2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

evet betülcüm ya çok zorlamışlar yani e ben kitaptan çalıştım birde özet çalısanlara daha da zordu. ing. ve pc yi attım zaten. 45 ve üstü alsam yeter ya hepsindende:) ins. ders bırakmadan geceriz.

evet betülcüm ya çok zorlamışlar yani e ben kitaptan çalıştım birde özet çalısanlara daha da zordu. ing. ve pc yi attım zaten. 45 ve üstü alsam yeter ya hepsindende:) ins. ders bırakmadan geceriz.

ALLAH(C.C) yüzümüzü kara çıkarmasın inşaALLAH(C.C) idilcim... Hadi iyi tatiller en azından tatile girdik şükür kavuşturan ALLAH(C.C)'ıma...(Amin...):KK16::KK16::KK16::KK16:

Aynen cnm inş. Rabbim yardım etsin. Yok cnm durmak yok kpss var. Bi hafta dinlencem memlekete gidicem 2günlüğüne tekrar çalışmaya devam... sonra yine aöf baslıo

Sorular yayınlandı cevapları almıştım bi dersten 40 almışım ilki de 35 ti 39 oluyo koşullu geçiyorum çünkü diğer notlarım iyi ve galiba ınşallah mezunum:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAH(C.C) senden de razı olsun Uhibbukem :KK16:

Ben sınavdan çıktım arkadaşımın düğününe gittim yarım saatliğine , sonra eve geldim :KK16:

Kafam bir milyon yarın ki derslerin tekrarlarına bakayım dedim umarım dayanabilirim ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...):KK16::KK16::KK16: az kaldı , dişimizi sıkalım :KK14:

sınav stresini düğünde attın yani ohh ne güzel :)

benim sınavım pek iç açıcı değil canım sıkıldı :KK14:
çok kritik bi durumdayım ya allahım dua edin bana da bi geçip mezun olsam artık takılıp kaldım :KK50:
Senin nasıldı uhicim sınav inşallah senin iyidir benim sınav zordu hep böyle yapıyorlar finalde insanı yıkıyorlar ya

benim bayaga bi zordu:KK43:(
tamam 3 derse çok çalışmamıstım ama harıl harıl çalıştıklarımda bile zorlandım :KK43:,,
mesela vizelerde yaşayan dünya dinleri dersinde nerdeyse 10 dan fazla çıkmış soru vardı şimdi bırak çıkmış soruy kolay denecek soru yoktu o kadar aralardan sormuşlar kiiiii :KK43:
ya da ben düzgün çalışmadım bilemiyorum :KK43:(

Sorular yayınlandı cevapları almıştım bi dersten 40 almışım ilki de 35 ti 39 oluyo koşullu geçiyorum çünkü diğer notlarım iyi ve galiba ınşallah mezunum:-)

:KK9::KK9:
İnşallah yaa tebrik ederim şimdideeen:KK16:

Merhaba arkadaşlar :)
Önceliklee hepimize geçmiş olsuunnn:KK16:

Sorular açıklanmış...ben pek sorulara bakmayı sevmiyorum 15 gün sonra pat diye ögrenmek daha iyi oluyo :KK9::KK9:

İnşallah hepimiz bizi hoş edecek notlarla derslerimizin hepsini geçmişizdir...

Sınavlara gelince cmrts günü ögleden sonra idi sınavım ve aşırı sıcaktan ve ilçeden kalkıp ile gitmenin yogunlugundan sınavda bayaga kötü oldum müthiş başım agırdı :KK43:
hatta bi ara uzun soruları okumaya üşenip sallasam mı bile dedim:KK43:
ama sonra pişman olacagımı düşünüp yapmadım merak etmeyin :)))

ve pazar biraz daha iyiydi ama itiraf etmeliyim vizeleri mumla kandille fenerle yani bildiginizzz bayaga aradım :)) bu nasıl bi soru anlayışıdır yaaaaa ve inanın gözüm korktu ama acaba dgs falan vazgeçip hiiçççç 3 ve 4. sınıflarla ugraşmasam mıııı:18:

Sonuççç aöf stresi şimdilikte olsa bittiği için mutluyum :)
ve kısa da olsa eşimin memleketinde tatile geldik, yanımda kitap getirsemde gezmekten fırsat bulup çalışamam sanırım ama dönünce sıkı bi programla DGS kampına girmem lazım :)

hepiniz aklımda ve dualarımdasınızzzz:KK16:
Rabbim hepimize herşeyn hayırlısını nasip etsiinnn :KK16::KK16:
hayırlı gecelerrrr:KK16:

(Not: bi kaç gün yazmayınca birikti uzun olduuuu kusuruma bakmayın lütfeenn:KK1::KK1:)

tamam 3 derse çok çalışmamıstım ama harıl harıl çalıştıklarımda bile zorlandım :KK43:,,
mesela vizelerde yaşayan dünya dinleri dersinde nerdeyse 10 dan fazla çıkmış soru vardı şimdi bırak çıkmış soruy kolay denecek soru yoktu o kadar aralardan sormuşlar kiiiii :KK43:

yok uhicim bunun çalışmakla alakası yok finalde bilerek yapıyorlar dediğim gibi benim de aynen çok zorlayıcıydı..sınav sorularına ben de bakmıyorum hayırlısıyla hele bi sınav sonuçları açıklansın inşallah sonuç hepimiz için iyi olur

Canım evet düğünde attım stresi :KK1:

aynen uhubbike valla ing. özellikle cıkmış sorulara çalıştım ona güvendim resmen ters köşe olduk... son hafta morelim çok bozuktu abim kaza geçirdi bi yakınımız saçma sapan bi sebepten ayrılmaya kalktılar sonra bizde toplanıldı konuşuldu filan. o gece sınav tekrarı yapamadım 3 e kadar oturduk sonra sabah sınav... müthiş morel bozuklugu ve fazlaca dış faktör... dost düşman ayagı... ama çalışmama rağmen hiç yapamadım salladım cogunu. her sıktan 4 er tane olması gerektiği için dikkat ettim salladıklarımı degiştirdim filan. ay hiç ders bırakmadan bitsin istiyorum kpss atamaları için. inş. ya.. hayırlısı hakkımızda. senin yukun 2 kat fazlaydı cnm. dagıt biraz. bende memlekete gitcem cuma gunu.sonra kpss ye başlıcam.

günaydın arkadaşlar:KK3:
hepinizin cuması mübarek olsun.:nazar:
ünitelerim hepsi bitmişti ama geç oldu haber vermem demi.:KK1:
sınavlarımda idare eder geçti inş hepsinden geçerim.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim
siz nasılsınız sınavlarınız nasıl geçti.:KK34:
neler yapıyorsunuz.:KK12:
tatil de başladı..:13::13:

ve dolmacım..:KK19:
tatil oldugu için bilgisayarı da ele geçirdim canım haber vereyim sana da kocaman öpüyorum:KK54::KK16:

sınavlarımda idare eder geçti inş hepsinden geçerim.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim

tatil oldugu için bilgisayarı da ele geçirdim canım haber vereyim sana da kocaman öpüyorum:KK54::KK16:

bende öyle tahmin etmiştim hevim tatil oldu pc kolaylıkla elinin altında olur diye ama hani nirelerdesin yine yoksun yine tuturamıyoruz ve ileğenine de hiç bakmmıyorsun tamamen unuttun heralde ileğeni :KK19::KK19:

ve.
dolmam
betülcüm
uhibicim

inşaALLAH(C.C) canım iyi alırsın :KK16:

Hevi özledik seni buralarda :KK14:

Bende kpss için koşturuyorum bu aralar ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16:

Bu cuma diyorlar sonuçlar için

X