aynen yaa biz de gitmedik hiç.. gerçi biz cidden "hiç" gitmedik sinemaya..
süreç zorlu olunca anca kaçamak azar azar görüşmeler.. gideydik iyiydi ama kısmet..
walla dengeyi eşim kurmuş işte herkesin arasında.. babaya saygı var ama işte çalışmış haram yedirmemiş ama bakıyorum eşi fln kurban alınacakken adama "sen anlamazsın" diyebiliyor. sözde çok saygılıdırlar, onlarda ataerkil ya, ama bakıyorum kadın adamı zaman zaman küçük düşürürce konuşuyo... zamanında bu adam çok çektirmiş ailesine, ama şimdi müthiş sakin sessiz bi tip.. çalışırım parayı kazanırım kim naparsa yapsın demiş.. para işini bile eşim üstlenmiş..
aynen öyle canım.. yukarda da dedim ya,adam parayı kazanmış,zamanında çoook zenginlermiş batmışlar. zenginlik zamanında hiçbişey yapmamış adam, batınca da kalmışlar öööyle.. sonra eşim çalışmış etmiş,kapatmış vergi borçlarını fln.. sonra da gelen parayı bile eşim idare eder olmuş..yolda bakarım mesela k.valide zor yürüyor kaç kez dikkatimi çekmiştir, k.peder önden önden gider, eşim girer koluna anasının... be adam karını tutsana, gir koluna zor yürüyor işte.. oğlum nasılsa yardım ediyor mu diyor gurur mu yapıyor artık...
geçen k.valide dedi ki eşime, işte bayramdan sonra beni memlekete gönderir misin,gönderirsen gideyim. ben şaşkın tabi, eşim de gülerek senin kocan yok mu dedi. yok işte öyle değil de fln dedi anladım ben,kadın k.pedere söylemesi için eşime diyor yani,sen babana söyle de gideyim diye.. adam o kadar razı oğlunun dediğine.. herşeyin sorumluluğunu sırtlanacak birini bulmuşlar nasılsa...