• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

en son 2 hafta önce görüştük bu haftasonu görmeye gideceğiz

salı günü akşam yola çıkacağımız için haftasonundan ailelerle bayramlaşalım dedik

benim kayınvalidem saf kalıyo bilmiyor pek böyle şeyleri .. nazar değdirmeyeyim de bilmiyor böle şeyleri .. :nazar: değişik yani :nazar:

aman bilmesin bende ona cadı gelinlik yapmıyorum gelince hizmette kusur yok gidincede öyle.. :1::1::9:

zaten hiç kayınvalidenin laflarını düşünerek canımı sıkamam .. işim gücüm çok :8: eşimle aramda probleme de sebep olmuyor o yüzden canımı sıkmıyorum .. kapısından çıktığım anda benim için olay bitiyor :9: telefonda da söyleniyor bazen aradın, gelmediniz falan diye fırsat olmadı diyip geçiyorum eşime de bunu tekrarlamıyorum ..

seninki de maşallah diyeyim :nazar: :9:

takmamak en güzeli.. öteki türlü huzursuz ediyo insanı sonra bu illaki eşinle arandaki ilişkine yansıyor değil mi?

kapıdan çıktığın anda bitmiştir aynen .. :34:

kızlarr bugün cumaaa resmen çok mutluyum :32::32::32::32: hadi gel köyümüze geri dönellimmm fadimenin düğününde halay çekelliimmmm :9: size sevincimi bir türküyle göstermek istedim :9:

merhaba kızlar :3: baya sohbet etmişsiniz ben yokken :31:

bende rejimi 3-4 gün bozdum ama dün akşamdan beri dikkat etmeye tekrar başladım ..

kayınvalidelerden konu açılmış .. benimki pek akıllı değil oğlu yanında olsa da laf söyleyebiliyor :9: o zaman eşim lafını söylüyor benim bişey dememe gerek kalmıyor :51: bazen o yokken söylerse de ben cevabımı veriyorum, ordan çıkınca da eşime anlatıyorum bende şöyle dedim diyorum .. eğer sitem edersem eşim sinirlenir .. ben annemi biliyorum, idare et der .. "annen şunu dedi,nasıl der" falan deyince olmuyor ..

ben neredeyse hergün kahvaltı hazırlıyorum .. belkide evden geç çıktığımız için zor olmuyor ama bazen yorgun olduğumda ya da baş ağrılı olduğumda eşim boşver biraz daha yatalım dediği için hazırlamıyorum ..

ben benimkinin sinsi oldğunu düşünüyorum. dün 7 buçukta aramış,yemekte gördük,sonra arayınca diyor. kız gelmeden mutfaağ gir de çorba fln bişeyler yapmaya çalış die aradım demişşş.. osaatte ben geleli 20 dk oluyo nerdeyse.. onu demek için o saatte mi aranır... kendini iyi gösterme.. daha beni bi kez aramışlığı yoktur nasılsın diye.. aramasın bakalım...

hoşgeldin ilkayyyyy :3:

eğer banada böle burada anlatılan gibi bi kaynana denk gelse .. çok sabredip susamazdım sanırım cevap verirdim.. öyle bana laf sokulmasına benimle uğraşılmasına tahammül edebilmem çok zor :1::1: biraz hazır cevap olduğumu hep söylerdi anneciğimmm ... :9::9::9:

şansıma kayınvalidem çok sessiz :1::1:

:nazar: maşallah walla... benimki de mazlum görünüyor.. sevioruz biz onu, değer veriyoruz imajıyla oğullarını arkalarına alıyorlar bana karşı...ah ben de hazır cevap olsam,ama eşimin yanında olunca işte, kızar.. anası beni çok seviyor ya ben neden öyle cımbızlıyo olurum laflarını...

benimki hiç sessiz değildir ama benim en büyük şansım eşim bu konuda :9: bende pek sessiz kalmamda alttan alttan söylerim yada direniş gösteririm gelin gidin demesine falan :9: aman geçinip gidiyoruz işte .. iki haftadır yok özledim walla kız :9: :9:

işte gelip gidin demesine laf ettim,perdeleri ctesi değil şimdi gelince çıkarsın dedim. kadın resmen inadıma bu sefer ctesi çıkar pazar tak dedi.. insan olan düşünür,bunlar h.içi çalışıylar h.sonu dinlensinler.söküversin şimdi gelmişken der... içten pazarlık işte...
2 hafta görmesem de ben de özleyebilsem... hiç sanmıorum özlicemi...o özletmez kendisini zaten :47:

en son 2 hafta önce görüştük bu haftasonu görmeye gideceğiz

salı günü akşam yola çıkacağımız için haftasonundan ailelerle bayramlaşalım dedik

benim kayınvalidem saf kalıyo bilmiyor pek böyle şeyleri .. nazar değdirmeyeyim de bilmiyor böle şeyleri .. :nazar: değişik yani :nazar:

aman bilmesin bende ona cadı gelinlik yapmıyorum gelince hizmette kusur yok gidincede öyle.. :1::1::9:

oh ne güzel işte, bilmesin zaten.. ben de öle zannederdim, mazlumm iyi niyetli beni de çok sever zannederdim...
beni sevmesi göstermelik, oğluna desem ki annen şöyle dedi alındım desem, oğlu direk ama annem seni sever bak bugün böyle dedi dün şöyle dedi diye savunur.. bilmemesi en iyisi.. saf olsun ne güzel işte yaa... :nazar::nazar:
o bana böyle garip geldikten sonra ben de ona hizmette kusur ediorum kimse kusura bakmasın.. iş yapıyo görünüp, pek bişey yapmıyorum.. sokulmuyorum çok öyle..

ay valla şeker, çok mutluyum napiyim tövbee Rabbim bozmasın da :6: yarın da aslında misafirim var eve gidince de temizlik yapıcam ha. önce ama sinemaya gidiciiizz :32::32::32:

ohh ne güzel :31: bizde pazar günü sinemaya gitmeye karar verdik .. benim mutfağım biraz dağıldı bi kaç gündür giremedim .. annemdende düğünde hediye gelen bi kaç parça mutfak eşyası aldım lazım olanlardan .. onları yıkayıp yerleştireceğim bu akşam .. bide ütümü yaparım :6: yarında 3 te çıkabilirsem temizliğimi yaparım .. ooohh pazar günü kocişle benim :9::16:

ohh ne güzel :31: bizde pazar günü sinemaya gitmeye karar verdik .. benim mutfağım biraz dağıldı bi kaç gündür giremedim .. annemdende düğünde hediye gelen bi kaç parça mutfak eşyası aldım lazım olanlardan .. onları yıkayıp yerleştireceğim bu akşam .. bide ütümü yaparım :6: yarında 3 te çıkabilirsem temizliğimi yaparım .. ooohh pazar günü kocişle benim :9::16:

aynen ben de birkaç gündür girememiştim mutfağa. şimdi aradım da eşim canım halletmiş mutfağı toplamışş :16::16::16: evdeydi de bugün :16: ay kızlar aslında böyle temizlik planı bile yapmak cok zevkli bence :16:

aynen ben de birkaç gündür girememiştim mutfağa. şimdi aradım da eşim canım halletmiş mutfağı toplamışş :16::16::16: evdeydi de bugün :16: ay kızlar aslında böyle temizlik planı bile yapmak cok zevkli bence :16:

maşallah kocana :nazar: temizlik planı gerçekleştirilebilirse güzel bence :9:

evet haftasonu geldi,, yarın napsam bilemedim bende, pazar zaten görümceme yemeğe gideceğiz..ev temizlemek hiç içimden gelmişyor şu sıralar, haftasonu evle ilgili hiç bişi yapmıca, sadece salı akşamı işten gelince temizlik yapmayı düşünüyorum çarşamba zaten yola çıkacağız... evi temiz bırakayım .....kızlar bende akşamları eşimle bişeyler yapmak isityorum... sinema falan gibi,, hangi filme gideceksiniz siz...

Maşallah canım, eşin demeden toplamış ne güzel... bende akşama fırında makarna yapıcam kk da görüdm tarifini çok methetmişler eşim ben gelene kadar haşlarsa makarnayı gelince bende hemen fırına atarım...

evet haftasonu geldi,, yarın napsam bilemedim bende, pazar zaten görümceme yemeğe gideceğiz..ev temizlemek hiç içimden gelmişyor şu sıralar, haftasonu evle ilgili hiç bişi yapmıca, sadece salı akşamı işten gelince temizlik yapmayı düşünüyorum çarşamba zaten yola çıkacağız... evi temiz bırakayım .....kızlar bende akşamları eşimle bişeyler yapmak isityorum... sinema falan gibi,, hangi filme gideceksiniz siz...

"uzun hikaye" diye bi filme gideceğiz tatlım tabi şimdilik öyle düşünüyoruz bakalım gidermiyiz :31:

ben çıkıyorum kızlar görüşmelerim var :31: hepinize iyi tatiller .. yarın sizlerden nete giren olursa ben buralarda olurum :9:

öpüyorum hepinizi .. kocalarınızla musmutlu haftasonu geçirin, onlara aşkla bakmayı ertelemeyin :16:

Maşallah canım, eşin demeden toplamış ne güzel... bende akşama fırında makarna yapıcam kk da görüdm tarifini çok methetmişler eşim ben gelene kadar haşlarsa makarnayı gelince bende hemen fırına atarım...

canım biz Woody Allen'ın bir filmine gideceğiz. Roma'ya Sevgilerle diye... Woody Allen çok güzel filmler yapıyor. Paris'te Bir Geceyarısı diye bi filmine gitmiştik geçen sene. Ciddi manada etkilenmiştik... Eşim kitap okumayı ve sanatsal şeyleri fazlasıyla çok sever ( bıktıracak derecede :31:) o filmde de o tür öğeler çok vardı, yazarlar, ressamlar falan.yine o kadar güzel olduğunu söylüyorlar, bakalım... :68:

ben çıkıyorum kızlar görüşmelerim var :31: hepinize iyi tatiller .. yarın sizlerden nete giren olursa ben buralarda olurum :9:

öpüyorum hepinizi .. kocalarınızla musmutlu haftasonu geçirin, onlara aşkla bakmayı ertelemeyin :16:

ben yarında burdayım arefe günüde malesef, patron utanmasa bizi bayramda da çalıştıracak....:(( sana iyi tatiller

eşimle daha plan yapmadık ama benim planımı siz biliyorsunuz :1:
pazar biz de "uzun hikaye" diye düşünüyoruz. yada baktım da 2 tane de çanakkale filmi var. benimki de tarih meraklısı...
"çanakkale 1915" yada "çanakkale çocukları"
ben fragmanlarına baktım, hepsi güzele benziyor.. beraber karar veririz artık inş.

telekominikasyon firmasında mühendisim ben :24:
sen canımcım :29:

canımm ben de tercümanım ve bir bankanın genel müdür yardımcısının asistanlığını yapıyorum şu anda :6: ayriyetten ben açıkcası üniversitede akademik kariyer yapmak istiyorum; sosyolojiden yüksek yaptığım için, ordan devam etmek istiyorum :31: inşallahh nasip olur yaaa :31:

Back