2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

ayyy sakeenacım aynen öyleee gelelim diyorlar hayır dyemiyorum hooopp bi gün gidiyoor:KK5:
aslında bazı arkadaş ve cevreme diyorumdaa bunlar istisna oluyo ne tevafuksa hayır diyemiceklerimdee hep sınav haftalarına denk geliyo nasip :)
neyse rabbim misafirin bereketine sınavlarımı kolay eyler inşallaaah:KK16:
Allah zihin açıklıgı versin sana da kolay gelsin bende bi baktım kaçıyoruummm:KK55::KK55:

inşallah canım :KK14:
bende inkılabı bitirdim şükür, bolca soru çözdüm, inkılap ve türk dilinin çıkmışlarını da çözdüm...
arapçadan da iki ünite bitirdim...ama sadece dil bilgisine çalışıyorum ben :KK17:
son 4 ünitem kaldı eklersen sana zahmet....
az önce diğer derslerin özetlerini indirdim facebook'tan, yaşayan dünya dinlerinin özetlerini baştan okuyup ardından çıkmışları çözecem...
allah izin verirse cumaya kadar hergün bir dersi tekrar edip çıkmışlarını çözerek bitircem inşallah....
bugün belki iki ders özeti bitirebilirim sıkılmazsam....:KK14:

Amiiinnnnn cümlemize ya...dualarınlaa sende beni mutlu ettin Allah razı olsun:KK16:
yalnış hatırlamıyorsam çarşamba dogum günüydü inşallah aklımda okucaz eşimle...rabim kabul etsin tüm dualarımızı...

:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum seni uppacım zaten o çalışma ve azimle güzel geçmemesi talihsizlik olurdu :)
hadi darısı hepimizin başınaaa :)

anlatmaz mııııııı maşallaaah :)
çook çoook tebrik ederim betülcüümmm snavdan sonra da bu smillerin artarak devam eder inşallaah:KK16::KK16:

sendenede allah razı olsun :KK16:
evet çarşamba günü ama ben yinede haber ederim o gün veya bi gün önceden :KK19:
şimdiden dillerinize sağlık çok saolun :13:
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor çalışmalrın azimle çalışıyormusun :KK55::KK8:

Amiiinnnnn cümlemize ya...dualarınlaa sende beni mutlu ettin Allah razı olsun:KK16:
yalnış hatırlamıyorsam çarşamba dogum günüydü inşallah aklımda okucaz eşimle...rabim kabul etsin tüm dualarımızı...

:KK9::KK9::KK9: tebrik ediyorum seni uppacım zaten o çalışma ve azimle güzel geçmemesi talihsizlik olurdu :)
hadi darısı hepimizin başınaaa :)

anlatmaz mııııııı maşallaaah :)
çook çoook tebrik ederim betülcüümmm snavdan sonra da bu smillerin artarak devam eder inşallaah:KK16::KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun canım benim :KK16: Cümlemizin inşaALLAH(C.C)...(Amin...) :21:

herkese selam:) tşkkrler uhubbuke evet gittik geldik. süperdi cnm. mardin çok uzak geldi. süper deşarj oldum ya önce nikah töreni, sonra balıklıgöl ve hz. eyyüp un mekanı. en son da sıra gecesi. sıra gecesinde sürpriz kına merasimi yapıldı çalısanlar tarafndan. kurtları döktük çok güzeldi. bi geliş zordu yola dayanamıyorum 4 saat. çocukla daha zordu. dersler çok az kaldı tekrarlar var yetişir cnm inş. patlatcaz bu finalleri. notlar çıkardım sonu testleri özet kitaptan çozüp önemlilerini yazdım, bide çıkmış sorular. ing. videolar var biraz bakmam lazım.

inşallah canım :KK14:
bende inkılabı bitirdim şükür, bolca soru çözdüm, inkılap ve türk dilinin çıkmışlarını da çözdüm...
arapçadan da iki ünite bitirdim...ama sadece dil bilgisine çalışıyorum ben :KK17:
son 4 ünitem kaldı eklersen sana zahmet....
az önce diğer derslerin özetlerini indirdim facebook'tan, yaşayan dünya dinlerinin özetlerini baştan okuyup ardından çıkmışları çözecem...
allah izin verirse cumaya kadar hergün bir dersi tekrar edip çıkmışlarını çözerek bitircem inşallah....
bugün belki iki ders özeti bitirebilirim sıkılmazsam....:KK14:

maşallah sakeenacım programın da azminde takdire şayaan:KK9::KK9:
ünitelerini ekledim bitmiş resmeen sevindm senin adına çoook çok güzel notlarla dönecegine eminim:KK16:

sendenede allah razı olsun :KK16:
evet çarşamba günü ama ben yinede haber ederim o gün veya bi gün önceden :KK19:
şimdiden dillerinize sağlık çok saolun :13:
sen neler yapıyosun nasıl gidiyor çalışmalrın azimle çalışıyormusun :KK55::KK8:

eşime söylemiştim ama çarşamba dememiştim sanırım o bugün okumuş :)
olsun çarşamba bi daha derim:KK9: rabbim cümlemizden razı olsun ne demek sen yine hatırlatırsın inşallah canım...

çalışmalara gelince fena deil tabloya hiç kendi ünitelerimizi eklemiyorum bu ara sonra toplu indirim yapıcam :KK9:

herkese selam:) tşkkrler uhubbuke evet gittik geldik. süperdi cnm. mardin çok uzak geldi. süper deşarj oldum ya önce nikah töreni, sonra balıklıgöl ve hz. eyyüp un mekanı. en son da sıra gecesi. sıra gecesinde sürpriz kına merasimi yapıldı çalısanlar tarafndan. kurtları döktük çok güzeldi. bi geliş zordu yola dayanamıyorum 4 saat. çocukla daha zordu. dersler çok az kaldı tekrarlar var yetişir cnm inş. patlatcaz bu finalleri. notlar çıkardım sonu testleri özet kitaptan çozüp önemlilerini yazdım, bide çıkmış sorular. ing. videolar var biraz bakmam lazım.

güzel gecmesine sevindim rabbim mutlu huzuru eylesin çifti inşallah:KK16:

bence de bu finaller herkesin bomba gibi olucaakk:KK16:

ünitelerini ekledim bitmiş resmeen sevindm senin adına çoook çok güzel notlarla dönecegine eminim:KK16:

olsun çarşamba bi daha derim:KK9: rabbim cümlemizden razı olsun ne demek sen yine hatırlatırsın inşallah canım...

çalışmalara gelince fena deil tabloya hiç kendi ünitelerimizi eklemiyorum bu ara sonra toplu indirim yapıcam :KK9:

yaşayan dinlerin 6 ünitesininin özetlerini bitirdim ardından son 3 yılın çıkmışlarını çözdüm yaşayan dinlerin sadece....
ama bende bittim, güya bugün iki dersin özetlerini bitircektim, ama pilim bitti valla...
yarın devam inşallah, iki ders bitirebilirsem yarın, epey nefes almaya vaktim kalır...günlerim berbat yoğun geçiyor bölümdaşım, şu sınav hayırlısıyla bitse de mezun olsak şükredecem...
ondan sonra nasip olursa bir yıl dgs ye çalışacam...rahat rahat çalışrım diye bir yıl ara vericem, hem toparlanayım azcık....dinleneyim..evimi çok ihmal ettim :KK43: şuan bi görsen heryer harman yeri gibi....sınavdan dönünce allah izin verirse kökten temizlik :KK37:
zor bölümdaşım çok zor evli çocuklu okul okumak...
sen iyi anlarsın beni...
hele birde burda bekar gençlerin çıkıpta çok zorlanıyoruz çalışamıyoruz fırsat bulamaıyoruz demeleri yokmu :KK47:
pataklayacam hepsini...:KK4:
yahu yemeğiniz hazırlanıyor, çamaşırınız ütünüz temizliğiniz yapılıyor...sorumluluk yok..çoluk çocuk eş yok...misafir gelen giden eşinin ailesi vs gibi dertleriniz yok...neye fırsat bulamıyorsunuz...
ahh ahhh...kıymetini bilin zamanınızın valla...
tek işiniz çalışmak, oturun çalışın kızlar...ilerde çooook pişman olursunuz...ben 27 yaşımda yaşlanmış hissediyorum kendimi...:KK43:
insanı zaman değil, hayat ihtiyarlatıyor...

merhabaa.. gurubun kaçak öğrencisi geldiii :KK17: ama tam geldi yani konularını bitirmesine iki üniteciği kalarak geldi sanırım affedilir bi durum bu.. :KK53: ilk notlarda beklediğim peformansı gösteremediğimden pekte hevesli değilim bu sınavda bilmiyorum inşallah güzel geçer hepimizin sınavları.. Allah zihin açıklığı versin hepinize.. :KK3:

Çok İYİSİNİZ EŞİNE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ İLET DİLLERİNE SAĞLIK DÜŞÜNCESİNE SAĞLIK..
Fena değil demek iyi demektir bence sen azimle çalışıyorsundur eminim :KK55:
Dediğim gibi kendince bi plan yap o plan uymak zorunda hissedersin zaten :13:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:KK3::KK3::KK3::KK3:

yaşayan dinlerin 6 ünitesininin özetlerini bitirdim ardından son 3 yılın çıkmışlarını çözdüm yaşayan dinlerin sadece....
ama bende bittim, güya bugün iki dersin özetlerini bitircektim, ama pilim bitti valla...
yarın devam inşallah, iki ders bitirebilirsem yarın, epey nefes almaya vaktim kalır...günlerim berbat yoğun geçiyor bölümdaşım, şu sınav hayırlısıyla bitse de mezun olsak şükredecem...
ondan sonra nasip olursa bir yıl dgs ye çalışacam...rahat rahat çalışrım diye bir yıl ara vericem, hem toparlanayım azcık....dinleneyim..evimi çok ihmal ettim :KK43: şuan bi görsen heryer harman yeri gibi....sınavdan dönünce allah izin verirse kökten temizlik :KK37:
zor bölümdaşım çok zor evli çocuklu okul okumak...
sen iyi anlarsın beni...
hele birde burda bekar gençlerin çıkıpta çok zorlanıyoruz çalışamıyoruz fırsat bulamaıyoruz demeleri yokmu :KK47:
pataklayacam hepsini...:KK4:
yahu yemeğiniz hazırlanıyor, çamaşırınız ütünüz temizliğiniz yapılıyor...sorumluluk yok..çoluk çocuk eş yok...misafir gelen giden eşinin ailesi vs gibi dertleriniz yok...neye fırsat bulamıyorsunuz...
ahh ahhh...kıymetini bilin zamanınızın valla...
tek işiniz çalışmak, oturun çalışın kızlar...ilerde çooook pişman olursunuz...ben 27 yaşımda yaşlanmış hissediyorum kendimi...:KK43:
insanı zaman değil, hayat ihtiyarlatıyor...

Benim çocugum ama yine de seni çook iyi anlıyorum ölümdaşım benimde misafirim çok hatta bu hafta içi bile akşam çayına biri gelebilir :KK43:
sorumluluk zor dün akşam bi ütü yaptım 2 saate yakın sürdü ayaklarım agırdı şimdi kalkıp çamaşır asıcam ev bu yemek var bulaşık var zor yani ...
benim derslerden bitmeyen var ama halledicem diye ümit ediyorum ki elhamdlillah vize notları bayaga yüksekti kalan derslerin...
bende bugün dgs ye kayıt yaptırıcam tabi ki hiiç çalışmadım öyle çok ümitli de degilim ama şansımı denemek ortamı görmek istiyorum hayırlısı bakalım :)

merhabaa.. gurubun kaçak öğrencisi geldiii :KK17: ama tam geldi yani konularını bitirmesine iki üniteciği kalarak geldi sanırım affedilir bi durum bu.. :KK53: ilk notlarda beklediğim peformansı gösteremediğimden pekte hevesli değilim bu sınavda bilmiyorum inşallah güzel geçer hepimizin sınavları.. Allah zihin açıklığı versin hepinize.. :KK3:

Maşallah bak konuların bitmiş notlarında güzel olur inşallah çalışmışsın sonuçta:KK16:
Amin rabbim cümlemize kolaylıklar versin :)

Çok İYİSİNİZ EŞİNE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ İLET DİLLERİNE SAĞLIK DÜŞÜNCESİNE SAĞLIK..
Fena değil demek iyi demektir bence sen azimle çalışıyorsundur eminim :KK55:
Dediğim gibi kendince bi plan yap o plan uymak zorunda hissedersin zaten :13:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:KK3::KK3::KK3::KK3:

rica ederim dolmacım :)

bu arada bende teşekkür ederim bana güvenip teşvik ettiğin için:KK16:

sen ne yaptın bu hafta tekrar edicek misin son bi kez ünitelerini

Benim çocugum ama yine de seni çook iyi anlıyorum ölümdaşım benimde misafirim çok hatta bu hafta içi bile akşam çayına biri gelebilir :KK43:
sorumluluk zor dün akşam bi ütü yaptım 2 saate yakın sürdü ayaklarım agırdı şimdi kalkıp çamaşır asıcam ev bu yemek var bulaşık var zor yani ...
benim derslerden bitmeyen var ama halledicem diye ümit ediyorum ki elhamdlillah vize notları bayaga yüksekti kalan derslerin...
bende bugün dgs ye kayıt yaptırıcam tabi ki hiiç çalışmadım öyle çok ümitli de degilim ama şansımı denemek ortamı görmek istiyorum hayırlısı bakalım :)

Maşallah bak konuların bitmiş notlarında güzel olur inşallah çalışmışsın sonuçta:KK16:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
evet bu hafta hep tekrar edecem ama bugün çalışabilirmiyim bilemiyorum karnım ağrıyor :KK14:
bizim bloktada mantolama işine giriştiler amaan ne zormuş öyle çok ses oluyor işçilerin kendi aralarında konuşması ve şarkı türküleride ayrı cabası :KK52:
şu karın ağrısından eve çakıldım kaldım yoksa atardım kendimi dışarıya :KK55:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
evet bu hafta hep tekrar edecem ama bugün çalışabilirmiyim bilemiyorum karnım ağrıyor :KK14:
bizim bloktada mantolama işine giriştiler amaan ne zormuş öyle çok ses oluyor işçilerin kendi aralarında konuşması ve şarkı türküleride ayrı cabası :KK52:
şu karın ağrısından eve çakıldım kaldım yoksa atardım kendimi dışarıya :KK55:

sana gönüllü konser veriyorlar yanii:KK9::KK9:

bende bugün çalışamıcam sanırım yaa dışarı çıkıcam sınav kaydı falan zaten bu sıcakta dışarı çıktım mı eve bitkin dönüyorum yaaa:18:

sana gönüllü konser veriyorlar yanii:KK9::KK9:

bende bugün çalışamıcam sanırım yaa dışarı çıkıcam sınav kaydı falan zaten bu sıcakta dışarı çıktım mı eve bitkin dönüyorum yaaa:18:

aman kalsın gönüllü konserlikleri :KK53:
sizin oralar bayağı sıcak olur şimdi..
sen eş tayininden dolayı ı oradasın yoksa nerelesiniz..
burası bayağı yağışlı ve serin esasında gündüz birazcık sıcak oluyor gibi ama hemen hava kapanıyor ve yağmur ve serinlik

aman kalsın gönüllü konserlikleri :KK53:
sizin oralar bayağı sıcak olur şimdi..
sen eş tayininden dolayı ı oradasın yoksa nerelesiniz..
burası bayağı yağışlı ve serin esasında gündüz birazcık sıcak oluyor gibi ama hemen hava kapanıyor ve yağmur ve serinlik

evet buraya eş durumundan geldim :)
bu sene ben bişeyler yapıp kadro alırsam benim sayemde eş durumundan erken gideriz artık:KK9:

İstanbuldan geldim buraya :)
çok farklı memleketler anlayacagn :KK76:

evet buraya eş durumundan geldim :)
bu sene ben bişeyler yapıp kadro alırsam benim sayemde eş durumundan erken gideriz artık:KK9:

İstanbuldan geldim buraya :)
çok farklı memleketler anlayacagn :KK76:

inşallah canım dilediğin gibi olur :KK15:
mardini görmedim bilemiyorum ama istanbula nazaran çok farkı vardır heralde ama önemli olan senin huzurun bulunduğun yerde rahat edebilmen ve nerede olursan ol eşin ile ağzının tadının yerinde olması :KK19:

benim dgs için bu yıl beklemem gereken durumlar var malesef canım :KK43: o yüzden bu yıl girmeyecem, bu yıl çalışayım inşallah seneye allah kerim...
sana allah yardımcı olsun....
benim vize notları orta halli olduğu için korkuyorum :18: yüksek olsa dert etmem sonuçta ortalamayla kurtarır diye...
bugün din eğitiminin özetlerine çalışacam...
bütün üniteleri 30 sayfada toparlamış hazırlayan kişi sağolsun...30 sayfada bir dersin bütün ünitelerini tekrar yapıyorsun..faydası oluyor çok...
ardından çıkmışlarla devam edicem inşallah...
az önce arapçadan 3. üniteyi bitirdim....
son 3 tanecik ünitem kaldı inşallah....
sen ne yaptın kalan dersleri özetlerden çalış bence....yetişemezsen eğer....

inşallah canım dilediğin gibi olur :KK15:
mardini görmedim bilemiyorum ama istanbula nazaran çok farkı vardır heralde ama önemli olan senin huzurun bulunduğun yerde rahat edebilmen ve nerede olursan ol eşin ile ağzının tadının yerinde olması :KK19:

Mardin farklı bi memleket aşina olmadıgım bi kültür ama ben sevdim :))
ve dediğinde haklısın huzur olduktan sonra her yerde mutlu oluyor insan :)
rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inşallah:KK16:

benim dgs için bu yıl beklemem gereken durumlar var malesef canım :KK43: o yüzden bu yıl girmeyecem, bu yıl çalışayım inşallah seneye allah kerim...
sana allah yardımcı olsun....
benim vize notları orta halli olduğu için korkuyorum :18: yüksek olsa dert etmem sonuçta ortalamayla kurtarır diye...
bugün din eğitiminin özetlerine çalışacam...
bütün üniteleri 30 sayfada toparlamış hazırlayan kişi sağolsun...30 sayfada bir dersin bütün ünitelerini tekrar yapıyorsun..faydası oluyor çok...
ardından çıkmışlarla devam edicem inşallah...
az önce arapçadan 3. üniteyi bitirdim....
son 3 tanecik ünitem kaldı inşallah....
sen ne yaptın kalan dersleri özetlerden çalış bence....yetişemezsen eğer....

Bugün hiç çalışamadım dgs kayıt işleri ile ugraştım alışveriş derken anca geldim eve bayaga yorgunum belki birazdan bi kaç ünite yaparım..
özetleri nerden buluyorsun ?
face de bazı grublara bakıyorum ama senin dedigin tarzda geniş özetlere rastlamadım hiç

Uhibbukem nasılsın :KK14:

Çalışmaların nasıl gidiyor ? :KK17:

betülüümm :)
İyiyim hamdolsun çalışmalar agır aksam ama keyifli gidiyo o kadar sıkıntıda deilim şimdilik bakalım :))

sen nasılsın tekrar mı yapıyorsun ?

mardin farklı bi memleket aşina olmadıgım bi kültür ama ben sevdim :))

Bugün hiç çalışamadım dgs kayıt işleri ile ugraştım alışveriş derken anca geldim eve bayaga yorgunum belki birazdan bi kaç ünite yaparım..
Face de bazı grublara bakıyorum ama senin dedigin tarzda geniş özetlere rastlamadım hiç

iyiyim hamdolsun çalışmalar agır aksam ama keyifli gidiyo o kadar sıkıntıda deilim şimdilik bakalım :))

amin inşallah :KK16:
çevre yerleri gezdiniz mi :KK28:
Mardinin yemeklerinden öğrenebildin mi hemen bak yemeğe bağlıyorum konuyu:KK52:

Mardin farklı bi memleket aşina olmadıgım bi kültür ama ben sevdim :))

face de bazı grublara bakıyorum ama senin dedigin tarzda geniş özetlere rastlamadım hiç

İyiyim hamdolsun çalışmalar agır aksam ama keyifli gidiyo o kadar sıkıntıda deilim şimdilik bakalım :))

Ohhh keyifli olmana sevindim :KK16: Evet tekrar yapmaya çalışıyorum bende gevşeğim nedense bu günlerde :KK50:

amin inşallah :KK16:
çevre yerleri gezdiniz mi :KK28:
Mardinin yemeklerinden öğrenebildin mi hemen bak yemeğe bağlıyorum konuyu:KK52:

gezme konusunda fena deilim civar illeri urfa diyarbakır batman derken bayaga kesfettim :))
yemekleri konusunda isee yemek yemek konusunda iyiyim:KK9: mesela sembuseki burda ögrendim ve sevdim kapalı lahmacun diyorlar bi nevi güzel bi tat :)
ama yapma konusunda pek hevesli deilim:KK1:

Ohhh keyifli olmana sevindim :KK16: Evet tekrar yapmaya çalışıyorum bende gevşeğim nedense bu günlerde :KK50:

bayaga tempolu çalıştın yorgunluktan gevsemişsindir :)
olsun çalıştıkların bile seni bayaga bayaga iyi yerlere getirir :))

X