2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aa iki kere kuaför falan yaniii, ilginçç :44: benim kocam da aksine gülmekten öldüm o gün. çok aşırı bi enerjisi vardı

evet iki kere kuaföre gittim .. düğünde çok daha farklı bi topuzum vardı ayrıca omuzlarıma da askı diktik güpürlü .. gelinlikçi hazırlamıştı zaten fotoğraf çekimlerinden sonra askıları annem dikti

hoşgeldin canım

slm kızlar bende 4 aylık evliyim 2012 geliniyim yani...sizlerle tanışmayı çok isterim :))

evetttt :))

bizle birlikte 30 olacağız

bayramlarda tatillerde özel günlerde toplanırdık ya bizde ya dayımlarda yada teyzemlerin birinde

kalabalık olsada herkesin birlikte olmaktan mutluluk duyduğu bir ortam

öyleki şimdi buna benim evlenmiş ve ilk defa kendi evime davet ediyor olmamın mutluluğu var

4 tane 5 yaş ve altı ufaklık var diğerleri büyük .. onların oyuncakla işi yok onlar oturup muhabbetin derdinde

o ufaklıklara oyuncak da almayı düşünüyorum

eve gelen misafir çocuklarına oyuncak sepeti yapmayı düşünüyorduk zaten

kuzum resimler çok tatlı allah mutlu etsin...Ayşenin linki içinde ayrıca teşekkürler

oyuncak sepeti güzel fikir canım .. onları oyalayacak şeyler alabilirsin tabi

aramıza yeni katılan gelinlerimiz evlilik nasıl gidiyor? çalışıyormusunuz?

hoşbuldukkk :))))... evlilik iii gidiyor çokkk şükür az önce işe yolladım benimkini öle takılıyorum buralarda...ünv bitirdim ben aöf den devam edicem inşallah yarın kaydımı yaptırıcam işteee hayırlısı :)))

çalışacakmısın peki tatlım eşin ne yapıyor yeni işe gittiğine göre vardiyalı bir iş sanırım :26:

çalışacakmısın peki tatlım eşin ne yapıyor yeni işe gittiğine göre vardiyalı bir iş sanırım :26:

pomem olmaya hazırlanacam inşallah olurum şu 2 yılı da tamamlayım hayırlısıyla :))) eşim polis sabah işe gitmiştide öğlen geri geldi devriye görevi varmış 5 le 9 arası ona gitti arada olacakmış böle artık :)

pomem nedir :26: Allah eşine kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…