• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canımsın yaa, ne kadar üzdüler seni :26: hep zaten bu erkek anneleri iyilik istiyor. ne var ya adama hoşgeldiniz demesen? şaka gibi resmen. kendi oğullarının yuvasının huzurunu bozuyorlar, oğullarına kötülük yapıyorlar aslında, haberleri yok:47:

sorma canım, bi de dün o kadar iyyidik kii, beraber hazırladık beraber oturduk güle oynaya yedik..
lafı soktu hemen yaaa anında.. kaldı ki ben o akşam eve gelince bozulduğum için babasının yaptığına, sormuştum demem mi gerekiyordu, ben muhatap olmak istemedim hani küçük gördüğümden değil elbet ama adamla konuşma gereği duymadım dedim. eşim de işte bizde öyledir, desen iyi olur fln dedi, iyi dedim kapattım konuyu.. dün kalkmış bi de eşim beni uyarsın diye, benim yanımda söylüyor baban utanmış diye.. sırf o an tatlı tatlı geçiriyorduk,bunu anladı ya,araya laf soktu...

Günaydın kızlar... Nasılsınız, ben iyiyim çok şükür... paytak koala anladığım kadarıyla karşı tarafa karşı biraz mesafeni koymalısın, ya da dişini göstermelisin.... Bana yaptıkları samimi gelmedi...
Biraz çekinmeliler senden...

ben eşim yokken sokuyorum laflarımı, kadın okadar içten pazarlıklı ki, sürekli eşime bana iyi davranmasını, yardım etmesini, benim de yorulduğumu filan söylüyormuşş gündüzleri.. dün akşam da 7 buçuğa doğru aramış,eşim arayınca işte ben de sana yardım et,kız gelmeden bişeyler yap diyecektim demiş. (ben duymadım eşim söyledi öyle dedi diye.. ) o saaattte ben eve gelmişim zaten,arasan neee aramasan nee... kendini iyi gösteriyor, eşime karşı da beni sürekli desteklediğini,sevdiğini ima ediyor ama bugüne kadar da beni aradığını görmedim hiç kızım nasılsın diye..diş gösterince eşim bu yüzden savunmaya geçiyor hemen... dün de çocuk muyum ben fln dedim, işte kötü niyetli değiller seni çok sebviyolar annem hergün böyle diyor bilmem ne bilmem ne dedi.. e dedim biz kalkıp gittikten sonra arkamdan konuşmalarına ne gerek vardı dedim, art niyeli düşünüyosun diyoo! walla ben de eşim yokken,sinir olduğum şeylerini belli ediyorum. ama işte geçen gün de ben sinir oldum perde çıkarmaya gel demesine, kadın üstüne 2 katını yaptı, ctesi cıkar pazar tak diye... o yüzden sinir olmak, diş göstermek çare olmuyor.. eşimin yontulması lazım ama kadın sürekli iyi niyetli görününce çok zor...ben alıngan,ben art niyetli oluyorum... kadın takdiği belirlemiş, benim de belirlemem lazım... ama daha onlar kadar içten pazarlıklı olamadım... :31:

Son düzenleme:
İyiyim çok şükür,... dünden beri az yemeğe çalışıyorum hafif hissediyorum kendimi... bayrama kadar göbeğim az inse fena olmayacak..

ah keşke ben de öyle yapabilsem ya Allah'ım burda rejim başlattık uygulayamıyorum resmen :14: sabah beri 2 bardak yeşil çay içtim şekersiz . artık böyle yapıcam iş yerinde normal çay içmicem. bakalım işe yarayacak mı, biraz da dikkat etsem yarar da :26:

sorma canım, bi de dün o kadar iyyidik kii, beraber hazırladık beraber oturduk güle oynaya yedik..
lafı soktu hemen yaaa anında.. kaldı ki ben o akşam eve gelince bozulduğum için babasının yaptığına, sormuştum demem mi gerekiyordu, ben muhatap olmak istemedim hani küçük gördüğümden değil elbet ama adamla konuşma gereği duymadım dedim. eşim de işte bizde öyledir, desen iyi olur fln dedi, iyi dedim kapattım konuyu.. dün kalkmış bi de eşim beni uyarsın diye, benim yanımda söylüyor baban utanmış diye.. sırf o an tatlı tatlı geçiriyorduk,bunu anladı ya,araya laf soktu...

ben eşim yokken sokuyorum laflarımı, kadın okadar içten pazarlıklı ki, sürekli eşime bana iyi davranmasını, yardım etmesini, benim de yorulduğumu filan söylüyormuşş gündüzleri.. dün akşam da 7 buçuğa doğru aramış,eşim arayınca işte ben de sana yardım et,kız gelmeden bişeyler yap diyecektim demiş. (ben duymadım eşim söyledi öyle dedi diye.. ) o saaattte ben eve gelmişim zaten,arasan neee aramasan nee... kendini iyi gösteriyor, eşime karşı da beni sürekli desteklediğini,sevdiğini ima ediyor ama bugüne kadar da beni aradığını görmedim hiç kızım nasılsın diye..diş gösterince eşim bu yüzden savunmaya geçiyor hemen... dün de çocuk muyum ben fln dedim, işte kötü niyetli değiller seni çok sebviyolar annem hergün böyle diyor bilmem ne bilmem ne dedi.. e dedim biz kalkıp gittikten sonra arkamdan konuşmalarına ne gerek vardı dedim, art niyeli düşünüyosun diyoo! walla ben de eşim yokken,sinir olduğum şeylerini belli ediyorum. ama işte geçen gün de ben sinir oldum perde çıkarmaya gel demesine, kadın üstüne 2 katını yaptı, ctesi cıkar pazar tak diye... o yüzden sinir olmak, diş göstermek çare olmuyor.. eşimin yontulması lazım ama kadın sürekli iyi niyetli görününce çok zor...ben alıngan,ben art niyetli oluyorum... kadın takdiği belirlemiş, benim de belirlemem lazım... ama daha onlar kadar içten pazarlıklı olamadım... :31:

Bence mutlaka bir açık verecekler ve eşin bazı şeyleri görecek... Sabır etmen lazım, ve sık gitmemek için bahaneler bulman lazım... gittikçe bişeyler çıkarıyorlar ve üzülüyorsun, huzurunuz bozuluyor...

ah keşke ben de öyle yapabilsem ya Allah'ım burda rejim başlattık uygulayamıyorum resmen :14: sabah beri 2 bardak yeşil çay içtim şekersiz . artık böyle yapıcam iş yerinde normal çay içmicem. bakalım işe yarayacak mı, biraz da dikkat etsem yarar da :26:

Bende dün artık kendimi duba gibi hissedince, dur dedim artık, bol su içmeye başladım, dün 2 litre içtim ama hela yollarında harap oldum:52:

Alışma süreci bence bu, birde beklentilerini biraz düşürmelisin bence... olduğu gibi kabul etmeye çalış.. benim eşimde evde çok rahattır, bende rahatım,,, ama evimizde rahat olmayacağız, şort atlet gezmeyeceğiz de nerede gezeceğiz ki:17: bende evde çok bakımlı değilim, eve eşimden sonra geliyorum , bikere olsun daha eşimi süslenip püslenip karşılayamadım:(( eve geliyorum çekiyorum altıma pijamamı, saçlarımı tepeme yığıyorum.. Halim aynen bu:)) o romantik değilse sen ol tatlım, sen yaklaş ona ellerini tut, öpücüklere boğ... insna bazı şeyleri zamanla deneyerek öğreniyor... ilk zamanlar benim eşim geceleri uyumak bilmezdi,,, uykum yok derdi, bende dayanamaz yatağa geçerdim, ama üzülürdüm tek başıma uykuya dalıyorum diye,,, sonraları ne olursa olsun yatağa geçmedim, sarıldım eşime onun kucağında uyukladım, şimdi hep beraber geçiyoruz yatağa ... bu sorunu bu şekilde aştık mesela,, sende mesela laptobu yatağa götür film izlemek istediğinde eşin uyusun sen ona sarıl ve izle... tepkisiz kalamaz elbet...

aynen ben de senin gibiyim :1: eşimden sonra geliyorum, bazen üzerimi bile çıkarmadan mutfağa giriyorum, yemek pişene kdar soyunurum nasılsa diye.. bi de evde kalorifer yakmadılar, üşüyüküm ben... giyiorum kalın kalın pijamalarımı, oturuorum.. saçlarım da tepemde aynen topuz :6: süslendiğim olmadı işe başlayalı... kremlenmekten bile acizim yaa :4: alışmam lazım biraz kendime de bakmaya, ama bu sıra reglim de süslenmesem iyi olur :27::27:
eşim de öyle ilk zaman yatmak bilmiyordu, uykum gelse de yatmadım hiç onsuz.. yanında uyuklayınca kalkıyordu..bazen sırnaşmak gerekiyor..bazzen de uzak durup onun sırnaşmasını beklemek... denge kurmak lazım :49::10:

kendimi çok hareketsiz hissediyorum ben, tamam evde koşturuyorum ama yine de bi spor fln yapmaya vaktim mecalim olsa ne güzel olurdu.. sitedeyiz ama yürüyüş yolumuz yok, etrafımız site inşaatları dolu.. aslında bu kadar yorgunluk,yoğunluk üstüne bir de sinema,spor vs gibi etkinlik eklemek istiyorum.. eş olmak beraber zaman geçirmek bence, huzurla ama... k.validenin çomaklarıyla değil :36::36::35::35:

Günaydınnn kızlaaaaarrrrrr :16:

rejim mi ne dedi biri :1::1: hak getire.. dün akşam eşime bayram için birşeyler aldık

ama tüm alışveriş süresi boyunca pizza yesek dışarıdayız madem felan .. söylenirken dedim bayrama kadar bari yemesekte göbekler içeri çekilse ikimizinde biraz :1::1:

vazgeçtik eve geldik sadece yoğurtlu makarna yaptık onu yedik :))) ne iş ya bizim açlığa tahammülümüz yok karı koca :1::1::1:

Ben bu sabah bir durak önce indim, yolu uzattım, üst geçitin merdivenlerinden çıkarkende popomu sıktım, bu da pratik bir egzersizmiş kızlar aklınızda bulunsun... sabahta süt içtim sadece şimdide suyumu içiyorum, öğlen yemekte de fırında balık var, ohhh tam diyet yemeği... :21:

Bence mutlaka bir açık verecekler ve eşin bazı şeyleri görecek... Sabır etmen lazım, ve sık gitmemek için bahaneler bulman lazım... gittikçe bişeyler çıkarıyorlar ve üzülüyorsun, huzurunuz bozuluyor...

artık öyle yapcam, h.içi böyle bi bahane bulup bişey alcam vercem diye gidecek olursa ben gitmicem.
h.sonu giderim nasılsa.. yoruluyorum ben..
bi de eşim tlfnun sesini kısmıştı tamamen annesiyle konuşurken,sesi gelmiyodu dışarı. sonra açsana sesini kısma dedim,anasının dediğini ben duydum! demek ki diyorum anasının garip gurip konuşacağını biliyordu da yaptı... gündüzleri Allah bilir ya neler diyor acaba çok merak ediyorum ben..
umarım en kısa zamanda verirler açıklarını, versinler de uzak durmama benim de laf söylememe sebep olsun... yeter ki huzurumu bozmasınlar...

Bende dün artık kendimi duba gibi hissedince, dur dedim artık, bol su içmeye başladım, dün 2 litre içtim ama hela yollarında harap oldum:52:

:52::52::52: :27::27:

rejim mi ne dedi biri :1::1: hak getire.. dün akşam eşime bayram için birşeyler aldık

ama tüm alışveriş süresi boyunca pizza yesek dışarıdayız madem felan .. söylenirken dedim bayrama kadar bari yemesekte göbekler içeri çekilse ikimizinde biraz :1::1:

vazgeçtik eve geldik sadece yoğurtlu makarna yaptık onu yedik :))) ne iş ya bizim açlığa tahammülümüz yok karı koca :1::1::1:

walla benim eşim bi iştahlı.. makarna pilavla ekmek yiyen cinsten :27:
göbek var zaten. kalkmış bana kilo aldın alma diyor:27: kendine bak bee, benim göbiş de kilodan değil de regl öncesindendi, sabah kalkıyorum bişey yok :27: geçen yemekten sonra gittik anasına, bi yedi bi yedi evde.. kardeşi kilo mu aldın diyo, insan karıcım güzel yemek yapmıştı der :4::4: yoook şişkinlik diyor yaa :22::22:
:27::27:

Ben bu sabah bir durak önce indim, yolu uzattım, üst geçitin merdivenlerinden çıkarkende popomu sıktım, bu da pratik bir egzersizmiş kızlar aklınızda bulunsun... sabahta süt içtim sadece şimdide suyumu içiyorum, öğlen yemekte de fırında balık var, ohhh tam diyet yemeği... :21:

ooh maşalllah, ben de poğaça kek götürdüm sabah resmen oburluk :27::27:
bayramdan sonra düşünüyorum evde spora başlamayı inşalllaaahhh.. o zamana kadar alışırım da belki biraz düzene... yarım saat spor yapsam kardır yaa :118:

Son düzenleme:

Benim eşimde öyle , akşamları yemekten sonra sürekli bişeyler yesek bişeyler yesek deyip duruyor, beni de ayartıyor ,, ama kiloları ben alıyorum o hala inceik:(( onun yanında kendimi tutmayı öğrenmeliyim...

Benim eşimde öyle , akşamları yemekten sonra sürekli bişeyler yesek bişeyler yesek deyip duruyor, beni de ayartıyor ,, ama kiloları ben alıyorum o hala inceik:(( onun yanında kendimi tutmayı öğrenmeliyim...

bizdede tam tersi onun göbeği var ama benimki kıyafetlerimden anlaşılmıyo

bizdede öyle o yiyelim deyince bende hemen yola geliyorum :1::1: yemesek diye dirensemde dayanamıyorum sonunda :1::1:

haha aynen, bi tabak çerez koyuyorum bitiriyor adam yaa..
kek istedi bi de dün benden kavga öncesi güzel güzel yemek yaparken beraber..
fırında çalışıyodu yapıverdim hemen.. yemekten sonra yesin de yesin, walla inceciklği de yok bildiğin minnak bi balkonlu kendisi :27:

bizdede tam tersi onun göbeği var ama benimki kıyafetlerimden anlaşılmıyo

bizdede öyle o yiyelim deyince bende hemen yola geliyorum :1::1: yemesek diye dirensemde dayanamıyorum sonunda :1::1:

:2: ben de yaa, hem ayartıyorlar bizi hem kendileri göbekleniyorlar.. bizim suçumuz nedir yaauuww, evlenmeden önce kilo al kilo al diyen adam şimdi göbeğin mi çıktı, kilo mu aldın,sağlığın için diyorum :20::20::20: gelirsem yanına :57::57:

herkes eşime evlendin kilo aldın.. yenge hanım ne yediriyorsunuz ekmek vermeyin zayıflasın diyorlar ya:1:

hiçbiri umrumda değil ben onu öyle de çok seviyorum hiç gözüme batmıyor .. :17: tek sorun sağlık ..

herkes eşime evlendin kilo aldın.. yenge hanım ne yediriyorsunuz ekmek vermeyin zayıflasın diyorlar ya:1:

hiçbiri umrumda değil ben onu öyle de çok seviyorum hiç gözüme batmıyor .. :17: tek sorun sağlık ..

tamam ben de seviyorum onu her haliyle ama onla beraber ben de yiyorum, o da beni sevecek ozaman her halimle :57:
şaka bi yana da kendimi iyi hissetmek adına spora başlamayı düşünüyorum evde ben.. bakalım inş düzeni oturtabilirim de..

Keşke benim eşim içinde öyle deseler... Eşim çok zayıf normalde hep evlenince alır dediler üzerime sorumluluk yüklediler:41:... 2-3 kilo falan aldı ama belli olmuyor... bayrama kadar azcık daha alsa keşke:27: bayramda biraz toparlanmış görseler onu çok sevinicem....

tamam ben de seviyorum onu her haliyle ama onla beraber ben de yiyorum, o da beni sevecek ozaman her halimle :57:
şaka bi yana da kendimi iyi hissetmek adına spora başlamayı düşünüyorum evde ben.. bakalım inş düzeni oturtabilirim de..

Bende fena gaza geldim ama araya bayram girmeyeydi iyiydi:2: benimde yaptığım popo ve bacak egzersizleri vardı, akşamları 40 dakkamı almıyor , çok da yorucu olmuyor ama işe yarıyor, onlara yeniden başlamayı düşünüyorum,, benim üst bedenim küçük zaten sorun altta ... koca popomda:5:

bana ablam kilo almışsın dedi, eşim için de ne dese beğenirsinizzzzz: o zaten incecik alsa da belli olmaz! ay sinir oluyorum yaaa adam yiyo yiyo incecik gerçekten, biraz kilo aldı ama belli olmuyo ki o kadar da. off kocamın yanında ben de duba gibi durmuyorum; ama kilo aldım yaniiii :5::5::5::5::5::5:

Ben bi ara sürekli tatlı yapıyordum, pasta kek kurabiye ne arasanız... Bi müddettir yapmıyorum, meyve yiyoruz akşamları sadece... önceden tatlı yiyorduk ardından meyve :35:

yemek ve eşler muhabbeti açıldı ya yine bir anımı anlatayım çok sevgili k.validecğimle :27:

geçen k.validem hazretleri akıl verio oğlunun yanında.. yemek çok yap 2 gün yiyin, ama gerçi s... de üstüste aynı yemeği yemez diye.. halbuki eşim her zaman bana "yemeği takma kafana, kuru ekmek olsa huzurumuz olsa yeter, 2 gün aynısını yeriz nolcak" der.. güldüm, walla uğraşamam hergün hergün, halimi görüyor mecbur dedim... görümce de tavuk alın, yemeği beğenmezse al altından yumurta kır dior.. o an desem ya "hergün yumurta yemekten bıkmayan 2 gün aynı yemeği yemekten bıkar mı" diye.. ah akılsız kafam :25: bi de çok şükür eşimin beğenmediği bi yemeğim olmadı, geçen gün tavuk şiş yaptım, anası mantar yemez mantar yemez diyordu, aralara taktığım mantarların hepsini hüpletti walla :27::27: yeri gelince sölicem :27::27:

Back