- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Bende fena gaza geldim ama araya bayram girmeyeydi iyiydi:2: benimde yaptığım popo ve bacak egzersizleri vardı, akşamları 40 dakkamı almıyor , çok da yorucu olmuyor ama işe yarıyor, onlara yeniden başlamayı düşünüyorum,, benim üst bedenim küçük zaten sorun altta ... koca popomda![]()
evet evet benim de yapmam lazım.. benim de üstümde sorun yok,belim ince.. kemiklerim kalın birazz.. eşimin dizleri bile benden ufaktır belki, onda kemik o kadar yok,bende de tam tersi sırtım filan geniş ama belim ince... bacakalrım kalın benim

spor yapınca iyi oluyordu, alışınca gerisi geliyor inşallah bayram telaşesini atlatayım da başlamayı düşünüyorum inşallah...
bana ablam kilo almışsın dedi, eşim için de ne dese beğenirsinizzzzz: o zaten incecik alsa da belli olmaz! ay sinir oluyorum yaaa adam yiyo yiyo incecik gerçekten, biraz kilo aldı ama belli olmuyo ki o kadar da. off kocamın yanında ben de duba gibi durmuyorum; ama kilo aldım yaniiii![]()
ay çok fenaa,ablayaa

tamam dubalık değil ama eşimin göbeği işime gelior açıkçası.. cünkü ben kemikliyim o zayıff olunca iyice ufak kalıyo yanımda zaten boy farkımız cok yok.. en iysi ben spor yapiiim o yesin

Ben bi ara sürekli tatlı yapıyordum, pasta kek kurabiye ne arasanız... Bi müddettir yapmıyorum, meyve yiyoruz akşamları sadece... önceden tatlı yiyorduk ardından meyve![]()
o da iyiymişş

meyve de yemiyoruz yaa,yemek çay vakit kalmıyo meyveye

üff düzene alışmak, hem çalışıp hem evi çevirmeye alışmak zaman alacak ama sabır, hem bize hem eşlerimize