zordu. ing. ve pc yi attım zaten. 45 ve üstü alsam yeter ya hepsindende:) ins. ders bırakmadan geceriz.
ALLAH(C.C) senden de razı olsun Uhibbukem
Ben sınavdan çıktım arkadaşımın düğününe gittim yarım saatliğine , sonra eve geldim
Kafam bir milyon yarın ki derslerin tekrarlarına bakayım dedim umarım dayanabilirim ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) az kaldı , dişimizi sıkalım
benim sınavım pek iç açıcı değil canım sıkıldı
çok kritik bi durumdayım ya allahım dua edin bana da bi geçip mezun olsam artık takılıp kaldım
Senin nasıldı uhicim sınav inşallah senin iyidir benim sınav zordu hep böyle yapıyorlar finalde insanı yıkıyorlar ya
Sorular yayınlandı cevapları almıştım bi dersten 40 almışım ilki de 35 ti 39 oluyo koşullu geçiyorum çünkü diğer notlarım iyi ve galiba ınşallah mezunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok uhicim bunun çalışmakla alakası yok finalde bilerek yapıyorlar dediğim gibi benim de aynen çok zorlayıcıydı..sınav sorularına ben de bakmıyorum hayırlısıyla hele bi sınav sonuçları açıklansın inşallah sonuç hepimiz için iyi olursınav stresini düğünde attın yani ohh ne güzel :)
benim bayaga bi zordu(
tamam 3 derse çok çalışmamıstım ama harıl harıl çalıştıklarımda bile zorlandım ,,
mesela vizelerde yaşayan dünya dinleri dersinde nerdeyse 10 dan fazla çıkmış soru vardı şimdi bırak çıkmış soruy kolay denecek soru yoktu o kadar aralardan sormuşlar kiiiii
ya da ben düzgün çalışmadım bilemiyorum (
İnşallah yaa tebrik ederim şimdideeen
sınav stresini düğünde attın yani ohh ne güzel :)
benim bayaga bi zordu(
tamam 3 derse çok çalışmamıstım ama harıl harıl çalıştıklarımda bile zorlandım ,,
mesela vizelerde yaşayan dünya dinleri dersinde nerdeyse 10 dan fazla çıkmış soru vardı şimdi bırak çıkmış soruy kolay denecek soru yoktu o kadar aralardan sormuşlar kiiiii
ya da ben düzgün çalışmadım bilemiyorum (
İnşallah yaa tebrik ederim şimdideeen
günaydın arkadaşlar
hepinizin cuması mübarek olsun.
ünitelerim hepsi bitmişti ama geç oldu haber vermem demi.
sınavlarımda idare eder geçti inş hepsinden geçerim.
ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim
siz nasılsınız sınavlarınız nasıl geçti.
neler yapıyorsunuz.
tatil de başladı..:13::13:
ve dolmacım..
tatil oldugu için bilgisayarı da ele geçirdim canım haber vereyim sana da kocaman öpüyorum
günaydın arkadaşlar
hepinizin cuması mübarek olsun.
ünitelerim hepsi bitmişti ama geç oldu haber vermem demi.
sınavlarımda idare eder geçti inş hepsinden geçerim.
ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim
siz nasılsınız sınavlarınız nasıl geçti.
neler yapıyorsunuz.
tatil de başladı..:13::13:
ve dolmacım..
tatil oldugu için bilgisayarı da ele geçirdim canım haber vereyim sana da kocaman öpüyorum