2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Biz hala o moddayız, eşim abur cuburu çok seviyor, markete gidince dolduruyor, engellemeye çalışıyorum ama başarısızım malesef

metroya gittiğimizde bizde öyleyiz tutamıyoruz kendimizi ama en azından bir süre ara vermek gerekiyor sanırım:44:

cips çerez çikolata şeker artık aklına ne gelirse .. hani biraz da hayallerimizden bunlar heralde.. evlenmeden önce haftada birkaç defa muhakkak görüşürdük

ondada aynı yerlere gitmekten artık çok sıkılmıştık

evlenince kendi evimizde gönlümüzce yatar dinlenir yer içeriz hayalleri :)

oralardayız sanırım hala ondan böyle canımm

Evimiz müsait değildi, kendi evim olsa belki düşünürdüm,, Tabi 3+1 evim olsaydı eğer... Annemerlde de öyleydi bizim, birdi oturma odamız,misafir odamız..

bizimkide digitürk kaçıyor gibi

evlenmeden önce hemen digitürk kuruldu :)))

olmazsa olmaz görüyordu çünkü eşim.. sıkıldıkta nat. geo wild izliyoruzz

belgesel sevmeyen ben.. çok sevdim bugünlerde hep izliyoruz özellikte haftasonu kahvaltıdan sonra

Aynen öyle tv karşısında film izleme hayalleri, sabaha kadar oturma hayalleri, bize de sevgiliyken-nişanlıyken akşamları ayrılmak çok zor gelirdi, ben hep geç kaldım gideyim diye tuttururdum annem merak eder diye.. Evlenince gece sabaha kadar dolaşırız, eve istediğimiz saatte gideriz diye hayal kurardık hep... noldu evlendik akşam 12 den önce evdeyiz,hatta 9-10 Evimizi seviyoruz ikimizde... Eve gelince oh be evimize geldik diyoruz

bizde nişanlıyken dışarda yemek yemekten sıkılmıştık ve dediğin hayalleri kurardık haklısın evlendikten sonra yediklerimizin hesabı kaçıyor, onca zaman bunu hayalini kurduk diyerek savunuyoruz

Evimiz müsait değildi, kendi evim olsa belki düşünürdüm,, Tabi 3+1 evim olsaydı eğer... Annemerlde de öyleydi bizim, birdi oturma odamız,misafir odamız..

annemlerde bizimde eskiden misafir odası vardı şimdi bitane salon var sadece..

bizim evimiz en büyük şansımızdı 100 m2 ama ona rağmen hiç ayrı olarak bi oda istemedik şuan ki evim 2+1 .. odalarım ferah evimi çok seviyorum ama aklımda ufak bi köşe takımı alsak mı diye geçti küçük odaya

evin şuan ki planı yatak odası oturma odası ve bi odamıza herşeyi diyebiliriz namaz odası çamaşır odası ütü odası çocuklar geldiğinde onlara oynama odası

aynen yaaa .. bazen taksime doğru yürüyoruz bizde ..

hatta geçenlerde annem aradı istiklaldeydeyiz geziyoruz dedik saat 11 di

annem oh gezin ii yapıyosunuz dedi :))) telefonu kapatınca dedim ki eşime

nişanlıyken olsa nerdesin baban gelecek derdi .. oh be hayat bu dedim bi güldü ki eşim o halime..

eşinle kafa dengiysen.. ki gezme tozma konularında bize sınır yoktur saat kaç olursa

.çok özgür hissediyosun kendini

herkes aynı düşünüyormuş meğer. biz de böyle derdik yaa.

Bizimde öyle herşey dediğimiz bir odamız var, her daim katlanılacak çamaşırların olduğu , ve ütü masasının açık olduğu bir oda Biz oraya köşem almıştık bir tane, aslında iki kişi gayet güzel sığarız o adaya ama odam malesef apartman boşluğuna bakıyor yani karanlık, o yüzden büyük ve ışık alan oda da oturmayı seçtik.....

Kızlar haftasonu için planlarınız var mı??? Ben yarın iş çıkışı eminönüne gitmeyi düşünüyorum,, evlilik arefsinde öyle çok gitmiştimki, artık bıkmıştım, ama düğünden sonra gitmedim hiç ve çok özledimmmmm:)) öyle bi gidim kalabalığa karışayım, bikaç bişey alırım belki çorap, çamaşır gibi.. pazar planım yok henüz..

bizimde planımız yok henüz ama geçen gün kaynanamlara gidecektik gidemedik

belki yarın gidebiliriz ama öncesinde bişeyler yaparız muhakkak

ütümü felan yaptım ama akşama misafirim var bugün erken gidicem eve

yarın ufak bir toparlama yaparım sadece

nişanlıyken bizde çok giderdik özellikle kışın salep içerdik gezerken o böle içimizi ısıtırken güzel oluyo o kalabalık da gezmek

bizde mi gitsek ki eminönüne

ben gaza geldim ya akşama Taksim'e gidicez. İlkay sen mi demiştin taksime gidiyoruz diye canım çekti valla

hepiniz istanbuldamısınız :26: ben denizli'deyim .. siz böyle söyleyince istanbulu özledim 5 yılım orda geçti ...

cumartesi günleri de çalışıyorum en az 6 ya kadar

cumartesi akşam kuzenimin nişanı var evde, küçük bi nişan olacak .. pazar günüde saat 3 e kadar kocişimleyim belki evde oluruz belki bi kaç eksiğimizi almak için dışarı çıkarız .. 3 ten sonra o evde arkadaşlarıyla maç izleyecek .. maçlar desem daha doğru olur, baya bi maç varmış bu pazar .. bizde kızlarla alışverişe çıkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…