ne güzel bunu kazanmanız ve farkında olmanızaşkınız daha da büyüsün canım
![]()
çok teşekkür ederim canım...sen de hep mutlu ol inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel bunu kazanmanız ve farkında olmanızaşkınız daha da büyüsün canım
![]()
Evet zor ama alıştık, düzenimi artık işime göre ayarlamaya çalışıyorum...İlk başlar çok zorlandım ama artık daha rahatım.. Benim evimde hala dokunmadığım yerler var:)) çekmecelerimi bikaç ay sonra yerleştirmiştim ben..
hoşgeldin canım :3:[/QUOTE .!.:teşekkürler canım hoşbuldumm![]()
:)) ben allahtan şu anki boş zamanımı kullanarak düzenledim biraz daha rahat edeceğimi düşünüyorum ama du bakalım çalışmaya başlayınca görücez![]()
selam hanımlar. ben ilk defa sütlaç yaptım :)) kıvamı tuttu gibi. tadına pişerken baktım olmuş sanki :) soğuyunca nasıl olucak merak ediyorum. akşama da kabak mücveri yapıcam yanına sarımsaklı yoğurt. eh temizlik ve çamaşırda bitti. kızlar bu arada pzt'den itibaren hava soğuyacakmış. ben yazlıkları kaldırıp baharlıkları çıkarmayı düşünüyorum.
canım iş mi arıyordun yoksa işi vardıda izindemiydin :26:
iş arıyorum canım ve bulmam lazım hem maddi sıkıntı hemde evde oturmak bi yere kadar :26:
kızlar günaydıın! hemen bir itirafla başlayıp vicdanımı rahatlatmak istiyorumrejimi bozdum ben
![]()
günaydın canım pazar günü rejimler bozuluyor anlaşılan bende bozdum ama bugün yine devam edeceğim bırakmayacağım bozdum diye![]()
ben de devam edicem o zamannn![]()
bırakmayalım hadi suyunu kap gel![]()
gidiyorummm. zaten dün misafirlerim vardı. bekarken giydiğim elbiseyi giyeyim dedim, olmadı resmen bana. patlaya çatlaya giydim yaa şaka gibi![]()
evet devam ediyoruz bırakmak yok kesinlikle .. pazar günü ufak kaçamaklar olabilir .. ödülümüz olsun ama pazartesiden pazara sıkı bişekilde devam edelim .. sadece 4-5 kilo vereceğiz çok değil ki bunu yapabiliriz![]()
suyumu da içtim geldim zatenhadi bakalımmm görelimm verebilecek miyiz
of yaa sinir oluyorum kendime
![]()
sinir olma tatlım zaten kilolu değiliz hafif balık etliyiz sadece![]()
evet şu an 40 bedenim ve ben 38 olmak istiyorum tekraradan![]()
evet şu an 40 bedenim ve ben 38 olmak istiyorum tekraradan![]()