2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Senin planında güzelmiş ya kız kıza takılmayı da özledim ben

hepiniz istanbuldasınız sanırım neden tek oturma odanız var hepinizinde anladım

kızlar benim eşim kadınlar kulubünü pek sevmiyor özellikle forumları.. sadece bayanlar var felan desemde yok yani..

o yüzden semti sileyim dedim .. deşifre etmek ii değilmiş sanaldan kendini hassas eşimmm

evet orda okudum .. pek istanbuldan sayılmaz ama beylikdüzündeydim ama yinede haftasonları gezerdik

Ben beylikdüzünü çok seviyorum, düzenli evleri büyük sokakları ferah, eğer ev alırsak oradan almayıo çok istiyorum ama eşim istemiyor , çok uzak diyor, haklı da(

Ben beylikdüzünü çok seviyorum, düzenli evleri büyük sokakları ferah, eğer ev alırsak oradan almayıo çok istiyorum ama eşim istemiyor , çok uzak diyor, haklı da(

evet uzak insan haftasonu gezmeye gitmeye bile üşeniyor

kızlar benim eşim kadınlar kulubünü pek sevmiyor özellikle forumları.. sadece bayanlar var felan desemde yok yani..

o yüzden semti sileyim dedim .. deşifre etmek ii değilmiş sanaldan kendini hassas eşimmm

Anladım canım haklısın ... Benim eşimde hiç sevmiyor, hatta evde girmemi yasakladı:)) ben bazen bir derdim var bölümündekileri okuyup onunla paylaşıyorum... sende böyle olma diye... oda kızıyor okuyorsun öyle şeyleri etkileniyorsun diye... Artık girmiyorum diyorum ona da:))

aynen ya bende paylaşmıştım bikaç defa.. girmemi hiç istemiyor hadi giriyorsun bakıyorsun yorum yapma diyor

bende bir derdim var bölümüne yorum yapmamaya çalışıyorum çok karışmıyorum oraya :)

diyorum aynı benim ki yeni evli arkadaşlarla acemiliğimizi atlatıyoruz başka birşey yok ama

aynen ya bende paylaşmıştım bikaç defa.. girmemi hiç istemiyor hadi giriyorsun bakıyorsun yorum yapma diyor

bende bir derdim var bölümüne yorum yapmamaya çalışıyorum çok karışmıyorum oraya :)

diyorum aynı benim ki yeni evli arkadaşlarla acemiliğimizi atlatıyoruz başka birşey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…