2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

:)) ben allahtan şu anki boş zamanımı kullanarak düzenledim biraz daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama du bakalım çalışmaya başlayınca görücez

:)) ben allahtan şu anki boş zamanımı kullanarak düzenledim biraz daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama du bakalım çalışmaya başlayınca görücez

canım iş mi arıyordun yoksa işi vardıda izindemiydin :26:

selam hanımlar. ben ilk defa sütlaç yaptım :)) kıvamı tuttu gibi. tadına pişerken baktım olmuş sanki :) soğuyunca nasıl olucak merak ediyorum. akşama da kabak mücveri yapıcam yanına sarımsaklı yoğurt. eh temizlik ve çamaşırda bitti. kızlar bu arada pzt'den itibaren hava soğuyacakmış. ben yazlıkları kaldırıp baharlıkları çıkarmayı düşünüyorum.

sen bugün evdemisin pek hamarat gördüm seni bende yazlıkları kaldırayım diyorum hatta şu vakumlu kılıflardan alayım fazla yer kaplamaz

gidiyorummm. zaten dün misafirlerim vardı. bekarken giydiğim elbiseyi giyeyim dedim, olmadı resmen bana. patlaya çatlaya giydim yaa şaka gibi

evet devam ediyoruz bırakmak yok kesinlikle .. pazar günü ufak kaçamaklar olabilir .. ödülümüz olsun ama pazartesiden pazara sıkı bişekilde devam edelim .. sadece 4-5 kilo vereceğiz çok değil ki bunu yapabiliriz

suyumu da içtim geldim zaten hadi bakalımmm görelimm verebilecek miyiz of yaa sinir oluyorum kendime

günaydın rejimle zayıflyan hatunlar...bende dikkat ediyorum ama pilatese başladım dün her gün iş çıkışı yapmayı planlıyorum dün biras çok yüklendim sanırım nefes alınca karın kaslarım ağırıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…