Biz hala o moddayız, eşim abur cuburu çok seviyor, markete gidince dolduruyor, engellemeye çalışıyorum ama başarısızım malesef
alınma tatlım hepinizin yokluğu belliydi .. nerde bu kızlar dedik ..
ay geriye doğru okuyayım dedim de .. buna denk gelince durdum bi..
pek denk gelmedim bi tek biz mi böle yaptık diye .. kk da gördüğüm evlerde hep salon ve oturma grubu ayrı..
bizde ayrı olarak salonu yapmadık
her ikisinde bir bizimde ...
baştan eşyaları bu şekilde aldık ünite koltuk takımı konsol ve masa sandalye .. hayallerimde misafir odası hiç olmadı ..
başka var mı böyle bi düzen oluşturan kızlar... şimdi sıkıntı yok da acaba çocuk olunca sıkıntı olurmu diye düşünüyorum
doldurduk kolalar, cipsler, çerezler
bizim ilk bir ay digitürk bağlı değildi tv çekmiyordu sadece hard diskten film izleyebiliyorduk, hergün bi film izliyorduk ve tabiki izlerken kola-çerez keyfi yapıyorduk ondan ötürü oldu bu kilo
metroya gittiğimizde bizde öyleyiz tutamıyoruz kendimizi ama en azından bir süre ara vermek gerekiyor sanırım:44:
cips çerez çikolata şeker artık aklına ne gelirse .. hani biraz da hayallerimizden bunlar heralde.. evlenmeden önce haftada birkaç defa muhakkak görüşürdük
ondada aynı yerlere gitmekten artık çok sıkılmıştık
evlenince kendi evimizde gönlümüzce yatar dinlenir yer içeriz hayalleri :)
oralardayız sanırım hala ondan böyle canımm
metroya gittiğimizde bizde öyleyiz tutamıyoruz kendimizi ama en azından bir süre ara vermek gerekiyor sanırım:44:
cips çerez çikolata şeker artık aklına ne gelirse .. hani biraz da hayallerimizden bunlar heralde.. evlenmeden önce haftada birkaç defa muhakkak görüşürdük
ondada aynı yerlere gitmekten artık çok sıkılmıştık
evlenince kendi evimizde gönlümüzce yatar dinlenir yer içeriz hayalleri :)
oralardayız sanırım hala ondan böyle canımm
Evimiz müsait değildi, kendi evim olsa belki düşünürdüm,, Tabi 3+1 evim olsaydı eğer... Annemerlde de öyleydi bizim, birdi oturma odamız,misafir odamız..
Aynen öyle tv karşısında film izleme hayalleri, sabaha kadar oturma hayalleri, bize de sevgiliyken-nişanlıyken akşamları ayrılmak çok zor gelirdi, ben hep geç kaldım gideyim diye tuttururdum annem merak eder diye.. Evlenince gece sabaha kadar dolaşırız, eve istediğimiz saatte gideriz diye hayal kurardık hep... noldu evlendik akşam 12 den önce evdeyiz,hatta 9-10Evimizi seviyoruz ikimizde... Eve gelince oh be evimize geldik diyoruz
Aynen öyle tv karşısında film izleme hayalleri, sabaha kadar oturma hayalleri, bize de sevgiliyken-nişanlıyken akşamları ayrılmak çok zor gelirdi, ben hep geç kaldım gideyim diye tuttururdum annem merak eder diye.. Evlenince gece sabaha kadar dolaşırız, eve istediğimiz saatte gideriz diye hayal kurardık hep... noldu evlendik akşam 12 den önce evdeyiz,hatta 9-10Evimizi seviyoruz ikimizde... Eve gelince oh be evimize geldik diyoruz
annemlerde bizimde eskiden misafir odası vardı şimdi bitane salon var sadece..
bizim evimiz en büyük şansımızdı 100 m2 ama ona rağmen hiç ayrı olarak bi oda istemedik şuan ki evim 2+1 .. odalarım ferah evimi çok seviyorum ama aklımda ufak bi köşe takımı alsak mı diye geçti küçük odaya
evin şuan ki planı yatak odası oturma odası ve bi odamıza herşeyi diyebiliriz namaz odası çamaşır odası ütü odası çocuklar geldiğinde onlara oynama odası
herkes aynı düşünüyormuş meğer. biz de böyle derdik yaa.
ben gaza geldim ya akşama Taksim'e gidicez.İlkay sen mi demiştin taksime gidiyoruz diye canım çekti valla
hepiniz istanbuldamısınız :26: ben denizli'deyim .. siz böyle söyleyince istanbulu özledim5 yılım orda geçti ...
hepiniz istanbuldamısınız :26: ben denizli'deyim .. siz böyle söyleyince istanbulu özledim5 yılım orda geçti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?