• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aramıza yeni katılan gelinlerimiz evlilik nasıl gidiyor? çalışıyormusunuz?

evlilik güzel gidiyor evlenecek herkese de tavsiye ediyorum yorucu ama bir okadarda zevkli evleneli 3 ay oldu calısıyorum hergün esimle beraber evden cıkıp beraber giriyoruz ev işlerinede baya yardımcı oluyor simdilik cok zorlanmıyorum sizler calısyormusunuz ve nerede yasıyorsunuz??

amin:))) 4 yıllık ünv mezunları kpss girip belli bir puan aldıktan sonra polis olabiliyorlar pomem onlara deniyor işte kısacası bende polis olmak istiyorum diyelim :)))

hadi bakalım inşallah :31: o zaman 2 sene evdesin sanırım sınavlarına çalışacaksın canım ..

evlilik güzel gidiyor evlenecek herkese de tavsiye ediyorum yorucu ama bir okadarda zevkli evleneli 3 ay oldu calısıyorum hergün esimle beraber evden cıkıp beraber giriyoruz ev işlerinede baya yardımcı oluyor simdilik cok zorlanmıyorum sizler calısyormusunuz ve nerede yasıyorsunuz??

ev işlerinde sana yardımcı olması güzel canım .. benim eşimde bazen yardım eder ama huyuna gitmek gerekiyor öncesinde :9:

ben çalışıyorum.. haftanın 6 günü en az saat 6 ya kadar ofisteyim .. bazen daha da geç çıkabiliyorum görüşmelerime göre değişiyor denizlideyim, sen :31:

ev işlerinde sana yardımcı olması güzel canım .. benim eşimde bazen yardım eder ama huyuna gitmek gerekiyor öncesinde :9:

ben çalışıyorum.. haftanın 6 günü en az saat 6 ya kadar ofisteyim .. bazen daha da geç çıkabiliyorum görüşmelerime göre değişiyor denizlideyim, sen :31:

Bende izmirdeyim canım aynen cıkısım 6 bucuk benimde eve gitmem 7 bucuk 8 i buluyor benim malesef :((

Bende izmirdeyim canım aynen cıkısım 6 bucuk benimde eve gitmem 7 bucuk 8 i buluyor benim malesef :((

kızlar ya ne iş yapıyorsunuz siz? bu özel sektör var ya insanın canını çıkartıyor :31:

kızlarr akşama kurufasulye yapacağım .. şuan fasulyeciklerim evde ıslanıyorlar :9:

ben de 9 günlük bir gelinciğim :1:
tatil matil derken dün işe başladım... bi türlü alışverişe gidemedik, hergün bişey çıkıyor..
dün eşimin anneannesi memlekete geri dönecek diye,evi de görmemişti çaya gelsin dedim.
bugün de anneanneyi yine bi yere götürecek, evimizin tadını çıkaramadık.. eksik listesi dolup taşıyor alışverişe gidemedik.. :31:
biraz da bizi düşünseler nolur acaba :31::31:

Back