2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

maşallah yaaa rabbim zihin açıklıgı versin ne güzel:)

ne demek dolmacım rica ederim rabbim cümlemizden razı olsun:KK16:

Uppacım senin azmin beni aşka getiriyo bende çalışıyım diyorum ama olmuyooo :)))
maşşallah yaa nazar etmiimmm:KK16::KK16:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Nasılsın uhicim ünitelerin harikalılığından dolyı çiçekler açmışssın görmedim bizzat ama sen kendini ele vermişssin :KK52:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Nasılsın uhicim ünitelerin harikalılığından dolyı çiçekler açmışssın görmedim bizzat ama sen kendini ele vermişssin :KK52:

iyiyim dolmacııımmm :)
yaa bu saatten sonra devrim yapamıcagma göre bari dedim çiçek böcek gözüm gönlüm açılsın moralim iyi olsuunnn:KK9::KK9::KK9:

iyiyim dolmacııımmm :)
yaa bu saatten sonra devrim yapamıcagma göre bari dedim çiçek böcek gözüm gönlüm açılsın moralim iyi olsuunnn:KK9::KK9::KK9:

en güzelini yapmışssın :KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende sabah bi tekrar yaptım başım ağrıdı valla dinlenecem çok sıkılmaya gelemiyorum yarınd biraz çalışırım biraz da cumartesi sonrada öğlen allah ne verdiyse sınavda yaparız :KK55::KK52:

en güzelini yapmışssın :KK9::KK9::KK9::KK9:
Bende sabah bi tekrar yaptım başım ağrıdı valla dinlenecem çok sıkılmaya gelemiyorum yarınd biraz çalışırım biraz da cumartesi sonrada öğlen allah ne verdiyse sınavda yaparız :KK55::KK52:

bence de bu saatten sonra stres yapmak sınav psikolojimizi bozarrr diymi amaaaa:KK9::KK9:

ay kendime inanamıyorum bahanemde hazır resmenn:KK24::KK24:

bence de bu saatten sonra stres yapmak sınav psikolojimizi bozarrr diymi amaaaa:KK9::KK9:

Ay kendime inanamıyorum bahanemde hazır resmenn:KK24::KK24:

aynen öyle boşviiiir eskiden sınav mı derdi modunda olup rahat olalım sonra aöf göstersin bize rahatlıkmış oymuş buymuş :KK52::KK52::KK52:

aynen öyle boşviiiir eskiden sınav mı derdi modunda olup rahat olalım sonra aöf göstersin bize rahatlıkmış oymuş buymuş :KK52::KK52::KK52:

ayyy yok dolmacım yaaaa şüpheye düşürme bizi şimdi :)
herşey güzel olacak ben inanıyoruummm ve malum ki inanmak başarmanın yarısııııııııııııı:KK8::KK8::KK8::KK16::KK16:

ya bu arada yarın misafirim var avcı böregini denemye karar verdiiimm ama akşam yemegine de bi menü düşünmem lazııımmmmmmmm :)

ayyy yok dolmacım yaaaa şüpheye düşürme bizi şimdi :)
herşey güzel olacak ben inanıyoruummm ve malum ki inanmak başarmanın yarısııııııııııııı:KK8::KK8::KK8::KK16::KK16:

yok ya şaka yapıyorum bende tabiki hepimiz elimizden geleni yapttık bunların içinde sen de varsın :nazar::nazar:
Allah zihin açıklığı versin üstesinde gelecez tabiki hiç kaçarı yok En Büyük TÜRKİYE

Ben geldim :) Yine uykusuz uzun geceler, kalan son bir güne bir ders...:) Uhibbukeciğim, 3 ünite daha düşersen geriye sadece 1 dersim kalıyor inşallah...

Bu arada sosyolojiden sorularım açıklandı, bir aksilik olmazsa gayet iyi notlarla 2.sınıfa geçtim.:) Darısı edebiyatın başına...:)

Ben geldim :) Yine uykusuz uzun geceler, kalan son bir güne bir ders...:) Uhibbukeciğim, 3 ünite daha düşersen geriye sadece 1 dersim kalıyor inşallah...

Bu arada sosyolojiden sorularım açıklandı, bir aksilik olmazsa gayet iyi notlarla 2.sınıfa geçtim.:) Darısı edebiyatın başına...:)

Maşallah yaaa ne güzel uppacıımm :)
İnşalla edebiyatı da rahatca gecersiinnnnn:KK9::KK9:

dolmacımmmm nasılsın seni görünce cumanı kutlayım ve sınavında başarılar dileyim dedim.

Geçende babana fatiha okudum allah(c.c)'ım kabul ederse... :KK16::KK16::KK16:

hay allah razı olsun betülüm :KK19::KK19:
Dillerine sağlık :KK16:
Bende sınav öncesi giriyim hepinize başarılar diliyim dedim ondan pek duramıycam çıkıp çalışayım biraz pek çalışmadım :126:
çok teşşekkür ediyorum canım benim allah zihin açıklığı versin sana da bol şanslar :KK55::KK55:
Sen nasılsın senin nasıl çalışmalar :KK8::KK8:

hay allah razı olsun betülüm :KK19::KK19:
Dillerine sağlık :KK16:
Bende sınav öncesi giriyim hepinize başarılar diliyim dedim ondan pek duramıycam çıkıp çalışayım biraz pek çalışmadım :126:
çok teşşekkür ediyorum canım benim allah zihin açıklığı versin sana da bol şanslar :KK55::KK55:
Sen nasılsın senin nasıl çalışmalar :KK8::KK8:

Çalışamıyorum pek hadi selam ve dua ile Dolmam ben kaçar :KK16::KK16::KK16::KK16:

[sıze=3]cümleten herkeslere selam olsun cumanız hayır olsun :KK16:
Başta uhicim sonra betülüm,biberoncum,hevim,gazelim,eylülüm ve diğer topik arkadaşlarım :nazar:
Yarınki sınavınızdaa ve pazar gününkinde bol bol şanslar diliyorum allah zihin açıklığı versin
[/sıze]

X