günaydııın!!
nasılsın canım? nasıl gidiyor hayatt?
karmaşık... dün bi mutlulukla gittim anneme,ablam geldi kızkıza oturduk ne güzel...
eşim beni almaya geldi bi ciddiyet, bi surat asıklığı..
çıktık neyin var,bişey mi oldu,canın sıkılmış bişeye dedim.. zannediyorum dışarda canı bişeye sıkıldı...ben üsteledikçe bağırmaya başladı, yok işte sen bu eşikten adımımı attığıma şükret fln diye... sustum bişey demedim, bağırma bana fln dedim...
eve gittik,açtı gittiği yerde bişey yememiş yolda zıvanadan çıkmadan önce söylemişti.. gittim çay koydum, gözleme yaptım, götürdüm odaya.. yemicem ben dedi, hazırladım o kadar fln dedim, ısrar etme yemicem diye tersledi... topladım ben de herşeyi, gittim yemek hazırladım bugüne.. ortalığı sildim.. o gitti yattı sonra..
o kadar zirve mutluyken, bu kadar can sıkıntısı... hiç iyi değilim bugün aslında..
Sıkma canını .. gerginlikler gerginlikleri getiriyor.. bugün şimdi birşey olmamış gibi gelir akşama eve
erkeklerin ruh halleri böyle işte .. gelip gidiyo
gece arkamı dönüp yattım, o da arkasını döndü.
arasıra rahat etmedi yüzünü döndü, kolunu attı filan ama uyku semesiydi sanırım bilinçli yaptığını zannetmiyorum.. hiç o tarafa dönesim gelmedi... sabah da kalktım, baktım kalkmıyor, geç kalıyosun dedim uyandırdım. o banyodayken ben kapıya gittim,çıkıyorum ben dedim, tamam dedi buz gibi... çıktım evden.. akşam nası gelir bilmiyorum...
normalde sürdürür mü gerginlikleri canım
Allah Allah, sen ona ne yaptın ki? bir şey de yapmamışsın...
iyi yapmışsın canım. bu akşam gelir belki özürdilerim aşkım, üzdüm seni derr. sarılırsınızen güzel sahnee
Bencede akşam gönlünü alınca unutulup gider
şimdi canını sıkma hiç.. belliki birşeye sinirlenmiş sende patlamış..
günaydın kızlaaaarrrr
bugün karnımda bir ağrı var bi ateş basması felan ... halsizlik var
sizler nasılsınızz
karmaşık... dün bi mutlulukla gittim anneme,ablam geldi kızkıza oturduk ne güzel...
eşim beni almaya geldi bi ciddiyet, bi surat asıklığı..
çıktık neyin var,bişey mi oldu,canın sıkılmış bişeye dedim.. zannediyorum dışarda canı bişeye sıkıldı...ben üsteledikçe bağırmaya başladı, yok işte sen bu eşikten adımımı attığıma şükret fln diye... sustum bişey demedim, bağırma bana fln dedim...
eve gittik,açtı gittiği yerde bişey yememiş yolda zıvanadan çıkmadan önce söylemişti.. gittim çay koydum, gözleme yaptım, götürdüm odaya.. yemicem ben dedi, hazırladım o kadar fln dedim, ısrar etme yemicem diye tersledi... topladım ben de herşeyi, gittim yemek hazırladım bugüne.. ortalığı sildim.. o gitti yattı sonra..
o kadar zirve mutluyken, bu kadar can sıkıntısı... hiç iyi değilim bugün aslında..
bilmiyorum,benden önce geliyo normalde. açarım anahtarla girerim içeri.. gelir sarılır sarılır.. kendi bilir..hazırlarım soframı otururum..
bakıcaz artık... ben bişey yapmadım ki.. hakkı yoktu o kadar bağırmaya..hadi canı sıkılıyo eski olaylara,tamam dedim uzatmayalım, o kadar hazırladım ettim,oturup zıkkımlansaydı en azından... çok kırıldım,çok sinirlendim öyle yapınca..
canım eşin haksız yere sana tepki göstermiş .. tamam ailene kırgın olabilir ama bu konuda muhatabı sen değilsin ki .. ayrıca sana sormuş annenlere gideceksen alırım seni diye .. hem bu şekilde konuşup hemde almaya geldiğinde trip atması tuhaf :26: acaba bişey mi oldu seni almaya geldiğinde? eve girip biraz oturdu mu kapıdan mı aldı geçti?
yoo geçti içeriye, biz çay içiyoduk, salonda annemler yokken yanımızda bişeyler yer misin dedim,yok gidelim dedi. çay koyayım mı dedim. çay koyduk,annem de aa yemek demeden çay dedik,yemek koyalım mı dedi. yok atıştırdm ben dedi.. bi bardak çay içtik, kalktık. dışarı çıkınca ben merakla bişey mi var, bişey olmuş,moralin bozuk senin canın sıkkın fln diye sıkıştırdım. uzatma filan demeye başladı.. yani dün akşam olan bi olaydan değil, şimdiye kadar olmuş olanlardan dolayı sinirliydi, ben yine bşey demedim, bağırma bana ben sana naaptım,suçum neye canın sıkkın diye sormak mı dedim... baktım devam ediyor, sustum oturdum... sonra gerisi geldi işte. burnumdan getirdi resmen yaa..eve gdince mesele uzamasın diye hazırlandım, getirdim.. tersledi yemicem diye, e hadi ya o kadar hazırladım dedim. yok, uzanıyodu, yanına gittim kolunu tuttum hadi gel diye. baktı ters ters yemicem ısrar etme dedi.. iyi dedim topladım hepsini gittim mutfağa...
"yok gidelim" demesine rağmen oturmak zorunda bırakılmış gibi olmuş .. ondan mı acaba kızgınlığı alevlendi .. eğer gündüzdende bi gerginliği varsa iyice gerilmiştir orda oturunca .. benimki mesela en ufak bi ısrara bile gelemiyor. bi kere söylemen yeterli der .. oda öyle bi düşüncedeyse belki o yüzden kızmıştır sana benim oturttun orda diye .. ama sen haklısın ... sonuçta oraya kadar geldi bi oturması annenlerle 2 dakika da olsa konuşması lazım .. sonra insan annesine karşı mahcup oluyor biliyorum o duyguyu ..
sen iyi yapmışsın o sinirliyken susmakla canım .. sonra da ona bişeyler hazırlamışsın o da güzel olmuş canım .. boşuna diye düşünme .. eminim bugün eşin dün akşamı düşünecek ve senin tavırlarının farkına varacak .. akşam geldiğinde sıcak davranma ama trip yapma bence .. ya aşkım cicim yapma ama surat asma .. bence akşam güzel olacak özür dileyecek ..
yok o ısrarda sorun yoktu, kapıya kadar kendi geldi, hmm geleyim mi geliim bari filan dedi...benim ısrarla neye suratın asık dememe sinir oldu..
bi de bizim işlerin en çok karışmasına sebep ablamın eşi oldu,bizden tarafken birden çark etti filan.. bana tamamen düşman kesildi.. ablam yukardaydı,aşağıda onların arabasını görünce sinirleri zıplamış, bi aara öylle bişeyler söyledi.. eniştemi yukarda mı zannetti artık neyse.. ben de ısrarla niye niye deyince, bi kere sordun bişey yok dedim,2 sordun yok dedi. 3.yü sorma fln dedi.. ama bişey olduğu bariz ortada..sonra da kayış koptu iyice..
pişman değilim ben hazırladım ettim diye.. tavır yapan o,suçum yok ki benim.. neyse akşam da eve girerim selam veririm naber derim,mutfağa geçerim zaten..bi zahmet bu kez o gelsin..
yok o ısrarda sorun yoktu, kapıya kadar kendi geldi, hmm geleyim mi geliim bari filan dedi...benim ısrarla neye suratın asık dememe sinir oldu..
bi de bizim işlerin en çok karışmasına sebep ablamın eşi oldu,bizden tarafken birden çark etti filan.. bana tamamen düşman kesildi.. ablam yukardaydı,aşağıda onların arabasını görünce sinirleri zıplamış, bi aara öylle bişeyler söyledi.. eniştemi yukarda mı zannetti artık neyse.. ben de ısrarla niye niye deyince, bi kere sordun bişey yok dedim,2 sordun yok dedi. 3.yü sorma fln dedi.. ama bişey olduğu bariz ortada..sonra da kayış koptu iyice..
pişman değilim ben hazırladım ettim diye.. tavır yapan o,suçum yok ki benim.. neyse akşam da eve girerim selam veririm naber derim,mutfağa geçerim zaten..bi zahmet bu kez o gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?