evet şekerimm. Kadıköy'ün göbeğinde büyüdüm ben, ama şimdi Kartal'dayım.
cumartesi günleri de çalışıyorum en az 6 ya kadar
cumartesi akşam kuzenimin nişanı var evde, küçük bi nişan olacak .. pazar günüde saat 3 e kadar kocişimleyim belki evde oluruz belki bi kaç eksiğimizi almak için dışarı çıkarız .. 3 ten sonra o evde arkadaşlarıyla maç izleyecek .. maçlar desem daha doğru olur, baya bi maç varmış bu pazar .. bizde kızlarla alışverişe çıkacağız
Senin planında güzelmiş ya kız kıza takılmayı da özledim ben
hepiniz istanbuldasınız sanırım neden tek oturma odanız var hepinizinde anladım
Burda mı okudun canım? balkabağı ayşenur ve ben istanbuldayız sanırım
hepiniz istanbuldasınız sanırım neden tek oturma odanız var hepinizinde anladım
evet orda okudum .. pek istanbuldan sayılmaz ama beylikdüzündeydimama yinede haftasonları gezerdik
Ben beylikdüzünü çok seviyorum, düzenli evleri büyük sokakları ferah, eğer ev alırsak oradan almayıo çok istiyorum ama eşim istemiyor , çok uzak diyor, haklı da(
Ben beylikdüzünü çok seviyorum, düzenli evleri büyük sokakları ferah, eğer ev alırsak oradan almayıo çok istiyorum ama eşim istemiyor , çok uzak diyor, haklı da(
kızlar benim eşim kadınlar kulubünü pek sevmiyor özellikle forumları.. sadece bayanlar var felan desemde yok yani..
o yüzden semti sileyim dedim .. deşifre etmek ii değilmiş sanaldan kendini hassas eşimmm
Anladım canım haklısın ... Benim eşimde hiç sevmiyor, hatta evde girmemi yasakladı:)) ben bazen bir derdim var bölümündekileri okuyup onunla paylaşıyorum... sende böyle olma diye... oda kızıyor okuyorsun öyle şeyleri etkileniyorsun diye... Artık girmiyorum diyorum ona da:))
Anladım canım haklısın ... Benim eşimde hiç sevmiyor, hatta evde girmemi yasakladı:)) ben bazen bir derdim var bölümündekileri okuyup onunla paylaşıyorum... sende böyle olma diye... oda kızıyor okuyorsun öyle şeyleri etkileniyorsun diye... Artık girmiyorum diyorum ona da:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?