Evet canım biz biraz ateşli bir çiftiz :) arada büyük patlamalar yaşıyoruz, sonrasında garip bir rahatlama oluyor, sevgiliykende böyleydik malesef... çok uzun zamandır olmamıştı böyle bir şey,, biraz üzüldük ama geçti çok şükür... evliliği yaşayarak öğreneceğiz, olgunlaşacağız sanırım....
biz bakalım ne yapacağız bayramdaeşim çalışacak 2. ve 3. günü
teşekkür ederim canım sorduğun için .. biraz ağrım var hala .. dün gece hayatımın en kötü gecesiydi sanki .. baş ağrısından ağladım ağladıkça arttısol tarafım; başımdan gözüme, gözkapağıma, soldaki dişlerime ve çeneme kadar inen bi ağrıydı .. öyle bişi yaşamamıştım daha önce doktor migrenim olduğunu söyledi .. iki de ilaç verdi .. bi ay sonra yine gel dedi bakalım ..
çok şükür kalmadı... yolculuğa çıkacak olmak beni heyecanlandırıyor:)) gerçi biraz uzun bir yolculuk olacak 12 saatmalesef uçaklar otobüsün yaklaşık 4 katı fiyata olduğu için otobüsle gitmek zorunda kaldık toplam 1 günümüz yolda geçecek yani...
canım inşallah bu patlamalar sizi yıpratmıyordur .. arada küçük küçük patlarsanız büyük patlamayı yok edersiniz .. bence öyle yapın
yani konuşulması gereken zamanda konuşmuyoruz, konuşulmaması gereken zamanda konuşuyoruz biz .. bence büyük kavgaların sebebi bu ..
psikolog hanım psikolog hanım
ilaçlarını düzenli içiyoruz kendine dikkat ediyorsun tamam mı
bizimde yol 12 saat sürüyor tokata gidiyoruz biz :)
hayatımda bir kere otobüs yolculuğu yaptım buda 2 olacak ama az olmasından kaynaklı olarak banada eğlenceli geliyor otobüs yolculuğu
biz bakalım ne yapacağız bayramdaeşim çalışacak 2. ve 3. günü
bizimde yol 12 saat sürüyor tokata gidiyoruz biz :)
benim eşim uçağa binmem dediği için otobüsü tercih ettik hoş zaten tokata direk uçak yoktu samsuna gidip oradan yine otobüsle olacaktı
sağlık olsun ya
hayatımda bir kere otobüs yolculuğu yaptım buda 2 olacak ama az olmasından kaynaklı olarak banada eğlenceli geliyor otobüs yolculuğu
ayy çok tatlısın balkabaa
içmezmiyim o ağrıyı tekrar yaşamak istemiyorumağrılarım devam ederse işimi yapamam zaten
çok haklısın canım ama işte karakterler karakterler, bu olması gerekenleri oldurmuyor,, eşim biraz zor biri... alışmaya çalışıyorum, ama bazen doluyorum bende patlıyoruz işte, bende biraz inadım sanırımkorktuğum kadar yıpratmadı bizi belki evli olmamızın , sürekli beraber olmanın etkisi var, çabuk toparladık yani, sevgiliyken bu kadar kolay olmuyordu,, şimdi içten bir sarılış merhametli bir bakış daha kolay çözüyor sanki sorunları....
Bizde samsuna gidiyoruz... Dinlenme tesislerinde karşılaşırız belki, aynı güzergah sayılır...Ama biz arefe akşamı çıkacğız yola bayram sabahı ordayız, kayınvalidemlerde dört gözle bekliyorlar gelmemizi... Tabi canım değişiklik olucak tedbili mekanda ferahlık vardır demişler... İyi gelecek bize..
sende canımdün eşiminde aynı anda hem dişi hem başı ağrıyordu ağrı kesiciyle biraz rahatladı ama yinede ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum
doktora gidelim diyorum bayramdan önce bakalım ikna edebilecekmiyim
bayramda biraz dinlenirsin ilaçlarınıda kullanınca toparlanırsın daha ii olursun inşaAllah
gidin canım aksatmasındayanması çok zor gerçekten .. kafamı duvara vurasım geliyordu o derece psikopat bi hale sokuyor insanı :104:
eşim sağolsun, iyi ki var
ne güzel o iki günü de kendine ayırırsın kendi ailenle takılabilirsin..
herşeyi 1.güne sığdıracaksınız yani canım
tabi ki evlenince toparlanmak daha kolay .. ama "bazen doluyorum" diyorsun ya işte dolmalar yaşanmadan konuşabilmelisiniz herşeyi .. önemli olan tek şey iletişim dili .. onu ayarladın mı sorun çözmek çok kolay canım .. sen hiç bişeyi içine atma olur mu
aynen önce biraz buruktum annemler burada diye ama anneciğim gidene kadar gönlünü alıp gelince yine alırım gönlünü diye düşünüyorum
hayatımızda ilk defa iki bayramdada birbirimizi göremedik
geçen bayram onlar ordudaydı bu bayram biz tokatta olcaz
kızlaaaar birşey sorcam
kayınvalideleriniz bayramda takılarını takmanız konusunda sizinle hiç konuştu mu yada siz ne düşünüyosunuz bu konuda... ??
aynen canlar. 2. ve 3. günü artık yalnız takılacağım. zaten kocamla geçirdiğimiz tam 1 gün bile yok hiççalışma saatlerimiz çok kötü. haftasonu da çalışıyor eşim. haftaiçi izni var
bence de gezmenin tadını çıkaralım... Biz düğünden 1,5 ay sonra gitmiştik eşimin memleketine , o zman kayınvalidem , gelirken takılarını unutma takarsın demişti.. Bende şıngır şıngır takmıştım valla:)) ama şimdi bankada takılarımız, onlarda biliyor bunu.. o yüzden bişey demezler,, ama yanımda annemlerin hediyesi olan bileziği ve setimi götürücem, takarım, yeni gelin olduğumuz belli olsun ama dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?