2013 / 2014 Bahar Dönemi AÖF Ders Çalışma Sayfası

inşallah canım yaa hayırlıysa nasip olsun inşallah arasınlar...
tv başına kilitleniriz yine topikçe , bizim dualarımız seninle canım
aus kontrol edecem sizi demişti, saçlarımızı yolacaktı unuttu mu bizi yaa
gelsin de saçlarımı yolsun keşke yolsun..ama gelsin
bu arada sen sanırım çeşitli ünitelere çalışarak gididyorsun değilmi, ders sırasına göre gitmiyorsun sanırım...aslında senin yaptığın daha iyi..çünkü sıkıcı derslere mola vermiş oluyor insan...ama ben karmaşa olmasın diye ders ders gidiyorum..:26:

Merhabaa :)
Din Hizmetleri kitabımı da ilk 5 ünite olmak üzere bitirdim birazdan çıkmış sorularını çözüp yeni kitabıma geçicem :)

Yani toplam 29 ünite yapmış oluyorum

maşallah canım yaa bu ne hız...
ben senle konuştuktan sonra kalktım hemen ve o saatten beri arapça ile cebelleşiyorum..ve daha yenice bitirdim ilk ünitesini...biraz dinleneyim ikinciyi de bitircem inşallah...ama kafam bi dünya oldu yeminle...
bu arada sen yardımcı kitaptan falanmı çalışıyorsun, nasıl bukadar çabuk bitirip geldin kız????

Ya ben arapçayı yaparken o alıştırmaları ve okuma parçalarını yapmıyorum itiraf ediyim :)
Cünkü okuma parçasını anlamıyorum ve alıştırmalarda bazen anlamıyorum :)

Yok sadece okul kitabından çalışıyorum...Din hizmetlerinin dün akşam 1.ünitesini yapmıştım sabah kalktım 2 ünite daha yaptım ögleden sonra da 2 ünite yaptım :)
Senin de dediğin gibi bayaga kolaydı yaa okuyup geçtim hızlı hızlı :)
Ama çıkmış sorularda kafam karıştı biraz yorudugumdan mıdır nedirrr

kafa doluyor ondan canım..bende şuan ikinci üniteyi bitirip sonra ayaklarımı uzatıp çay içmek tv izlemek biraz dinlenmek istiyorum ama elim kitaba hiç gitmiyor çünkü şiştim inan yaa doldum gibi hissediyorum...şuan varya kitap kucağımda burda size yorum yazıyorum düşün
elimden bırakmadım kitabı çünkü eğer bi kalksam masadan tekrar oturasım gelmeyecek...ama çok da yoruldum inan çok beter haldeyim..ne yapsak bilmiyorum
bu arada arapçaya bende senin gibi çalışıyorum..parçaya çalışmıyorum..alıştırmalar çooook uzun sürdüğü için hiç bakmıyorum...sadece dil bilgisine çalışıyorum okadar..ama ilk ünite zormuş baya oyaladı beni...
diğer üniteler nasıl zormu??

cnm 1 ünite ing çalışmaya çalıştım:) medeni hukuk 3 ünite, kafam karıştı medeni hukuk da zorlandım zor dersi sonna bıraktım sap gibi. e guncel kalsın unuturum diye şimdide sıkıstım vede sıkıcı geldi. cıkmış ve cıkması muhtemelleri not alıcam artık onları tekrar eder bi on taneye yakın cıkarırsam tamam...
neyse cnm 4 ünite yaz bana.

Şuan da tamda dediğin gibi kafam öyle dolu kiiii kompozisyon gibi basit bi konuda her cümleyi iki kere okuyarak 1 ünite yaptım türk dilinden
Daha da bişey yapamam bıraktım artıkk bu gecelik

Arapçayı sormuşsun biraz geç cvb vermiş olucam ama neyse :)
Bu kitaptaki tüm konular biraz agır seni korkutmak istemem ama çokta zor deil emin :)
Hem madem sende sadece dilbilgisi bölümünü yapıyorsun çok uzun sürmez eminim :)
Kolay gelsin :)

Merhabaa :)
Din Hizmetleri kitabımı da ilk 5 ünite olmak üzere bitirdim birazdan çıkmış sorularını çözüp yeni kitabıma geçicem :)

Yani toplam 29 ünite yapmış oluyorum

Güncelledim Uhibbukeciğim...Az kaldı, son viraja girdik artık, sen de çok iyi gidiyorsun...

Slmmm benide eklermisin turk dili ve edebiyati 4. sinif

Hoşgeldin bölümdaşım. Tabii eklerim ama önce bana toplam ünite sayısı ve çalıştığın ünite sayısını yazarsan tabloya öyle işleyeyim...

biten ünite sayısı 20ye yükseldi.. gurur gibi bişiy duymaya başladım kendimle

Duy tabii arzucuğum, azıcık kalmış. Son hafta bir de tekrar yaparsın, olur biter...

Sağol canım benim, bakalım kısmetimizde varsa olur. Aus ders çalışmaya başlayacaktı hafta sonu, bu sefer biraz erken başlayacağım dedi. Şimdi dalmıştır kitaplara belki, bu arada herkese selamı var...

Ben de senin gibi yapıyorum gazelim, yoksa kafam karışıyor çünkü farklı dersler olsa da birbiriyle bağlantılı şeyler var...Bu sefer şöyle yaptım sadece, önden üniteleri okudum, altlarını çizdim. Bir ders hariç hepsini böyle yaptım. Sonra ikinci kere okudum, altını çizdiğim yerlerin önemli kısımlarını kısa kısa notlar, maddeler halinde yazdım. Anladım ki yazmadan bende pekişmiyor hiçbir şey, bunu bu kez net gördüm. Notları yazdıktan sonra soru çözdüm bol bol, şimdi notunu yazamadığım 2, daha hiç çalışamadığım 1 dersim var. 1 haftada biter gibime geliyor, bugün de bir dersin notlarını çıkarıp bitirsem bana yeter de artar bile...

Yazdım bile. Ben de en zor dersimi sona bıraktım, çok ezber var çünkü o derste...Bakalım iyi mi yaptım kötü mü yaptım bu hafta belli olacak.:44: Kolaylıklar diliyorum...

Eveeet, son haftaya geldik... Daha hiç ünite bildirimi yapmayan, çalışıp da söylemeyen arkadaşlarım; liste sizleri bekler. Son şanslarımız, son 6 günümüz...Herkese bir kez daha kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlar
konularımı bitirdim tekrarlara başladım çok şükür
bi şey sorcam aramızda hiç kaynak kitap olmadan sadece aöf kitaplarıyla hazırlanan var mı?
ben her sene karacan nokta atış sorularını alıp tekrarı soru çözerek yapıyodum
geçen dönem bi faydasını göremedim diye bu dönem almadım ama son dönem riske attım diye kızıyorum şimdi kendi kendime
kaynak kitapsız olmaz mı yani

uppahalds cnm ii yapmadım diye düşünüyorum daha kolay derslari geniş geniş yazarak çalıştım zor derside sıkıstırdım ezber de cok konular karısık. 1 ünite daha yaz cnm.

loiscim ilk dönem sadece kitaplardan çlıştım 1 tane 40 1 tane 35 vardı en düşüklerim:) simdi özetli ve soruların oldugu murat yayınlarının kitabını aldım soruları muhtemel zaten pratik oluyor notlarda yükseldi finalde 45in altında notum yoktu. bu dönem uyusukluk geldi bakalım daha soruların bi kısmı duruyor... çalışmam gereken dersler var ve tekrarlarr... allah kolaylık verssiiinnn...:2::18:

ablacım merhaba nasılsın
yarışmaya başvurmuşsun ararlar inşallah
benimde çok hevesim var yarışmalara ya
ama hep çekiniyorum kaılsam mı katılmasam mı diye
bu arada benim biten üniteler 33 oldu toplam ünitemde 43müş bir yanlışlık olmuş ben fazla saymışım nasıl olduysa
yani 10 ünitem kaldı
dünden beri hastayım
dün 3 ünite hedefim vardı ama çalışamadım
bugün daha iyiyim 4 ünite daha bitiricem inşallah
işin kötüsü ingilizceyi en sona bıraktım
tek kelime bile bilmiyorum konulardan
napıcam bilmiyorum
pişmanda oldum sona bıraktığıma çünkü çok stres yaptım:18:

biten ünitelerimi eklersen çok sevinirim kocaman öptümmm

gazel hanım sizden ne var ne yok
hiç hal hatır sormuosunuz
bu gözde nerelerde diyen yok
küsüştük mü naptık
napıosun nasıl gidiyor
aklımda ne zamandır sana migrenle ilgili bir krem söylucektim şimdi bu nerden çıktı diceksin
eczanede görüp almıştım 2tl mi neydi ufacık uyduruk bir krem
Allahım nasıl etki ediyor varya
hemen aklıma sen geldin
eşinle birlikte sende çok çekiosun bu illetten gazelede soyleyeyim demiştim
dün yine migrenim tuttu o kadar kötüydüm ki kafamı duvarlara vurasım geldi
sonra aldım hemen sürdüm
şakaklarına 2 yanınada suruosun
mentollu bişey
bildiğin oralardan delik açmış gibi içeri hava giriyor
çok ferahlatıo ağrıyı çok aza indirio
çzel msjla atarım sana krem ismini
arada aklına geleyim bak sen benim aklıma geliosun
hadi öptüm senide görüşürüz

Ben soru çözmeden pekiştiremiyorum. Bir de mutlaka yazmam gerekiyor, bunu da bu sefer anladım. Daha önce çalıştığım ama yazmadığım üniteler uçup gitmiş kafamdan, ama yazınca bir daha okumasam bile aklıma giriyor. Bir de aynı sorular olsa bile mutlaka soru çözüyorum. İnternette de bir site keşfettim, buradaki bir arkadaş tavsiye etmişti; sinavadogru.net diye. Orada da ders başı 5 tl ücreti var, istediğin dersleri seçip soruları çözüyorsun. Orası da çok faydalı oldu bana, aklıma geldikçe girip soru çözüyorum...

Yazıyorum canım, ben de umarım zorlanmam çok, 5 günde 1 dersi halletmem gerek, bir tek o kaldı geriye...

Geçmişler olsun, kendine dikkat et canım benim. Hemen düzeltiyorum canım benim, sağolasın iyi dileklerin için. Ben de ilk kez başvurunca azıcık korkmuştum ama oraya çıkınca bir süre sonra alışıyorsun. Bir daha gidesim var o yüzden.

Gzdciğim, o kremin ismini bana da özelden atar mısın, migrenim yok ama başım çok sık ağrıyor, özellikle ders çalışma zamanlarında. Herhalde sade başağrısına da iyi gelir...

kuzum benim sen unutulurmusun hiç
çok özledim inan..muhabbet etmeyi dedikoduyu
ama derslerden pek fazla girmiyorum..çünkü çok serdim ve son haftaya kaldı hepsi diye şon bir haftadır gece 2 lere kadar ders başındayım....
aklıma gelmek ne demek, her daim sen aus ve uppa aklımdasınız bilmez misin ama aus da koydu gitti bizi buralara...
özelden bekliyorum o kremin ismini canım..çok iyi olur vallahi bazen bi geliyor ağrı kafamı duvara vurmak şöyle dursun, kökten kesip atasım geliyor başımı
sende baya bitirmişsin ha gayret allah yardımcımız olsun gözdem
seni unuttuğumu da sakın düşünme... yoldurma saçlarını bana

uppam uppam uppam upaaaaaaaammmmmmm
sonunda bitirdim bütüüüüüüüüüün ünitelerimi şükürler olsun rabbime...elhamdülillah.....
darısı sizlerin başına inşallah canlarım.. üzerimden bir yük kalktı resmen....
ama burda kalmayacak tabi, hemen tekrarlara özetlere ve soru çözmelere başlıyorummmmmm....
ehh şöyle sana zahmet listeye bi çızık atıver de gözüm gönlüm şenlensin uppam
herkesi öpüyorum....
darısı başınızaaaaaa

Gazelimmmm çok sevindimmm.:)))) Ancak değiştirebildim kusuruma bakma, bugün sosyoloji vizeleri başladı, ancak gelebildim...Darısı başımıza gerçekten.:))))

Gazelimmmm çok sevindimmm.:)))) Ancak değiştirebildim kusuruma bakma, bugün sosyoloji vizeleri başladı, ancak gelebildim...Darısı başımıza gerçekten.:))))

ne kusuru canım yaa olurmu öyle şey...
nasıl geçti vizeler...zormuydu canım :26: zor olsa ne yazar...uppamın elinden ne kurtulur dimi kuzum

Ben anlamıyorum ki bana ne oluyooo
2 kitabım yani 10 ünitem var ama bugün elime zerre kitap almadım

Arkadaşın teşhisine göre bahar depresyonuna yakalanmışım :))
gazeldustubaglara din sosyolojisi ve kelama giriş var ne düşünüyorsun bu kitaplar hakkında :)

Bi dee şey sorucam bu derslerin kredileri varya ne işe yarıyo :):)
Sonuçta bizim ortalamalar puan üzerinden oluyo eee her dersi vermek zaten mecburi bu kredi mezuniyette kullanılıyo desem ay anlamadım bişey kafam zaten karışık

Kusura bakmayın yaa cidden çözemedim bu sistemi :)))

ne kusuru canım yaa olurmu öyle şey...
nasıl geçti vizeler...zormuydu canım :26: zor olsa ne yazar...uppamın elinden ne kurtulur dimi kuzum

Tek vizeydi bugün gazelim, iyi geçti. Ama bir soruyu çift cevaplı yapmışlar, saatlerdir grupla onu tartışıyorum.:)) Kitapta yanlış bilgi var, dolayısıyla soru da çift cevaplı oldu.

Bu sene sosyolojiyi serdim biraz, edebiyata ağırlık verdim. Formasyon şansımız var okurken son sene, ortalamamı yüksek tutmam lazım formasyonu alabilmek için, o nedenle edebiyata çalışıyorum sürekli...

canım ben senin kafa karışıklığını hemen alırım şimdi iyi dinle bak
bu her dersin kredisi meselesi varya, bu sistem bizim hem lehimize hem aleyhimize işleyen bir sistem...bazı derslerin kredisi yüksek olur..neden?
çünkü o ders ilahiyat kapsamına en uygun ders olduğundan bu dersin kredisini yüksek tutarlar ki her öğrenci o kredi üzerinden oranlansın..
mesela geçen sene islam tarihi 7 kredilik bir dersti..ilahiyat bölümü için yani islami eğitim veren bir okul için islam tarihi önemli bir ders ve bu dersin notunu yüksek almazsan standart krediye yetişemez ve bu dersten kalabilirsin...3 kredilik bir dersten 30 puan vs geçebilirken, 7 kredilik bir dersten 30 puanla kalırsın...
işte o yüzden sınava girmeden önce hangi dersin kredisi yüksek ise o derse ağırlık vermek lazım...
birde herkes yüksek kredili derslere ağırlık verdiği için malum onlara çok çalışıyorlar ve çanlar daha çok yükseliyor....çan eğrisi de okulun öğrencilerinin ortalamasına göre senin notun oranlanıyor anlatabildim mi?
kredi ve çan eğrisi biraz karışık, ama en genel tanımıyla şöyle diyeyim, yüksek kredili derslere ağırlıklı çalış...
mesela arapçalar genelde 3 kredi olur düşük çan olur.... çünkü bütün öğrencilern arapçaları düşük not olunca çanlar da otomatikman düşüyor ve az bir puanla bile geçebiliyorsun arapçadan...
diğer soruna geleyim kelama giriş kolay çabuk bitiyor, ama sosyoloji çok gıcık ben zorla bitirmiştim..hatta bugün genel bi tekrar yaptım sosyolojiden baydı resmen buhranlar geçirecektim yani...
bu arada elini çabuk tut öyle bahar bilmem neysine falan girme yani
sınava 4 gün kaldı

iyi geçtiğine sevindim canım, bir soruyla bişey olmaz o da nazarlık olsun
inşallah bizimkilerde iyi geçer vallahi bi atlatsak rahatlasak azcık yaa..üzerime afedersin öküz oturmuş gibi hissediyorum...
hakkımızda hayırlsı uppam..:18:
bende bugün tam 5 dersin evet yanlış duymadın tam 5 dersin genel tekrarını yaptım...
kendime hayret ettim ama mecbur sıkışınca yumurta kapıya öyle bi çalışılıyor ki
bizim ilahiyat bölümünden allah razı olsun hazır özet hazırlayan mezun öğrenciler nette forumlarda paylaşmışlar...
onları indirdim hazır çalıştım tekrardan..hem genel bi tekrar oldu hemde yazarak çalışmadım diye üzülürken yazılı hazır özet bulmanın sevinciyle epeyce bir çalıştım
yatmadan bir tane daha çalışayım da yarında azcık soru çözeyim dedim ama kafam kazan oldu..biraz dinlenicem bakayım duruma göre artık...

gazeldustubaglara açıklaman için çooookkk teşekkür ederim

Çan sistemi falan biliyodum da bu kredi ne işe yarıyo anlamamıştım tamam o dersin kredisini alıyoz da toplam kredi mezuniyet için mi lazım oluyo demek istedim...

Bilmiyorum ne oldu ya bak bu saat oldu hala ders çalışmadım ((
sosyolojiyi önce yapim bari yarın
tersliğe bak sona bıraktıgım iki kitapta 4,5 kredi oyyy oyyy

36 toplam konu anaben sadece 24 ne calisabildim daha turkdili edebiyat ekleye bilirsin seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…