2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet şişem gözümün önünde olunca içiyorum sizlerde yanınıza şişe koyun kızlar

çok sevindimmm,, Evlendikten sonra bende hiç kalmadım annemde,, eski yatağımda eski odamda..

benim artık bi odam yok kızlarr. genç odasıydı orası. annem de ben gittikten sonra birilerine verdi. ananem hasta da benim, o gelecek odama kendi özel yatağıyla falan

benim artık bi odam yok kızlarr. genç odasıydı orası. annem de ben gittikten sonra birilerine verdi. ananem hasta da benim, o gelecek odama kendi özel yatağıyla falan

Benim dolabımı da annem işgal etmiş, kendi kıyafetlerini falan koymuşş...Yıllarca yaşadığın yer bir anda yabancı oluyor zaten... .ben annemin evine gidince eskisi gibi hiissedemiyorum.. Tarif edemiyorum o duyguyu..

Kızlar akşama ne yemeğiniz var..?? Ben dün akşam kuru fasulye pişirdim düdüklüde, yumuşacık oldu,,, akşam eve gidince de yanına pilav yapıcam ama turşumuz bitti malesef, o yüzden mecbur yanına bol soğanlı salata yaparım...

misafir gibiyim ben sanki. çok üzülüyorum; ama bu hissi durduramıyorsun değil mi?

biz Taksim'deyiz Taksim bize ne verirse onu yeriz

pilav çorbam var dünden .. yanına ana yemek ne yapsam bilemedim düşünüyorum :26:

pilav çorbam var dünden .. yanına ana yemek ne yapsam bilemedim düşünüyorum :26:

cipsli tavuk yapmak ister misin canım? çok güzel oluyor. ben pirzola şeklinde tavuk alıyorum ve krema döküyorum üstüne. biraz fırında pişince cıkarıp cips kırıyorum üstüne ve sonra tekrar fırına koyuyorum. harika bi tat. borcamda yaparsan daha da güzel oluyor. görüntüsü de şöyle bişi.

http://www.nuveforum.net/attachments/55584d1297091426-timthumb.jpg

bu pişmemiş görüntüsü.

Son düzenleme:

mmm pişmemiş hali bile hoş görünüyor eşim bu aralar tavuk yemek istemiyor zehirlenenleri duymuş piyasadaki tavuklara güvenmiyor şimdilik bi süre tavuk yemeyecekmişiz

köfte vardı buzlukta .. fırında köfte patates yapsam :26: hem yağ kullanmamış olurum en azından

evet o da güzel bir tercih tabii ki canım

günaydın iyi haftasonları taze gelinciklerr

günaydın kızlar

cumartesi işe gelmiş olmak ne kadar can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…