• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

günaydın rejimle zayıflyan hatunlar...bende dikkat ediyorum ama pilatese başladım dün her gün iş çıkışı yapmayı planlıyorum dün biras çok yüklendim sanırım nefes alınca karın kaslarım ağırıyorrr:1::1::1:

uzun süre hiç yapmayıp birden yapınca olabiliyor canım :31: dikkat et kendine :34:

Günadyın kızlar çok yorucu bir haftasonu geçirdim.... Cumartesi günü eminönüne gittim, ne çok özlemişim ya,,, bilenler bilir kürkçü handa paşabahçe ürünleri satan bir yer var , oradan 6 adet kadeh bardağı aldım hemde 14 tl ye:)) normal de baktığım yerlerde hep 20 küsür tl idi fiyatı, dün de eşimle şişliden taksime ordan da şişhaneye kadar yürüdük, ama ayaklarımız koptu,, english home da masa örtülerinde indirim varmış kızlar yüzde 50... 12 tl ye masa örtüsü aldım, sanırım bugün son gündü tam emin değilim ama..

Günaydın Evli hatunlar duydumki rejime başlamışsınız ben de aranıza katılmak istiyorum zaten kendi çapımda dikkat etmeye başladım... Aynı zaman da 8 Aralık 2012 tarihi itibariyle aranıza katılacağımm:1:

Birde bol bol yedim, pazar sabahı o yumuşacık poğacalardan yaptım,, öyle yumuşaktılar ki.. dayanamadım ya:((

Günadyın kızlar çok yorucu bir haftasonu geçirdim.... Cumartesi günü eminönüne gittim, ne çok özlemişim ya,,, bilenler bilir kürkçü handa paşabahçe ürünleri satan bir yer var , oradan 6 adet kadeh bardağı aldım hemde 14 tl ye:)) normal de baktığım yerlerde hep 20 küsür tl idi fiyatı, dün de eşimle şişliden taksime ordan da şişhaneye kadar yürüdük, ama ayaklarımız koptu,, english home da masa örtülerinde indirim varmış kızlar yüzde 50... 12 tl ye masa örtüsü aldım, sanırım bugün son gündü tam emin değilim ama..

kadehlerin ve masa örtün hayırlı olsun canım :46: benim kadehlerim yok şimdilik almayıda düşünmüyorum alırsam da iki kişilik alırım belki lazım olur özel günlerde :23: :23: bende 3 tane kavanoz, 2 tane de maşa aldım bu haftasonu .. maşa almayı unutmuşum çeyizime :9:

Günaydın Evli hatunlar duydumki rejime başlamışsınız ben de aranıza katılmak istiyorum zaten kendi çapımda dikkat etmeye başladım... Aynı zaman da 8 Aralık 2012 tarihi itibariyle aranıza katılacağımm:1:

hoşgeldin canım sende 2012 gelini olacaksın sonuçta :1:
rejim demesek daha mı iyi olur kızlar benim moralim bozuluyor rejim deyince .. "yediklerimize dikkat ediyoruz" :9::9:

Birde bol bol yedim, pazar sabahı o yumuşacık poğacalardan yaptım,, öyle yumuşaktılar ki.. dayanamadım ya:((

bizde yedik :9: kahvaltıda patates kızartması yedim ben, akşamda dışarda arkadaşlarımla kaşarlı tavuk yedim maşallah bana :9: çayımı da sadece 1 kere içtim .. bu sabah itibariyle tekrar "dikkat etmeye" devam ediyoruz :31:

ben de poğaça yaptım cumartesi sabah için. acaba diyetisyene mi gitsem ya para verince daha etkili oluyor:9::9:

biz eşimle geçen kış spor salonuna yazıldık 3 aylık üye olduk parasını da peşin verdik ki gitmek zorunda kalalım ama bu 3 ayda toplasan 10 gün gitmemişizdir :9: bende işe yaramıyor bi yere para vermiş olmak :9:

ama sende işe yarayacaksa olabilir :34:

kadehlerin ve masa örtün hayırlı olsun canım :46: benim kadehlerim yok şimdilik almayıda düşünmüyorum alırsam da iki kişilik alırım belki lazım olur özel günlerde :23: :23: bende 3 tane kavanoz, 2 tane de maşa aldım bu haftasonu .. maşa almayı unutmuşum çeyizime :9:

Sağolasın canım, benimde yoktu, daha doğrusu çeyizim için bardak seti almamıştım,, uzun zamandır istiyordum bu bardakları , çünkü uygun ve şık, benimde daha eksiklerim var:)) mesela kevgirim yoktu,, :)) yavaş yavaş tamamlıyoruz işte

Sağolasın canım, benimde yoktu, daha doğrusu çeyizim için bardak seti almamıştım,, uzun zamandır istiyordum bu bardakları , çünkü uygun ve şık, benimde daha eksiklerim var:)) mesela kevgirim yoktu,, :)) yavaş yavaş tamamlıyoruz işte

benim hala kevgirim yok :9: kızartma yapabilecek kadar değişik bişeyim var ama kevgiri almak istiyorum bende en yakın zamanda :31:

hoşgeldin canım sende 2012 gelini olacaksın sonuçta :1:
rejim demesek daha mı iyi olur kızlar benim moralim bozuluyor rejim deyince .. "yediklerimize dikkat ediyoruz" :9::9:

Doğru söylüyorsun adı bile itici değil mi :1: Yediklerimize dikkat edelim o zaman ...:)))

$262898_414872921894515_711807952_n.webp

kızlar size düğün resmimi yolladımm acaba olacak mı? :9: deneme bir kiii :8:

Back