gezme konusunda fena deilim civar illeri urfa diyarbakır batman derken bayaga kesfettim :))
yemekleri konusunda isee yemek yemek konusunda iyiyimMesela sembuseki burda ögrendim ve sevdim kapalı lahmacun diyorlar bi nevi güzel bi tat :)
ama yapma konusunda pek hevesli deilim
Bayaga tempolu çalıştın yorgunluktan gevsemişsindir :)
olsun çalıştıkların bile seni bayaga bayaga iyi yerlere getirir :))
gezme konusunda fena deilim civar illeri urfa diyarbakır batman derken bayaga kesfettim :))
yemekleri konusunda isee yemek yemek konusunda iyiyimmesela sembuseki burda ögrendim ve sevdim kapalı lahmacun diyorlar bi nevi güzel bi tat :)
ama yapma konusunda pek hevesli deilim
bayaga tempolu çalıştın yorgunluktan gevsemişsindir :)
olsun çalıştıkların bile seni bayaga bayaga iyi yerlere getirir :))
şanlıurfamız çok harika bi şehirdir resmen tarih kokuyor ve insan o şehirde huzur buluyor
O sembuseki de çok değişikmiş bak ilk defa duydum
Lahmacun gibiyse evde etini hazırlayıp lokantada hazırlanabilir bişey heralde :26:
Biz lahmacunu öyle yaparız daha leziz oluyor hazırı pek güzel olmuyor gerçi benim hazır yada evde yapılsın pek aram yok ama evde annemimn hazırlayıp lokantada pişirilirse tadına birazda olsa bakarım
Daha pratik kolay yapılacak şeyleri mi tercih ediyorsun
Belki de bilmiyorum ama çok stresliyim şaka maka 4 gün kaldı :26: ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)
evet evet içini hazırlayıp lokanta da yaptırabilirsin :)
ya da dediğin gibi ben daha pratik ve basit menülerle idare ediyorum...
arada misafir olunca agır yemeklere kaçıyoruz yoksa akşam yemegini aparatif şeylerle geçirdigim oluyodur yani
ayy mardinin bi de mumbar dolması meşhur ama ben ne yerim ne yaparımmmmmm hatta mümkünse görmiyim bilee
ama sevenlere de saygı duyuyorum napalım
evet yaa çok az kaldı bugün büroya gittim hem ögrenci belgesi aldım hem de sınav giriş kagıdını çıkarttım vayy bee biticek diye düşündüm tabi inşllaaah :)
Mardin farklı bi memleket aşina olmadıgım bi kültür ama ben sevdim :))
ve dediğinde haklısın huzur olduktan sonra her yerde mutlu oluyor insan :)
rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inşallah
Bugün hiç çalışamadım dgs kayıt işleri ile ugraştım alışveriş derken anca geldim eve bayaga yorgunum belki birazdan bi kaç ünite yaparım..
özetleri nerden buluyorsun ?
face de bazı grublara bakıyorum ama senin dedigin tarzda geniş özetlere rastlamadım hiç
betülüümm :)
İyiyim hamdolsun çalışmalar agır aksam ama keyifli gidiyo o kadar sıkıntıda deilim şimdilik bakalım :))
sen nasılsın tekrar mı yapıyorsun ?
Amin cnm . Urfa cok guzelde yemek demisken et yemiyorum nereye qittiysek etli yemek qeldi, ama mezeler salatalar quzldi, icim disim salata ekmek okldu.arka arkaya 3 4 ogun ayni seyi yedim ya.., cnm 5 unite dusermsn.
eğer istersen linkini ekleyim buraya canım....
Merhabalar herkese...
Ben hemen ünite bildirimimi yapıp derse döneyim, 7 ünite düşebilirsin Uhibbukeciğim..Herkese kolaylıklar diliyorum...
cnm çalışıyosun sanırım notlar düşülmemiş 4 ünitem kaldı bu gunde bı kısmı bıtcek inş. kolay gelsin.
Merhabalar...
Sınav haftası geldi çattı14 ünite de benden...
evet evet içini hazırlayıp lokanta da yaptırabilirsin :)
ya da dediğin gibi ben daha pratik ve basit menülerle idare ediyorum...
arada misafir olunca agır yemeklere kaçıyoruz yoksa akşam yemegini aparatif şeylerle geçirdigim oluyodur yani
ayy mardinin bi de mumbar dolması meşhur ama ben ne yerim ne yaparımmmmmm hatta mümkünse görmiyim bilee
ama sevenlere de saygı duyuyorum napalım
evet yaa çok az kaldı bugün büroya gittim hem ögrenci belgesi aldım hem de sınav giriş kagıdını çıkarttım vayy bee biticek diye düşündüm tabi inşllaaah :)
Ben kokoreç bile yemezken mumbar tarzı şeyler bana da hitap etmiyor :120::120:
Dün ne yaptın heralde dgs başvurusunu yapmaya mı çıkıcaktın
Beni bu karın ağrısı pek fazla rahat bırakmadım bugün biraz tekrar yapabildim o kadar :126:
senin çalışmalar nasıl gidiyor
Bu arada akşama çaya misafirim var daa ayıptır demesi kıymalı börek yaptım dolmacım :)
yarım saatten fazladır rengleri bile degişmedi simdi bi gittim baktım meger derece 100 deymiş
karar verdim benden talebe olmuyoduuuu ama ev hanımı da olmaz yaaaa
hayırlı uğurlu olsun dgs başvurun inşallah başarırısın sınav öncesi motive ederiz seni
teşekkür ediyorum benimde karın ağrım belli söylemesi ayıp regl oldum da
kıymalı börek mi of of of
ağzım sulandı hep benim sevdiğim şeyleri yapıyosun olmazki böyle şey
uhicim olur mu şey eminim çokta güzel şeyler yapıyorsundur dereceyi ayarlamayı unutmuşssu olabilir ne varki sanki o senin ev hanımlığını beceremdiğinden kaynaklanmıyor
bu arada kıymalı börek demişken aklıma geldi bi günde yalancı içli köfteyi dene yani avcı böreği diyolar ne ama ben yalnacı içli köfte diyorum çok süper bi lezzet oluyor hem misafirlerine ağır bir sunuş yapmış olursun
ayyy teşekkür ederim ev hanımlıgı konusunda da beni motive ettiin
umarım böre güzel olur yaa :)
yalancı içli köfte nasıl oluyor kiiiii tarifini bi bulim onu da denerim :)
zaten aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum bazen :)
motive edebiliyorsam ne mutlu bana ben senin için özel motive topiği açayım boyuna motive vereyim sana
olmuştur olmuştur
yalancı içli köftenin tek espirisi malzemeyi bol koyacan kıyacaksın malzemeyelere
şöyle kısaca bi tarif veriyim sana sen zahmet etme tarif arama
kıymanı güzelce bi kavuruyosun..
kıymayı kavururken neler koyuyorsun bilemiyorum ama içine mutlaka biber salçası koymanı tavsiye derim..
orada bolca bulabileceğin bi şey..
sonra kavurduğun kıymanın içine pilavlık bulgur koyuyorsun az olmayacak bulguru ama kıymayla paralel gidecek onu göz kararı ayarlarsın..
bulgurlu kıymayıda ocakta biraz kavurucaksın işte bu kadar iç malzeme..
yufkaları 8 e bölüp içine bolca koyup sarıcaksın böyle iri iri olacak börekler aynen boşnak böreği gibi..
ister börekleri galeta ununa batırıp fırına ver ister sadece üstünü yumurtala fırına ver..
kızartabilirsin de ama ağır oluyor bence fırın en güzeli..
ha bu arada eşin olsun sen ol ac seviyorsanız kıymayı bol baharatla yap leziz olur ben soluk renkli kıymaları pek sevmiyorum ilk önce insanın gözüne hitap etmeli
işte tarifimiz bu kadar uhicim
değişik şeyler istersen bekar olarak nacize yardım edebilirim her zaman
Senin ev hanımı hallerini düşünemiyorum maharetlerinin sınırı olmaz sanırım
Bu arada dediin gibi tarif kolaymış inşallah bi ara bunu da denerim :)
bende kıyamyı bol baharat ve acılı severim :) ayrıca normalde yemekleri bile çok salcalı yaparım tam benlik yani :)))
deee aklıma takıldı pilavlık bulgur kalın olmaz mııııı:44::44::44:
istersen bidaha düşün benim için söylediğin şeyi
Evet ya haklısın pilavlık bulgur değilde köftelik miydi acaba :44::44:
Dur tarif defterime bakıyım ama pilavlık olması gerkiyordu güzel oluyordu öyle hemen bakıp söylecem sana
Bol baharat salça seviyorsan çok leziz oluyor ve o zaman ben sana bide annemin meşhur bi yemeği var onuda veriyi istersen hemen yapabileceğin bişey yani hemen demişken kolay anlamında