• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet canım biz biraz ateşli bir çiftiz :) arada büyük patlamalar yaşıyoruz, sonrasında garip bir rahatlama oluyor, sevgiliykende böyleydik malesef... çok uzun zamandır olmamıştı böyle bir şey,, biraz üzüldük ama geçti çok şükür... evliliği yaşayarak öğreneceğiz, olgunlaşacağız sanırım....

canım inşallah bu patlamalar sizi yıpratmıyordur .. arada küçük küçük patlarsanız büyük patlamayı yok edersiniz .. bence öyle yapın :34:
yani konuşulması gereken zamanda konuşmuyoruz, konuşulmaması gereken zamanda konuşuyoruz biz .. bence büyük kavgaların sebebi bu ..

teşekkür ederim canım sorduğun için .. biraz ağrım var hala .. dün gece hayatımın en kötü gecesiydi sanki .. baş ağrısından ağladım ağladıkça arttı :25: sol tarafım; başımdan gözüme, gözkapağıma, soldaki dişlerime ve çeneme kadar inen bi ağrıydı .. öyle bişi yaşamamıştım daha önce :25: doktor migrenim olduğunu söyledi .. iki de ilaç verdi .. bi ay sonra yine gel dedi bakalım ..

psikolog hanım psikolog hanım :51:

ilaçlarını düzenli içiyosun kendine dikkat ediyorsun tamam mı :1::1::9:

Son düzenleme:
çok şükür kalmadı... yolculuğa çıkacak olmak beni heyecanlandırıyor:)) gerçi biraz uzun bir yolculuk olacak 12 saat:53: malesef uçaklar otobüsün yaklaşık 4 katı fiyata olduğu için otobüsle gitmek zorunda kaldık toplam 1 günümüz yolda geçecek yani...

bizimde yol 12 saat sürüyor tokata gidiyoruz biz :)

benim eşim uçağa binmem dediği için otobüsü tercih ettik hoş zaten tokata direk uçak yoktu samsuna gidip oradan yine otobüsle olacaktı

sağlık olsun ya

hayatımda bir kere otobüs yolculuğu yaptım buda 2 olacak ama az olmasından kaynaklı olarak banada eğlenceli geliyor otobüs yolculuğu :1:

Son düzenleme:
canım inşallah bu patlamalar sizi yıpratmıyordur .. arada küçük küçük patlarsanız büyük patlamayı yok edersiniz .. bence öyle yapın :34:
yani konuşulması gereken zamanda konuşmuyoruz, konuşulmaması gereken zamanda konuşuyoruz biz .. bence büyük kavgaların sebebi bu ..

çok haklısın canım ama işte karakterler karakterler, bu olması gerekenleri oldurmuyor,, eşim biraz zor biri... alışmaya çalışıyorum, ama bazen doluyorum bende patlıyoruz işte, bende biraz inadım sanırım:17: korktuğum kadar yıpratmadı bizi belki evli olmamızın , sürekli beraber olmanın etkisi var, çabuk toparladık yani, sevgiliyken bu kadar kolay olmuyordu,, şimdi içten bir sarılış merhametli bir bakış daha kolay çözüyor sanki sorunları....

hayatımda bir kere otobüs yolculuğu yaptım buda 2 olacak ama az olmasından kaynaklı olarak banada eğlenceli geliyor otobüs yolculuğu :1:

Bizde samsuna gidiyoruz... Dinlenme tesislerinde karşılaşırız belki, aynı güzergah sayılır...:1: Ama biz arefe akşamı çıkacğız yola bayram sabahı ordayız, kayınvalidemlerde dört gözle bekliyorlar gelmemizi... Tabi canım değişiklik olucak tedbili mekanda ferahlık vardır demişler... İyi gelecek bize..

benim eşim uçağa binmem dediği için otobüsü tercih ettik hoş zaten tokata direk uçak yoktu samsuna gidip oradan yine otobüsle olacaktı

sağlık olsun ya

5 yıl istanbul- denizli yolculuğu yaptım ..tam bitti üniversite ohh dedim bide geçen yılda 6 ay boyunca her ay eğitime geldim gittim 1 günlüğüne .. otobüs motobüs göresim yok :9:

ayy çok tatlısın balkabaa :9:
içmezmiyim o ağrıyı tekrar yaşamak istemiyorum :31: ağrılarım devam ederse işimi yapamam zaten :50:

sende canım :3: dün eşiminde aynı anda hem dişi hem başı ağrıyordu ağrı kesiciyle biraz rahatladı ama yinede ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum

doktora gidelim diyorum bayramdan önce bakalım ikna edebilecekmiyim :40:

bayramda biraz dinlenirsin ilaçlarınıda kullanınca toparlanırsın daha ii olursun inşaAllah :34:

çok haklısın canım ama işte karakterler karakterler, bu olması gerekenleri oldurmuyor,, eşim biraz zor biri... alışmaya çalışıyorum, ama bazen doluyorum bende patlıyoruz işte, bende biraz inadım sanırım:17: korktuğum kadar yıpratmadı bizi belki evli olmamızın , sürekli beraber olmanın etkisi var, çabuk toparladık yani, sevgiliyken bu kadar kolay olmuyordu,, şimdi içten bir sarılış merhametli bir bakış daha kolay çözüyor sanki sorunları....

tabi ki evlenince toparlanmak daha kolay .. ama "bazen doluyorum" diyorsun ya işte dolmalar yaşanmadan konuşabilmelisiniz herşeyi .. önemli olan tek şey iletişim dili .. onu ayarladın mı sorun çözmek çok kolay canım .. sen hiç bişeyi içine atma olur mu :34:

Bizde samsuna gidiyoruz... Dinlenme tesislerinde karşılaşırız belki, aynı güzergah sayılır...:1: Ama biz arefe akşamı çıkacğız yola bayram sabahı ordayız, kayınvalidemlerde dört gözle bekliyorlar gelmemizi... Tabi canım değişiklik olucak tedbili mekanda ferahlık vardır demişler... İyi gelecek bize..

aynen önce biraz buruktum annemler burada diye ama anneciğim gidene kadar gönlünü alıp gelince yine alırım gönlünü diye düşünüyorum

hayatımızda ilk defa iki bayramdada birbirimizi göremedik

geçen bayram onlar ordudaydı bu bayram biz tokatta olcaz :43:

kızlaaaar birşey sorcam

kayınvalideleriniz bayramda takılarını takmanız konusunda sizinle hiç konuştu mu yada siz ne düşünüyosunuz bu konuda... ??

sende canım :3: dün eşiminde aynı anda hem dişi hem başı ağrıyordu ağrı kesiciyle biraz rahatladı ama yinede ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum

doktora gidelim diyorum bayramdan önce bakalım ikna edebilecekmiyim :40:

bayramda biraz dinlenirsin ilaçlarınıda kullanınca toparlanırsın daha ii olursun inşaAllah :34:

gidin canım aksatmasın :31: dayanması çok zor gerçekten .. kafamı duvara vurasım geliyordu o derece psikopat bi hale sokuyor insanı :104:

eşim sağolsun, iyi ki var :16: :48:

gidin canım aksatmasın :31: dayanması çok zor gerçekten .. kafamı duvara vurasım geliyordu o derece psikopat bi hale sokuyor insanı :104:

eşim sağolsun, iyi ki var :16: :48:

evlilik, bazen sadece iyi ki var dediğin anların tanımı bile olabiliyor bazen dimi ... :16::16:

Son düzenleme:
ne güzel o iki günü de kendine ayırırsın kendi ailenle takılabilirsin..

herşeyi 1.güne sığdıracaksınız yani canım :31:

aynen canlar. 2. ve 3. günü artık yalnız takılacağım. zaten kocamla geçirdiğimiz tam 1 gün bile yok hiç :14: çalışma saatlerimiz çok kötü. haftasonu da çalışıyor eşim. haftaiçi izni var :14:

tabi ki evlenince toparlanmak daha kolay .. ama "bazen doluyorum" diyorsun ya işte dolmalar yaşanmadan konuşabilmelisiniz herşeyi .. önemli olan tek şey iletişim dili .. onu ayarladın mı sorun çözmek çok kolay canım .. sen hiç bişeyi içine atma olur mu :34:

çok haklısın, bazen beni rahatsız edeceğini bildiğim halde susuyorum,, tatsızlık olmasın diye, belki susmasam eşimde bunu kabullenecek... çünkü sustuğum bişey geçte olsa çıkıyor, o zaman da bizi rahatsız ediyor... ne güzel topiğimizde bir psikolog olması ne iyiyimiş..:34: teşekkür ederim canımmm

aynen önce biraz buruktum annemler burada diye ama anneciğim gidene kadar gönlünü alıp gelince yine alırım gönlünü diye düşünüyorum

hayatımızda ilk defa iki bayramdada birbirimizi göremedik

geçen bayram onlar ordudaydı bu bayram biz tokatta olcaz :43:

kızlaaaar birşey sorcam

kayınvalideleriniz bayramda takılarını takmanız konusunda sizinle hiç konuştu mu yada siz ne düşünüyosunuz bu konuda... ??

bence de gezmenin tadını çıkaralım... Biz düğünden 1,5 ay sonra gitmiştik eşimin memleketine , o zman kayınvalidem , gelirken takılarını unutma takarsın demişti.. Bende şıngır şıngır takmıştım valla:)) ama şimdi bankada takılarımız, onlarda biliyor bunu.. o yüzden bişey demezler,, ama yanımda annemlerin hediyesi olan bileziği ve setimi götürücem, takarım, yeni gelin olduğumuz belli olsun ama dimi..:17:

bence de gezmenin tadını çıkaralım... Biz düğünden 1,5 ay sonra gitmiştik eşimin memleketine , o zman kayınvalidem , gelirken takılarını unutma takarsın demişti.. Bende şıngır şıngır takmıştım valla:)) ama şimdi bankada takılarımız, onlarda biliyor bunu.. o yüzden bişey demezler,, ama yanımda annemlerin hediyesi olan bileziği ve setimi götürücem, takarım, yeni gelin olduğumuz belli olsun ama dimi..:17:

normalde bende takmıyorum ama eşimin babaannesi rica etti kızım bizim buralarda önemlidir merak ederler dedi

bide gaz verdi yeni gelinsin tazesin şıkır şıkır felan :1::1: zaten çok seviyorum onu .. çok tatlı dilli saolsun.. onun için bende takmayı düşünüyorum kırmak istemedim bu defa .. nişanlıyken sormuştu dedim çalışıyorz ya babaanne günlük sokakta takılmyo felan diye geri çevirmiştim bu sefer mutlu ediim kadıncağızı dedim :1::1::1:

Back