• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Canım eğer eşinin sürekli şehir dışına çıkma durumu oluyorsa ,, kalmayı istememekte ve endişelerinde haklısın,, ama bu birkereliğe mahsus olacaksa kalmanda bence bir sakınca yok..

eşim 5 aylığına askere gidecek bir de. artık kamp kurarlar bende. o zaman bir de aynı apartmanda oturucaz. :31: bi başımı dinletmezler bana :31:

kızlaaar günaydın

beni merak ettiniz mi ben dün yoktum

karnımda bir ağrı ki sormayın kıvrandım baya .. sanırım üşüttüm geceden vardı çünkü ..

rejime gelince bol su içemedim dün ama yemek konusunda zaten hasta olduğum için çorba ve çok az makarna yedim

bugünde kendimi çok kasmadan hafiften su içmeye çalışıyorum

siz ne yaptınız ilk gününüzde bakalım

hoşgeldin canımm. çok geçmiş olsunn :16: dün burası zaten baya bi boştu :9:

Günaydınnn canımm geçmiş olsunn.. Benimde içtiğim soğan suyu küründen dolayı belim çok ağrıyor, evde tüm gece yattım bende, ama yemeklerimden vazgeçmedim maleseffff:(((

çok teşekkür ederim canımm

soğan kürünün öyle yan etkileri mi oluyormuş ?

bende rejimlik birşey yapmadım ama az yedim denebilir

o zaman haklısın canım..

ne kadar kötü ya. ben var ya nişanlanmadan önce hep cok iyi olacak her şey diye düşünürdüm. kayınvalidemi her yere götürürüm, giderim gelirim falan diye sevinirdim. gördükçe insan uzaklaşıyor bu saf düşüncelerinden... böyle olmasını da hiç istemezdim gerçekten.

geçmiş olsun kuzucum ..

pek su içmeyen biriysen birden günde 2,5 lt su içemezsin zaten ama yavaş yavaş arttırırsın miktarı ..

ben akşam fırında balık yedim yağsız sonuçta bişey olmaz dimi :9:

9'lu bitki çayımıda aldım çarşamba günü .. içiyorum şuana kadar bi sıkıntım yok çayla ilgili ..

bakalım bir ay sonra ne olacak :9:

canım benim çok teşekkür ederim

oh sen baya bayaa rejim olayına girmişsin hemen adapte olabilmek ii oluyo

hani vakit kaybetmeden :9:

bu rejim işi çok iyi oldu .. bi dengeye girdik..

sanki evlendiğimizden beri bizde sürekli dolabımızda dolu olsun keyif yapalım canımız ne istiyorsa onu alalım yiyelim modundaydık :1::1::1:

bi dur dedik ya gerçektende :1::1:

sanki evlendiğimizden beri bizde sürekli dolabımızda dolu olsun keyif yapalım canımız ne istiyorsa onu alalım yiyelim modundaydık :1::1::1:

harbiden ya sanki kaçıyordu her şey. :9:

doldurduk kolalar, cipsler, çerezler :27:

bizim ilk bir ay digitürk bağlı değildi tv çekmiyordu sadece hard diskten film izleyebiliyorduk, hergün bi film izliyorduk ve tabiki izlerken kola-çerez keyfi yapıyorduk ondan ötürü oldu bu kilo :9:

Biz hala o moddayız, eşim abur cuburu çok seviyor, markete gidince dolduruyor, engellemeye çalışıyorum ama başarısızım malesef

ne kadar kötü ya. ben var ya nişanlanmadan önce hep cok iyi olacak her şey diye düşünürdüm. kayınvalidemi her yere götürürüm, giderim gelirim falan diye sevinirdim. gördükçe insan uzaklaşıyor bu saf düşüncelerinden... böyle olmasını da hiç istemezdim gerçekten.

Olsun canım, daha erken belki sen onu kabullenirsin o da seni alışır gidersiniz.

Bizimde ayrıyetten salonumuz yok, oturma odamız salonumuz aynı.. Gönüller birlik olsun ya,, ortam güzel olsun önemli olan o canım:)

ay geriye doğru okuyayım dedim de .. buna denk gelince durdum bi..

pek denk gelmedim bi tek biz mi böle yaptık diye .. kk da gördüğüm evlerde hep salon ve oturma grubu ayrı..

bizde ayrı olarak salonu yapmadık

her ikisinde bir bizimde ...

baştan eşyaları bu şekilde aldık ünite koltuk takımı konsol ve masa sandalye .. hayallerimde misafir odası hiç olmadı ..

başka var mı böyle bi düzen oluşturan kızlar... şimdi sıkıntı yok da acaba çocuk olunca sıkıntı olurmu diye düşünüyorum

Back