Canım eğer eşinin sürekli şehir dışına çıkma durumu oluyorsa ,, kalmayı istememekte ve endişelerinde haklısın,, ama bu birkereliğe mahsus olacaksa kalmanda bence bir sakınca yok..
kızlaaar günaydın
beni merak ettiniz mi ben dün yoktum
karnımda bir ağrı ki sormayın kıvrandım baya .. sanırım üşüttüm geceden vardı çünkü ..
rejime gelince bol su içemedim dün ama yemek konusunda zaten hasta olduğum için çorba ve çok az makarna yedim
bugünde kendimi çok kasmadan hafiften su içmeye çalışıyorum
siz ne yaptınız ilk gününüzde bakalım
eşim 5 aylığına askere gidecek bir de. artık kamp kurarlar bende. o zaman bir de aynı apartmanda oturucaz.bi başımı dinletmezler bana
eşim 5 aylığına askere gidecek bir de. artık kamp kurarlar bende. o zaman bir de aynı apartmanda oturucaz.bi başımı dinletmezler bana
Günaydınnn canımm geçmiş olsunn.. Benimde içtiğim soğan suyu küründen dolayı belim çok ağrıyor, evde tüm gece yattım bende, ama yemeklerimden vazgeçmedim maleseffff((
askerlik deme
hoşgeldin canımm. çok geçmiş olsunndün burası zaten baya bi boştu
o zaman haklısın canım..
geçmiş olsun kuzucum ..
pek su içmeyen biriysen birden günde 2,5 lt su içemezsin zaten ama yavaş yavaş arttırırsın miktarı ..
ben akşam fırında balık yedim yağsız sonuçta bişey olmaz dimi
9'lu bitki çayımıda aldım çarşamba günü .. içiyorum şuana kadar bi sıkıntım yok çayla ilgili ..
bakalım bir ay sonra ne olacak
oy kuzummm.daha var bak hemen üzülme. gidip gelince dünyalar senin olacak ne kadar rahatlayacaksın. 5 ay geçecek inşallah su gibi
canım benim çok teşekkür ederim
oh sen baya bayaa rejim olayına girmişsin hemen adapte olabilmek ii oluyo
hani vakit kaybetmeden
bu rejim işi çok iyi oldu .. bi dengeye girdik..
sanki evlendiğimizden beri bizde sürekli dolabımızda dolu olsun keyif yapalım canımız ne istiyorsa onu alalım yiyelim modundaydık
bi dur dedik ya gerçektende
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim..
boştu demek ondan kimse farketmedi yokluğumu :2:
nisanda gidecek .. çok kaldı yaa geçmesin günler
hani vakit kaybetmeden
sanki evlendiğimizden beri bizde sürekli dolabımızda dolu olsun keyif yapalım canımız ne istiyorsa onu alalım yiyelim modundaydık
çok teşekkür ederim canımm
soğan kürünün öyle yan etkileri mi oluyormuş ?
bende rejimlik birşey yapmadım ama az yedim denebilir
daha ekimdeyiz tatlım. aylarını böyle düşünerek zehir etme bence
hani vakit kaybetmeden
zehir etmiyorum da böyle "askerlik" kelimesini duyunca duvara çarpıyorum bi an
ne kadar kötü ya. ben var ya nişanlanmadan önce hep cok iyi olacak her şey diye düşünürdüm. kayınvalidemi her yere götürürüm, giderim gelirim falan diye sevinirdim. gördükçe insan uzaklaşıyor bu saf düşüncelerinden... böyle olmasını da hiç istemezdim gerçekten.
Bizimde ayrıyetten salonumuz yok, oturma odamız salonumuz aynı.. Gönüller birlik olsun ya,, ortam güzel olsun önemli olan o canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?