2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

bence de bi daha bak ki tam olsun :)))
evet evet eveeettt kolay tarifler ver sen banaa :)
bu avcı böregini yaptım mı fotosunu da koyarım burayaa:KK9:

çok güzel bi tat ama uhicim mutlak yap :KK56:
Tarif defterine baktımda ince bulgurmuş :KK30:
Kıymayl birlikte iyice kavuruyorsun diri kalmayacak bulgurlar :KK15:
Evet yaptığında mutlaka koy hatta bi tane gönder bana :KK52:
Annemin tepsi kebabını tarifini vereyim o zaman sana :KK55:
Bu tepsi kebabını yanı sıra bulgur pilavı çok yakışıyor belki ben bulgurcu olduğumdandır bulgur pilavını tercih ediyorum ama pirinç pilavıda güzel oluyor fakat makarna olmuyor yanına..
Salata olarakta bi çoban salatası veya yoğurtlu bi salata çok hoş oluyor..
Ben mezelere bayılırım meze tarifide verebilirim..
Ayy sanki karnım acıktı :KK52::KK52:
Eveet gelelim annemin tepsi kebabına..
Heyecan katalım biraz az sonra floş floş..:KK53::KK53:

çok güzel bi tat ama uhicim mutlak yap :KK56:
Tarif defterine baktımda ince bulgurmuş :KK30:
Kıymayl birlikte iyice kavuruyorsun diri kalmayacak bulgurlar :KK15:
Evet yaptığında mutlaka koy hatta bi tane gönder bana :KK52:
Annemin tepsi kebabını tarifini vereyim o zaman sana :KK55:
Bu tepsi kebabını yanı sıra bulgur pilavı çok yakışıyor belki ben bulgurcu olduğumdandır bulgur pilavını tercih ediyorum ama pirinç pilavıda güzel oluyor fakat makarna olmuyor yanına..
Salata olarakta bi çoban salatası veya yoğurtlu bi salata çok hoş oluyor..
Ben mezelere bayılırım meze tarifide verebilirim..
Ayy sanki karnım acıktı :KK52::KK52:
Eveet gelelim annemin tepsi kebabına..
Heyecan katalım biraz az sonra floş floş..:KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
süpersin dolmacım yaaaa :)
bende düşündüm kalın bulgur kıymayı tamamen gölgeler ama dolmanın vardır bi bildigi :KK9:
demek ince bulgurmuş tamamdır bunu kaydettim :)))

bende domatesli bulgur planı severim ama genelde pirinç pilavı yapıyorum sanırım :)
eveeeettttt alalım tepsi kebabı tarfimiziiiiiiiiiiiii:KK53:
malzemeleeerrrrr:21::21:

Süpersin dolmacım yaaaa :)
bende düşündüm kalın bulgur kıymayı tamamen gölgeler ama dolmanın vardır bi bildigi :KK9:
Demek ince bulgurmuş tamamdır bunu kaydettim :)))

bende domatesli bulgur planı severim ama genelde pirinç pilavı yapıyorum sanırım :)
Malzemeleeerrrrr:21::21:

dolma ustanın tarifi ay pardon annemin tarifi :KK52::KK52:
Yarım kilo kıyma,pul biber,karabiber istersen kimyon,tuz
1soğan ,salça,biber salçası,maydonoz,patlıcan,patates..

Kıyma-ince kıyım soğan ve ince kıyım maydonoz-baharatlar hepsi iyice bi yoğurulur içine bi çay bardağı zeytinyağı koyup yine iyice yoğurulur..
Patlıcanlar ve pataesler yuvarlak dilimlenir çok kalın ve çok ince olmayacak yani 1-2 cm olabilir..
Yuvarlak tepside bi patlıcan arasına hazırlanan kıymadan bi patlıcan bi kıymadan tepsiyi sırala bitir patatesle aynı şekilde kıymayla o şekilde hazırla bitir..
Bu yemek ocakta yapılırsa yaklaşık 1 1,5 bardak su ekleyip pişir ..
üzerine kırmızı yeşil biber kalın şerit şeklinde dilimleyip süsle terayağı üstüne koy ve fırına verip ızgara tarafında kızart..

Süpersin dolmacım yaaaa :)
Demek ince bulgurmuş tamamdır bunu kaydettim :)))

Malzemeleeerrrrr:21::21:

sadece ocakta o şekildede pişirebilirsin o zaman pişirirken üstüne kırmızı yeşil biber koyup pişirisin..
Benim çok hoşuma gidiyor bu yemek hem ben bile bi kere yaptım zorlanılacak bi yemek değil..
Dediğim gibi bol baharat kıymaya çok yakışıyor ve ayrıca çok iyi yoğurman gerekiyor kıyma harcını..
Patates ve patlıcan aralarınada kıymadan eline alıp yassılaştırp patlıcan veya patatesin üstüne yapıştıra yapıştıra koy..
Afiyet olsun uhicim dene pişman olmazsın işte sana bi günlük hatta iki günlük bi akşam menüsü...

misafirim geldiiiiiiiiiiiii:KK52:
dolmacım msjlarını sonra okucam şimdilik çoooooooookkk teşekür ederim:KK16::KK16::KK16:

evet yaa bu yöre de etsiz yemege yemek denmiyo neredeyse :)
maşallah Allah zihin açıklıgı versin :)

çok memnun olurum kalan dersleri en azından özetlerle kurtarayıımmmm:18:

maşşallah :)
Allah zihin açıklıgı versin:KK16:

İnternet baglantı ile iligli problemlerim vardı sayfaya girsem bile anında baglantı gidiyordu yazamadım maalesef :)
ama şimdi ekledim kalanları
Allah zihin açıklıgı versiinn:KK16:

canım şu linkten bi bak, eğer link açılmazsa anasayfasından yollayım..
bu link direk 2. sınıf bahar dönemi için....
ben çoğu dersime bunlardan çalıştım canım, geçen dönemlerde de çoğunluk burdan çalıştım..yetişemedim çünkü aöf kitaplarından...
çok faydasını gördüm, hazırlayan kişiden allah razı olsun...önce indireceksin, sonra sayfa sayfa okursun....
istersen kağıda da çıkartabilirsin, ben bilgisayar üzerinden okudum hep...

http://www.mediafire.com/?e5vc4k5y5zcxr#s1918i3a8ehu4

Son düzenleme:
Merhabalar, yine bildirim sonra soru çözmeye devam :)))

Uhibbukeciğim, 4 ünite daha düşer misin? Çok teşekkür ederim...

sadece ocakta o şekildede pişirebilirsin o zaman pişirirken üstüne kırmızı yeşil biber koyup pişirisin..
Benim çok hoşuma gidiyor bu yemek hem ben bile bi kere yaptım zorlanılacak bi yemek değil..
Dediğim gibi bol baharat kıymaya çok yakışıyor ve ayrıca çok iyi yoğurman gerekiyor kıyma harcını..
Patates ve patlıcan aralarınada kıymadan eline alıp yassılaştırp patlıcan veya patatesin üstüne yapıştıra yapıştıra koy..
Afiyet olsun uhicim dene pişman olmazsın işte sana bi günlük hatta iki günlük bi akşam menüsü...

dolmacım tarif dediğin gibi kolay gözüküyor inşallah tez zamanda yapmaya çalışıcam :)
çoook çook teşekkür ederim :KK16:
annenin ve tabi ki senin ellerine saglık :)

canım şu linkten bi bak, eğer link açılmazsa anasayfasından yollayım..
bu link direk 2. sınıf bahar dönemi için....
ben çoğu dersime bunlardan çalıştım canım, geçen dönemlerde de çoğunluk burdan çalıştım..yetişemedim çünkü aöf kitaplarından...
çok faydasını gördüm, hazırlayan kişiden allah razı olsun...önce indireceksin, sonra sayfa sayfa okursun....
istersen kağıda da çıkartabilirsin, ben bilgisayar üzerinden okudum hep...

http://www.mediafire.com/?e5vc4k5y5zcxr#s1918i3a8ehu4

bana da tam da böye bişey lazım ama sanırım bunu indirmeyi tam yapamadım ana sayfanın linkini de atar mısın sana zahmet:KK16:

Merhabalar, yine bildirim sonra soru çözmeye devam :)))

Uhibbukeciğim, 4 ünite daha düşer misin? Çok teşekkür ederim...

Maşallah :)
Kolay gelsiin:KK16:

dolmacım tarif dediğin gibi kolay gözüküyor inşallah tez zamanda yapmaya çalışıcam :)

bana da tam da böye bişey lazım ama sanırım bunu indirmeyi tam yapamadım ana sayfanın linkini de atar mısın sana zahmet:KK16:

canım şimdi baktım da anasayfa zaten bu linkmiş...
şimdi linki tıkladın ya, bahar dönemi ikinci sınıf başlığına tıklayacaksın...
sonra açılır...açıldıktan sonra derslerin başlıklarını göreceksin....
o başlıkları açınca DOWNLOAD diye bir buton çıkacak karşına..büyük yeşil bir buton...türkçe indir şeklinde de yazabilir ama genelde ingilizce download yazıyor..
ona tıklayınca inmeye başlar seçtiğin ders....
ekranın sol alt köşesine kısa yol atar..onu tıklayıp dosyanın içine girer okursun özetleri...
belki sol alt köşeye atmayabilir, o zaman netten indirdiğiniz şeyler hangi dosyaya gidiyorsa sizin bilgisayarda o dosyanın içine açıp bakabilirsin...
bende deneye deneye buldum canım...eşine falan sor istersen...
zor değil aslında....

son iki ünitem kaldı canım eklermisin sana zahmet...
biyandan özet ve çıkmışlara çalışıyorum....özet olarak da iki dersimin özeti kaldı...:18: korkuyorum yaa...

Annenin ve tabi ki senin ellerine saglık :)

kolay gelsiin:KK16:

rica ederim uhicim :KK16:
Dene tabiki güzel bi yemek oluyr hemde 2 günde yiyebilirsiniz zaten iki kişisiniz :KK56:

BAŞTA UHİCİM betülcüm gazelcim hevicim eylülcüm biberoncum ve diğer topik arkadaşlarım :KK16:
Bugün benim canım babamın doğum günü ve bugün sizden ricam bi fatiha okumanız :KK16:
Adı coşkun anne ismiyle söyleniyorsa anne adıda hayriye :KK16:
Şİmdiden çok teşekkür ediyorum :KK16:

uhicim canım topiğede yazdım ama sana özelde söyliyim dedim bugün canım babamın doğum günü eğer yasin fazla gelirse bi fatiha okusan bile beni menun etmiş olursun çok tşekkürler şimdiden dillerine sağlık:KK16::KK16:

canım şimdi baktım da anasayfa zaten bu linkmiş...
şimdi linki tıkladın ya, bahar dönemi ikinci sınıf başlığına tıklayacaksın...
sonra açılır...açıldıktan sonra derslerin başlıklarını göreceksin....
o başlıkları açınca DOWNLOAD diye bir buton çıkacak karşına..büyük yeşil bir buton...türkçe indir şeklinde de yazabilir ama genelde ingilizce download yazıyor..
ona tıklayınca inmeye başlar seçtiğin ders....
ekranın sol alt köşesine kısa yol atar..onu tıklayıp dosyanın içine girer okursun özetleri...
belki sol alt köşeye atmayabilir, o zaman netten indirdiğiniz şeyler hangi dosyaya gidiyorsa sizin bilgisayarda o dosyanın içine açıp bakabilirsin...
bende deneye deneye buldum canım...eşine falan sor istersen...
zor değil aslında....

ya bu dediklerini yaptım ama toplu indirme için bişeyleri yükseltmek lazımmış denedim yapamadım dediğin gibi akşam eşimde dener olmazsa kitapların sonunda ki ünite özetlerine bakıcam yapcak bişey yok:18:

son iki ünitem kaldı canım eklermisin sana zahmet...
biyandan özet ve çıkmışlara çalışıyorum....özet olarak da iki dersimin özeti kaldı...:18: korkuyorum yaa...

maşallah yaa bence hiç korkma korkacak bi durumun yok Allahın izniyle rahatça atlatıcaksın sen:KK16:

rica ederim uhicim :KK16:
Dene tabiki güzel bi yemek oluyr hemde 2 günde yiyebilirsiniz zaten iki kişisiniz :KK56:

evet yaa zaten ne yapacagına karar vermek en zoru :)
sayende bayaga bi menü çıktım şu sınavları bi atlatalımda kutlama niyetine iyafet yaparız :KK9::KK9:

BAŞTA UHİCİM betülcüm gazelcim hevicim eylülcüm biberoncum ve diğer topik arkadaşlarım :KK16:
Bugün benim canım babamın doğum günü ve bugün sizden ricam bi fatiha okumanız :KK16:
Adı coşkun anne ismiyle söyleniyorsa anne adıda hayriye :KK16:
Şİmdiden çok teşekkür ediyorum :KK16:

Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanını cennet eylesin dolmacım ne mutlu senin gibi hayırlı vefalı bi evladı var:KK16:

uhicim canım topiğede yazdım ama sana özelde söyliyim dedim bugün canım babamın doğum günü eğer yasin fazla gelirse bi fatiha okusan bile beni menun etmiş olursun çok tşekkürler şimdiden dillerine sağlık:KK16::KK16:

Estg yaaa ne fazlası :KK17::KK17:
hatırlattıgın iyi oldu ama tamamen unutmuştum bugün oldugunu birazdan ikindiyi kılıcam okurum hemen inşallah...
Rabbim tüm duaları kabul eylesin ve okunanlar hürmetine mekanını cennet bahçelerinden bi bahçe eylesin:KK16:

amin cnm. 2 ünite düş. aksam ve yarın muhtemelen 2 side biter harkese kolay gelsin.

ya bu dediklerini yaptım ama toplu indirme için bişeyleri yükseltmek lazımmış denedim yapamadım dediğin gibi akşam eşimde dener olmazsa kitapların sonunda ki ünite özetlerine bakıcam yapcak bişey yok:18:

maşallah yaa bence hiç korkma korkacak bi durumun yok Allahın izniyle rahatça atlatıcaksın sen:KK16:

evet yaa zaten ne yapacagına karar vermek en zoru :)
sayende bayaga bi menü çıktım şu sınavları bi atlatalımda kutlama niyetine iyafet yaparız :KK9::KK9:

Rabbim gani gani rahmet eylesin mekanını cennet eylesin dolmacım ne mutlu senin gibi hayırlı vefalı bi evladı var:KK16:

Estg yaaa ne fazlası :KK17::KK17:
hatırlattıgın iyi oldu ama tamamen unutmuştum bugün oldugunu birazdan ikindiyi kılıcam okurum hemen inşallah...
Rabbim tüm duaları kabul eylesin ve okunanlar hürmetine mekanını cennet bahçelerinden bi bahçe eylesin:KK16:
Uhicim canım cepten giriyorum ondan uzun yazamıycam sadece teşekkür etmek istedim Allah razı olsun dillerine sağlık çok saolasın:KK16:

Ben geldim ve artık uyuyacağım nihayet.:) 4 ünite daha düşer misin Uhibbukeciğim, az kaldı az...:)

Dolmacığım, Allah babacığına gani gani rahmet eylesin...Ben de dua okurum canım benim....

amin cnm. 2 ünite düş. aksam ve yarın muhtemelen 2 side biter harkese kolay gelsin.

Maşallah yaaa rabbim zihin açıklıgı versin ne güzel:)

Uhicim canım cepten giriyorum ondan uzun yazamıycam sadece teşekkür etmek istedim Allah razı olsun dillerine sağlık çok saolasın:KK16:

ne demek dolmacım rica ederim rabbim cümlemizden razı olsun:KK16:
Ben geldim ve artık uyuyacağım nihayet.:) 4 ünite daha düşer misin Uhibbukeciğim, az kaldı az...:)

uppacım senin azmin beni aşka getiriyo bende çalışıyım diyorum ama olmuyooo :)))
maşşallah yaa nazar etmiimmm:KK16::KK16:

X