merhaba temiz düzenli pratik yemekler yapan taze gelinler![]()
merhaba canım, hoşgeldinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım, hoşgeldinn![]()
nasılsın canım nasıl geçti akşamın![]()
dün aslında güzeldi ya; ama evimi nedense cok özledim ya ay şaka gibi. kocamı da özledim, annemlere giderken gözüm doldu.![]()
kocan bugün gelecek dimiayy canım haklısın ne kadar annenin evi olsa da insan kendi evini özlüyor .. akşam iki saat oturuyoruz saate bakıyorum evimize gitmek için .. çok ilginç .. insan hemende nasıl benimsiyor ..
inşallah gelecek, evet. çok heyecanlıyıımmgerçekten ya sanki yaşadığım ev oraası değildi. gerçi odam belki kalmış olsaydı daha adapte olurdum belki de.
ama yok,yok; insan alışıyor kendi düzenine dediğin gibi canım
![]()
eşim askere gittiğinde ben kendi evimde kalmak istiyorum :26:
ne kakadar rahatmışız meğer ama olsun biz bunada alışırız.
hafta içi ne yemek yapıcm diye düşünemek en zoru zaten. adını koydunmu hemen oluyor.
haftasonu temizlik zamanı galiba bende yarın öğleden sonra şöyle güzel bir temizlik yapayım diye düşünüyorum.
sanırım ben bu hafta temizlik yapmayacağım peekk, çok mutluyum; cunku evimi hafta içinden az az temizledim; üşenmedim bu sefer kızlar![]()
BENİM HAFTA İÇİ HİÇ HALİM KALMIYOR YA. CUMARTESİ HERŞEYİ YAPMAM LAZIM
yakın mı canım askerlik,Allah yardımcınız olsun inşallah..
yakıniki gecedir rüyalarımda onu yanımdan alıp askere götürüyorlar
nisanda gidecek .. ve günler çok çabuk geçiyor
![]()
yine duygusallardayız .. üzülme lütfen bugünler nasıl su gibi geçiyorsa o zamanda öyle geçip gidecek
diyerek bugün ancak gelebildim
kızlaaaaar nasılsınız
çok yoğundu ofis gelenler gidenler derkende akşam oldu sayılır artık :)))
ay ne güzel yarın cumartesi ve benim aileciğimmmmmmmmmmm geliyorrrrr
rüyalar olmasaydı duygusala bağlamazdım bu kadar
senin için çok güzel bi cumartesi olacak canım hazırlıklar nasıl ?
kıyamam ki.. hasretlik zor da olsa yürek bağları kuvvetli olan aşıkların ancak aşkına aşk katıp daha da birbirine kenetler..![]()
benim hazırlıklar güzel gidiyor canım dün eve giderken alışverişimin bir kısmını yaptım dün mutfak dolaplarım yatak odası komidin çekmecelerimi ve banyomu elden geçirdim salonumun tozunu aldım bide 2 makine çamaşır yıkadım
bugüne eşcağızımeve süpürge açıp viledayla silecek
reklam ettiğimi duymasın hah
bugün bende tatlımı yapacağım
ve sebze meyve kısmını yapacağım alışverişiminbirde ütülerim var biraz onları yaptımmı
yarına bir tek yemeklerimi yapacağım üstelik annem gelemiyor erkenden ama kendime güveniyorum Allahın izniyle yaparım çünkü hepsini denedim daha önceden sadece ölçü konusunda annemden yardım alacağım
akşama kadar da Allahın izniyle bi şekilde kalkarım altından
insan yeter ki istesin ya heves etsin .. herşey oluyor .. bunu evlilik hayatımda birkez daha anladım ..![]()
maşallah sana o zamanistedikten sonra tabiki herşeyi yapabilirsin yeter ki heves olsun bide yeter ki vakit olsun
aferin kocana
![]()
benimki de bu sabah kahvaltıyı hazırladı benim başım ağrıyor diyezaten evi genellikle o süpürüyor; bugün o süpürsün ben sileyim bi temizlik yapalım
![]()
yakıniki gecedir rüyalarımda onu yanımdan alıp askere götürüyorlar
nisanda gidecek .. ve günler çok çabuk geçiyor
![]()
yine duygusallardayız .. üzülme lütfen bugünler nasıl su gibi geçiyorsa o zamanda öyle geçip gidecek
diyerek bugün ancak gelebildim
kızlaaaaar nasılsınız
çok yoğundu ofis gelenler gidenler derkende akşam oldu sayılır artık :)))
ay ne güzel yarın cumartesi ve benim aileciğimmmmmmmmmmm geliyorrrrr
kıyamam ki.. hasretlik zor da olsa yürek bağları kuvvetli olan aşıkların ancak aşkına aşk katıp daha da birbirine kenetler..![]()
benim hazırlıklar güzel gidiyor canım dün eve giderken alışverişimin bir kısmını yaptım dün mutfak dolaplarım yatak odası komidin çekmecelerimi ve banyomu elden geçirdim salonumun tozunu aldım bide 2 makine çamaşır yıkadım
bugüne eşcağızımeve süpürge açıp viledayla silecek
reklam ettiğimi duymasın hah
bugün bende tatlımı yapacağım
ve sebze meyve kısmını yapacağım alışverişiminbirde ütülerim var biraz onları yaptımmı
yarına bir tek yemeklerimi yapacağım üstelik annem gelemiyor erkenden ama kendime güveniyorum Allahın izniyle yaparım çünkü hepsini denedim daha önceden sadece ölçü konusunda annemden yardım alacağım
akşama kadar da Allahın izniyle bi şekilde kalkarım altından
insan yeter ki istesin ya heves etsin .. herşey oluyor .. bunu evlilik hayatımda birkez daha anladım ..![]()
oh süper yarına iş kalmıyor size de .. haftasonu sizin oluyor tümdenn![]()
Ah canıım.. Allah insallah sağsalim gidip dönmesini nasib etsin.. Rabbim inş o ayrı günleri su gibi geçirsin.. şimdiden takıp bugününü mahvetmebenim eşim de hazır ol 2013 Kasım askerim diyor.. hançer gibi saplanmıştı ilk söylediğinde, düşündükçe çok canım sıkılıyor.. inşallah sağ - salim gider gelirler Allahım...
![]()
Ah canıım.. Allah insallah sağsalim gidip dönmesini nasib etsin.. Rabbim inş o ayrı günleri su gibi geçirsin.. şimdiden takıp bugününü mahvetmebenim eşim de hazır ol 2013 Kasım askerim diyor.. hançer gibi saplanmıştı ilk söylediğinde, düşündükçe çok canım sıkılıyor.. inşallah sağ - salim gider gelirler Allahım...
ne kadar güzeeell bişeeey... ben de bayram kahvaltısında ne şiş yansın ne kebap diyerek iki aileyi de çağırsam mı diyorum ama bakalım.. :26:
oow maşallah.. sen hamarat bi hatunsunakşam çamaşırlaaar, alışverişleer,temizlikleer..
ama şöyle bişey var, ptesi anneanneyi ağırlıcam diye, 7 buçuğa doğru geldim eve sanırım 8 bucuk - 9 gibi kek - börek ve makarna salatam hazırdı...koşturmaca olsa da eşimin teşekkürü herşeyi unutturdu..
sen de kalkarsın inş altından,dediğin gibi insan heves etsin yeter ki.