- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
pomem nedir :26: Allah eşine kolaylık versin
aramıza yeni katılan gelinlerimiz evlilik nasıl gidiyor? çalışıyormusunuz?
amin:))) 4 yıllık ünv mezunları kpss girip belli bir puan aldıktan sonra polis olabiliyorlar pomem onlara deniyor işte kısacası bende polis olmak istiyorum diyelim :)))
evlilik güzel gidiyor evlenecek herkese de tavsiye ediyorum yorucu ama bir okadarda zevkli evleneli 3 ay oldu calısıyorum hergün esimle beraber evden cıkıp beraber giriyoruz ev işlerinede baya yardımcı oluyor simdilik cok zorlanmıyorum sizler calısyormusunuz ve nerede yasıyorsunuz??
hadi bakalım inşallaho zaman 2 sene evdesin sanırım sınavlarına çalışacaksın canım ..
evet 2 sene evde olacam ders felan bırakmadan bitirmeye çalışcam işte canım...sen çalışıyormusun?
ev işlerinde sana yardımcı olması güzel canım .. benim eşimde bazen yardım eder ama huyuna gitmek gerekiyor öncesinde
ben çalışıyorum.. haftanın 6 günü en az saat 6 ya kadar ofisteyim .. bazen daha da geç çıkabiliyorum görüşmelerime göre değişiyor denizlideyim, sen
inşallah canım .. eşimde açık öğretim mezunu .. pek çalışmadı uzatarak bitirdi okuluben çalışıyorum canım ..
ev işlerinde sana yardımcı olması güzel canım .. benim eşimde bazen yardım eder ama huyuna gitmek gerekiyor öncesinde
ben çalışıyorum.. haftanın 6 günü en az saat 6 ya kadar ofisteyim .. bazen daha da geç çıkabiliyorum görüşmelerime göre değişiyor denizlideyim, sen
Bende izmirdeyim canım aynen cıkısım 6 bucuk benimde eve gitmem 7 bucuk 8 i buluyor benim malesef(
kızlar ya ne iş yapıyorsunuz siz? bu özel sektör var ya insanın canını çıkartıyor
günaydın canımben psikologum .. evet özeldeyim o yüzden çalışma saatlerim bir hayli esnek olabiliyor
valla 6 gün çok zor ya
zormuş evlendikten sonra anladım .. neyse ben tercih ettim ve sonucuna katlanacağım en azından bi süre
kızlarr akşama kurufasulye yapacağım .. şuan fasulyeciklerim evde ıslanıyorlar
ben de akşama okula gideceğim. biraz da öğrencilik yapayım
aaa ne okuluuu
yüksek lisans yapıyorum da canım, daha henüz tez konum belli değildi. bi hocamla konuşmaya gidiyorum. özledim ya okul ortamlarını
bende istiyorum yüksek lisans yaa ne güzelgit tabi hasret gider sınıfları gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?