konuşurken tartışmaya dönüyor, daha 15 günlük evliyken tartışmak çok dokunuyor bana susuyorum..
her geldiklerinde kalamazlar, çalışıyorum diye.. ama ctesi gelirlerse kalırlar eminim ben bundan... eşim onlara götüreyim diyemez, onlar yarım ağız kalkalım derler, eşim de yok işte yarın tatil beraber kahvaltı yaparız der... bu konuyu önceden konuşmuştuk, ben ne gerek var herkesin evi varken bi sıkıntı bi hastalık durumu yokken ne gerek var demiştim, resmen tartışmaya döndü.. h.içi beni aramıor zaten k.valide eşimi gündüz arıyor..muhakkak arar yani napıyosun diye..beni aramadı bi gereksinim dışında nasılsın diye düğünden beri.. haa bi kez yalnızken gece aramıştı korkmuyosun demi diye.. h.sonu ararlar muhakkak napıyosunuz diye..planlar ne öğrenmek mi istiyolar neyse.. eşim hiç rahatsız değil yaa, diyorum ya ctesi gelseler kalacaklardı ve bu ona normal geliyor... konuşsam tartışıyoruz, annemler sana çok iyi davranıyo sen onları neden istemiyosun diye...
sen baştan tavrını koy canım .. sakin sakinde eşine anlatırsın ... zamanla oturur .. daha çok yeni evlisiniz .. zamanla gitmeler gelmelerde azalıyor .. biz yeni yeni evimizde başbaşa kalabiliyoruz..
walla ne derlerse desinler, tavrım belli... h.içi yemeğe misafir ağırlayamam, gelirse mümkünse pazar akşam gelsin ki ctesi akşam kalamasın... ben de zırt pırt gidemem, evimin işi yetiyo bana..yorgun argın geliyorum zaten... biraz uzak olallım, bakalım bu hafta anneanne fln yok karışacakları bi durum yok.. bakalım nolcak... bayram geliyor,asıl hüsran zamanı bence..
seninle aynı durumdayız, bi farkla ben akşam yapmak zorundayım bunları... yada h.sonu..
kışlıklar çıkacak, dün ortalığı süpürdük bugün vileda yapcam inş..
walla ciddden kavga oluyor, ilk zamanlar bu kadar kavga olmasın diye susuyorum işte.. ama akşamları eve gelmek istediğimi, başbaşa vakit geçirmek istediğimi söyledim sakince.. sanırım kabul etti,bu hafta yaptıracakları bi iş, gezdirecek bi anneanne vs yok.. herkesin niyeti belli olur yavaş yavaş...
ben de dün cebren ve hileyle oturma odasını süpürttüm 
yani ben diğer yerleri süpürdüm dizi izliyodu, sürekli mutfağa çağırdım reklam girdi mi diye.. ben yapiim dedi götürdü süpürgeyi 

eh olacak o kadar...
benimkide ya dizi ya maç izler beni sinir eder .. ama gidip kızmam .. önce baya bi yanına gitmem .. sonra gider yanına oturur, şu şu işlerimi yaparsam bitecek ama ayaklarıma uzatıp dinlemem vakit kalmayacak yada seninle film izlemek istiyorum ama bu işlerinde yapılması lazım derim .. sonra da odaları süpürüveririmisin aşkım derim

bütün evi süpürüveriyor sağolsun

kızarsam yada kızmasam bile yapmam gereken işlerden sitem edersem suratımı asarsam sevmez öyle .. bişeyde yapmaz ..
ben de pilav kaldı da buzluğa atmıştım mikrodalgada ısıtırım diye..
çorba yapsam bugünden yarına nası olur acaba? suya atıp kaynatsam sonra da unu başka yerde kavursam, o pirincin suyundan döksem, yoğurt yumurta.. bu karışımı pirince döksem.. nası olur ki... :26::26: