• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bende fena gaza geldim ama araya bayram girmeyeydi iyiydi:2: benimde yaptığım popo ve bacak egzersizleri vardı, akşamları 40 dakkamı almıyor , çok da yorucu olmuyor ama işe yarıyor, onlara yeniden başlamayı düşünüyorum,, benim üst bedenim küçük zaten sorun altta ... koca popomda:5:

evet evet benim de yapmam lazım.. benim de üstümde sorun yok,belim ince.. kemiklerim kalın birazz.. eşimin dizleri bile benden ufaktır belki, onda kemik o kadar yok,bende de tam tersi sırtım filan geniş ama belim ince... bacakalrım kalın benim :ssz:
spor yapınca iyi oluyordu, alışınca gerisi geliyor inşallah bayram telaşesini atlatayım da başlamayı düşünüyorum inşallah...

bana ablam kilo almışsın dedi, eşim için de ne dese beğenirsinizzzzz: o zaten incecik alsa da belli olmaz! ay sinir oluyorum yaaa adam yiyo yiyo incecik gerçekten, biraz kilo aldı ama belli olmuyo ki o kadar da. off kocamın yanında ben de duba gibi durmuyorum; ama kilo aldım yaniiii :5::5::5::5::5::5:

ay çok fenaa,ablayaa :57:
tamam dubalık değil ama eşimin göbeği işime gelior açıkçası.. cünkü ben kemikliyim o zayıff olunca iyice ufak kalıyo yanımda zaten boy farkımız cok yok.. en iysi ben spor yapiiim o yesin :27::27: yemek fazla ye,ekmek yeme diyorum, yiyiooo ben napiiim :33: ben de azcık spor yapiiim da yediklerimin skıntısını çekmeyim en azından :36:

Ben bi ara sürekli tatlı yapıyordum, pasta kek kurabiye ne arasanız... Bi müddettir yapmıyorum, meyve yiyoruz akşamları sadece... önceden tatlı yiyorduk ardından meyve :35:

o da iyiymişş :52: benim de hevesim var aslında tatlılar fln yapiim die,eşim çok seviyo ama vakit yok pek..
meyve de yemiyoruz yaa,yemek çay vakit kalmıyo meyveye :27:
üff düzene alışmak, hem çalışıp hem evi çevirmeye alışmak zaman alacak ama sabır, hem bize hem eşlerimize :33:

yemek ve eşler muhabbeti açıldı ya yine bir anımı anlatayım çok sevgili k.validecğimle :27:

geçen k.validem hazretleri akıl verio oğlunun yanında.. yemek çok yap 2 gün yiyin, ama gerçi s... de üstüste aynı yemeği yemez diye.. halbuki eşim her zaman bana "yemeği takma kafana, kuru ekmek olsa huzurumuz olsa yeter, 2 gün aynısını yeriz nolcak" der.. güldüm, walla uğraşamam hergün hergün, halimi görüyor mecbur dedim... görümce de tavuk alın, yemeği beğenmezse al altından yumurta kır dior.. o an desem ya "hergün yumurta yemekten bıkmayan 2 gün aynı yemeği yemekten bıkar mı" diye.. ah akılsız kafam :25: bi de çok şükür eşimin beğenmediği bi yemeğim olmadı, geçen gün tavuk şiş yaptım, anası mantar yemez mantar yemez diyordu, aralara taktığım mantarların hepsini hüpletti walla :27::27: yeri gelince sölicem :27::27:

Ay canım ya hepsi böyle bunların, birkeresinde kayınvalidemle konuşurken nohut yaptım dedim, eşimden için nohut sevmezki dedi, bende yoooo yedi dedim, sonra kayınvalidem heralde sevmeyen diğeriydi dedi, kızını kasdederek.. birde sürekli yemekte soğan sevmez der kayınvalidem, görümcelerim falan, ama benim eşim soğansız salata bile yemiyor, çözemedim gitti,,, heralde annesine nazından öyle diyordu eşim..

Ay canım ya hepsi böyle bunların, birkeresinde kayınvalidemle konuşurken nohut yaptım dedim, eşimden için nohut sevmezki dedi, bende yoooo yedi dedim, sonra kayınvalidem heralde sevmeyen diğeriydi dedi, kızını kasdederek.. birde sürekli yemekte soğan sevmez der kayınvalidem, görümcelerim falan, ama benim eşim soğansız salata bile yemiyor, çözemedim gitti,,, heralde annesine nazından öyle diyordu eşim..

çok komikler yaa, oğullarını nasıl yetiştirmişlerse..
eşim corba içine ekmek atmayı sevmiyordu, ama ekmeği bol bol yiyen bi tip çorbayla..
annem kıtır ekmek yapmıştı bayat ekmekler ziyan olmasın diye bize geldiğine koyduk çok beğendi.
geçen gün bana ekmekleri öyle mi yapsak diyodu :27:

sarımsak yemez derler, işkembeyi bol sarımsaklı içen bi tip eşim (dışarda tabii ben içmem, evlenmeden öncesinde anlatıyodu)
soğan yemem der kendisi, bakıyorum salatada hapur hupur götürüyo!

şimdiye kadar sevmediği bi yemek yaptımsa da beğenmedim demedi, lezzetli çok güzel eline sağlık...
dün de k.valideye anlatıyo soslu bi patates yapmış fırında cok güzel olmuş fln diye, beşamel sos dedim, biliyrum fln dedi herhalde hanfendi..biliyon da oğlun niye hiç bilmiyo, hiç yememiş. daha bi kaşık aldı sosu güzel olmuş bunun dedi :27::27:
eşimin bi yengesi var,elinde büyümüş onun.. kurabiyelerini keklerini çok severdim onungitsem yesem derdim hep filan dedi... sende de onun elinin tadı var sanki, katıp karıştırıp güzel yapıyosun demişti

çok çeşit yemek bilmeyen biri herhalde k.valide,sonra da sevmez sevmez deyip duruyo.. yeri gelince demek lazım, aa evde yiyiooo ama diye :27::27:

çok komikler yaa, oğullarını nasıl yetiştirmişlerse..
eşim corba içine ekmek atmayı sevmiyordu, ama ekmeği bol bol yiyen bi tip çorbayla..
annem kıtır ekmek yapmıştı bayat ekmekler ziyan olmasın diye bize geldiğine koyduk çok beğendi.
geçen gün bana ekmekleri öyle mi yapsak diyodu :27:

sarımsak yemez derler, işkembeyi bol sarımsaklı içen bi tip eşim (dışarda tabii ben içmem, evlenmeden öncesinde anlatıyodu)
soğan yemem der kendisi, bakıyorum salatada hapur hupur götürüyo!

şimdiye kadar sevmediği bi yemek yaptımsa da beğenmedim demedi, lezzetli çok güzel eline sağlık...
dün de k.valideye anlatıyo soslu bi patates yapmış fırında cok güzel olmuş fln diye, beşamel sos dedim, biliyrum fln dedi herhalde hanfendi..biliyon da oğlun niye hiç bilmiyo, hiç yememiş. daha bi kaşık aldı sosu güzel olmuş bunun dedi :27::27:
eşimin bi yengesi var,elinde büyümüş onun.. kurabiyelerini keklerini çok severdim onungitsem yesem derdim hep filan dedi... sende de onun elinin tadı var sanki, katıp karıştırıp güzel yapıyosun demişti

çok çeşit yemek bilmeyen biri herhalde k.valide,sonra da sevmez sevmez deyip duruyo.. yeri gelince demek lazım, aa evde yiyiooo ama diye :27::27:

benim kv de patlıcan yemez kabuklu, sana tüyolar vereyim, soy kabukları öyle yap dedi. sinir oldum ben de. bi kere de alaca bile soymadan tamamen kabuklu fırında güveç yaptım yedi ve çook beğendi :9::9::9::9::9: ayy nasıl oluyo kızlar bunlar pekii :9:

benim kv de patlıcan yemez kabuklu, sana tüyolar vereyim, soy kabukları öyle yap dedi. sinir oldum ben de. bi kere de alaca bile soymadan tamamen kabuklu fırında güveç yaptım yedi ve çook beğendi :9::9::9::9::9: ayy nasıl oluyo kızlar bunlar pekii :9:

Benimkide çok salçalı sevmez azıcık koy salçaları demişti birkeresinde... Ne derse desinler eşim yemeklerimi ımmm diye diye hapur hupur yerken benden mutlusu yok.... :34:

oğullarının her yemem dediklerini yapmamışlar, onların istedikleri gibi davranmışlar..
benimki ne zaman sorsam evdeki yemeği beğenmedim annem de bana tavuk kızarttı derdi..
aayy hergün hergün yenir mi yaa.. tamam etcilsin anlıorum ama mesela karnıyarık ye, etli kurufasülye ye :1:
güveç alayım ben de yapıcam inş öyle şeyler. akşamdan hazırlar dolaba koyarım,benden 1 saat önce geliyor, atar fırına ben gelene kadar pişer.. oohh.. miss.. bence biz pratik yemek tariflerimizi de paylaşalım :9:

kızlar hepinize günaydın:))
ben sizin gibi 2012 gelini değilimy yıllar önce evlendim size bir tavsiyem şu güzel günlerinizi doya doya yaşıyın çünkü en güzel yıllar ilk yıllar oluyor

Benimkide çok salçalı sevmez azıcık koy salçaları demişti birkeresinde... Ne derse desinler eşim yemeklerimi ımmm diye diye hapur hupur yerken benden mutlusu yok.... :34:

amaan salça dedin de el yapımı biber salçası var evde, bi sabah bi güzel sucuk yaptım böyle salçalı banmalık :56:
ilk bi baktı çok koymuşsun salçasını dedi beyfendi, sonra ekmeği bana bana hapur hupur yani :56::56:
aynen ben de çok mutlu oluyorum... bi de anasının evinde sabah kahvaltısız çıkıyodu, bazen öğlen yemeğine de yetişemiodu iş yerinde. akşama kadar aç aç gezerdi.. ben çok şükür,Allahım hep yardım etsin de,hiçbi zaman sabah yanına kahvaltılık bişeyler koymadan yollamadım işe...
anası yemez nasılsa amaaan diyodu belki de.. ama ben koyayım mı yanına deyince, zahmet olcak koşturuyosun ama filan diyo, olsun severek yapıorum ben:54: bize sevgiyle yaklaşsınlar, hani kullanılıyor olma hissi duymayalım, o zaman yaptığımız hiçbişey yormaz,zorlamaz,batmaz ki bize :55::6:

ha bide elimin ayarı yok benim, çok oluyo yaptığım yemekler her seferinde.. buzlukta biraz nohut, biraz pilav var. dolapta koca bi tencere kuru fasülye var.. yine dünden kalan beşamelli patates var :1:
kuru fasülye bugün yenecek, artanı buzluğa atiim diyorum,patatesi naparım bilemedim daha ctesi kahvaltıda üzerine yumurta kırsam nası olur acepp :26:

kaynanaları çatlatacaksınız orta yerlerinden :1::1:

çok şükür yemek konusunda hiç sıkıntımız olmadı ne yapsam yer.. misafirlerin yanında över.. bi güzel koltuklarım kabarır.. yemek konusunda şımartılmak hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda :1::1::1:

koala kahvaltısız çıkmıyoruz dedi

ben her sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum aslında hazırlasam ister eşimde ..:56: uyanamıyorum ki bazende yorgun oluyorum felan

hafta 1-2 gün ancak evde olabiliyor :44:

siz hergün hazırlıyormusunuz?

Son düzenleme:
oğullarının her yemem dediklerini yapmamışlar, onların istedikleri gibi davranmışlar..
benimki ne zaman sorsam evdeki yemeği beğenmedim annem de bana tavuk kızarttı derdi..
aayy hergün hergün yenir mi yaa.. tamam etcilsin anlıorum ama mesela karnıyarık ye, etli kurufasülye ye :1:
güveç alayım ben de yapıcam inş öyle şeyler. akşamdan hazırlar dolaba koyarım,benden 1 saat önce geliyor, atar fırına ben gelene kadar pişer.. oohh.. miss.. bence biz pratik yemek tariflerimizi de paylaşalım :9:

Aynen öyle düşünüyorum bende , herhangi birşeye burun kıvırınca aman oğlum ne istersin demişler, bazen eşimde ben şunu çok sevmem diyor , bende diyorum herşeyden yiyip vitamin alman lazım , önce nazlanıyor sonrada birgüzel yiyor.... Naz yapıyorlar işte ama annesi değiliz biz, eşiyiz di mi...:9:

Bizde kahvaltı yapmıyoruz, birkaç defa denedim ama eşim yemedi sabah sabah yiyemem dedi, benimde işime geldi açıkçası... :9:

kaynanaları çatlatacaksınız orta yerlerinden :1::1:

çok şükür yemek konusunda hiç sıkıntımız olmadı ne yapsam yer.. misafirlerin yanında över.. bi güzel koltuklarım kabarır.. yemek konusunda şımartılmak hoşuma gitmeye başladı son zamanlarda :1::1::1:

koala kahvaltısız çıkmıyoruz dedi

ben her sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum aslında hazırlasam ister eşimde ..:56: uyanamıyorum ki bazende yorgun oluyorum felan

hafta 1-2 gün ancak evde olabiliyor :44:

siz hergün hazırlıyormusunuz?

walla insan bekliyo, övülmek güzel ama kv dün beni övünce araya soktu lafını işte.. kaçtı tüm huzurumuz.. ben duymasam eşim söylemezdi kesin ama ben duyunca kıyamet koptu! :ssz::ssz: neyse övsün tabii, o kadar uğraşıyoruz koşturuyoruz... :35:
kahvaltı hazırlamıyorum canım, annem- ablam her gittiğimde börek verdiler sağolsunlar. onlardan sarıp koyuyordum yanına. dün evde gözleme vardı önceden yapmıştım yememişti eşim, onu ısıttım sardım yanına koydum. bugün dünki kekten koydum yanına.. yani bişeyler oluyor elimin altında sarıp koyuveriyorum.. hazırlamak, oturup yemek ayrı bir iş, o kadarını yapamayabilirim hep hep ama bunu yapıyorum en aznından... haftaya da tost yaparım ptesi, salı da Allah Kerim,sonra tatil gelior zaten... bayram börekleri flan da öbür haftayı kapatır sanırım :27:

walla insan bekliyo, övülmek güzel ama kv dün beni övünce araya soktu lafını işte.. kaçtı tüm huzurumuz.. ben duymasam eşim söylemezdi kesin ama ben duyunca kıyamet koptu! :ssz::ssz: neyse övsün tabii, o kadar uğraşıyoruz koşturuyoruz... :35:
kahvaltı hazırlamıyorum canım, annem- ablam her gittiğimde börek verdiler sağolsunlar. onlardan sarıp koyuyordum yanına. dün evde gözleme vardı önceden yapmıştım yememişti eşim, onu ısıttım sardım yanına koydum. bugün dünki kekten koydum yanına.. yani bişeyler oluyor elimin altında sarıp koyuveriyorum.. hazırlamak, oturup yemek ayrı bir iş, o kadarını yapamayabilirim hep hep ama bunu yapıyorum en aznından... haftaya da tost yaparım ptesi, salı da Allah Kerim,sonra tatil gelior zaten... bayram börekleri flan da öbür haftayı kapatır sanırım :27:

oh sen bayramdan sonrayı bile garantilemişsin canım :1:

merhaba kızlar :3: baya sohbet etmişsiniz ben yokken :31:

bende rejimi 3-4 gün bozdum ama dün akşamdan beri dikkat etmeye tekrar başladım ..

kayınvalidelerden konu açılmış .. benimki pek akıllı değil oğlu yanında olsa da laf söyleyebiliyor :9: o zaman eşim lafını söylüyor benim bişey dememe gerek kalmıyor :51: bazen o yokken söylerse de ben cevabımı veriyorum, ordan çıkınca da eşime anlatıyorum bende şöyle dedim diyorum .. eğer sitem edersem eşim sinirlenir .. ben annemi biliyorum, idare et der .. "annen şunu dedi,nasıl der" falan deyince olmuyor ..

ben neredeyse hergün kahvaltı hazırlıyorum .. belkide evden geç çıktığımız için zor olmuyor ama bazen yorgun olduğumda ya da baş ağrılı olduğumda eşim boşver biraz daha yatalım dediği için hazırlamıyorum ..

hoşgeldin ilkayyyyy :3:

eğer banada böle burada anlatılan gibi bi kaynana denk gelse .. çok sabredip susamazdım sanırım cevap verirdim.. öyle bana laf sokulmasına benimle uğraşılmasına tahammül edebilmem çok zor :1::1: biraz hazır cevap olduğumu hep söylerdi anneciğimmm ... :9::9::9:

şansıma kayınvalidem çok sessiz :1::1:

hoşgeldin ilkayyyyy :3:

eğer banada böle burada anlatılan gibi bi kaynana denk gelse .. çok sabredip susamazdım sanırım cevap verirdim.. öyle bana laf sokulmasına benimle uğraşılmasına tahammül edebilmem çok zor :1::1: biraz hazır cevap olduğumu hep söylerdi anneciğimmm ... :9::9::9:

şansıma kayınvalidem çok sessiz :1::1:

benimki hiç sessiz değildir ama benim en büyük şansım eşim bu konuda :9: bende pek sessiz kalmamda alttan alttan söylerim yada direniş gösteririm gelin gidin demesine falan :9: aman geçinip gidiyoruz işte .. iki haftadır yok özledim walla kız :9: :9:

en son 2 hafta önce görüştük bu haftasonu görmeye gideceğiz

salı günü akşam yola çıkacağımız için haftasonundan ailelerle bayramlaşalım dedik

benim kayınvalidem saf kalıyo bilmiyor pek böyle şeyleri .. nazar değdirmeyeyim de bilmiyor böle şeyleri .. :nazar: değişik yani :nazar:

aman bilmesin bende ona cadı gelinlik yapmıyorum gelince hizmette kusur yok gidincede öyle.. :1::1::9:

Back