- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
canımsın yaa, ne kadar üzdüler seni :26: hep zaten bu erkek anneleri iyilik istiyor. ne var ya adama hoşgeldiniz demesen? şaka gibi resmen. kendi oğullarının yuvasının huzurunu bozuyorlar, oğullarına kötülük yapıyorlar aslında, haberleri yok![]()
sorma canım, bi de dün o kadar iyyidik kii, beraber hazırladık beraber oturduk güle oynaya yedik..
lafı soktu hemen yaaa anında.. kaldı ki ben o akşam eve gelince bozulduğum için babasının yaptığına, sormuştum demem mi gerekiyordu, ben muhatap olmak istemedim hani küçük gördüğümden değil elbet ama adamla konuşma gereği duymadım dedim. eşim de işte bizde öyledir, desen iyi olur fln dedi, iyi dedim kapattım konuyu.. dün kalkmış bi de eşim beni uyarsın diye, benim yanımda söylüyor baban utanmış diye.. sırf o an tatlı tatlı geçiriyorduk,bunu anladı ya,araya laf soktu...
Günaydın kızlar... Nasılsınız, ben iyiyim çok şükür... paytak koala anladığım kadarıyla karşı tarafa karşı biraz mesafeni koymalısın, ya da dişini göstermelisin.... Bana yaptıkları samimi gelmedi...
Biraz çekinmeliler senden...
ben eşim yokken sokuyorum laflarımı, kadın okadar içten pazarlıklı ki, sürekli eşime bana iyi davranmasını, yardım etmesini, benim de yorulduğumu filan söylüyormuşş gündüzleri.. dün akşam da 7 buçuğa doğru aramış,eşim arayınca işte ben de sana yardım et,kız gelmeden bişeyler yap diyecektim demiş. (ben duymadım eşim söyledi öyle dedi diye.. ) o saaattte ben eve gelmişim zaten,arasan neee aramasan nee... kendini iyi gösteriyor, eşime karşı da beni sürekli desteklediğini,sevdiğini ima ediyor ama bugüne kadar da beni aradığını görmedim hiç kızım nasılsın diye..diş gösterince eşim bu yüzden savunmaya geçiyor hemen... dün de çocuk muyum ben fln dedim, işte kötü niyetli değiller seni çok sebviyolar annem hergün böyle diyor bilmem ne bilmem ne dedi.. e dedim biz kalkıp gittikten sonra arkamdan konuşmalarına ne gerek vardı dedim, art niyeli düşünüyosun diyoo! walla ben de eşim yokken,sinir olduğum şeylerini belli ediyorum. ama işte geçen gün de ben sinir oldum perde çıkarmaya gel demesine, kadın üstüne 2 katını yaptı, ctesi cıkar pazar tak diye... o yüzden sinir olmak, diş göstermek çare olmuyor.. eşimin yontulması lazım ama kadın sürekli iyi niyetli görününce çok zor...ben alıngan,ben art niyetli oluyorum... kadın takdiği belirlemiş, benim de belirlemem lazım... ama daha onlar kadar içten pazarlıklı olamadım...

Son düzenleme: