2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

geçen haftada biz pazarı evde geçirmiştik bu haftanın planını yapamadık henüz ama atarız heralde kendimi dışarı

ama evde oturunca müthiş dinlenmiş oluyorsun hatta akşam dinlenmişlikten uykun gelmiyor

benim eşim o konuda o kadar realist konuştu ki..
düşünmek istemediğim için üzerinde düşünmedim..
ben gitmesen olmaz mı rapor alsak dedim, "başkalarının anakuzuları gidip dağda savaşırken,kimisi şehit olurken ben nasıl evde otururup yalandan rapor alırım, ölmek varsa evde de olur orda da olur" dedi... sus sus konuşma dedimse de gayet de realist bir konuşma yaptı... düşündükçe içim daralıor ve seni çok iyi anlıyorum...
ama eşine anlatsan, belki biraz ağlasan başının ağrısı geçer,biraz için rahatlar belki.. ama senin tercihin.. Allah yardımcımız olsun o dönemde, düşündükçe çıldırasım geliyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlarr benimkinin daha var; ama onsuzlugun ne kadar zor oldugunu bir gece ayrı yatınca anladım rabbim eşlerimizi başımızdan ayırmasın

maşallah sana canım,darısı başımıza ben de 12 günlük evliyim ama misafir ağırlama 1 oldu şimdiden.. 5 aya bulur mu benimki de bilmem.. kalkarsın inş altından... :13: kolay gelsin çok çok sana
ben de şimdi interneetten tarif topluyorum, hiç yemek yapmayan biri değilim ama olsun yine de çeşit dursun elimin altında.. hergün çıktı alıyorum yaparız Allah'ın izniyle inş.. benim annem de çalışıyordu, onu düşünüyorum iş yaptıkça.. O yaptıysa Allahım bana da o gücü verir inşallah diyorum ...

günaydın kızlar hatimin size selamı var üzerimde kalmasın

nasılsınız kızlar .. nasıl geçti haftasonları.. ?

benim cuma günü tam 5 ay doldu eşimle değişiklik yaptık vedışarıda yemek yedik sonrada evimize bir adet aksesuar aldık english home dan .. 5. ay ev hediyemmm

sonra cumartesi akşamı tam pert oldum toplamda 27 kişiydik

pazar günü öğlene kadar uyuduk resmen çok yoruldum ama değdi kesinlikle ..

1 2 saatte tüm toparlamalarımı yaptım evim derli toplu sonra attık kendimizi dışarı çıktık

Son düzenleme:

süper ya! tebrikler bebeyim benim de dün misafirim vardı, hafataya da var :)

hadi geçmiş olsun
ben cuma akşamı temizlik yapacaktım yapamadım .. eşim "oturacaksın bu akşam benimle, çok yoruyorsun kendini, bugün oturup yalan dünya izleyeceğiz, hiçbişey yapmayacağız" dedi ve öylece oturup dizi izledik cips yedik (rejim yalan oldu) cumartesi malum işe geldim ama biraz erken çıktım 4 buçukta .. eve gittim, bi kurabiye yaptım, tuvaleti ve banyoyu temizledim, duş al hazırlan falan sonra düğüne gittik ..

düğünden sonra arkadaşlarımıza gittik gece 1 buçuğa kadar ordaydık .. onlar 11 den sonra film izledi ama ben kenarda sızmış kalmışım pazar günüde geç kalkıp kahvaltı yaptık .. sonra başladım ütüye eve yeni taşınmıştım ya ben .. bütün güneşliklerimi yenilemek zorunda kalmıştım .. güneşliklerim anca geldi ve poşetin içinde getirdiler katlama izi olmuş hep .. metrelerce perde ütüledim

sonra kıyafetlerimiz ütüledim .. ardından eşim evi süpürdü ben viledaladım sonra markete gittik dışarda yemek yedik .. kociş bana acıdı sonrada eve gelip hazırlanıp nişana gittik .. ayyyy anlatırken bile daral geldi sabahta kazıdım kendimi yataktan resmen .. sözde pazar günü evde uyuşuk uyuşuk yatacaktım

yaa yetmiyor bu haftasonları resmen cumartesi günü temizlik yapıyorum ben de, pazar günü de mutlaka misafirim oluyor sonra da pazartesi oluveriyorrrrr

yaa yetmiyor bu haftasonları resmen cumartesi günü temizlik yapıyorum ben de, pazar günü de mutlaka misafirim oluyor sonra da pazartesi oluveriyorrrrr

gece yatağa yattığımda acıdım kendime bir daha hiç bir işimi pazar günü yapmayacağım

ay kızlar teşekkürler .. vallahi attım üzerimden büyük bir yük .. uzun bi süre bu kadar kalabalık bir misafirim olmaz sanırım

rahatladım bayaaa .. ama cumartesi akşamı o kadar fenaydım gibi yattım heryerim ağrıyordu parmaklarımın ucuna kadar ..

ilkay maşallahınız varmış sizinde bi maraton tutturmuşsunuz bu haftasonu düğün nişan temizlik ütü

pazar günü dinlenmeseydim bu sabah kazırdım yataktan kendimi eminim bende

bu sabah 7.30 da kalktım kahvaltı hazırladım felan evim derli toplu akşama yemeğim var kafam rahat.. amaaaa

ev hiç dağılmasın kirlenmesin istiyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…