dolmacığım, allah babacığına gani gani rahmet eylesin...ben de dua okurum canım benim....
maşallah yaaa rabbim zihin açıklıgı versin ne güzel:)
ne demek dolmacım rica ederim rabbim cümlemizden razı olsun
Uppacım senin azmin beni aşka getiriyo bende çalışıyım diyorum ama olmuyooo :)))
maşşallah yaa nazar etmiimmm
Nasılsın uhicim ünitelerin harikalılığından dolyı çiçekler açmışssın görmedim bizzat ama sen kendini ele vermişssin
iyiyim dolmacııımmm :)
yaa bu saatten sonra devrim yapamıcagma göre bari dedim çiçek böcek gözüm gönlüm açılsın moralim iyi olsuunnn
en güzelini yapmışssın
Bende sabah bi tekrar yaptım başım ağrıdı valla dinlenecem çok sıkılmaya gelemiyorum yarınd biraz çalışırım biraz da cumartesi sonrada öğlen allah ne verdiyse sınavda yaparız
bence de bu saatten sonra stres yapmak sınav psikolojimizi bozarrr diymi amaaaa
Ay kendime inanamıyorum bahanemde hazır resmenn
aynen öyle boşviiiir eskiden sınav mı derdi modunda olup rahat olalım sonra aöf göstersin bize rahatlıkmış oymuş buymuş
ayyy yok dolmacım yaaaa şüpheye düşürme bizi şimdi :)
herşey güzel olacak ben inanıyoruummm ve malum ki inanmak başarmanın yarısııııııııııııı
yok ya şaka yapıyorum bende tabiki hepimiz elimizden geleni yapttık bunların içinde sen de varsın
Allah zihin açıklığı versin üstesinde gelecez tabiki hiç kaçarı yok
Ben geldim :) Yine uykusuz uzun geceler, kalan son bir güne bir ders...:) Uhibbukeciğim, 3 ünite daha düşersen geriye sadece 1 dersim kalıyor inşallah...
Bu arada sosyolojiden sorularım açıklandı, bir aksilik olmazsa gayet iyi notlarla 2.sınıfa geçtim.:) Darısı edebiyatın başına...:)
dolmacımmmm nasılsın seni görünce cumanı kutlayım ve sınavında başarılar dileyim dedim.
Geçende babana fatiha okudum allah(c.c)'ım kabul ederse...
hay allah razı olsun betülüm
Dillerine sağlık
Bende sınav öncesi giriyim hepinize başarılar diliyim dedim ondan pek duramıycam çıkıp çalışayım biraz pek çalışmadım :126:
çok teşşekkür ediyorum canım benim allah zihin açıklığı versin sana da bol şanslar
Sen nasılsın senin nasıl çalışmalar
çalışamıyorum pek hadi selam ve dua ile dolmam ben kaçar