2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

Nasılsın uhicim ünitelerin harikalılığından dolyı çiçekler açmışssın görmedim bizzat ama sen kendini ele vermişssin

Nasılsın uhicim ünitelerin harikalılığından dolyı çiçekler açmışssın görmedim bizzat ama sen kendini ele vermişssin

iyiyim dolmacııımmm :)
yaa bu saatten sonra devrim yapamıcagma göre bari dedim çiçek böcek gözüm gönlüm açılsın moralim iyi olsuunnn

iyiyim dolmacııımmm :)
yaa bu saatten sonra devrim yapamıcagma göre bari dedim çiçek böcek gözüm gönlüm açılsın moralim iyi olsuunnn

en güzelini yapmışssın
Bende sabah bi tekrar yaptım başım ağrıdı valla dinlenecem çok sıkılmaya gelemiyorum yarınd biraz çalışırım biraz da cumartesi sonrada öğlen allah ne verdiyse sınavda yaparız

bence de bu saatten sonra stres yapmak sınav psikolojimizi bozarrr diymi amaaaa

ay kendime inanamıyorum bahanemde hazır resmenn

bence de bu saatten sonra stres yapmak sınav psikolojimizi bozarrr diymi amaaaa

Ay kendime inanamıyorum bahanemde hazır resmenn

aynen öyle boşviiiir eskiden sınav mı derdi modunda olup rahat olalım sonra aöf göstersin bize rahatlıkmış oymuş buymuş

aynen öyle boşviiiir eskiden sınav mı derdi modunda olup rahat olalım sonra aöf göstersin bize rahatlıkmış oymuş buymuş

ayyy yok dolmacım yaaaa şüpheye düşürme bizi şimdi :)
herşey güzel olacak ben inanıyoruummm ve malum ki inanmak başarmanın yarısııııııııııııı

ya bu arada yarın misafirim var avcı böregini denemye karar verdiiimm ama akşam yemegine de bi menü düşünmem lazııımmmmmmmm :)

ayyy yok dolmacım yaaaa şüpheye düşürme bizi şimdi :)
herşey güzel olacak ben inanıyoruummm ve malum ki inanmak başarmanın yarısııııııııııııı

yok ya şaka yapıyorum bende tabiki hepimiz elimizden geleni yapttık bunların içinde sen de varsın
Allah zihin açıklığı versin üstesinde gelecez tabiki hiç kaçarı yok

Ben geldim :) Yine uykusuz uzun geceler, kalan son bir güne bir ders...:) Uhibbukeciğim, 3 ünite daha düşersen geriye sadece 1 dersim kalıyor inşallah...

Bu arada sosyolojiden sorularım açıklandı, bir aksilik olmazsa gayet iyi notlarla 2.sınıfa geçtim.:) Darısı edebiyatın başına...:)

Maşallah yaaa ne güzel uppacıımm :)
İnşalla edebiyatı da rahatca gecersiinnnnn

dolmacımmmm nasılsın seni görünce cumanı kutlayım ve sınavında başarılar dileyim dedim.

Geçende babana fatiha okudum allah(c.c)'ım kabul ederse...

hay allah razı olsun betülüm
Dillerine sağlık
Bende sınav öncesi giriyim hepinize başarılar diliyim dedim ondan pek duramıycam çıkıp çalışayım biraz pek çalışmadım :126:
çok teşşekkür ediyorum canım benim allah zihin açıklığı versin sana da bol şanslar
Sen nasılsın senin nasıl çalışmalar

Çalışamıyorum pek hadi selam ve dua ile Dolmam ben kaçar

[sıze=3]cümleten herkeslere selam olsun cumanız hayır olsun
Başta uhicim sonra betülüm,biberoncum,hevim,gazelim,eylülüm ve diğer topik arkadaşlarım
Yarınki sınavınızdaa ve pazar gününkinde bol bol şanslar diliyorum allah zihin açıklığı versin
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…