2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

dün aslında güzeldi ya; ama evimi nedense cok özledim ya ay şaka gibi. kocamı da özledim, annemlere giderken gözüm doldu.

kocan bugün gelecek dimi ayy canım haklısın ne kadar annenin evi olsa da insan kendi evini özlüyor .. akşam iki saat oturuyoruz saate bakıyorum evimize gitmek için .. çok ilginç .. insan hemende nasıl benimsiyor ..

inşallah gelecek, evet. çok heyecanlıyıımm gerçekten ya sanki yaşadığım ev oraası değildi. gerçi odam belki kalmış olsaydı daha adapte olurdum belki de. ama yok,yok; insan alışıyor kendi düzenine dediğin gibi canım

eşim askere gittiğinde ben kendi evimde kalmak istiyorum :26:

evet ya kesinlikle çok rahatmışız..
şimdi iş yerinde boş zamanımda ya yemek tarifi bakıyorum, ya ne zaman ne yapsam planları yapıyorum...
h.sonu bikaç yemek koymayı düşünüyorum buzdolabına bakalım becerebilirsem inş..
temizlik de var, çamaşır da.. ütü de çıkar kesin...

sanırım ben bu hafta temizlik yapmayacağım peekk, çok mutluyum; cunku evimi hafta içinden az az temizledim; üşenmedim bu sefer kızlar

ne güzel, benim daha elim o kadar alışmadı,tembelllik devam ediyor. bikaç haftaya alışmayı ümit ediyorum inş..

BENİM HAFTA İÇİ HİÇ HALİM KALMIYOR YA. CUMARTESİ HERŞEYİ YAPMAM LAZIM

benim de kalmıyo yaaa.. anca işte bi sonraki günün yemeğini yapabilirim gibi gelior bana..

merhaba temiz düzenli pratik yemekler yapan taze gelinler

daha o kadar olamadım kendi adıma konuşayım ama yine de merhaba

eşim askere gittiğinde ben kendi evimde kalmak istiyorum :26:

yakın mı canım askerlik,Allah yardımcınız olsun inşallah..

Son düzenleme:
yakın iki gecedir rüyalarımda onu yanımdan alıp askere götürüyorlar nisanda gidecek .. ve günler çok çabuk geçiyor

yine duygusallardayız .. üzülme lütfen bugünler nasıl su gibi geçiyorsa o zamanda öyle geçip gidecek

diyerek bugün ancak gelebildim

kızlaaaaar nasılsınız

çok yoğundu ofis gelenler gidenler derkende akşam oldu sayılır artık :)))

ay ne güzel yarın cumartesi ve benim aileciğimmmmmmmmmmm geliyorrrrr

rüyalar olmasaydı duygusala bağlamazdım bu kadar

senin için çok güzel bi cumartesi olacak canım hazırlıklar nasıl ?

rüyalar olmasaydı duygusala bağlamazdım bu kadar

senin için çok güzel bi cumartesi olacak canım hazırlıklar nasıl ?

kıyamam ki.. hasretlik zor da olsa yürek bağları kuvvetli olan aşıkların ancak aşkına aşk katıp daha da birbirine kenetler..

benim hazırlıklar güzel gidiyor canım dün eve giderken alışverişimin bir kısmını yaptım dün mutfak dolaplarım yatak odası komidin çekmecelerimi ve banyomu elden geçirdim salonumun tozunu aldım bide 2 makine çamaşır yıkadım

bugüne eşcağızım eve süpürge açıp viledayla silecek reklam ettiğimi duymasın hah

bugün bende tatlımı yapacağım

ve sebze meyve kısmını yapacağım alışverişimin birde ütülerim var biraz onları yaptımmı

yarına bir tek yemeklerimi yapacağım üstelik annem gelemiyor erkenden ama kendime güveniyorum Allahın izniyle yaparım çünkü hepsini denedim daha önceden sadece ölçü konusunda annemden yardım alacağım

akşama kadar da Allahın izniyle bi şekilde kalkarım altından

insan yeter ki istesin ya heves etsin .. herşey oluyor .. bunu evlilik hayatımda birkez daha anladım ..

maşallah sana o zaman istedikten sonra tabiki herşeyi yapabilirsin yeter ki heves olsun bide yeter ki vakit olsun aferin kocana

benimki de bu sabah kahvaltıyı hazırladı benim başım ağrıyor diye zaten evi genellikle o süpürüyor; bugün o süpürsün ben sileyim bi temizlik yapalım

oh süper yarına iş kalmıyor size de .. haftasonu sizin oluyor tümdenn

yakın iki gecedir rüyalarımda onu yanımdan alıp askere götürüyorlar nisanda gidecek .. ve günler çok çabuk geçiyor

Ah canıım.. Allah insallah sağsalim gidip dönmesini nasib etsin.. Rabbim inş o ayrı günleri su gibi geçirsin.. şimdiden takıp bugününü mahvetme benim eşim de hazır ol 2013 Kasım askerim diyor.. hançer gibi saplanmıştı ilk söylediğinde, düşündükçe çok canım sıkılıyor.. inşallah sağ - salim gider gelirler Allahım...

ne kadar güzeeell bişeeey... ben de bayram kahvaltısında ne şiş yansın ne kebap diyerek iki aileyi de çağırsam mı diyorum ama bakalım.. :26:

oow maşallah.. sen hamarat bi hatunsun akşam çamaşırlaaar, alışverişleer,temizlikleer..
ama şöyle bişey var, ptesi anneanneyi ağırlıcam diye, 7 buçuğa doğru geldim eve sanırım 8 bucuk - 9 gibi kek - börek ve makarna salatam hazırdı... koşturmaca olsa da eşimin teşekkürü herşeyi unutturdu.. sen de kalkarsın inş altından,dediğin gibi insan heves etsin yeter ki.

oh süper yarına iş kalmıyor size de .. haftasonu sizin oluyor tümdenn

yarın zaten çalışıyoruz ikimizde .. pazar günü de kimseyle görüşmeyi, dışarı çıkmayı düşünmüyoruz karar verdik şimdiden .. ben biraz rahatsızım .. iki gündür başımın ağrısı geçmedi .. eşimde çok yoruldu bu hafta işyerinde .. dinlenme günü ilan ettik pazarı

seninki de mi gitmedi işte dediğin gibi insana hançer gibi saplanıyor .. ben 2 gündür kamyon çarpmış gibiyim .. bugünden üzülüp günümü mahvetmemem gerektiğinin gayette farkındayım .. ama kötü rüyalar gördüm beni çok etkiledi .. eşime hiç çaktırmadım .. o beni hasta sadece başı ağrıyor zannediyor .. küçük bi depresyondayım oysa .. seni beni anlamışsındır ..

çok şükür evlendikten sonra öğrendik o koşturmalar felan pratikleşme olarak dönüş yaptı bize

daha öncesinde çok misafir ağırladım bugün tam 5 aylık evliyim

toplamda 15 i kesin bulur evimde misafir ağırlamam aileleri de dahil edersek çok şükür şuana kadar hiç sıkıntı olmadı Allaha şükür başardım

netten baktım annemi aradım bi baktım artık kendi kendime yapar olmuşum.. işin başa düşmesi gerekiyormuş

bu sefer bi fark var ama teyzemler dayımlar ve annemler gelecek toplamda 30 kişiyi buluyoruz toplamda 6 + biz 7 aile olacağız

o yüzden derleme toplama işlerim bugünden bitiyor yarına yemeklerim kalıyor annemin ölçü tecrübelerinden yararlanarak onuda çözeceğiz snaırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…