2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben kaldırmadım

bende kaldırmadım .. burası hala sıcak(tı) kısa kollu giyiyoruz ama bugün üşüdüm keşke uzun kollu gömlek giyseydim dedim de acaba kaldırsam mı artık bilemedim yine hava ısınır mı acaba diye düşündüm ama sanırım artık ısınmaz böyle gider

Denizli'ydi dimi? ben bi kere orda kaldım da yazın, can veriyordum sıcaktan

Denizli'ydi dimi? ben bi kere orda kaldım da yazın, can veriyordum sıcaktan

evet denizli
sıcak oluyor gerçekten burası .. bak hala kısa kollu giyiyoruz .. sabah eşim hava iyi deyince bende kısa kollu giydim onun gibi ama üşüdüm şimdi .. mevsimlikleri çıkarayım ortaya en iyisi ama yazlıklarda dursun bakalım bi hafta daha

aşka geldin

yazlıkları kaldırdınız mı kızlar :26:

Bende kaldırmadım daha, gerçi havalar soğuyacakmış diyorlar ama hele bi soğusunda bakarız,, akşamlarıda pikeyle yatıyoruz biz üşümüyoruz... Ama iki kişi yatmaya alışamadım hala, ya ben çekiyorum pikeyi, eşim açıkta kalıyor, ya da tam tersi oluyor....

Birde bol bol yedim, pazar sabahı o yumuşacık poğacalardan yaptım,, öyle yumuşaktılar ki.. dayanamadım ya(

bendeeee :)) rejim felan hak getire

eskiye doğru bir bakayım dedim neler yazmışsınız öyleeee :))

ayşenur çok yakışmıssınız .. çok güzel bir gelinmişsin

bizde pikeyi kaldırdık uyku setinin yorganı tam şuanki havaya göre

ama bazen sıcak olabiliyor biraz ..

ayrıca dün bütün gün evdeydik pinekledik diyebilirimm yattık uyuduk dinlendik tv çay sohbet muhabbet

ama sonra noldu balkabaaa 5 te uyudu.. uyku denen şey gelemedi tüm gece

sabah süründüm resmen

ben gece çok üşüdük kalktım batteniye aldım geldim bizde durum bi garip, gece bi uyanıyorum ne benim üzerimde ne de eşimin üzerinde pike ve ikimizde üşümüş bi halde oluyoruz genellikle de pike eşimin altında kalıyor çekip alamıyorum da uyandırmak zorunda kalıyorum

oohh Allah muhabbetinizi arttırsın
vakitsiz uyumuşsun gece uyuyamamışsın .. bide eşin yanında bi güzel uyuyorsa o gıcık bi durum oluyor ya

ne güzel ya bende evde pineklemek istiyorum, bizde tüm hafta çalışıyoruz diye haftasonu kendimizi dışarı atıyoruz ama çok yoruluyoruz,,, kış gelse de ev de dursak yavv..

oohh Allah muhabbetinizi arttırsın
vakitsiz uyumuşsun gece uyuyamamışsın .. bide eşin yanında bi güzel uyuyorsa o gıcık bi durum oluyor ya

evet sorma .. telefona taktım kulaklığı dizi açtım kalktım tv izledim yok gelmedi uykum sabaha karşı 5,30 da uyudum

aralarda eşim gözünü açtığında onuda konuşturmaya çalıştım uyansın diye ama olmadı

ne güzel ya bende evde pineklemek istiyorum, bizde tüm hafta çalışıyoruz diye haftasonu kendimizi dışarı atıyoruz ama çok yoruluyoruz,,, kış gelse de ev de dursak yavv..

bizde cumartesi günü eminönündeydik geçen gün kızlar hanginiz dediniz bilmiyorum ama özlemişiim oraları gerçektende

sonra akşama kayınvalidemler geldi bizde kaldılar

sabah kahvaltıdan sonra gittiler onlar .. dışarı çıkacaktık ama çıkmak istemedik mayışınca :)

ama bize evde durmak yaramıyo yorulmayınca uyumak zor geldi bayaa geç yattı eşim ben ise sabaha karşı

evet baya geç uyumuşsun canım akşam sızar kalırsın bence

Selam kızlarrr yine günlerden pazartesi pöfff sanırım hiç sevemicem ben pazartesileri
havada soğuk bugün dün ne güzeldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…