süper olmuş hemde canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olmuş hemde canım
ooo gelini gördükçok tatlısınız
![]()
çok sağolun kızlarryükleyesim geldi birden
![]()
aşka geldin![]()
yazlıkları kaldırdınız mı kızlar :26:
ben kaldırmadım![]()
bende kaldırmadım .. burası hala sıcak(tı) kısa kollu giyiyoruz ama bugün üşüdüm keşke uzun kollu gömlek giyseydim dedim de acaba kaldırsam mı artık bilemedim yine hava ısınır mı acaba diye düşündüm ama sanırım artık ısınmaz böyle gider![]()
Denizli'ydi dimi? ben bi kere orda kaldım da yazın, can veriyordum sıcaktan![]()
aşka geldin![]()
yazlıkları kaldırdınız mı kızlar :26:
Birde bol bol yedim, pazar sabahı o yumuşacık poğacalardan yaptım,, öyle yumuşaktılar ki.. dayanamadım ya(
Bende kaldırmadım daha, gerçi havalar soğuyacakmış diyorlar ama hele bi soğusunda bakarız,, akşamlarıda pikeyle yatıyoruz biz üşümüyoruz... Ama iki kişi yatmaya alışamadım hala, ya ben çekiyorum pikeyi, eşim açıkta kalıyor, ya da tam tersi oluyor....
bizde pikeyi kaldırdık uyku setinin yorganı tam şuanki havaya göre
ama bazen sıcak olabiliyor biraz ..
ayrıca dün bütün gün evdeydik pinekledik diyebilirimmyattık uyuduk dinlendik tv çay sohbet muhabbet
ama sonra noldu balkabaaa 5 te uyudu.. uyku denen şey gelemedi tüm gece
sabah süründüm resmen![]()
bizde pikeyi kaldırdık uyku setinin yorganı tam şuanki havaya göre
ama bazen sıcak olabiliyor biraz ..
ayrıca dün bütün gün evdeydik pinekledik diyebilirimmyattık uyuduk dinlendik tv çay sohbet muhabbet
ama sonra noldu balkabaaa 5 te uyudu.. uyku denen şey gelemedi tüm gece
sabah süründüm resmen![]()
oohh Allah muhabbetinizi arttırsın![]()
vakitsiz uyumuşsun gece uyuyamamışsın .. bide eşin yanında bi güzel uyuyorsa o gıcık bi durum oluyor ya![]()
ne güzel ya bende evde pineklemek istiyorum, bizde tüm hafta çalışıyoruz diye haftasonu kendimizi dışarı atıyoruz ama çok yoruluyoruz,,, kış gelse de ev de dursak yavv..
evet sorma .. telefona taktım kulaklığı dizi açtım kalktım tv izledim yok gelmedi uykum sabaha karşı 5,30 da uyudum
aralarda eşim gözünü açtığında onuda konuşturmaya çalıştım uyansın diye ama olmadı![]()