2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Hoşgeldin canım, naptın kuaförde kaç bıyık meseleleri mi? Benimde bu hafta sonu gitmem lazım... kaşlarım kapkalın oldu...

evet tatlım malum mesele kendim alırdım ama baya inceltmişim düzenli gidip kalınlaştırmaya karar verdim

kızlar akşama gezeceğiniz yerleri siz söyledikçe içim gidiyor:) ben de 1 yıldır evliyim..eşim de ben de görevimiz gereği ankaradan küçük bir sahil kasabasına yerleştik. ilçe çok küçük, insanlarına alışmam tam bir yılımı aldı. gerçi ankara istanbul gibi olmasa da hafta sonları farklı illere gidip geziyoruz..bize buranın kattığı çok önemli bir şey oldu.biz eşimle evlenir evlenmez buraya geldiğimiz için burda birbirimize destek oldukça daha çok büyüdü aşkımız..anladım ki o şaşalı büyük şehir hayatı değil, dört duvar içindeki yuvan önemliymiş..onunla her yere gidebileceğimi anladım.

ne güzel bunu kazanmanız ve farkında olmanız aşkınız daha da büyüsün canım

nedense ziyaretçilere el sallayasım geldi sizde üye olup bize katılın bence

iki saat size dijital ve mekanikteki elkt.tüketimlerinin faturaya yansımasını yazdım mesajda sıkıntı çıktı ve iptal oldu ağlamak istyrum kaç paragraf yazıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

iki saat size dijital ve mekanikteki elkt.tüketimlerinin faturaya yansımasını yazdım mesajda sıkıntı çıktı ve iptal oldu ağlamak istyrum kaç paragraf yazıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaa üzüldüm tatlım bizim için uğraşmışsın o kadar :26:

benim eşim de pek dinlemek istemiyor burdan anlattıklarımı ya! tam "aşkım biliyor musun, Kadınlar Klubünde..." diye başlamam yetiyor tepki vermesine. o da sevmiyor kötü olayları dinlemeyi :44:

benim eşim de pek dinlemek istemiyor burdan anlattıklarımı ya! tam "aşkım biliyor musun, Kadınlar Klubünde..." diye başlamam yetiyor tepki vermesine. o da sevmiyor kötü olayları dinlemeyi :44:

bende anlatmıyorum "offf" diyor hemen zaten pek bdv'ye takılmıyorum artık ..çok ilgimi çeken olursa öyle

kızlar öğleye kadar 1 lt suyumu bitirdim, iş çıkışına kadar 1 lt daha içerim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…