2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Selam kızlarrr yine günlerden pazartesi pöfff sanırım hiç sevemicem ben pazartesileri
havada soğuk bugün dün ne güzeldi ..

evet soğuk .. çok üşüyorum ben bugün .. dün gibi sandım kısa giydim .. ayrıca uykumda açılmadı .. işimde yok .. çok sıkıcı bir gün

evet soğuk .. çok üşüyorum ben bugün .. dün gibi sandım kısa giydim .. ayrıca uykumda açılmadı .. işimde yok .. çok sıkıcı bir gün

al bendende o kadar eşimi dinlemedim üşürsün üstüne bişey al dedi almadım off hemen akşam olsun yaaa evime gitmek istiyorumm bugün bende çok yoğun değilim

al bendende o kadar eşimi dinlemedim üşürsün üstüne bişey al dedi almadım off hemen akşam olsun yaaa evime gitmek istiyorumm bugün bende çok yoğun değilim

bende evimde olmak istiyorum elimde kumanda akşama kadar oturmak istiyorum ben eşimi dinledim hava sıcak dedi kısa kollu giydim off

özel albüm yapmaya çalıştım ama oldu mu tatlım bi bakarmısın :26:

böyle uyumlu ve gerçekten mutlu cok çift göremiyoryum ben ya günün hakkını veren. herkes bi donmuş gibi sanki. siz maşallah çok güzeryüzlüsünüz

teşekkür ederim tatlım güzel düşüncelerin için normalde eşim fotoğraf çekilmeyi sevmez çoğu pozda da zoraki gülmüştür ama ben fotoğraf çekimlerinde çok güldüm çok neşeliydim bilmiyorum neden enerjim yüksekti birde biz çekimleri düğünden yaklaşık bi hafta kadar önce yaptık .. yani düğün stresi yoktu üstümüzde belki de onun etkisi oldu

kızlaaarr haftasonuna yine misafirim var.. buralar yine fullleri oynuyorum :)))

2 dayım ve aileleri

3 teyzem ve aileleri

birdee annemler

toplamda 30 kişi olacağız çocuklarla

evim ilk defa bu kadar kalabalığı ayarlayacak

çocuklar için yani yeğenlerim için özel birşey düşünüyorum

çikolatalı muzlu çubuklar ve balonlar şişirip küçük odamı onlara hazırlamayı düşünüyorum

çok heyecanlı bir haftasonu beni bekliyor kızlaaaar

başka ne yapabilirim varmı aklınıza gelen değişik birşey

aa iki kere kuaför falan yaniii, ilginçç :44: benim kocam da aksine gülmekten öldüm o gün. çok aşırı bi enerjisi vardı

30 kişi mi
birde özel şeyler hazırlayacaksın tatlım valla maşallah sadece balonlarla olmaz ama yaş grubu nasıl yeğenlerinin

slm kızlar 2012 gelinlerindenim daha yazılanları okuyamadım ama 2012 yazın evlenecekler topiginde cok iyi dostluklar edindik ve halada görüsmekteyiz artık evlendik ve tam kendime uygun topik ararken sizleri buldum cok sevindim aranıza alırsanız ben geldim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…