kızlarr ben gecen ay kendime bi elbise almıştım, onu giymeyi düşünüyorum bayramda. yeni gelin de oldugum içün acaba yeni mi alsam![]()
yeni gelinsin şımartabilrisin kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben gecen ay kendime bi elbise almıştım, onu giymeyi düşünüyorum bayramda. yeni gelin de oldugum içün acaba yeni mi alsam![]()
düğünden sonra birinden borç istendğini ilk defa duydum.. bilinen bişey para oldğu elimizde..
10du, 9 oldu neyse... onu da kendileri almış gibi gerine gerine taktılar.. sinir olduğum bu... biz sevgiliyken daha iyiydik bu kadınla.. eşime sürekli beni sevdiğine dair sinyaller veriyor ama alttan alttan da istemediğim şeyler yapıyor..
takı setine ben de ne gerek var demiştim. ama bi teklif edersin, ya da yapamıyoruz dersin... bizim borç aldığımız,ellerine geçen parayı kendilerininmiş gibi düğünde çaldırdıklarının, yedirdiklerinin parası olarak hep bizden çıkardılar. diyorum ya zırnıklarını görmedim. şimdi tüm borcu düğünden gelen altınlarla kapatmaya çaalışıyruz. umurunda değil daha da havasında.. bilezikleri takmazdım ben de ama annemin bu kadar ısrarına yapcak bişey kalmadı... diğer 3üne de evde diycem artık, hepsini takmadım diycem napiiim.. ama anlar kesinlikle..
yok canım,yenisini al sen bence..
gerek yok dedikçe gerçekten istediğin şeyler bile gerek yok oluyo...
yeni gelinsin şımartabilrisin kendini![]()
ay çok iyi olmuş ya, en azından ev işini cumartesi yaparsın, pazar gezersin, dinlenirsin. ne kadar sevindim canım![]()
aynen bende takı konusuna hiç takılmadım takılmam .. eşimden Allah razı olsun elinden geleninin çok fazlasını yaptı diyebilirim.. ama hep demiştir.. şimdiki evliliklerin (sizleri tenzih ediyorum canlar :) ) çoğunda şu kadar bilezik şöyle ev şöyle eşya araba o bu olsun istenir ya sen benden bu tarz beklemedin hiç der .. set istedim evet hatıra olarak saklayabileceğim birşey hep kalsın diye ama öyle günlükte kullanabileceğim çok uygun birşey... ama alamayız deseydide kıyamet kopmazdı yani.. çok şükür bu konuda ailelerde hiç sorun çıkarmadı.. kontrol bizim elimizdeydi belkide birazda bu yüzden..
o zaman kocişime diyim de bugün alalım bir tane elbise banaşal da alırım belki
ayy canım ayakkabı da çektiii
![]()
boşver canım olan olmuş .. geçmişe dönüp konuşmak inan fayda sağlamıyor .. üzülüyor insan ama yaşandı artık elimizden bişey gelmiyor ..sen kendi içinde affet olanları ..
annende anlarsa anlasın .. malesefki borç hayatın gerçeği .. eşinin arkadaşına vermişsiniz .. bunu siz tercih etmişsiniz .. ne annen ne de kayınvaliden bununla ilgili bişey söyleyemez .. onlar sizin sizde vermeyi tercih etmişsiniz .. istemeden de olsa zorunda kalınmış .. bence annene de sordurtma .. sorarsa da söyle .. annende olsa kimsenin birşey demeye hakkı yok .. yani bence tabi![]()
aynen bende takı konusuna hiç takılmadım takılmam .. eşimden Allah razı olsun elinden geleninin çok fazlasını yaptı diyebilirim.. ama hep demiştir.. şimdiki evliliklerin (sizleri tenzih ediyorum canlar :) ) çoğunda şu kadar bilezik şöyle ev şöyle eşya araba o bu olsun istenir ya sen benden bu tarz beklemedin hiç der .. set istedim evet hatıra olarak saklayabileceğim birşey hep kalsın diye ama öyle günlükte kullanabileceğim çok uygun birşey... ama alamayız deseydide kıyamet kopmazdı yani.. çok şükür bu konuda ailelerde hiç sorun çıkarmadı.. kontrol bizim elimizdeydi belkide birazda bu yüzden..
o zaman kocişime diyim de bugün alalım bir tane elbise banaşal da alırım belki
ayy canım ayakkabı da çektiii
![]()
aaaa ayakkabı dedin de benimde babet almam lazımmm
![]()
kadın milletidoymuyoruz biz hep alsak, hep alsak
![]()
boşverdim zaten canım yaaa. yok,almadılar diye kafama takmıyorum.. taktığım herşeyi kendileri yapmış gibi gerinip durmaları...
bi de nikahta hiçbişey takmadıkları ve bizim çevre düğünü bilmediği için millet hep bişe takılmadı fln diye düşünmüş herhalde.. annemi de rahatsız ediyor böyle şeyler.. takıp gidicem ama bakalım nolcak...eşime de diyemem ki annem bakacak bileziklere diye..
yok canım cıngar değil bu.. düğün öncesi biz hep herşeye ne gerek var dedik. setim olsun isterdim hatıra olması için,eşime de demiştim abartılı bişey değil günlük takacağım bişey olsun diye zamanında.. sonra düğün yaklaştı, bunlar bisürü masraf çıkardılar, elde hazır para nasılsa.. eşime sordum set alcan mı die,para kalmadı dedi. bi adettir,hatıradır, yüz görümlüğü..sırf hatırası için tutar insan.. onu bile almadı.. neydi, parası kalmadıydı.. şimdi onu beraber ödüyoruz, kalkıp bana bi de yengem çalışıyo abim çalışıyo diyebiliyolar! kıyamet kopmuyor elbette, ama gerek yok amaan ne gereği var denilince,sana harcanması gereken parayı bi harcayan çıkıyor...
çok haklısın düşüncelerinde.. bide düğünüstü gerginlikleri oluyor.. maddi sıkıntı illaki oluyor zaten .. çünkü dikkat ettim hemen hemen burada hepimiz kendi çabalarımızla eşlerimizle elele vererek yapmışız birşeyleri.. bi evde iki kişi çalışınca oo tamam bunların tuzu kuru oluyor sanırım biraz.. halbuki yeni evlenen insanların borcu harcı sorumluluk alma süreci derken hiçde öyle değildir..
ama ben diyorum kiiii
şimdi eşlerimizle mutlumuyuz huzurlumuyuz ona bakalım.. hiçbirşey hiçkimse senden eşinden ve sizin huzurunuzdan daha önemli değil..
bayramda şıkır şıkır oluyormuyuz sen onu söyle koalacığım![]()
çok tatlısınız kızlarrevet biz sevgiliyken beyaz eşyalarımızı almıştık mesela. o bize cok büyük bi rahatlık sağladı. laf yedim sonra resmen bunun için kv'den. ama umrum değil. istediğini desin. kocamla biz cok şükrediyoruz iyi ki almışız 3-4 milyar para az değil. böyle böyle evler kuruldu. benim babam da ne istediysem aldı Allah razı olsun. destekçilere bakıcaz kızlarr, boşverin huzurumuz önemli Koala
şimdi eşimin babaannesi ve oradaki komşuları bizi bekliyor
şöle şıkır şıkır bir gelin olalım he
bu tatil ii gelecek bize hergün iş iş ...![]()
şıkır şıkır derken
akşama mutfaklar ne alemde benim yemeğim yok![]()
biber dolması da hiç yapmadım desem
ayşegülllll yetiş
![]()