2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

tekrarlara devam. mrb kızlarrr kolay gelsin herkese bol şans...

[sıze=3]cümleten herkeslere selam olsun cumanız hayır olsun :KK16:
Başta uhicim sonra betülüm,biberoncum,hevim,gazelim,eylülüm ve diğer topik arkadaşlarım :nazar:
Yarınki sınavınızdaa ve pazar gününkinde bol bol şanslar diliyorum allah zihin açıklığı versin
[/sıze]

çoook teşekkür ederiiimmmmmmm:KK71::KK71:

Arkadaşlar hepimize rabbim kolaylık versin....zihin açıklıgı versin inşallah...
umarım hepimiz çok güzel bi haftasonu geçirir ve mutlu bi şekilde çıkarız sınavlardan:KK16::KK16::KK16:

Eveeet, edebiyat ünitelerim de bitti. Kalan zamanda soru çözeceğim, bakalım olduğu kadar... Sınavlarda hepimize başarılar diliyorum, bildiklerimizi yapalım, bilmediklerimizi atalım, attıklarımızı tutturalım inşallah. Herkese kolay gelsin...:)

Eveeet, edebiyat ünitelerim de bitti. Kalan zamanda soru çözeceğim, bakalım olduğu kadar... Sınavlarda hepimize başarılar diliyorum, bildiklerimizi yapalım, bilmediklerimizi atalım, attıklarımızı tutturalım inşallah. Herkese kolay gelsin...:)
Amin Uppam...

çoook teşekkür ederiiimmmmmmm:KK71::KK71:

umarım hepimiz çok güzel bi haftasonu geçirir ve mutlu bi şekilde çıkarız sınavlardan:KK16::KK16::KK16:

Amin Uhibbukem...

[sıze=3]cümleten herkeslere selam olsun cumanız hayır olsun :KK16:
Başta uhicim sonra betülüm,biberoncum,hevim,gazelim,eylülüm ve diğer topik arkadaşlarım :nazar:
Yarınki sınavınızdaa ve pazar gününkinde bol bol şanslar diliyorum allah zihin açıklığı versin
[/sıze]

Dolmacım Amin...

ALLAH(C.C)'ım emeklerimizin karşılığını versin sınıflarımızı geçelim inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C)'ım bane ve arkadaşlarıma tüm aöf sınavına girecek olanlara yardım et aklımıza kazınmış yerlerden soru gelsin yüksek notlarla üst sınıflarımıza geçmeyi nasip et, mezun olacaklara yardım et , sınav sonuçları açıklanınca birbirimize mutluluk haberlerimizi vermeyi nasip et ALLAH(C.C)'ım...(amin...):KK16::KK16::KK16: Seni çok seviyoruz ALLAH(C.C)'ım:KK16::KK16::KK16:

*** SINAVDA BAŞARILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *************

“Rabbi-şrahli sadriy ve yessirlî emrî, vahlul ukdeten min lisanî yefkahü kavlî”

Kim bu ayeti kerimeyi sınava girmeden evvel 11 defa okursa, sınavda sorulan her soruya rahatlıkla yanıt verebilir.

Amin Uppam...

Amin Uhibbukem...

Dolmacım Amin...

ALLAH(C.C)'ım emeklerimizin karşılığını versin sınıflarımızı geçelim inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C)'ım bane ve arkadaşlarıma tüm aöf sınavına girecek olanlara yardım et aklımıza kazınmış yerlerden soru gelsin yüksek notlarla üst sınıflarımıza geçmeyi nasip et, mezun olacaklara yardım et , sınav sonuçları açıklanınca birbirimize mutluluk haberlerimizi vermeyi nasip et ALLAH(C.C)'ım...(amin...):KK16::KK16::KK16: Seni çok seviyoruz ALLAH(C.C)'ım:KK16::KK16::KK16:

*** SINAVDA BAŞARILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *************

“Rabbi-şrahli sadriy ve yessirlî emrî, vahlul ukdeten min lisanî yefkahü kavlî”

Kim bu ayeti kerimeyi sınava girmeden evvel 11 defa okursa, sınavda sorulan her soruya rahatlıkla yanıt verebilir.

amiiiiiiiinnnnnn ecmainnn....
Allah razı olsun betülüm:KK16::KK16::KK16:

amiiiiiiiinnnnnn ecmainnn....
Allah razı olsun betülüm:KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C) senden de razı olsun Uhibbukem :KK16:

Ben sınavdan çıktım arkadaşımın düğününe gittim yarım saatliğine , sonra eve geldim :KK16:

Kafam bir milyon yarın ki derslerin tekrarlarına bakayım dedim umarım dayanabilirim ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...):KK16::KK16::KK16: az kaldı , dişimizi sıkalım :KK14:

[sıze=3]çoook teşekkür ederiiimmmmmmm:KK71::KK71:

Umarım hepimiz çok güzel bi haftasonu geçirir ve mutlu bi şekilde çıkarız sınavlardan:KK16::KK16::KK16:[/sıze]

benim sınavım pek iç açıcı değil canım sıkıldı :KK14:
çok kritik bi durumdayım ya allahım dua edin bana da bi geçip mezun olsam artık takılıp kaldım :KK50:
Senin nasıldı uhicim sınav inşallah senin iyidir benim sınav zordu hep böyle yapıyorlar finalde insanı yıkıyorlar ya

amin uppam...

Amin uhibbukem...

Dolmacım amin...

Allah(c.c)'ım emeklerimizin karşılığını versin sınıflarımızı geçelim inşaallah(c.c)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Allah(c.c)'ım bane ve arkadaşlarıma tüm aöf sınavına girecek olanlara yardım et aklımıza kazınmış yerlerden soru gelsin yüksek notlarla üst sınıflarımıza geçmeyi nasip et, mezun olacaklara yardım et , sınav sonuçları açıklanınca birbirimize mutluluk haberlerimizi vermeyi nasip et allah(c.c)'ım...(amin...):KK16::KK16::KK16: Seni çok seviyoruz allah(c.c)'ım:KK16::KK16::KK16:

sınavın nasıldı betülüm benim alt üst oldu ya zordu hemde gerçekten zordu :KK50:

benim sınavım pek iç açıcı değil canım sıkıldı :KK14:
çok kritik bi durumdayım ya allahım dua edin bana da bi geçip mezun olsam artık takılıp kaldım :KK50:
Senin nasıldı uhicim sınav inşallah senin iyidir benim sınav zordu hep böyle yapıyorlar finalde insanı yıkıyorlar ya

Geçmiş olsun canım ders zorsa çan düşük olur geçersin inşaALLAH(C.C) sıkma canını...

sınavın nasıldı betülüm benim alt üst oldu ya zordu hemde gerçekten zordu :KK50:

Evet ya zorlamışlar benimde normaldi bu günküler ama yarın 5 dersten sınav var ALLAH(C.C) yardımcımız olsun sen kurtuldun darısı bize , üstte sana yazdım ama gene yazayım sıkma canını dersin zorsa çan düşük olur geçersin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

geçmiş olsun canım ders zorsa çan düşük olur geçersin inşaallah(c.c) sıkma canını...

inan çok sıkılmış durumdayım vize düşük değildi ama finaldede geçebileceğim notu almam için snırdayım şu an..
çanı manı hiç düşünmüyorum betülüm çünkü şans işi bunlar ben bi geçeydim mezun olmama için tek ders ya şuna bak cebelleşiyorum resmen dua et betülüm mezun olayım şu dersten geçmiş olıyım
senin nasıldı

evet ya zorlamışlar benimde normaldi bu günküler ama yarın 5 dersten sınav var allah(c.c) yardımcımız olsun sen kurtuldun darısı bize , üstte sana yazdım ama gene yazayım sıkma canını dersin zorsa çan düşük olur geçersin inşaallah(c.c)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ben normalede razıyım betülüm keşke benimde normal geçseydi zaten çok yükseklerde gözüm yok geçecek kadar alıyım ve mezun olıyım artık bulaştığıma bulaşacağıma pişman oldum inan..
Yarınki sınavında da allah zihin açıklığı versin canım benim inşllah iyi notlar alırsın bi üst sınıfa geçersin :KK55:

ben normalede razıyım betülüm keşke benimde normal geçseydi zaten çok yükseklerde gözüm yok geçecek kadar alıyım ve mezun olıyım artık bulaştığıma bulaşacağıma pişman oldum inan..
Yarınki sınavında da allah zihin açıklığı versin canım benim inşllah iyi notlar alırsın bi üst sınıfa geçersin :KK55:

Amin canım geçersin mezun olursun inşaALLAH(C.C) sıkma canını sen... :KK16:

Amin dolmam amin 5 ders ya bir güne ara vermeden hangi birini tekrar edeceğimi şaşırıyorum şu an... :KK52:

Dolmam alıntı mesajları bana mesaj olarak gelmiyr 2 gündür sende de sorun var mı bir tek bende mi var merak ettim :KK53:

Ben çıkayım dolmam bu gece uzun bana ders çalışmam lazım son demler ha gayret deyip devam ediyorum ALLAH(C.C)'a emanet ol dualarına kat bizi... :KK16::KK16::KK16::KK16:

amin canım geçersin mezun olursun inşaallah(c.c) sıkma canını sen... :KK16:

Amin dolmam amin 5 ders ya bir güne ara vermeden hangi birini tekrar edeceğimi şaşırıyorum şu an... :KK52:

Dolmam alıntı mesajları bana mesaj olarak gelmiyr 2 gündür sende de sorun var mı bir tek bende mi var merak ettim :KK53:

Ben çıkayım dolmam bu gece uzun bana ders çalışmam lazım son demler ha gayret deyip devam ediyorum allah(c.c)'a emanet ol dualarına kat bizi... :KK16::KK16::KK16::KK16:

inşallah betülüm inşallah :KK16:
Msj hanen doludur belki ondan gelmiyordur bende sorun yok canım..
Iyi çalışmalar o zaman betülüm allah zihin açıklığı versin :KK55:
Sıanvların süper geçsin :KK55:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:3::KK3::KK3:

Amin Dolmam , teşekkür ederim yarın bir ara bakayım mesaj kutuma nasipse :KK36::KK36::KK36:

Mrb kizlar napmislar ya one sorulardi soktayim. Aksi gibi yatili misafr vardi tekrarda edemedjm cok zordu. Vizem iyi ins. Gecerim.

Sorular acayip zordu vizem 60 keşke daha yüksek olsaydı sinirim bozuldu inşallah burdaki herkes geçmiştir dua edelim. Benim gibi Türkiye Ekonomisinden girennvar mı?

Dolmammm yaz tatiline girdik mi şimdi inanamıyorummmm :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Mrb kizlar napmislar ya one sorulardi soktayim. Aksi gibi yatili misafr vardi tekrarda edemedjm cok zordu. Vizem iyi ins. Gecerim.

Zorlamışlar bence de :KK50: ALLAH(C.C)'ım yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Sorular acayip zordu vizem 60 keşke daha yüksek olsaydı sinirim bozuldu inşallah burdaki herkes geçmiştir dua edelim. Benim gibi Türkiye Ekonomisinden girennvar mı?

ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun, inşaALLAH(C.C) herkes emeğinin karşılığını alır...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Ben Türkiye Ekonomisinden girmedim sınava bu konuda sana yardımcı olamayacağım kusura bakma :KK34:

Son düzenleme:
X