normalde bende takmıyorum ama eşimin babaannesi rica etti kızım bizim buralarda önemlidir merak ederler dedi
bide gaz verdi yeni gelinsin tazesin şıkır şıkır felanzaten çok seviyorum onu .. çok tatlı dilli saolsun.. onun için bende takmayı düşünüyorum kırmak istemedim bu defa .. nişanlıyken sormuştu dedim çalışıyorz ya babaanne günlük sokakta takılmyo felan diye geri çevirmiştim bu sefer mutlu ediim kadıncağızı dedim
canım inşallah bu patlamalar sizi yıpratmıyordur .. arada küçük küçük patlarsanız büyük patlamayı yok edersiniz .. bence öyle yapın
yani konuşulması gereken zamanda konuşmuyoruz, konuşulmaması gereken zamanda konuşuyoruz biz .. bence büyük kavgaların sebebi bu ..
gidin canım aksatmasındayanması çok zor gerçekten .. kafamı duvara vurasım geliyordu o derece psikopat bi hale sokuyor insanı :104:
eşim sağolsun, iyi ki var
kızlar bayram için bişeyler aldınız mı? ben bir tane gömlek aldım,, şu ipekli olanlar varya dökümlü duruyor, birde etek ve başörtü almayı düşünüyorum, pazar günü... Ama eminim o gün mağazalarda izdiham olur... Bende o izdihamdakilerden biri olucam sanırım
aynen önce biraz buruktum annemler burada diye ama anneciğim gidene kadar gönlünü alıp gelince yine alırım gönlünü diye düşünüyorum
hayatımızda ilk defa iki bayramdada birbirimizi göremedik
geçen bayram onlar ordudaydı bu bayram biz tokatta olcaz
kızlaaaar birşey sorcam
kayınvalideleriniz bayramda takılarını takmanız konusunda sizinle hiç konuştu mu yada siz ne düşünüyosunuz bu konuda... ??
kızlar bayram için bişeyler aldınız mı? ben bir tane gömlek aldım,, şu ipekli olanlar varya dökümlü duruyor, birde etek ve başörtü almayı düşünüyorum, pazar günü... Ama eminim o gün mağazalarda izdiham olur... Bende o izdihamdakilerden biri olucam sanırım
ben lc den aldım uzun gömlek tunik gibi birşey geçen haftalarda bayrama diye almadım ama onu giyerim evlenmeden önce spor bi kanvans kumaş almıştım oda altına tam oldu :) hiç giymemiştim
genelde spor giyindiğim için eşarbım var uygun... bayramlığım hazır :)) eskisi gibi bayramlık hevesim yok nedense herşeyim yeni gibi evlenmeden önce çok almıştık
ondan belkide.. bide eşim biryerde bişey görsek o güzelmiş dene dese.. önceden atlardım nişanlıyken aaa nasılmış felan diye.. şimdi hiç gözüm görmüyor
sürekli eve birşeyler alasım geliyor kendimi unutturdu bu ev derdi ulennn
ben de çok buruğum o konudaüzüntülü bir bayram olacak gibi kötü bi his var içimde..
benimki söylemişti düğünden sonra el öpmeye gittiğimzde neden takmadın diye, aklıma gelmedi dedim.
bayramda takcam, az önce kendi annemle de muhabbeti oldu. bizim nikah - düğün oldu. nikahta takmadılar,annem görmedi taktıklarını.. getir bakıcam deyip duruyor. işin kötüsü 3 tane bileziğimi bi arkadaşına verdik 1 aylığına.. kimsenin haberi yok..ne yapcam bilmiyorum...
ben de ctesi şu k.validenin perde çıkarma işinden sonra ordan kaçış planı olarak bayramlık ve ev alışverişi planı yaptım.
gömlek etek yada elbise almak istiyorum.. üzerine de uyumlu bi eşarp yada şal alırım inş..
ctesi akşam dönüşte perdeleri taktık mı, pazar gündüz ev işleri temizlik,akşam sinema... planım bu haftasonu.. bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı...
aynen önce biraz buruktum annemler burada diye ama anneciğim gidene kadar gönlünü alıp gelince yine alırım gönlünü diye düşünüyorum
hayatımızda ilk defa iki bayramdada birbirimizi göremedik
geçen bayram onlar ordudaydı bu bayram biz tokatta olcaz
kızlaaaar birşey sorcam
kayınvalideleriniz bayramda takılarını takmanız konusunda sizinle hiç konuştu mu yada siz ne düşünüyosunuz bu konuda... ??
Bilezikleri borç olarak mı vermiştiniz, yoksa ödünç mü? bir aylığına demişsinya anlayamadım
benimki bayramda burada olmayacak .. ama daha öncesinden şöyle bi konuşmamız geçmişti .. ben düğün günü onların bana nişanda taktığı seti takmadım .. çünkü gelinliğimde bi tane bile taş yoktu .. bende inci kolye takmak istedim ve taktım .. hatta düğün öncesinde de sordum takıları takayım mı, siz tekrar takmak istermisiniz falan diye .. gerek yok o senin artık istediğini yap dedi .. ama balayında sonra durup durup "neden düğünde takılarını takmadın?, millet bu gelinin hiç takısı yok mu?, siz nişanda bişey takmadınız mı? diye söylendi ne cevap vereceğimi bilemedim" dedi .. bundan sonra her önemli günde takılarımı taksam iyi olurmuş !
birde ben bileziklerime kırmızı kurdela bağlatmıştım hoş bi görüntü oluyor diye .. onların köyünde hediye bilezikler kırmızı kurdelalı olurmuş .. herkes yanlış anlamış bana bişey takmadılar zannetmişooff delirmiştim bunu duyduğumda
ben almadım .. ne zaman alırız onu da bilmiyorum .. elbise almak istiyorum ama karar verdim
arkadaşına borç para vermek yerine bilezik verelim yerine gramı gramına bilezik alalım dedik. hani bi kaybımız da olmayacak..
bana düğünde hiçbişey yapmadılar, bi bileziklerim.. onları da eşim 1 yıl önceden alıp koymuştu.. k.validelerin zırnık faydaları olmadı.. 10 taneydi, birisini eşim bazı borçları için bozdurmuş. kendi işleri için bi sürü para harcattılar,bi set alalım mı sana diye teklif bile etmediler!
annem de sinirli bu konuda onlara.. o yüzden tutturmuş görcem bileziklerini diye.. 9 demiştim ama 6 var elimizde.. ve daha geçen gün verdik.. bayram günü napcaksam
ne saçma prosedürleri var.. bana da sözden sonra evlerine gittiğimizde bi kolye takmıştı, ucunda çeyrek altın var flan... benim k.valide de düğünde hani şundan şu bundan bu diye bağırıyolar ya,en sevmediğim şey aslında... o sırada o kolyeyi bile söyletti.. sanki çok şey yaptılar da.. düşünüyorum hepsi bizim paramızla oldu, havasını bunlar attı... böyle şeyleri düşününce sinirim zıplıyor..
en iyisi bu takı mevzusunu düşünmemek kızlar .. bakmayın benimkinin bilezikte bilezik diyip durduğuna .. 4 bilezik taktılar .. eşim durumu önceden izah etmişti .. yapamayız demişti .. bende fazlasını istemedim .. sette almadım düğünde .. ne gerek var ki ömrümde kullanmayacağım bişey .. gittim kendimi yansıtan bi inci kolye aldım .. bana yetti ..
eşimle takıları aldığımız günden sonra bi daha bu konular açılmadı .. kayınvalide söylendi durdu düğünde takmadın falan diye .. eşimde verdi cevabını .. bende "başkasını ne söylediği yada ne düşündüğü beni ilgilendirmez, herkes kendi gelinine damadına baksın" dedim kayınvalideye .. şimdi yok .. bakalım hactan gelince devam edecek mi aynı senaryoyu okumaya
bayramda da bilezikleri takmam .. annemlerin hediyesi olan, beraber beğendiğimiz bi bileziğim var onu takarım sadece .. ne yalan söyleyeyim imitasyon bana yetiyor .. çokta çeşitli olduğu için severek takıyorum
benimkiler de zaten kasadatak diyeceklerini sanmıyorum. bu arada eşimle pazartesi 29 ekimde birlikte olabileceğiz sanırım ancak. bu işyerlerinde çalıştıgımız sürece imkansız birlikte tatil yapmamız bazen öğlen gidiyor işe haftasonu, öyle vakit geçiriyoruz kahvaltı falan.
düğünden sonra birinden borç istendğini ilk defa duydum.. bilinen bişey para oldğu elimizde..en sevmediğim ve korktuğum şeydi, borç istemeleri, allahtan öyle birşey olmadı.... olsun canım yine çok takın varmış 10 tane bilezik ne demekboşver geçmişe yönelik düşünmemeye çalış, düşündükçe kinlenirsin,, Eşinle iyi anlaşmaya bak canım
en iyisi bu takı mevzusunu düşünmemek kızlar .. bakmayın benimkinin bilezikte bilezik diyip durduğuna .. 4 bilezik taktılar .. eşim durumu önceden izah etmişti .. yapamayız demişti .. bende fazlasını istemedim .. sette almadım düğünde .. ne gerek var ki ömrümde kullanmayacağım bişey .. gittim kendimi yansıtan bi inci kolye aldım .. bana yetti ..
eşimle takıları aldığımız günden sonra bi daha bu konular açılmadı .. kayınvalide söylendi durdu düğünde takmadın falan diye .. eşimde verdi cevabını .. bende "başkasını ne söylediği yada ne düşündüğü beni ilgilendirmez, herkes kendi gelinine damadına baksın" dedim kayınvalideye .. şimdi yok .. bakalım hactan gelince devam edecek mi aynı senaryoyu okumaya
bayramda da bilezikleri takmam .. annemlerin hediyesi olan, beraber beğendiğimiz bi bileziğim var onu takarım sadece .. ne yalan söyleyeyim imitasyon bana yetiyor .. çokta çeşitli olduğu için severek takıyorum
benimkiler de zaten kasadatak diyeceklerini sanmıyorum. bu arada eşimle pazartesi 29 ekimde birlikte olabileceğiz sanırım ancak. bu işyerlerinde çalıştıgımız sürece imkansız birlikte tatil yapmamız bazen öğlen gidiyor işe haftasonu, öyle vakit geçiriyoruz kahvaltı falan.
benim bileziklerde kasada ama nişan seti bizde
haklısın esnek çalışma saatleri zor .. bende patronumla konuştum .. görüşmem olmadığı sürece cumartesileri 3 te çıkacağım artık .. evime gidip temizliğimi bitirsem yeter bana .. yeterki haftaiçi ve pazar günü bu işlerle uğraşmamayımtabi görüşemem olursa çıkamam ama randevu yazmamak için elimden geleni yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?